PDA

View Full Version : Alpine SWR 1042D Dėžės parinkimas ir gamyba

Erikas
2009-01-16, 04:25 AM
Sveiki visi. Į savo automobilį ketinu įsidėti 2 alpinus( juos jau turiu fazikinėj dėžėj ). Būtų įdomi Jūsų nuomonė apie dėžės parinkimą ir jos gaminimą. Kol kas turiu brėžinukus tik 2 atskirų uždarų dėžių ir tos fazikinės, kuri neatitinka mano bagažinės. O dabar placiau:

Mašina: SUBARU IMPREZA WRX , Kėbulo tipas: Sedanas

Klausimas: a). Gal kas turi brėžinius bandpass dėžės ?
b). Gal kas turi brėžinius (litražą paskaičiavęs) fazikinės dėžės
c). Gal kas žino kaip skaičuoti uždarą dėžę su 2 garsiakalbiais ?

:confused:, ačiū už atsakymus!

AURIS-T
2009-01-16, 02:36 PM
du gal paieska pasinaudok-simtas temu apie sita apline-ir litrazai ir visa kita yra

Erikas
2009-01-16, 10:56 PM
O gal gali numesti nors vieną linką ? kotais nerandu.

Kleckas78
2009-01-17, 11:52 AM
nepasakiai pagrindinio dalyko - norimo rezultato?
jei nori teisingo grojimo - uzdara deze.
Bandyciau daryti uzdara ~50 ltr. deze abiem subam.
Gali bandyti lipdyti bandpasa - tada gausi dar ir slegio.
As sau bandyciau darytis tokia deze:
45 ltr uzdara
25 ltr su fazikais
Fazikai 2vnt 7.5 cm plocio ir 30.5 cm ilgio (fazikai gali but ir 2x10 x56.5 ilgio bet is kur tokius paimti ir kaip sugrusti tokius tai neisivaizduoju, o su 1 x 10 bus nekas nes tikrai svilps prie didesnio garso)
Nesu sitiem subam dezes dares taip kad kas gausis tai tik bus matyt kai padarysi, pagal programa normaliai turetu buti.
Velavimas gaunasi iki 13 ms.
P.S. visur reikia damesti subo uzimama turi. tiek is priekio tiek is galo jei darysi bandpasa.

Erikas
2009-01-17, 07:43 PM
Auri, labai dėkui už patarimą. Esu jau suprojektavęs acade pora dėžių pagal duotus ALPINE duotas išmeras. Žiūrėsim kas gausis. Dabar abu subai yra fazikinėje dėžėje. Man ji netinka dėl išmerų. Turbūt vandysiu daryti uždaras ir žiūrėsiu kaip gros. Ačiū ! :)