View Full Version : Audiobahn, Hifonics....
BoomBox
2004-12-07, 11:50 PM
Noreciau suzinot ka manot apie sias firmas :Audiobahn, Hifonics bei Sound Stream.Mano nuomone tai vienos is labiausiai vertinamu. Kuriu subai geresni, o kuriu stiprai? :?
Kiek realiai kainuotu AW1200Q ir AW1251SE Lietuvoj? 8)
mano svajone Hifonics Goliath + Colosus :shock:
mano svajone Hifonics Goliath + Colosus :shock:
galiu padet tavo svajone igyvendint;]]]]] 2700$ +500lt uz parvezima ir tarpininkavima(parvezimas 250lt, ir man kaip dalyviui250lt;]]]) ir tavo svajone jau issipildzius;]]]] vistiek LT pigiau negausi, jei isvis tokius aparatus rasi LT;/
spydas
2004-12-08, 09:52 AM
Girdejau piktus gandus kad Soundstreamus nusipirko PowerAcoustic.Variantas panasus kaip VW kad nusipirko RollsRoyce ir bando is to kazka islauzt. Nzn kaip tai paveike SS kokybe, mano pastebejimais SS kaipo brandas tapo labiau prieinami liaudziai, bet uz dyka nieko nebuna. Cia tik siaip pastebejimas. Gal guru ir apgins SS garbe?
INXS - gal gali geriau is USA parvezt man ka kita (zemiskesne svajone turiu - kaina aukcione 200+shipingas ir insuransas USoj 30)
Robertas-G
2004-12-08, 06:16 PM
Soundstreama nupirko PowerAcoustik, ir padare is jo "branda". kas liko realiai sunku pasakyti, jie naudoja senus gerus vardus kaip kad "tarantula", "da vinci" ir kitus. ar tai to paties verti daiktai nezinoma, nes nera galimybiu pabandyti. jei viska kuria tie patys zmones, kurie dirbo seniau, tik is kitu zmoniu alga gauna, tai gal ir ok, bet jei naudojamos tik garsios etiketes ir tiesiog "kepama" kinijoje, tada kas zino ko verti naujieji SS... :?
BoomBox
2004-12-08, 11:52 PM
Aisku o kaip su Audiobahn?
spydas
2004-12-09, 08:43 AM
aišku o kaip su Audiobahn?
pompos ir grelkos. Vis galingesni subai ir dar galingesni stipriakai jiems kocioti. O akustika :roll: nu kaipo muzikinis fonas prie viso sito :lol: Aj, tyliu, bo nesu klauses, tai liaudis biski nesupras, o gal ir perdedu biskeli :-D
DEIVISC
2004-12-10, 10:36 PM
geri stipr. saundstream rubikon , savo kaina jie tikrai atgroja su kaupu, labai naturalus, detalus skambesys, bet tai apie senesnius modelius, kažin ar nauji išliko tokie geri? :smt035
Artūras-M
2004-12-10, 10:43 PM
aišku o kaip su Audiobahn?
Artimiausiu metu paskelbsiu Audiobahn kainas ;)
Robertas-G
2004-12-11, 10:44 AM
tada domina 10kW RMS subas 15" ir du monoblokai po 5kW RMS - yra tokie monstrai. SerZ, noretum ar ne? ;) galima butu pasvajoti ir apie kokius 165dB...:-D :-D :-D
BoomBox
2004-12-11, 04:52 PM
Robertas-G neerzink zmogaus :-D
Artūras-M
2004-12-13, 02:27 PM
Serz Audiobahn AWIS15P kelių tau reiktų ? :-D
kokio stipro reiketu sitam subikui? koki pvz parasykit.
:cry: :cry: :cry:
Artūras-M
2004-12-13, 02:55 PM
kokio stipro reikėtų šitam subikui? koki pvz parasykit.
Na ko gero rekomenduočiau Audiobahn A2X600HQ ;)
Artūras-M
2004-12-13, 03:02 PM
:cry: :cry: :cry:[/quote]
Ko dabar ? O jeigu už simbolinį 999 Lt mokęstį ? :smt111
:cry: :cry: :cry:
Ko dabar ? O jeigu už simbolinį 999 Lt mokęstį ? :smt111[/quote]
tai gal jau po kokio spl death match kad tokia kaina;]]]
Artūras-M
2004-12-13, 03:09 PM
Blyn, tokią kainą jeigu ir gaus, tai tik Serz ir tai naujas subas, net neatlėštu įpakavimu. Kalėdos, stebuklų metas ir tik su Retrogarsu
:smt111
Blyn, tokią kainą jeigu ir gaus, tai tik Serz ir tai naujas subas, net neatlėštu įpakavimu. Kalėdos, stebuklų metas ir tik su Retrogarsu
:smt111
tai gal ir man spx'us kompon. uz savikaina atiduosi?;]]] visgi Kaledos - stebuklu metas.. su Retrogarsu;]]]
Artūras-M
2004-12-13, 03:16 PM
tai gal ir man spx'us kompon. uz savikaina atiduosi?;]]] visgi Kaledos - stebuklu metas.. su Retrogarsu;]]]
O varžybose dalyvavai ? Garsiakalbius deginai ? Šou žmonėm darei ? Pas lietuvius ką nors pirkai ? Ne :shock:
Tai apie ką mes kalbam ? :-D
Senis šaltis eina tik pas gerus vaikiukus :smt111
O varžybose dalyvavai ? Garsiakalbius deginai ? Šou žmonėm darei ? Pas lietuvius ką nors pirkai ? Ne :shock:
Tai apie ką mes kalbam ? :-D
Senis šaltis eina tik pas gerus vaikiukus :smt111
Kai uzsidesi toki procenta kaip ant to subo, tada butinai apsilankysiu ir nupirxiu ka nors man reikalingo;/ Ir tu busi patenkintas kad is LT perku ir as kad keliu salies ekonomika;]
Artūras-M
2004-12-13, 03:25 PM
Kai uzsidesi toki procenta kaip ant to subo, tada būtinai apsilankysiu ir nupirxiu ka nors man reikalingo;/ Ir tu busi patenkintas kad is LT perku ir as kad keliu salies ekonomika;]
Aš tau gi sakiau, kad viskas yra subalansuota. Negaliu aš visas pozicijas parduoti pigiau nei perku. Tačiau kai kaim, pvz lojaliem klientam arba tiem kas prisideda prie Asociacijos veiklos yra daromos išimtys. Tai yra mano teisė. Būtum pas mane ką nors pirkęs, davęs man uždirbt, būtum ir dovanėlę gavęs šv. Kalėdų arba kokia kita proga. O dabar gali tikėtis dovanėlės iš tų, kam davei uždirbti :-D
P.S. Čia nėra jokių ambicijų, čia tik atviru tekstu dėstau savo logiką. Kam nepatinka, galit nesutikti :shock:
spydas
2004-12-13, 03:26 PM
Bliamba verk :smt022 gailekis, muskis i krutine, zadek buti geras, nors per Kaledas DiedMorozo gyvent nemokyk :lol:
Aš tau gi sakiau, kad viskas yra subalansuota. Negaliu aš visas pozicijas parduoti pigiau nei perku. Tačiau kai kaim, pvz lojaliem klientam arba tiem kas prisideda prie Asociacijos veiklos yra daromos išimtys. Tai yra mano teisė. Būtum pas mane ką nors pirkęs, davęs man uždirbt, būtum ir dovanėlę gavęs šv. Kalėdų arba kokia kita proga. O dabar gali tikėtis dovanėlės iš tų, kam davei uždirbti :-D
P.S. Čia nėra jokių ambicijų, čia tik atviru tekstu dėstau savo logiką. Kam nepatinka, galit nesutikti :shock:
tiek to nereik man tu dovanu ir beju nieko neprarandu;/ turbut tik islosiu :wink:
spydas
2004-12-13, 03:50 PM
tiek to nereik man tu dovanu ir beju nieko neprarandu;/ turbūt tik islosiu :wink:
Nu vat jaunimas siu laiku :twisted: i nieka sventa :smt059 nebetiki, net i Kaledu Seni :smt111 :smt096 :lol:
damit arturai jej bogu paimciau, bet kat finansai nebent ant lizingo leidzia :oops: dar nei masinos nenupirkau kitos nei stipro anei vieno isvis zopa totali kazkodel gaunasi pastaruoju metu, matyt reiks "eit nalieva" padrabatyvat'