View Full Version : Patarkit midbosa
spydas
2004-12-02, 11:29 AM
Vazinejam su bulka, daznai klausom roko, kartais bliuzo, kai nieks nebevez - uzsidedam ka nors is klubines. O akustika - 4" komponentiniai Hertziukai + subas. Midbosa imituoja pavarge 6" galinese durelese. Reikia nauju midbosu (priekin, aisku), bo be ju vaizdelis liudnas, jungsiu nuo stiprintuvo (MTX RT). Midbosas norisi kad butu piktas :twisted: , greitas, griebtu nuo kiek galima zemiau ir temptu mazdaug iki 200-300 Hz, toliau temps 4", montavimas galbut i duris, o gal i dezute kokia - kazkokiu prioritetu kol kas ner - kaip profai patars. Isleisciau apie 300 lt kolonkem, kitos islaidos - kitoj eilutej. Kaip ir viskas is mano puses :roll: Thanx visiems kas pabandys padet :smt023
Svajūnčikas
2004-12-02, 12:05 PM
Vazinejam su Audi 80, daznai klausom roko, kartais bliuzo, kai nieks nebevez - užsidedam ka nors is klubines. O akustika - 4" komponentiniai Hertziukai + subas. Midbosa imituoja pavarge 6" galinese durelėse. Reikia nauju midbosu (priekin, aišku), bo be ju vaizdelis liudnas, jungsiu nuo stiprintuvo (MTX RT). Midbosas norisi kad būtų piktas :twisted: , greitas, griebtu nuo kiek galima zemiau ir temptu maždaug iki 200-300 Hz, toliau temps 4", montavimas galbūt i duris, o gal i dezute kokia - kazkokiu prioritetu kol kas ner - kaip profai patars. Isleisciau apie 300 lt kolonkem, kitos islaidos - kitoj eilutej. Kaip ir viskas is mano pusės :roll: Thanx visiems kas pabandys padet :smt023
O aš galvojau, kad tu profas............. :roll: Antri metai man patarinėji dar nuo Bangos laikų :-D
Artūras-M
2004-12-02, 12:15 PM
greitas, griebtu nuo kiek galima zemiau ir temptu maždaug iki 200-300 Hz, toliau temps 4", montavimas galbūt i duris, o gal i dezute kokia - kazkokiu prioritetu kol kas ner - kaip profai patars. Isleisciau apie 300 lt kolonkem,
Su tokiu biudžetu pabandyk Eton PRO 160X po 80 Lt priešbosiai vnt. Jau porą mėnesių juos vaikom stende, ko gero bus galima pardavėti. Jie neturi vidurio, neturi žemo (← 60 Hz), tačiau priešbosis gana neblogas. Plius pagal viską, jiems reikia tūrio didesnio nei 20 litrų, o tai pats tas į duris. Sukomplektavus su grotelėm ir tt, gausis panaši kaina.
spydas
2004-12-02, 01:20 PM
O aš galvojau, kad tu profas............. :roll: Antri metai man patarinėji dar nuo Bangos laikų :-D
As tik teoriju daug prisiskaites megejas :lol: man atrodo ispejau tave juk is pat karto :roll: :D
Be to jau koki simta metu "mieste" nebuvau "muzikos paklausyt" - nauji brandai naujos serijos... :shock: Va, pirma syki isgirdau , kad kazkas (taip supratau kad Retrogarsas Kowno) ant Lietuvos Eton stumdo :shock: 80 lt uz viena midbosa :roll: i mano biudzeta cieli keturi beveik isipaiso :-D nudurneciau rammsteinu besiklausydamas :smt043 tik jau duris su faniera reiktu apkalti :-D Joukai. Aciu uz varianta, laukiu dar :wink:
Mindaugas
2004-12-02, 02:54 PM
Eton PRO 160X ziauriai daug koshes turi. Nedeciau nei rokui, nei bliuzui.
Siaip tokiai muzikai rinkciausi DLS MS6.
o Jei megsti ashtresni skambesi tai siulyciau VIBE ST60 midbass'a.
Na i trijuoste dar gal galima butu pabandyt Alpinos SPS 171A. Iki tavo minetu 200-300 gal jie ir teigiamai grotu, bet aukshciau tai pas juos visishkas koshmaras :shock:
atvortke
2004-12-02, 02:58 PM
šiaip tokiai muzikai rinkciausi DLS MS6.
Na i trijuoste dar gal galima būtų pabandyt Alpinos SPS 171A. Iki tavo minetu 200-300 gal jie ir teigiamai grotu, bet aukshciau tai pas juos visishkas koshmaras :shock:na mindaugai kaip sitie vaibai kur parekomendavai. kaip jie groja naudojant tas gamyklines vibe piscelkas norm ar dar kazko truksta?? neprisiruosiu pas Erika nulekt bet pas man rodos stende situ nebuvo
spydas
2004-12-02, 03:15 PM
šiaip tokiai muzikai rinkciausi DLS MS6.
Na i trijuoste dar gal galima būtų pabandyt Alpinos SPS 171A. Iki tavo minetu 200-300 gal jie ir teigiamai grotu, bet aukshciau tai pas juos visishkas koshmaras :shock:
Mhm :roll: suprantu, kad tik gero man nori, bet jau vaibas pagal kainynus dukart mano biudzeta prarijo, nekalbant apie DLS :D
Mindaugas
2004-12-02, 03:20 PM
na mindaugai kaip sitie vaibai kur parekomendavai. kaip jie groja naudojant tas gamyklines vibe piscelkas norm ar dar kazko trūksta?? neprisiruosiu pas Erika nulekt bet pas man rodos stende situ nebuvo
Su piscialkom kurios komplekte ST60 jau per ziauriai ashriai groja. JU ash nerekomenduoju. o midbass visai padorus. Ju siuo metu nera.
Yra tik SA60
Mindaugas
2004-12-02, 03:22 PM
Mhm :roll: suprantu, kad tik gero man nori, bet jau vaibas pagal kainynus dukart mano biudzeta prarijo, nekalbant apie DLS :D
Na jei tu ziuri visa komplekta tai zinoma, kad biudzeta prarija 2x.
Bet kalba ejo tik apie midbass.
spydas
2004-12-02, 03:30 PM
Na jei tu ziuri visa komplekta tai žinoma, kad biudzeta prarija 2x.
Bet kalba ejo tik apie midbass.
Jei yra galimybe isigyt vien midbosa uz +- mazdaug mano mineta suma - sakyk, mielai itrauksiu tarp "konkursantu".
Tiesa, gal galit pakomentuot/palygint Hertzus HV165? Kazkada teko ju klausyti, visai nieko buvo, bet ziu dabar visai kiti, atsinaujine :roll:
Artūras-M
2004-12-02, 04:10 PM
Nesuprantu kuo tau jie nepatinka, jei kalbam iki 300 Hz ;)
Mindaugas
2004-12-02, 04:43 PM
Nesuprantu kuo tau jie nepatinka, jei kalbam iki 300 Hz ;)
Na Arturai nesuprantu taves :roll: Gal tu iash musu visa deze nupirkai,kad sandeli jau nebeliko :shock: :-D TAi dabar geri?
Siaip tai kalba eina apie rock muzika, o jie neturi to ko reikia tokiai muzikai. Neturi jie ugneles.Popsuxai sutinku visai nieko. Ir uz tokia kaina vargu ar rasi ka taip lengvai grojancio.
Jei yra galimybe isigyt vien midbosa uz +- maždaug mano mineta suma - sakyk, mielai itrauksiu tarp "konkursantu".
DLS MS6 KAina 350 lt. Manau ishsitelpi i savo biudzeta. Geriau isigyti ishkart geresni daigta nei kelis kartus keisti :!:
Tiesa, gal galit pakomentuot/palygint Hertzus HV165?
Siuos Hertzus galetu pakomentuoti Harnas, Jis su tokiais vazineja
Ir kiek zinau jie parduodami greit bus :wink:
Jei ka tai ash nieko nesakiau :-#
Artūras-M
2004-12-02, 05:18 PM
Na Artūrai nesuprantu taves :roll: Gal tu iash mūsų visa deže nupirkai,kad sandeli jau nebeliko :shock: :-D TAi dabar geri?
Kaip pigiam stuksenimui, jie mano supratimu tinka. O kad jūs jų neturit, aš nežinojau. Jeigu ką, pas mane ta pora dar guli :-D
Robertas-G
2004-12-02, 07:45 PM
siaip ir uz DLS MS6, ir dar uz daug ka geriau "kilbasina" (buten taip reiktu issireiksti) naujo modelio popieriniai Hertz HV165L.3. kabina tikrai nuo zemai. tik watus megsta. kainuoja jie grubiai 300Lt
spydas
2004-12-03, 09:22 AM
DLS MS6 KAina 350 lt. Manau ishsitelpi i savo biudzeta. Geriau įsigyti ishkart geresni daigta nei kelis kartus keisti :!:
Tiesa, gal galit pakomentuot/palygint Hertzus HV165?
Siuos Hertzus galetu pakomentuoti Harnas, Jis su tokiais vazineja
Ir kiek zinau jie parduodami greit bus :wink:
Jei ka tai ash nieko nesakiau :-#
Va jau geriau. Itraukta. Gal galima biski placiau apie MS6? Ne tik kad man labai tinka?
Hertzus senesnius klausiausi vienos kontoros stende kartu su Focal Polyglass bei DLS R lygtaisssss, tai mano minetus poreikius labiausiai atitiko Hertzai, tai jie kol kas ir stovi kaipo atskaitos taskas.
Nepykit kad galvas kvarsinu bet nuo Wilno ir Kowno gyvenu biski toliau nei kad Elektrenai, tai kada sumastes prisokti ir paciam paklausyt nlb ter galimybes :cry:
Tesla
2004-12-03, 07:51 PM
Hertz'u HV165L.3 puikiai atlieka savo funkcija. midbasas kietesnis, greitas. manau rokui puikiai tinka. ir jautrus yra, bet watus megsta...
http://www.autogarsas.lt/products/Hertz/HI-ENERGY_new/Comp/HV165L.pdf
http://www.autogarsas.lt/products/Hertz/HI-ENERGY_new/Comp/pictures/HV165L_m.jpg
Artūras-M
2004-12-03, 07:54 PM
Hertz'u HV165L.3 puikiai atlieka savo funkcija. midbasas kietesnis, greitas. manau rokui puikiai tinka. ir jautrus yra, bet watus megsta...
Logiška, man jie labai patiko, kai čiupinėjau.
DEIVISC
2004-12-04, 07:31 PM
Teko keletą mėnesių paturėt juos savo mašinoje, kadangi aš pats esu agresyvios muzikos megėjes :smt027 tai šie hertciukai labai tiko ,tik reikia pastebėti kad jie labiau tinka trijuostėje sistemoje, dvijuostėje gali būti duobė vidutiniuose dažniuose.
Artūras-M
2004-12-04, 07:42 PM
dvijuostėje gali būti duobė vidutiniuose dažniuose.
Keista, nors prisipažinsiu nepagalvojau kad taip gali būti. Ko gero įtaką daro per didelis difuzoriaus apačios grublėtumas ?
Tesla
2004-12-04, 08:55 PM
As su jais vazinejau apie savaite, taj galiu kaip ir dauguma pasakyt, kad priesbosis geras, o viduriuose misraine... isvada tokia, kad 2juostei sistemai netinka. 3juostei geras pasirinkimas..
Artūras-M
2004-12-04, 08:57 PM
As su jais vazinejau apie savaite, taj galiu kaip ir dauguma pasakyt, kad priešbosis geras, o viduriuose misraine...
Koks stiprintuvas ir kokia galva ?
Robertas-G
2004-12-05, 12:38 PM
tiek stendinio praklausymo metu, tiek masinoje pastebejom, kad labai negraziai jie elgiasi su viduriais (2-jose juostose). preliminariai galiu teigti, kad dviems juostoms jie tikrai neskirti (tai pabrezia ir gamintojas). ausimi girdisi daug iskraipymu, "rezia ausi", o trijose juostose viskas ok. ten kur reikia kad jie "liuobtu", jie tai daro su kaupu. cia mano nuomone. galvos buvo kenwood, pioneer, alpine. stiprai alpine, harman, audison.
Tesla
2004-12-05, 09:30 PM
Koks stiprintuvas ir kokia galva ?
Alpine MRV-340 ir pioneer DEH-5100. Watu buvo mazoka, matesi kad garsiakalbiai gali daugiau...
Artūras-M
2004-12-05, 09:49 PM
Alpine MRV-340 ir pioneer DEH-5100. Watu buvo mažoka, matesi kad garsiakalbiai gali daugiau...
Na tokioj komplektacijoj nedaryčiau jokių išvadų apie garsiakalbį. Nei stiprintuvas, nei grotuvas neverti dėmesio.
Tesla
2004-12-05, 11:29 PM
pilnai uztenka suprast ka gali garsiakalbis! ir beto stende buvo klausomasi
Artūras-M
2004-12-05, 11:33 PM
pilnai uztenka suprast ka gali garsiakalbis! ir beto stende buvo klausomasi
galiu ginčytis, aiškinti tokius dalykus, kaip stiprintuvo, galvos boso artikuliavimas ir tt. Bet ar verta ? ;)
Tesla
2004-12-06, 01:05 AM
as nesigilinu i hi-end platybes, man to nereikia. Svarbiausia, sistema turi tenkinti klausytojo poreikius! Ir kaina turi atitikt kokybe. Kuo maziau pinigu isleista ir kuo geriau groja, tuo labiau yra vykusi sistema! 8)
Artūras-M
2004-12-06, 01:09 AM
Ir kaina turi atitikt kokybe. Kuo mažiau pinigu isleista ir kuo geriau groja, tuo labiau yra vykusi sistema! 8)
Pagal gamybos kokybę, tie Hertz man padarė labai gerą įspūdį. Ir man keista, kad jie negali groti viduriuose. Bent jau iki 3 kHz jie turėtų piešti gerai. Būtinai reiks paimti išsibandyti. Man patinka su garsiakalbiais padaryti tai, kas kitiem neišeina :rock:
Tadas B
2004-12-06, 01:13 AM
jau matau kaip kitose varzybose visus nuputi su boshman :-D :-D :-D ot butu tada snekesio ;)
Artūras-M
2004-12-06, 01:16 AM
jau matau kaip kitose Varžybose visus nuputi su boshman :-D :-D :-D ot būtų tada snekesio ;)
Greičiau rusiškus imčiau, įdomiau būtų ;)
spydas
2004-12-06, 12:02 PM
...ir po tolimu klajoniu grizum ten, nuo kur pradedama, prie lietuvisko "haiendo" istaku - paskleistum pora S-90 ir sukistum kur telpa... :wink: :lol: Joukai :lol:
Nu ka, daugiau realiu kandidatu i mano midbosus uz 300 lt ant Marijos zemes neber? :? o galvojau bus navalom, o issirinksiu tokius, kurie dezutej kilbasina... :lol:
Robertas-G
2004-12-06, 12:34 PM
dar pridedant prie jau minetu minciu apie Hertz HV165L.3 - jie skirti dirbti i dideli turi, puikiai jauciasi duryse.
Svajūnčikas
2004-12-06, 12:51 PM
...ir po tolimu klajoniu grizum ten, nuo kur pradedama, prie lietuvisko "haiendo" istaku - paskleistum pora S-90 ir sukistum kur telpa... :wink: :lol: Joukai :lol:
Nu ka, daugiau realiu kandidatu i mano midbosus uz 300 lt ant Marijos zemes neber? :? o galvojau bus navalom, o issirinksiu tokius, kurie dezutej kilbasina... :lol:
Pirk iš manęs Ivolga VHC-6.21 komponentus (naudoti biskį, bet gerut gerutėliai!) ;-) 350lt
Geras priešbosis.
spydas
2004-12-06, 01:00 PM
dar pridedant prie jau minetu minciu apie Hertz HV165L.3 - jie skirti dirbti i dideli turi, puikiai jaučiasi duryse.
Sita irgi paveldejo. Idomu ar dar kas nors sitiems pasikeite apart medziagos bei kainos? :roll: garsas tas pat, charakteristikos irgi. Aftozvukas tai rekomenduoja jiems deze nuo 3 litru, bet prie 93 Hz apacios :lol: Butu 3 l prie kokiu 73 Hz - turbut lupciau nemastytdamas :-D