PDA

View Full Version : Komponentų jungimas

BartekZ
2008-12-11, 11:35 AM
Situacija tokia - pirksiu komponentus(300lt). Durų neklijuosiu bitumu, nedarysiu garso izoliacijos, auto neverta to :biggrin: Taigi klausimas kokius rinktis... Stiprintuvo tinkamo komponentam dabar neturiu, bet... Ar neruošiant durų verta pirkt galingesnius komponentus, bet šiek tiek žemesnes kokybės ir mažesniu jautrumu ir jungt nuo stiprintuvo ar pirkt silpnesnius ir jautresnius - jungt nuo mago? Ar nuo stipro nebus paprasčiausiai padidėjimas skardų barškejimo, nei garso(mano ausim grojimo - ausys neišlavintos kolkas :biggrin:)?

Nuo mago jungt esu nusižiurėjes DLS K5:
Woofer size
13 cm (5,25")

50 W RMS / 80 W max

60 - 20.000 Hz

91 dB (1W/1m)

Integrated in cable, 6 dB slope.

O gal juos bandyt jungt nuo stipro neišdykaujant su "gain max." :partyman:

P.S. O gal kas yra kanors montavo Seat Toledo(1994) ten tarp durų kišenės ir pacios apdailos yra savotiška dėžutė priešbosiui? Gal ja verta su bitumu šiek tiek sutvirtinti ir izoliuot galą, kad negrotų i durų tūrį...? Jei kasnors užsimanytų pakonsultuot nematęs tokiu durelių, tai padaryčiau foto...

Tikiuos supratot ko prašau jūsų, nes tikrai nėra man su kuo pasikonsultuoti...

Cezarijus
2008-12-11, 11:40 AM
jei durim nieko nedarysi manau verta nieko nepirkti ir nemetyti pinigu :) o jei nuspresi bitumu issiklijuoti duris tada su stiprintumu tikrai geriau

BartekZ
2008-12-11, 11:45 AM
Na bet ten tragiškos kolonėlės įdetos dabar... Bitumo neklijuosiu vien tik todėl kad taip durelės puikiai pasėdusios... Kas apie dabartinses kolonėles, tai panelėje orgin. vietose nėra jokių, o durelėse tokios pavargusios kad vos bezda...

peris
2008-12-11, 01:16 PM
dek lengvus popierinius diamikus i duris ir leisk nuo mago, ir pinigu veltui neismetysi ir garso siek tiek turesi

BartekZ
2008-12-11, 06:46 PM
Gal galėtum duoti kokį modeliuką kaip pvz ? :shifty:

JoJo
2008-12-11, 06:50 PM
Hertz dsk serija

BartekZ
2008-12-11, 06:55 PM
Tai jūsų nuomone DLS, kuriuos žadėjau pirkt yra netinkami?
Čia paskutinis klausimas šioje temoje, nebenervinsiu daugiau su tokiais :biggrin:

JoJo
2008-12-11, 07:15 PM
tinkami

BartekZ
2008-12-11, 07:21 PM
Tai ok, dėkui už supratingumą ir pagalba :angel: Reikės prašyt, kad pajungtų bent stende tuos hertz ir dls, nes būtent tarp jų man ir buvo pasirinkimas, dls kaip gamintojas pasirodė rimtesnis... Paklausysiu, kurių skambėjimas labiau patiks tie ir keliaus su manim :whistle: