View Full Version : CLARION DXZ 618R
Dainius
2004-03-08, 09:39 PM
noreciau suzinoti nuomone apie si aparata jo pliusus ir minusus taip pat ar vertas 600lt? :)
AudrunasV
2004-03-09, 06:59 PM
Pas mane guli lentinelej... pirktas priesh du metus vokietijoj... o aparatas... kaip ir daugelis.... Su distanciniu ir dokumentais... kaina pigesne :lol: dvi poros linijiniu.... skaito CD text.. jungiasi CD keitiklis, jautrus duobem... sunkoka valdyt kai vaziuoji (be distancinio)... na daug cia galima pilstyt...
Kiekvieno teise rinktis..
Petras Valiusaitis
2004-03-17, 12:25 PM
norėčiau sužinoti nuomone apie si aparata jo pliusus ir minusus taip pat ar vertas 600lt? :)
Sveiki,
seip pakankamai smagus ir paprasatas aparatas. Turi HP/LP reguliavima (ne tik BASS +6/-6 ar TREBLE +6/-6) Man patiko BLACK EDITION. Gaila, kad LIMITED buvo :( Na o kas link duobiu... Seip turejo problemeliu).O grojo kaip 6-tos klases. Nebuvo nei tragiskas garsas nei koks tai jau HY_EDAS :) vat. Paprastam vartotojui idelus magiukas. Tai vat!
kaiser
2006-01-12, 05:18 PM
Shiandien netiketai pasiule man manishki pardavinejama Alpine CDE-9841R keisti i Clarion DXZ618R. Ar keistumet manimi deti? :smt100 Man shiaip Alpine tas visai patiktu. Tik beda, kad tai super paprastas modeliukas. Nera net CD text'o, o ir ishejimas tik vienas. O Clarion lyg ir "prashmatnesnis". Be to, neturetu ir skambeti praschiau uzh mano low end Alpine.
Petras Valiusaitis
2006-01-12, 05:46 PM
Shiandien netiketai pasiule man manishki pardavinejama Alpine CDE-9841R keisti i Clarion DXZ618R. Ar keistumet manimi dėti? :smt100 Man shiaip Alpine tas visai patiktu. Tik beda, kad tai super paprastas modeliukas. Nera net CD text'o, o ir ishejimas tik vienas. O Clarion lyg ir "prashmatnesnis". Be to, neturėtų ir skambeti praschiau už mano low end Alpine.
Sveikas,
manau tikrai nenusivilsi. Man asmeniskai labiau Clarion patinka. 2 linijos + 1 linija AUX. CD tekstas! arba rankute galima susivesti kiekvieno cd pavadinimą.
kaiser
2006-01-15, 03:23 PM
O kokia galetu buti reali shio Clarion'o rinkos verte? :smt100
O kokia galetu buti reali shio Clarion'o rinkos verte? :smt100
www.autoplius.lt mačiau bent 2 tokie yra