View Full Version : Kaip kas kovoja su pasaliniais garsais/rezonansais ?
Truemayhem
2008-11-14, 06:45 PM
Visi turbut su ta problema erzinancia susiduria, klausai - viskas tvarkoj, bet ant tam tikro daznio rezonuoja masinos salone atskiros detales, pvz palanges elementai ar kita.. Ka pigiai ir tvarkingiausia naudot ? Landziojau pas save, vaistinele drebejo nervavo, apklijavau su lipniu porolonu - viskas tvarkoj bet dar keliose vietose yra pasaliniu garsu, silpnai girdisi bet visgi.. zadu skirtingus dazius leist ir visur ieskot slieku visa diena. Silikonas/hermetikas tokiems dalykams tinka ? Ar ta pati porolona klijuojama naudot ?
Vilmantas
2008-11-14, 06:57 PM
Kartais pasigarsini ir nenori to girdeti - nera kantrybes visus tuos uodus/naminukus isgaudyti... :biggrin:
Truemayhem
2008-11-14, 07:40 PM
Butent, ypac kai sausas bosas groja arba gitara, pereina per daznius ir islenda sliekai :biggrin:
Backlazhanas
2008-11-14, 08:15 PM
naudok viska :D ir silikona ir parolona ir mastika ir dar ka po ranka rasi :D
Truemayhem
2008-11-14, 08:44 PM
Taip ir reiks daryt :cheers:
peris
2008-11-14, 08:59 PM
man kai pradejo stogo skarba barsket i tvirtinimus stogo kaip juos pavadint tai laiduku izoliuotu prikaisiojau :D
Truemayhem
2008-11-14, 09:06 PM
man kai pradejo stogo skarba barsket i tvirtinimus stogo kaip juos pavadint tai laiduku izoliuotu prikaisiojau :D
Cia tai rimta :biggrin: galima ir kramtomu uzsipirkt, tik galvoju ar dirol ar orbit labiau tiks ? :weed:
manacas
2008-11-14, 09:34 PM
Cia tai rimta :biggrin: galima ir kramtomu uzsipirkt, tik galvoju ar dirol ar orbit labiau tiks ? :weed:
tavo zandikauliams nepavydziu :boohoo:
Backlazhanas
2008-11-14, 09:51 PM
pirk pigia po 20 ct :D kazka tokio kaip budavo donald ;D pigiau atseis :D juk niekam nerupi kariesas :D
peris
2008-11-14, 09:52 PM
ir zinok veikia :D pigu vargo mazai ir gerai :D na turint omeny mano buvusi ir tavo suba tau nepades bet ideja kitiem :cheers: :biggrin:
makrofleksas ir tinka tam i tarpas priputi ir tarpusavi nerezonuoja
Truemayhem
2008-11-14, 10:31 PM
ok dekuj uz naudingus patarimus :cheers: :cool:
Vilmantas
2008-11-15, 12:07 AM
Aha - vis tik issijudino issikrutino automobilio detales nuo gerulio zemo? Va bus tau piktnaudziauti JL AUDIO gerybemis.... :biggrin:
Vaidusis
2008-11-15, 01:54 PM
Tai kad kokį subą bedėtum vis vien pasiklausius tautiškai ir pareklamavus prieš chebrą po poros savaičių atsiranda barškėjimų kurių prieš tai nebuvo :boohoo:
Tai nereik reklamuotis,paskui gali kajas igyti
Vaidusis
2008-11-15, 02:54 PM
Nu pas mane subas vienintelė dalis kurios nebūtų gaila tik kad tuo pačiu neišneštų ko nors daugiau.... ir šiaip tai jau išaugęs iš reklamų, bet buvo laikai kai subas užgoždavo viską, kaip spėju pas daugumą yra buvę...
Saras
2008-11-16, 01:15 PM
Pas mane is galinio valytuvo purkstuko langu skystis pradeda begt, kai duodu garso :biggrin: ir per deat macha pradejo veidrodelis tas kur ant stiklo barsket :biggrin:
Batman
2008-11-16, 04:37 PM
o pas mane chebra bijo sest :cool:
tolka
2008-11-16, 07:52 PM
Visi turbūt su ta problema erzinancia susiduria, klausai - viskas tvarkoj, bet ant tam tikro daznio rezonuoja masinos salone atskiros detales, pvz palangės elementai ar kita.. Ka pigiai ir tvarkingiausia naudot ? Landziojau pas save, vaistinele drebejo nervavo, apklijavau su lipniu porolonu - viskas tvarkoj bet dar keliose vietose yra pasaliniu garsu, silpnai girdisi bet visgi.. zadu skirtingus dazius leist ir visur ieskot slieku visa diena. Silikonas/hermetikas tokiems dalykams tinka ? Ar ta pati porolona klijuojama naudot ?
kovoju ir as...viena is siu priezasciu ir padeda subui lokalizuotis,nors pjaunu ant 50hz ir realiai jau netureciau girdet is kur tas zemas sklinda,bagazines virpancios plasmases,kebulo detales,sugeneruoja dar garsu kurie pagadina viska...
maniau tik duris uzteks gerai paruost,db jau matau kad gali tekt ir bagazine...
nestatysi juk bagazinej ant spygliu ir marmurinio paminklo :biggrin:
Truemayhem
2008-11-19, 08:09 AM
Pas mane bagazine visa isklijuota, dugnas, sparnai, bagazines dangtis, po numeriu, vibracijas kartais skleidzia galine palange iki kurios jauciu greit rankos daeis tai isklijuosiu ja konkreciai., dar siek tiek groteles ant midbosu gamyklines(kurios irgi apklijuotos) bet reiks dar syki uzsandarint ir kazkiek apmusalai kartais rezonuoja ties 60-70 Hz. Zodziu visa diena garaze su sweep'ais ir panasiai ir nebebus tos problemos manau :angel:
Ernestas
2008-11-21, 08:52 PM
kai viską pabaigsi, pasileisk "Nine Inch Nails" ir galėsi visus darbus pakartot dar kartą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
omsonass
2008-11-21, 09:24 PM
Pas mane bagazine visa isklijuota, dugnas, sparnai, bagažinės dangtis, po numeriu, vibracijas kartais skleidzia galine palangė iki kurios jauciu greit rankos daeis tai isklijuosiu ja konkreciai., dar siek tiek groteles ant midbosu gamyklines(kurios irgi apklijuotos) bet reiks dar syki uzsandarint ir kazkiek apmusalai kartais rezonuoja ties 60-70 Hz. žodžiu visa diena garaze su sweep'ais ir panasiai ir nebebus tos problemos manau :angel:
laikinam gal ir surankiosi po truputi, bet po kiek laiko vel atsiras triuksmo salone
Cezarijus
2008-11-21, 09:52 PM
o ka hecbeke daryti su bagazines uzrakinimo sistema? skamba gerai :)
Issiardai ir daug solidolo pritepi garantuota...Taip ir su langu pakelimo knopkem kovojama,su pakeleju trosais ir panasiai :cheers:
Rainalas
2008-12-24, 09:12 AM
yra toks chitras prietaisas-ekvalaizeris,tam kad galima butu apkarpyti rezonuojancius daznius.
atvortke
2008-12-27, 09:27 PM
tu siūlai kišt į garso traktą dar atsiprašant mėšlo? ir kaip gi muzika gros kai iškarpysi visus dažnius ties kuriais kažkas mašinoj rezonuoja?
Edmas
2008-12-27, 10:27 PM
pasiimi dažnių generatorių, kreidos ir blonknotą su rašikliu, nuvažiuoji į tylą ir pasileidęs klausai. karkokia plastmasė ar knopkė barška tik prie tam tikro dažnio (dažnių generatorius tam kad gali nebūti reikiamo tavo mėgstamoje dainoje) tik radai svirplį ir ženklini kreida ar užsirašai kas ir kada barška. po visko su visa balta nuo kreidos mašina į garažą ir po vieną naikini...
tolka
2008-12-28, 05:49 PM
sudetingai cia:)
Edmas
2008-12-28, 06:26 PM
sudetingai cia:)bet efektyvu ir neužtrunka metais...