BartekZ
2008-12-11, 11:35 AM
Situacija tokia - pirksiu komponentus(300lt). Durų neklijuosiu bitumu, nedarysiu garso izoliacijos, auto neverta to :biggrin: Taigi klausimas kokius rinktis... Stiprintuvo tinkamo komponentam dabar neturiu, bet... Ar neruošiant durų verta pirkt galingesnius komponentus, bet šiek tiek žemesnes kokybės ir mažesniu jautrumu ir jungt nuo stiprintuvo ar pirkt silpnesnius ir jautresnius - jungt nuo mago? Ar nuo stipro nebus paprasčiausiai padidėjimas skardų barškejimo, nei garso(mano ausim grojimo - ausys neišlavintos kolkas :biggrin:)?
Nuo mago jungt esu nusižiurėjes DLS K5:
Woofer size
13 cm (5,25")
50 W RMS / 80 W max
60 - 20.000 Hz
91 dB (1W/1m)
Integrated in cable, 6 dB slope.
O gal juos bandyt jungt nuo stipro neišdykaujant su "gain max." :partyman:
P.S. O gal kas yra kanors montavo Seat Toledo(1994) ten tarp durų kišenės ir pacios apdailos yra savotiška dėžutė priešbosiui? Gal ja verta su bitumu šiek tiek sutvirtinti ir izoliuot galą, kad negrotų i durų tūrį...? Jei kasnors užsimanytų pakonsultuot nematęs tokiu durelių, tai padaryčiau foto...
Tikiuos supratot ko prašau jūsų, nes tikrai nėra man su kuo pasikonsultuoti...
Nuo mago jungt esu nusižiurėjes DLS K5:
Woofer size
13 cm (5,25")
50 W RMS / 80 W max
60 - 20.000 Hz
91 dB (1W/1m)
Integrated in cable, 6 dB slope.
O gal juos bandyt jungt nuo stipro neišdykaujant su "gain max." :partyman:
P.S. O gal kas yra kanors montavo Seat Toledo(1994) ten tarp durų kišenės ir pacios apdailos yra savotiška dėžutė priešbosiui? Gal ja verta su bitumu šiek tiek sutvirtinti ir izoliuot galą, kad negrotų i durų tūrį...? Jei kasnors užsimanytų pakonsultuot nematęs tokiu durelių, tai padaryčiau foto...
Tikiuos supratot ko prašau jūsų, nes tikrai nėra man su kuo pasikonsultuoti...