View Full Version : kondensatoriaus talpa ir gamintojas
vienas pusiau gerbiamas pusiau Hi-Endininkas pasake, kad vienu mano atveju jam reiketu maziausiai 10-15 faradu, nes kiek jis susidure, pvz ant priekines akustikos jam PASIJUTO tik nemaziau 1 farado, o ant pusetino subo - 2F. Antru nepasisake, nes nepaklausiau.
taigi kada jau butinai reikia kondensatoriu, ir kiek faradu?
Na mano atveju yra du - vienas labai daug W :-D kitas zemiau aprasytas.
sistema - 2 stiprintuvai vienas 2x20W kitas 2x50W - mastau apie viena faradini ACR arba american sound (abu su indikacijom, apsaugom, nauji - AS 50 litu pigesnis)
Artūras-M
2004-11-29, 08:48 PM
sistema - 2 stiprintuvai vienas 2x20W kitas 2x50W - mastau apie viena faradini ACR arba american sound (abu su indikacijom, apsaugom, nauji - AS 50 litu pigesnis)
Šiuo atveju užteks 0.25 F bet BRAX ONLY ! Dar Poweramper neišbandžiau, nebuvo kada. Bet visi kiti - dumblas.
o kur pirkt? kokia kaina?
Artūras-M
2004-11-29, 09:01 PM
BBŽ, gal vakaruose reik pasižvalgyt. Lietuviam gi tokios talpos neįdomios :smt102
nutai kad ir farada - svarbu kaina nebutu 5x kaip acr (o jie kiek zinau ex Zealum, kas nebuvo visai blogai savo laiku)
Artūras-M
2004-11-29, 09:09 PM
nutai kad ir farada - svarbu kaina nebūtų 5x kaip acr (o jie kiek zinau ex Zealum, kas nebuvo visai blogai savo laiku)
Anksčiau Muzikinis Garažas prekiavo, Beolita turėjo....
algiosa
2005-07-26, 05:38 PM
[quote="Artūras-M"
Šiuo atveju užteks 0.25 F bet BRAX ONLY ! Dar Poweramper neišbandžiau, nebuvo kada. Bet visi kiti - dumblas.[/quote]
Gal jau teko Poweramper isbandyt?
DEIVISC
2005-07-27, 02:35 PM
kreipkis jei reikia 1farado kondo brax kaina-
770lt
Stereo
2005-07-28, 11:45 PM
na ar reikalingas tas brax uz tokia suma jei sistemele nera labai galinga ir ten nera sudeti labai jau brangus komponentai ar pan. jus zmogui iskart brax ir uz 700 lt , yra kitu puikiu kondiku su indikatoriais ir po 350 lt aisku kalbu apie normalias firmas
Gincė
2005-07-29, 09:10 AM
na ar reikalingas tas brax uz tokia suma jei sistemele nera labai galinga ir ten nera sudeti labai jau brangus komponentai ar pan. jus žmogui iskart brax ir uz 700 lt , yra kitu puikiu kondiku su indikatoriais ir po 350 lt aišku kalbu apie normalias firmas
:smt040 Tai va ,kad su indikatoriais... Arba puikių indikatorių ,po 350 lt.
DEIVISC
2005-07-29, 10:52 AM
su neonkėm dar yra ir už pigiau :-D
Stereo
2005-07-29, 12:13 PM
na as cia ziurejau kondikus amerikoje, lietuvoje sprendziant kainos bus kelis kart didesnes. kai as juos is usa siunciu tai man nesuvokiama kaina 700 lt :wink:
Artūras-M
2005-07-29, 12:30 PM
na as cia ziurejau kondikus amerikoje, lietuvoje sprendziant kainos bus kelis kart didesnes. kai as juos is usa siunciu tai man nesuvokiama kaina 700 lt :wink:
Siuntėjau tu, gal padėti kad tavo siuntinius pilnai apmokęstintų ? Tada suvoksi kainas :twisted: Reklamai yra skyrius „Reklama“, arba naujai įkurtas „Turgus“, ten ir rašyk kad pigiai parduodi, siunti ir tt.... :twisted: Kituose skyriuose yra tik diskutuojama.
na man ACR naujas parduotuveje uz 250 litu visai padoriai atrodo, uz 700 yra jau power pakai 10 F, taip kad tikrai neatsiras zmogas, kuris itikins mane kad man reikia BRAX 1 farado uz tuos pacius 700...
realiai man faradu kiek pasiskaitinejau literatura visai nereiketu, jei tureciau bent penkis gelinius geltonus optimas :D
DEIVISC
2005-07-29, 05:28 PM
na man ACR naujas parduotuveje uz 250 litu visai padoriai atrodo, uz 700 yra jau power pakai 10 F, taip kad tikrai neatsiras zmogas, kuris itikins mane kad man reikia BRAX 1 farado uz tuos pacius 700...
realiai man faradu kiek pasiskaitinejau literatura visai nereiketu, jei tureciau bent penkis gelinius geltonus optimas :D
'padoriai atrodo"- tai svarbiausia daugeliui tautiečių :-D
Stereo
2005-07-31, 05:18 PM
Siuntėjau tu, gal padėti kad tavo siuntinius pilnai apmokęstintų ? Tada suvoksi kainas :twisted: Reklamai yra skyrius „Reklama“, arba naujai įkurtas „Turgus“, ten ir rašyk kad pigiai parduodi, siunti ir tt.... :twisted: Kituose skyriuose yra tik diskutuojama.
visu pirma as niekam nieko nereklamuoju ir nesiulau. aparatura siunciausi sau tai ir dalinuosi savo patirtimi.
visu antra kiekvienas internete gali paziureti kainas, tai juk nedraudziama.
peace :wink:
man "padoriai atrodo" firmos pavadinimas, kokybe ir kaina, o ne melyni diodai
Stereo
2005-07-31, 06:51 PM
man "padoriai atrodo" firmos pavadinimas, kokybe ir kaina, o ne melyni diodai
kas tiesa tai ne melas. :wink: taciau jei ir firma bei kokybe gera, o dar ir kaina tinkama tai manau kad skaiciukai ar koks diodelis nepamaisys. ;-)