View Full Version : Kokie turi buti 450w subo dezes turis-matmenys?
glaxos
2008-12-14, 08:08 PM
Vyrai, kas ismanot gerai apie garso aparatura, pasakykit man kokia turi buti 450w subo deze? ta prasme kokie matmenys, gal tiksliau butu sakyti turis :) taipogi pasakykit kokie dar komponentai ieina darant suba... ko dar reikia be dezes? kokio didumo turi buti oro skylute ir t.t.
Buciau labai dekingas uz informacija :) noreciau pabandyti pats pasidaryti dezute subui :)
atvortke
2008-12-14, 08:14 PM
Vyrai, kas ismanot gerai apie garso aparatura, pasakykit man kokia turi buti 450w subo deže? ta prasme kokie matmenys, gal tiksliau būtų sakyti turis :) taipogi pasakykit kokie dar komponentai ieina darant suba... ko dar reikia be dėžes? kokio didumo turi buti oro skylute ir t.t.
būčiau labai dėkingas uz informacija :) norėčiau pabandyti pats pasidaryti dezute subui :)
1. Forume bendraujama lietuviškai ir su lietuviškais rašmenimis.
2. Paskaityk forume- apie dėžes prirašyta daugiau nei reik.
kestutis111
2008-12-14, 08:16 PM
truksta labai daug informacijos kad tau kazkas galetu padet, parasyk tikslu pavadinima o geriausiai panarsyk googlei jei zinomas daiktas tai gal rasi parametrus savo bosui. cia kklausimas nuskambejo tavo mazdaug taip turiu raudona masina kas galit pasakyt variklio turi :)
stalius339
2008-12-14, 08:21 PM
bet kaip tokiu atsiranda is medzio iskritusiu,jokio pagrindo po kojom-visiskai.....net google sunku paspausti
Vince
2008-12-14, 10:15 PM
arba tiesiog i gamintojo puslapy nueik ir tikrai rasi viska ka reikia :partyman:
omsonass
2008-12-14, 10:16 PM
arba tiesiog i gamintojo puslapy nueik ir tikrai rasi viska ka reikia :partyman:
nebutinai, nevisi gamintojai pateikia visa info, pvz rask pas gamintoja RS audio parametrus :)
Vince
2008-12-14, 10:22 PM
na jai aplaidus gamintojai tai nieko ir nepateikia o rimtesnes garsesnes firmos tai tikrai viska detaliai pateikus :angel: o ponas goooooglas manau gali viska pateikt ir ta ko negali gamintojai :biggrin:
Black Scorpio
2008-12-14, 10:35 PM
kokia turi buti 450w subo deže?
:fU:
Edmas
2008-12-14, 10:43 PM
kiek 450w? silpnokas. daryk 27litrų uždarą arba 31litro su 16,5cm skylute .jaučiu bus dešimtukas, na geriausiu atveju 12' nes silpnokas. o kiek omū? pas mane tai du. vieną autopliuse pigiei radau su dėže sakė 600watū o kitą turgui pirkau 800w bet mažoka, nors golfo stiklo valytuvas nevalo kaip paleidi ir jau buvau numerį pametęs, bet rado kaimynas iš kito gatvės galo.
stalius339
2008-12-15, 06:44 AM
kiek 450w? silpnokas. daryk 27litrų uždarą arba 31litro su 16,5cm skylute .jaučiu bus dešimtukas, na geriausiu atveju 12' nes silpnokas. o kiek omū? pas mane tai du. vieną autopliuse pigiei radau su dėže sakė 600watū o kitą turgui pirkau 800w bet mažoka, nors golfo stiklo valytuvas nevalo kaip paleidi ir jau buvau numerį pametęs, bet rado kaimynas iš kito gatvės galo.
:biggrin: gerai cia,tiesiai i desimtuka
Vyrai, kas ismanot gerai apie garso aparatura......................................
Ar yra cia tokiu? :question: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
:question: Tai kuris bus ekstrasensas ir paaiskins kokios dezes reik.... :question:
Ernestas
2008-12-16, 06:38 PM
Edmai, o tai kur dingo tavo krikštolinis rutulys? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AURIS-T
2008-12-16, 09:28 PM
na jai aplaidus gamintojai tai nieko ir nepateikia o rimtesnes garsesnes firmos tai tikrai viska detaliai pateikus :angel: o ponas goooooglas manau gali viska pateikt ir ta ko negali gamintojai :biggrin:
jei tau RS audio nerimta-tai isvis patylek :axe:
jei tau RS audio nerimta-tai isvis patylek :axe:
Manau be reikalo uzsipuoliai...Nerimtu firmu nera parametru....ir pvz rs neduoda...bet juk nepasake kad ji nerimta :biggrin: