View Full Version : padekit issirinkti stipra
raimysas
2008-11-05, 01:36 PM
sveiki desiu suba i palange pioneer 900w ten nepamenu skaiciu tiksliai kaip ten jei na ir noreciau kokius keusiniukus geresnius tai ir galvoju ar butu taip imanoma rast tok stipra kad man ir ta suba isgrotu ir tuos keusius kad nereiktu keliu stipru ? ir koks tai butu finansai ribojami proto ribuose :) aciu uz pagalba ir mintis
pontifikas
2008-11-05, 01:56 PM
paskaitinėk arbatinukų skilty bent biški ir daug maž suprasi, kad nei tau tų 900 w ten nebus nei tau tų kiaušių reikia.
omsonass
2008-11-05, 02:41 PM
sveiki desiu suba i palangė pioneer 900w ten nepamenu skaiciu tiksliai kaip ten jei na ir norėčiau kokius keusiniukus geresnius tai ir galvoju ar būtų taip įmanoma rast tok stipra kad man ir ta suba isgrotu ir tuos keusius kad nereiktu keliu stipru ? ir koks tai būtų finansai ribojami proto ribuose :) aciu uz pagalba ir mintis
pradedi ne nuo to galo
raimysas
2008-11-05, 03:00 PM
na tai gerai tada papasakok nuo ko pradet ? pas mane bmw e39 sedanas, mage pioneer deh 8600 ir ka man detis ka pirktis jei jau taip ? koki bosavyka i palange kiausinius komponentus ar ka ? man nereikia kad ten nuo zemo viskas barsketu ir t.t man taip santuriai kad graziai grotu ir tiek
omsonass
2008-11-05, 03:11 PM
na tai gerai tada papasakok nuo ko pradet ? pas mane bmw e39 sedanas, mage pioneer deh 8600 ir ka man dėtis ka pirktis jei jau taip ? koki bosavyka i palangė kiausinius komponentus ar ka ? man nereikia kad ten nuo žemo viskas barsketu ir t.t man taip santuriai kad graziai grotu ir tiek
pirma pasidarai gera instaliacija duryse komponentams, nusiperki normalius komponentus, normalu stiprintuva komponentams ir groji, gali gerai pasidaryti prieki, kad net subo nereikes. Firmu nevardinsiu, pasiskaitinek panasias temas ir pats viska susikomplektuosi
raimysas
2008-11-05, 03:24 PM
nu dekui bandysim :)
Vilmantas
2008-11-05, 04:29 PM
[/quote]
pirma pasidarai gera instaliacija duryse komponentams, nusiperki normalius komponentus, normalu stiprintuva komponentams ir groji, gali gerai pasidaryti prieki, kad net subo nereikes. Firmu nevardinsiu, pasiskaitinek panasias temas ir pats viska susikomplektuosi
[/quote]
Ar is proto issikraustei - " omsonai" ?
Zmogus iesko automobiliu turguje 3 Golf, o cia prieini tu ir drasiai sakai - nera jokios kalbos ,pirk 2007 MB S CLASS - tai kur kas geriau. Zmogus mandagiai sutinka su tavo nuomone padekoja ir nueina...atbulas... :whistle:
Labai puiku, kad zmogus deka forumo igis informacijos, suzinos kaip kas turi buti, kaip reikia viska tvarkyti, bet...
Mano galva : kol kas dedi i priekio originalias vietas komponentus, kemsi i bagazine suba - viska pamaitini keturkanaliu stiprintuvu - galas tebunie koaksialai taip pat gamyklinese vietose nuo mago.
Pirmai pradziai uzteks.
omsonass
2008-11-05, 07:06 PM
ir is tavo isvardinto varianto koks galinis rezultatas? turbūt visi zinome
pradziai gal ir užteks, bet as deciau pirma pinigus i instaliacija, o paskui gali jau zaist su garsiukais, o suba pati paskutini pirkciau. Gerai paruosus duris pradziai ir is orginaliu Kolonėlių nuo mago būtų neblogas rezultatas. Tik jei cia bmw tai turbut koloneles prie koju?
Cezarijus
2008-11-05, 09:49 PM
ir is tavo isvardinto varianto koks galinis rezultatas? turbūt visi zinome
pradziai gal ir užteks, bet as deciau pirma pinigus i instaliacija, o paskui gali jau zaist su garsiukais, o suba pati paskutini pirkciau. Gerai paruosus duris pradziai ir is orginaliu Kolonėlių nuo mago būtų neblogas rezultatas. Tik jei cia bmw tai turbūt koloneles prie koju?
100% pritariu, pats pradejau nuo subo ir komponentu, o tik tada izoliacija, bent jau bitumo ant duru reikia pirmoj eilej, su juo labai didelis pagerejimas buna
pirmai pradziai,manyciau taip...Kiek pamenu e39 stovi 13 dezutese...taip kad tas dezutes patobulinus (bitumu apklijavus) statai 13 cm komponentus normalius...O i gala suba per slidziu anga,kad grotu...o gala nuo mago taspacias kokios ten dbr groja... :biggrin: Keles esu tokiu varijantu isleides ir buvo asmuo patenkintas... Tvarkingai kulturingai grojo...
Ps tai nebuvo hi-end...Bet manau zmogus kuris sukure sia temo to kolkas ir nesieke :cheers:
porolonas1
2008-11-05, 10:13 PM
Mano galva : kol kas dedi i priekio originalias vietas komponentus, kemsi i bagazine suba - viska pamaitini keturkanaliu stiprintuvu - galas tebunie koaksialai taip pat gamyklinese vietose nuo mago.
Pirmai pradziai užteks.
Pritariu,* :cool: visiskai puikiai patarta.
Omsonai pritark: nereikia zmogaus iskarto stumti i auksta klase. Tegu pradeda nuo pirmos, antros ir t.t. kaip ir mūsų lavinimas pradineje buvo. Taip supras kuriame gale reikia tobulinti del atkurimo kokybės. Ir apsispres ka dėti i kita ar ta pacia auto veliau.*
As pradejau nuo: priekiui 16cm komponentu uz 300lt ir 4 kanalu stiprintuvo uz 500lt, 1 metus buvau patenkintas.* :biggrin: Tik vat gailejausi kad pioneer freira i palangė pirkau, suvaldyti niekaip nepavyko.** :mad:
omsonass
2008-11-05, 10:20 PM
Pirmai pradziai užteks.
Pritariu, :cool: visiskai puikiai patarta.
Omsonai pritark: nereikia zmogaus iskarto stumti i auksta klase. Tegu pradeda nuo pirmos, antros ir t.t. kaip ir mūsų lavinimas pradineje buvo. Taip supras kuriame gale reikia tobulinti del atkurimo kokybės. Ir apsispres ka dėti i kita ar ta pacia auto veliau.
As pradejau nuo: priekiui 16cm komponentu uz 300lt ir 4 kanalu stiprintuvo uz 500lt, 1 metus buvau patenkintas. :biggrin: Tik vat gailejausi kad pioneer freira i palangė pirkau, suvaldyti niekaip nepavyko. :mad:
gerai pritariu :) tegu susikrauna stiprintuvu, komponentu i originalias vietas, subu ir panasiai ir paziuresim kaip viskas jam skambes, galiniam rezultate nusivils, as tik patariu, kad reikia gera instaliacija pasidaryti, o tada gali ir pigesnius garsiukus dėtis, nebus tobula bet bus geriau nei gera garsekalbi ikisti i originalia vieta
beje JoJo patarimas irgi geras :) tokiu variantu irgi isleides pradziai visai neblogai
porolonas1
2008-11-05, 10:31 PM
gerai pritariu :) tegu susikrauna stiprintuvu, komponentu i originalias vietas, subu ir panasiai ir paziuresim kaip viskas jam skambes, galiniam rezultate nusivils, as tik patariu, kad reikia gera instaliacija pasidaryti, o tada gali ir pigesnius garsiukus dėtis, nebus tobula bet bus geriau nei gera garsekalbi ikisti i originalia vieta
beje JoJo patarimas irgi geras :) tokiu variantu irgi isleides pradziai visai neblogai
Taip puikiai suprantu ka siulai, bet man noras garso izoliacijai isleisti pinigus atsirado tik po daug laiko. Pradzioj nezinau kodel, bet lb buvo gaila pinigu jai. Nors zinojau kad pagerins priesbosi.
Vilmantas
2008-11-05, 10:52 PM
Tu neapdovanotas aiskiaregyste ar ka...? :angel:
Turetum iskaityti kiek pinigu skiriama muzikai šiuo atveju. O kas liečia ironizavima, manau tu pats nelabai žinai apie tai ka kalbi.
omsonass
2008-11-05, 11:01 PM
Tu neapdovanotas aiskiaregyste ar ka...? :angel:
Turetum iskaityti kiek pinigu skiriama muzikai šiuo atveju. O kas liečia ironizavima, manau tu pats nelabai žinai apie tai ka kalbi.
čia kam skirta "manau tu pats nelabai žinai apie tai ką kalbi" ?
Vilmantas
2008-11-05, 11:57 PM
gi jautrus koks pasirodei... :angel:
Nesusidures su zmonemis - priedo. Sergantis iesko gydytojo o ne kalbetojo - 100 procentu kad temos autorius nedarys pagal tave.
Bus igyvendintas paprasciausias/mazai pinigu + daug gaunu variantas, o visi podiumaiizoliacija ir kiti kosmosai palauks geresniu laiku. Kiekvienam vartotojui sava preke.
Jei kas neaisku, papildomai kreipkis i PM, uz konsultacijas brangiai neimu... :angel:
O jai darys taipkaip as siuliau ir garso izolecijos nereiks...tik dezuciu sieneles nuo bitumo pastores...o pas e39 ir gamykline izolecija nera bloga...O durim daryt izolecija,kai garsekalbiai dezuteja,ner didelio tikslo...