View Full Version : 2 Jl 1000.1 ar 1 Steg K2.04
Audis A33
2009-01-27, 02:41 PM
Sveiki kas geriau 2 Jl 1000.1 ar 1 Steg K2.04 iskiklo tox klausimas.elektra ira optima yellow top.laidai 50 kw o maitinama bus 2 Alpine SVX 1243 D .taigi ka pasirinkt kokius stiprintuvus ar 2 jl ar 1na steg? aisku ce ne pac deduosi taciau ira zmogus kuris tai perkasi ir praso patarimo. na ir paciam labai idomu tas butu nuo ko geriau gros. ps tiesa sakant nzn kam jam tiek garso sake savam kalusimui.na noretusi isgirst 2 svx besibaladojancius:eek:.
Truemayhem
2009-01-27, 03:01 PM
Tai pradziai reik pamastyt nuo ko jisai zada maitint tuos kilowatus ? Kaip nuo steg'o planuoja jungt 2 swx ? Prie 4 Omu tiltu, mazoka galios jiems., grot tai gros bet valinimui kad stogas kilnotusi neuzteks. Du slash'ai irgi negerai - kiekvienas subas prie 2 Omu - sroves sriebs nesveikai, kokybes atzvilgiu nelabai, tai kad geriau viena swx'a gerai uzmaitint nuo steg'o tiltu galima taip kad bloga bus, velgi jei 200A is kazkur isgaus :)
Kleckas78
2009-01-27, 03:41 PM
o as gal sakyciau kad gal geriau butu susirasti 1 vnt JL 13W7 ir steg stiprintuva - manau to slegio ten uztektu net keliom masinom o ne vienai.
Saras
2009-01-28, 02:22 PM
o kodel tik i siuos stiprus ziuri? uz 2 jl kaina galima pasiimt tikrai galinga stipra.
Audis A33
2009-01-28, 06:22 PM
pvz koki ta gera? kiek zn jl neblogi stiprai ir su tokeis 2viem ar bent 1nu i spla gali drasei keliaut ir nebloga vieta paimt.:) na ce mano nuomone. o seip gal kas zino ka nors apie Digital Designs subus? pvz kur garso galerija pardavineja.as esu girdejas pati parasceuse DD suba kuri 500 lt kainuoja.na bet beldena neblogai :) ir kokibes netruksta.gal kas turit kokiu nuomoniu apie tai?ar esat girdeja ar dar ka?
JLsystem
2009-01-28, 06:52 PM
Geras akumas, standartis generatorius vargiai ismaitina viena 1000/1 nekalbu apie du. o jei jau taip reikai 2kW tai ziureti galima ir i viena stipra. ir virinti ant 1 ohm. kad ir EM EA 1800d pats tas butu. bet as siulyciau imti veina 1000/1 ir jungti ant 4 ohm. tikrai turetu gerai uzgriaudet. nebent cia kokia A8 :cool: tada jau dekit du 1000/1 ir tai mazai bus :D
stalius339
2009-01-28, 08:06 PM
Sveiki kas geriau 2 Jl 1000.1 ar 1 Steg K2.04 iskiklo tox klausimas.elektra ira optima yellow top.laidai 50 kw o maitinama bus 2 Alpine SVX 1243 D .taigi ka pasirinkt kokius stiprintuvus ar 2 jl ar 1na steg? aisku ce ne pac deduosi taciau ira zmogus kuris tai perkasi ir praso patarimo. na ir paciam labai idomu tas butu nuo ko geriau gros. ps tiesa sakant nzn kam jam tiek garso sake savam kalusimui.na noretusi isgirst 2 svx besibaladojancius:eek:.
skaitau sy posta ir sypsena pati atsiranda,pats vazineju su swx12 uzmaitines su pdx1.1000 uzdaroje dezeje,galiu pasakyti,kad daug daugiau nei pakankamai-tai vienas aspektas,o deti du nu tai tikra-beprotybe!del garso kiekio,apie matinima,net nebekalbu,nes tai jau reikalu reikalai!baikit jus tuos juokus,noreciau suzinoti koks priekis?neapseis be daktaru,tavo draugelis,tas tai faktas,cia ne juokas,as jau dariausi tyrimus,prirase vaistuku-nesinori apkursti,gerai kaskada arturas s.pasake tai gali pakenkti ausims,patikekit,taip tikrai ir yra!
tolka
2009-01-28, 08:36 PM
skaitau sy posta ir sypsena pati atsiranda,pats vazineju su swx12 uzmaitines su pdx1.1000 uzdaroje dezeje,galiu pasakyti,kad daug daugiau nei pakankamai-tai vienas aspektas,o deti du nu tai tikra-beprotybe!del garso kiekio,apie matinima,net nebekalbu,nes tai jau reikalu reikalai!baikit jus tuos juokus,noreciau suzinoti koks priekis?neapseis be daktaru,tavo draugelis,tas tai faktas,cia ne juokas,as jau dariausi tyrimus,prirase vaistuku-nesinori apkursti,gerai kaskada arturas s.pasake tai gali pakenkti ausims,patikekit,taip tikrai ir yra!
nuo 2 swr 12" man po 10 sekundziu hip hop iraso,ausis skaudejo ir cype visa diena...absurdas
Audis A33
2009-01-28, 08:58 PM
na priekis pas ji DLS ne is pigiuju kazkokie. ogalinese duryseli pigesni bsk irgi DLS. audi a6 karavanas.na groja labai graziai.noreceu kad taip pas mane butu :) bet va kai ta lietuva su savo krizem pzm tai ir sudka gaunas :D sakot 1no svx jam per akis bus.na isides 1na pazes jai trux des antra sake:eek: JL nejama jis nes svx gauna pigei.
stalius339
2009-01-28, 09:13 PM
na priekis pas ji DLS ne is pigiuju kazkokie. ogalinese duryseli pigesni bsk irgi DLS. audi a6 karavanas.na groja labai graziai.noreceu kad taip pas mane butu :) bet va kai ta lietuva su savo krizem pzm tai ir sudka gaunas :D sakot 1no svx jam per akis bus.na isides 1na pazes jai trux des antra sake:eek: JL nejama jis nes svx gauna pigei.
sociai vieno swx,ir tai reiketu galvoti apie dviguba priesbosi,jei jau isnaudojant visa swx potenciala
stalius339
2009-01-28, 09:17 PM
nuo 2 swr 12" man po 10 sekundziu hip hop iraso,ausis skaudejo ir cype visa diena...absurdas
cia rimti dalykai,as jau trecia diena lasinu i ausi vaistus ir geriu,nesinoretu apkursti ir dar tokiu metu :eek:
beto uzmaitinti tokius dakykus(du swx),reikia daug litu-zodziu apsurdas
Audis A33
2009-01-28, 10:16 PM
na jo jai nori isnaudot pilnai 2 svx juos tai aisku meti koki stinger genera pora kinetiku arba stingeriu ir psio vyrini kaip sakant su keliom stukom amperu startine srove :D bet ce jau ne lietuviui tai ipirkt nebent direbi seime :D.taigi zinau kad jis tiek neinvestuos taigi koki jl arba pdx 1000 ir socei bus SVXui ane?nes manau tiek su JL u tiek su pdx isnaudos jis suba pilnai? na o pas ji db kiek zinau optima geltonas idetas tai manau uztex jam sroves vienam svx:)
stalius339
2009-01-28, 10:49 PM
na jo jai nori isnaudot pilnai 2 svx juos tai aisku meti koki stinger genera pora kinetiku arba stingeriu ir psio vyrini kaip sakant su keliom stukom amperu startine srove :D bet ce jau ne lietuviui tai ipirkt nebent direbi seime :D.taigi zinau kad jis tiek neinvestuos taigi koki jl arba pdx 1000 ir socei bus SVXui ane?nes manau tiek su JL u tiek su pdx isnaudos jis suba pilnai? na o pas ji db kiek zinau optima geltonas idetas tai manau uztex jam sroves vienam svx:)
pdx1.1000 ar jl ismaitins pilnai,tik stiprintuvui srove paduokit ,kaip priklauso
Truemayhem
2009-01-29, 01:26 AM
Uzteks ant tiek kad skaudes su vienu swx+1kW, jei teisingai deze pagamins ir maitinimo tures, optima dar ne viskas, genero 100A minimum prie 1500rpm + 35 kvadratu laidas minimum + geri kontaktai. As pamenu savo 13W7 nuo 1kW hatchback'e - koshmaras vemimas, drebimas, prie tam tikru dazniu - reta surast zmogu kuriam bloga nepasidarytu., dabar mastau o nx to reikia..
peris
2009-01-29, 08:12 AM
o kuris cia vazinejat ant 1500rpm?
Saras
2009-01-29, 10:37 AM
cia rimti dalykai,as jau trecia diena lasinu i ausi vaistus ir geriu,nesinoretu apkursti ir dar tokiu metu :eek:
beto uzmaitinti tokius dakykus(du swx),reikia daug litu-zodziu apsurdas
O po kiek laiko cia tau suprastejo klausa? Gal ir man pats laikas susimastyt, nes Ground Zero nuclear'as pucia nesveikai :D ir dar masiniukas mazas (ROVER 220), tai gal reiktu ir man susimastyt jau, dar tik 19 metu man :rolleyes: .
peris
2009-01-29, 01:14 PM
reikejo anksciau susimastyt:D dabar ar taip ar taip klausa negristamai apgadinta kazkiek, tai grusk antra:D
tolka
2009-01-29, 01:34 PM
O po kiek laiko cia tau suprastejo klausa? Gal ir man pats laikas susimastyt, nes Ground Zero nuclear'as pucia nesveikai :D ir dar masiniukas mazas (ROVER 220), tai gal reiktu ir man susimastyt jau, dar tik 19 metu man :rolleyes: .
jei protingai klausai nesuprastes,jei taip klausai kad akyse liejasi ir cypia po to ausyse tai ilgai netrauksi...
zavas
2009-01-29, 01:52 PM
As pamenu savo 13W7 nuo 1kW hatchback'e - koshmaras vemimas, drebimas, prie tam tikru dazniu - reta surast zmogu kuriam bloga nepasidarytu., dabar mastau o nx to reikia..
Tiesa sakant dar nemaciau kad zmogu nuo garso pykintu... Ir paties dar nepykino...
tolka
2009-01-29, 01:54 PM
Tiesa sakant dar nemaciau kad zmogu nuo garso pykintu... Ir paties dar nepykino...
pykina berods nuo 80 ar 90hz:)
marko
2009-01-29, 03:51 PM
nesupykino,bet pasidare ziauriai nejauku nuo pirmu sinuso "akordu" 1.5kw,atsukto trecdalio pajegumu.10s ir paprasiau kad isjungtu.Savininkas pats pripazino,kad sveikata slubuoja,ale nesupratau tikslo...
Tiesa teko pavezet valstybes darbuotoja tikrinancia dirbtuviu sauga.Aparatas db matuot jai jin nemelavo kainuoja 100k lt.Sake leistinas darbe kiekis 75db maksimalus 85db berods.Mano greitai vaziuojancioj masinoj pamatavom su stipriai stipriai prisuktu bosu kazkas apie 85 ir gavosi ant garso netoli maksimumo,galima sakyt pilna katuske net be boso jau negerai ausim...Tiesa vibracijos kenkia zymiai daugiau nei aukstas daznis.Ir taip... klausa gadinasi negryztamai...
makintosas
2009-01-29, 04:26 PM
Nesuprantami man tokie dalykai, neskaitant varzybu zinoma. Suprantu, kai zmogus kisa daug pinigu i garso kokybe, siekia maksimaliai geros akustikos. Cia viskas tvarkoj. Bet kai kisami dideli finansai kilovatams, kuriu niekada neisnaudosi, kaip sakant, buitiniam pasiklausymui, tada jau nezinau .. Tuo labiau, kai tai ziauriai kenkia sveikatai. Kiekvienas aisku turi savo poziuri. As, apart noro kazkaip pasirodyti, daugiau cia nieko neiziuriu :)
marko
2009-01-29, 04:29 PM
Kaip taisykle jaunimas žaidžia.Nieko ,išaugs...
stalius339
2009-01-29, 06:48 PM
negali juk but visko mates ;)
zavas
2009-01-29, 06:51 PM
Na maciau kaip zmones sedasi i passat'a su 10 evr -visi isgyveno, nei vienas salono nesupurvino...
Pats kelis kartus sedejau masinose po kuriu kelias dienas ausys kaip vatos prikistos...
O kai paziuri i amreikonus... Isvis atrodo jokio skirtumo...
stalius339
2009-01-29, 06:54 PM
tikrino su kaskokiu ten aparatu,ikiso i garso izoliuota kambari uzdejo ausines,per jas isgirdus garsa reikia nuspausti mygtuka,procentaliai skyresi kaire ir desine ausys nedaug,sake kolkas dar normoje,bet virs puse metu,vis skauda viena ausy,ypac jei su mobiliaku ilgiau pakalbu,faktas kad nuo garsios muzikos,ir aplamai triuksmo nebepernesu-ypac jei boba klykia :D,ir dabar man swx tikrai labiau nei sociai,o cia zmones apie du sneka :eek:
tolka
2009-01-29, 06:55 PM
Na maciau kaip zmones sedasi i passat'a su 10 evr -visi isgyveno, nei vienas salono nesupurvino...
Pats kelis kartus sedejau masinose po kuriu kelias dienas ausys kaip vatos prikistos...
amerikonai burgeriu prisikapoja,taip mazina kuno vibracijas:Dtada seda i test car
stalius339
2009-01-29, 06:59 PM
zmoguti,kelis kartus,tu pasiklausyk pusmeti,metus,o tada bus matyti,nereikia tiek galios,tas tai faktas,o jei su saiku problemos tai paskui taip ir gaunasi,kad pas daktarus tenka lakstyti-gyveni ir mokaisi
zavas
2009-01-29, 07:18 PM
zmoguti,kelis kartus,tu pasiklausyk pusmeti,metus,o tada bus matyti,nereikia tiek galios,tas tai faktas,o jei su saiku problemos tai paskau taip ir gaunasi,kad pas daktarus tenka lakstyti-gyveni ir mokaisi
As ne tas kuris slegio iesko :rolleyes: paskaityk mano "eretiskas" mintis pries visus kilovatus, JL w7 ir pan... ne taip supratai... as tiesiog nelabai suprantu kaip gali supykinti nuo garso, ir kaip pavizdzius cia pateikiau...
stalius339
2009-01-29, 07:26 PM
As ne tas kuris slegio iesko :rolleyes: paskaityk mano "eretiskas" mintis pries visus kilovatus, JL w7 ir pan... ne taip supratai... as tiesiog nelabai suprantu kaip gali supykinti nuo garso, ir kaip pavizdzius cia pateikiau...
as tavo pastus visuomet paskaitau,man tavo pozicija senai aiski,tu teoretikas,....ir nuolatos gincijiesi su zmonemis kurie kalba is praktikos :rolleyes:
jeigu ka tai cia be pykcio,nenoriu pletoti daugios sios dikusijos,nes turiu ir ka daugiau paciam pasakyti :rolleyes:
makintosas
2009-01-29, 08:30 PM
... as tiesiog nelabai suprantu kaip gali supykinti nuo garso, ir kaip pavizdzius cia pateikiau...
Na matai, kai "klausai" muzikos, ir kai nuo garso ir vibracijos tavo kepenys susikeicia vietomis su plauciais, labai naturalu, kad pasidaro siek tiek negera :)
Truemayhem
2009-01-29, 08:44 PM
Va taip zavai, nesisteng i kiekviena posta savo trigrasio kist, nes taip ir buna :D
pontifikas
2009-01-29, 08:45 PM
amerikonai burgeriu prisikapoja,taip mazina kuno vibracijas:Dtada seda i test car
jei jau apie amerikonus - vakar prie sankryzos sustojau, iš galo chevrolet tahoe sustojo, taip nesveikai ten pas jį baladojo, kas pas mane mašinoj kepenys vartytis pradėjo :eek: vėliau pamačiau, kad keleivio langas atidarytas buvo ir važiavo kažkokie tai juodukai :cool:
bet pirmą kartą taip girdėjau ir jaučiau kad purtytu nuo žemo. juolab iš mašinos už nugaros. galinio vaizdo veidrodyje nieko nebuvo įmanoma įžiūrėt....
zavas
2009-01-29, 08:51 PM
Va taip zavai, nesisteng i kiekviena posta savo trigrasio kist, nes taip ir buna :D
Galesi kada pravimdyti mane savo zverimi?
tolka
2009-01-29, 08:57 PM
jei jau apie amerikonus - vakar prie sankryzos sustojau, iš galo chevrolet tahoe sustojo, taip nesveikai ten pas jį baladojo, kas pas mane mašinoj kepenys vartytis pradėjo :eek: vėliau pamačiau, kad keleivio langas atidarytas buvo ir važiavo kažkokie tai juodukai :cool:
bet pirmą kartą taip girdėjau ir jaučiau kad purtytu nuo žemo. juolab iš mašinos už nugaros. galinio vaizdo veidrodyje nieko nebuvo įmanoma įžiūrėt....
nesu rasistas bet...dar vienas faktas apie nigerius(ne ju naudai):D
JLsystem
2009-01-29, 09:08 PM
Nu su vienu W7 gal ir nepravymdisi bet kai as corsoj turejau 4X jl subus ir 3.2 kw jimes patikek nuo srauto negera buvo visa savaitgali.
Saras
2009-01-29, 11:12 PM
na nzn ar apsivemtum, bet kad aukstesni dazni paklausius tai tikrai pradeda pykint, islipi is masinos kaip vakar butum geres :D todel kad taip nebutu pasirinkau 15" ir su dideliu xmax, kad ant srauto butu. :)
Vilmantas
2009-01-30, 06:07 AM
Ir kuo sitos fizinio poveikio vibracijos priemones kunui susije su muzika? Jei yra poreikis save zaloti ar nustatyti organizmo galimybiu ribas, tai eiti reikia lankyti boksa arba muaythai - ten ir pigiau bus ir efektas stipresnis.
Saras
2009-01-30, 11:12 AM
Ir kuo sitos fizinio poveikio vibracijos priemones kunui susije su muzika? Jei yra poreikis save zaloti ar nustatyti organizmo galimybiu ribas, tai eiti reikia lankyti boksa arba muaythai - ten ir pigiau bus ir efektas stipresnis.
Negi tu nesupranti, cia paprasta, bent jau man, kekvienas muzika suvokia kitaip, vieniem kad tik bumsetu ir rektu tveeteriai, kitam subo isvis nereikia, o man pvz reikia kad priekis graziai grotu, auksti butu svelnus bet garsus, o subas, na subas man kazkaip priklauso nuo nuotaikos ir nuo dainos, kartais pritildau isvis kad tik biski zemo pridetu, o kartais kokio repo kai eina labai zemi dazniai tai pasigarsinu, kazkaip dar patinka kai taip minkstai su srautu pucia :)
peris
2009-01-30, 11:20 AM
bet skaitant apie vimdymus visokius :) didelis xmax man nesiasociajuojasi su muzikalumu, o seip subas manau yra gana reikalingas, tik kad kai jo nesijaucia, atrodo lyg jo nebutu, lyg jis butu kazkur bet dar reiktu gerai pagalvot kur, gal uz lango, gal vietoj variklio, gal bagazinej, gal vietoj keleivio sedi. kai garsas buna atsirises nuo dinamiku. kai jo nejauciu kad subas yra va tada man patinka, kitokiu atveju tai tiesiog grazus zemi, grazus viduriai, grazus auksti bet kiekviena dalis groja sau. gal ir neteisingas cia tas mano skonis, gal turi grot kitaip pataisykit pravers zinios :)