PDA

View Full Version : subas i prieki

INXS
2004-12-03, 03:37 PM
Jau kazkur skaiciau sitam forume kas subus stato ir i prieki. Noriu paklaust, kokia is to reali nauda? Kurioj vietoj ji(juos) eina istatyt? Ir kokiu brendu reiktu ieskot kad rast tokio dydzio suba kuri eitu det i prieki? Viena ausim girdejau apie focal lygtais 13cm(gal kazka maisau todel ir noriu issiaiskint). Aciu ir labai nesijuokit is tokiu genealiu minciu;]

SerZ
2004-12-03, 04:02 PM
be abejo fokal 5" kazkoks, taip pat gali bet koki aktyvu klariona maziuak paimt po sedyne pasidet... na nelygu ka subu laikyt - man pvz ir isverst-magneciai velosiciai slimai jau butu subai duryse...

Robertas-G
2004-12-03, 05:27 PM
suba su focal 13cm garsiakalbiais instaliuota masinos prieky gali pamatyti www.eltona.lt nuotrauku skyrelyje.

INXS
2004-12-03, 06:05 PM
suba su focal 13cm garsiakalbiais instaliuota masinos prieky gali pamatyti www.eltona.lt nuotrauku skyrelyje.

Nelabai zinau i kur ziuret;]]] Gal galit linka imest kur juos galiu pamatyt (neistatytus)?

Mindaugas
2004-12-03, 11:25 PM
Aha, satao subus ir i prieki.
Stato ir vietoj bardacioko, ir kur tik pakliuna. :shock: :-D
Turiu nuotrauka ish Europos cempionato III Golfs su subu po kapotu ir portas i salona ivestas :shock:
Ligoniai vienok. Man pvz. Bardaciokas reikalingas CD susidet.
O suba ishkeishciau i dvigubus ar trigubus midbass"us

Artūras-M
2004-12-03, 11:29 PM
O suba ishkeishciau i dvigubus ar trigubus midbass"us

Skaitai mano mintis. Ko gero savo triperyje taip ir padarysiu.....

Robertas-G
2004-12-04, 02:17 PM
paskambino man vienas veikejas ir paklause, ar bus gerai jei i golfo duris sumontuos po 2 midbasus (ne subus) 20cm... nu sakau bus ok ;)
visai teisingi norai pasakyciau... neteisinga tik tai, kad to paties golfo bagazineje jis dar nori matyti 4 :!: subus... cia jau ne mano klausos aparato fizinems jegoms... :-D :-D

DEIVISC
2004-12-04, 07:38 PM
Juk kartais norisi kad" valintų" :-D :-D

AudrunasV
2004-12-05, 11:42 AM
Na kartais geriau i auto susisodint gera kompanija..su akardeonu... ir daug alaus.... nereiks tu subu.... (tiesa - scena jau bus uz nugaros :-D ) ale tai valintu!