PDA

View Full Version : magnat the rock 1000 stiprintuvas

TAdzhius
2004-12-10, 01:03 AM
sveiki,

gal kas susidure ir galit paporint apie shito stipriaus + ir -. http://www.belcanto.lt/HTM/Magnat.htm
ar geraj but jis uzhmajtint subuj? :D

kazhkokia kajna itartinaj zhema atrodo... 540w rms :roll:

TAdzhius
2004-12-10, 08:02 PM
taj niekas nera su tokiu susidures???

bo dabar sprendzhiu problema: kuria blogybe ish dwieju pasirinkti? ar blaupunkt gta290 ar shita magnat'a the rock 1000...

galios manau ir to ir to turetu uzhtekt bet kaip yra su kitajs parametrajs? gal kas ka gali patart?

SerZ
2004-12-10, 09:27 PM
kai tiek W, apie kokibe tau nieks nieko nepasakys - ajk i SPL.emma.lt :)

o kaip kaina jo? baubs atsakanciai, tai cia paliubomu :-D

DEIVISC
2004-12-10, 10:39 PM
magnatai vatus labai jau padauginę, nėra ten tiek rms, nėra :!:

TAdzhius
2004-12-10, 11:39 PM
magnatai vatus labai jau padauginę, nėra ten tiek rms, nėra :!:

jo! deja. ten tie ACEJT RMS, taj yra DIN 45 324 standartu matuoti, kur kiek pamenu matuojama prie 10% THD, palyginus su RMS kaj THD 0.8% (arba 1%)

gerai kad magnat'as bent parasho kokiom salygom ta rms'a sawo gawo. a kiti gamintojaj ir to nesugeba parashyt

Robertas-G
2004-12-11, 10:41 AM
na uz tokia kaina galeciau rekomenduoti tik Arizona Eagle AZ2170, ten vatai daugmaz realus, praktikoje galios turi i valias, ne viena suba gali supleskinti, greitas, gerai kontroliuoja garsiakalbi ir t.t. paziureti galite:
http://www.audioprojektai.lt/arizona.php?StrID=5010
http://www.hela.lt/catalog/product_info.php/cPath/30/products_id/75
manau bus tikrai geriau nei magnat ar BP... cia mano nuomone zinoma, pagrista siokia tokia praktika.

united
2005-02-03, 03:03 AM
na uz tokia kaina galeciau rekomenduoti tik Arizona Eagle AZ2170, ten vatai daugmaz realus, praktikoje galios turi i valias, ne viena suba gali supleskinti, greitas, gerai kontroliuoja garsiakalbi ir t.t. pažiūrėti galite:
http://www.audioprojektai.lt/arizona.php?StrID=5010
manau bus tikrai geriau nei magnat ar BP... cia mano nuomone žinoma, pagrista siokia tokia praktika.

susidures su magnat rocku 1000,siaip tikrai pagal kaina geras stiprintuvas.
Siaip susidures ir su situ arizona eagle:)
dydis didelis bet atsukus dangti tikrai nustebau,pas arizona is sonu stovi dvi platos per vidury didziulis tarpas ir sujungtas laideliais:)))) dar tokio dalyko nebuvau mates
siaip geriausias palyginimas butu nusiimt dangti ir paziuret kas viduj gero,manau nuemes arizona eagle dangti daugiau i tos firmos stiprintuvus ziuret neteks:)) juokingi ten uzrasyti vatai pagal vidu . o jei kazkiek zmogus supranta muzikoj tai zino kad stiprius per silpnas gali greiciau suba supleskint negu galingas(aisku proto ribose).
pas magnata viskas normaliai kondikai po 50v dvigubi tranzai du keitikliai,ten tikrai pakankamai galingas daiktas siulyciau paciam isitikint o ne klausyt cia labai salisku pasiulymu:) nesakau kad ten stebuklas kazkoks bet pagal kaina naujas daiktas tikrai neblogas
pas roberta-g praktika turbut tokia kad zmogus suinteresuotas labiau iskist toki daikta negu patarti zmogui . geda truputi turetu but:)))

Nerka
2005-02-03, 08:05 AM
Jei neklystu pas Arizona irgi kondai po 50v, ir du keitikliai, atskira plokštė matyt filtrai. Aš ji mačiau tik iš foto, todėl tegul pakomentuoja tas kas matė, tarkim Arūras M.

DEIVISC
2005-02-03, 11:20 AM
ARIZONA EAGLE priskirčiau prie NONAME stiprintuvų ir dar kažkas :oops: bandė lyginti su audisonais

Artūras-M
2005-02-03, 11:26 AM
ARIZONA EAGLE priskirčiau prie NONAME stiprintuvų ir dar kažkas :oops: bandė lyginti su audisonais

O tu juos paimk ir pasiklausyk. Aš irgi ilgai ignoravau ir vaipiausi, bet kažkaip vieną kartą pasibandęs likau labai smarkiai nustebintas ir teko visiškai pamiršti Alpinr MRP seriją, kaip išnykusią..... Jeigu nori duosiu AZ-255 pasibandymui, susistatyk šalia su SRx-2 ir pasilygink pats..... o po to duok man tą Audison ir aš pasilyginsiu. O tada parašysim kiekvienas savo reziume. OK ? ;)

DEIVISC
2005-02-03, 11:46 AM

O tu juos paimk ir pasiklausyk. Aš irgi ilgai ignoravau ir vaipiausi, bet kažkaip vieną kartą pasibandęs likau labai smarkiai nustebintas ir teko visiškai pamiršti Alpinr MRP seriją, kaip išnykusią..... Jeigu nori duosiu AZ-255 pasibandymui, susistatyk šalia su SRx-2 ir pasilygink pats..... o po to duok man tą Audison ir aš pasilyginsiu. O tada parašysim kiekvienas savo reziume. OK ? ;)
palygint įdomu gal būtų bent dėl to kad tu tvirtini kad geriau :!: ?bet kas blogiausia kad galim skirtingai išgirsti ,

Artūras S
2005-02-03, 11:54 AM
Arizona bosinis su 60A saugikliais yra geras bosinis stipras.Pagal ta kainu kategorija nieko geriau nerasi.

Arunas
2005-02-03, 02:11 PM
O tu juos paimk ir pasiklausyk. Aš irgi ilgai ignoravau ir vaipiausi, bet kažkaip vieną kartą pasibandęs likau labai smarkiai nustebintas ir teko visiškai pamiršti Alpinr MRP seriją, kaip išnykusią..... Jeigu nori duosiu AZ-255 pasibandymui, susistatyk šalia su SRx-2 ir pasilygink pats..... o po to duok man tą Audison ir aš pasilyginsiu. O tada parašysim kiekvienas savo reziume. OK ? ;) :lol:

Arturai,tu dazniausiai bandai,kas po ranka,patikek,dar esi nebandes simtus pigesniu ir geresniu stipriaku uz ARIZONA,matyt tam nera noro ir laiko(pliuso) :lol: :lol: :oops: :oops: O be to ir kas is to,kad tu isbandysi? :lol:

Artūras-M
2005-02-03, 05:06 PM
Artūrai,tu dažniausiai bandai,kas po ranka,patikek,dar esi nebandes simtus pigesniu ir geresniu stipriaku uz ARIZONA,matyt tam nera noro ir laiko(pliuso) :lol: :lol: :oops: :oops: O be to ir kas is to,kad tu isbandysi? :lol:

Be abejonės, kad nesu viską bandęs, bet jei pastebi, tai ant to ko nebandęs nevarau. Ir apskritai laikau kad instaliuotojui geriau gerai žinoti kelis prekinius ženklus, nei po truputį didelį skaičių. O pliusas tai pats žinai, kad daug maž nuo visų vienodas, tai kaip ir iki lemputės ta pusė.
Va, teisybė, žinau kodėl man Magnat netinka: ogi todėl, kad jų importuotojas labai jau varo ant visų kitų produktų. Ar aš sumaišiau importuotojus ? :-D Bet tai nereiškia, kad turėčiau sakyti, kad Rainbow blogi garsiakalbiai :lol:

Arunas
2005-02-03, 08:29 PM
Arizona bosinis su 60A saugikliais yra geras bosinis stipras.Pagal ta kainu kategorija nieko geriau nerasi.

Rasi,patikek rasi,tik reikia netingeti ieskoti ir nesisukti amzinai per tuos pacius brendus.
O atsidarius apacia Arizona 2180 modelio,geda turi buti tam,kas ji pagaminoir kas ji liaupsina,nes puse to didelio korpuso yra tuscias metalo (Aliumo )gabalas,padaryta populiari apgavyste,kad didelis,tai ir galingas :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :-D

Artūras-M
2005-02-03, 08:49 PM
Rasi,patikek rasi,tik reikia netingeti ieskoti ir nesisukti amžinai per tuos pacius brendus.

Tai čia tau kaip prekybininkui reikia ieškoti naujų brandų, kaip jauniem ešeriukam blizgučių. O instaliatoriam reikia kad aparatas grotų ir kainuotų logiškus pinigus. Tu gi ant prekystalio padėjęs klausyti neduodi, o mum dar ne tik įjungti reikia, bet dar kad nors vieną kitą dainelę pagrotų bent panašiai į BomBox ;)

O atsidarius apacia Arizona 2180 modelio,geda turi buti tam,kas ji pagaminoir kas ji liaupsina,nes puse to didelio korpuso yra tuscias metalo (Aliumo )gabalas,padaryta populiari apgavyste,kad didelis,tai ir galingas :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :-D

Tai daroma tam, kad pvz tau būtų patogiau parduot, o mum sunkiau montuot :twisted:
Bet šiaip varyk nevaręs, savų 500 Lt šitas stiprintuvas tikrai labai vertas :-D

Arunas
2005-02-03, 09:21 PM
Tai čia tau kaip prekybininkui reikia ieškoti naujų brandų, kaip jauniem ešeriukam blizgučių. O instaliatoriam reikia kad aparatas grotų ir kainuotų logiškus pinigus. Tu gi ant prekystalio padėjęs klausyti neduodi, o mum dar ne tik įjungti reikia, bet dar kad nors vieną kitą dainelę pagrotų bent panašiai į BomBox ;)

Kada as pasidariau tik prekybininku???Tai jei tik as prekybininkas,tai man naudinga butu toki dideli-didelyy stiprintuva dakalti taip papigiai tautos leliukams?
Tai gal as savo dirbtuvese tik masinas nuo ledo atitirbdau???Jei as neinstaliuociau,tai kokio bieso man ta Arizona atsukineti ir prisukineti.
Na prasta ji pagal savio kaina,labai prasta!! Aparatas turi kainuoti logiskai:)))))))

Bet šiaip varyk nevaręs, savų 500 Lt šitas stiprintuvas tikrai labai vertas

Vertas 500,jei toliau noname Arizonos nieko nemates esi,be to esi jaunas
eseriukas ir tiki montuotoju (Arturo) pliurpalais:)!

:evil:

TAdzhius
2005-02-03, 09:31 PM
po tokiu ginchu ish nevilties belieka wiena ishejtis - nebepirkt nej arizonos nej magnat'o... o pasilikt blaupunkta gta4100 :-D :-D :-D

Rycka
2005-02-03, 10:44 PM
po tokiu ginchu ish nevilties belieka vieną ishejtis - nebepirkt nej arizonos nej magnat'o... o pasilikt blaupunkta gta4100 :-D :-D :-D

pagal kaina magnat tikrai geras ir smarves turi. ir grojimas is tiesu nustebino, tikejausi blogiau.

TAdzhius
2005-02-03, 10:48 PM
po tokiu ginchu ish nevilties belieka vieną ishejtis - nebepirkt nej arizonos nej magnat'o... o pasilikt blaupunkta gta4100 :-D :-D :-D

pagal kaina magnat tikrai geras ir smarves turi. ir grojimas is tiesu nustebino, tikejausi blogiau.

kokios lietuwoj shito magnat'o kajnos??? pigew nej www.belcanto.lt nera??? 560lt?

Anonymous
2005-02-03, 11:21 PM
kokios lietuwoj šito magnat'o kajnos??? pigew nej www.belcanto.lt nera??? 560lt?
YRA,kaina 450lt,tel 8676-66600,jei imsi su draugu tokius kelis,bus dar pigiau

TAdzhius
2005-02-03, 11:44 PM
ogogo;]]

o arizonos 2170 gal pigew nej 499lt yra??? :-D

united
2005-02-04, 01:52 AM
ogogo;]]

pamirsk tu ta arizona nuosirdziai sakau:) arba geriau pats isitikink ir parasyk i foruma.nueik i parduotuve kas prekiauja ir paprasyk kad dangti nuimtu paziuret pamatysi pats,kad didelis didelis metalo gabalas ir dvi plokstes su laideliais:) optine apgaule.
gal ponas arturas-m ar robertas galetu idet arizonos 2170 vidaus foto ?(pasidarytu turbut neperkamiausias modelis):))))
del blaupunkto tai jau tada geriau arizona :-D
cia forumuose sedi suinteresuoti protingi dedes(tokie kaip arturas-m :oops: (vienas is arizonu atstovu)) kurie is to daro bapkes.taip kad kartais reik ir nepaklausyti salisko vertinimo.
idomu butu geriau isgirst nuomone tu kas bande butent sitos serijos magnata, kiek teko susidurt tikrai nenusivyle.
nes lietuvoj labai paplite tokie modeliai magnato classic 360 kurie tikrai negalingi daiktai,o kai kurie zmones pradeda lygint su naujais modeliais, siaip pagal stiprintuvo vidu nelyginami dalykai.

malonu tai kad arturas-m pripazino kodel jam netinkami magnatai;)))
arturas-m:Va, teisybė, žinau kodėl man Magnat netinka: ogi todėl, kad jų importuotojas labai jau varo ant visų kitų produktų
taip kad daryk isvadas

Artūras-M
2005-02-04, 02:01 AM
gal ponas arturas-m ar robertas galetu idet arizonos 2170 vidaus foto ?(pasidarytu turbūt neperkamiausias modelis):))))

Taigi įdėta, ko jums dar reikia ? ;)

Tik čia stiprius subui, o ne akustikai...

arturas-m:Va, teisybė, žinau kodėl man Magnat netinka: ogi todėl, kad jų importuotojas labai jau varo ant visų kitų produktų taip kad daryk isvadas

Taip, bet aš tų Magnatų net negirdėjau, nes Arūnas paklausyt neduoda, o neklausęs aš nepardavinėju :P

TAdzhius
2005-02-04, 02:36 AM
pamirsk tu ta arizona nuosirdziai sakau:)

jej arizona blogesne TIK del to kad widuj erdwu, linkes rizikuot ir smagej klausytis ja :-D
neisizhejsk bet ish tawo pasisakymu suprataw kad arizona tik tuo ir blogesne :-D galima gal konkrechew???

Artūras-M
2005-02-04, 02:39 AM
jej arizona blogesne TIK del to kad widuj erdwu, linkes rizikuot ir smagej klausytis ja :-D

Čia pliusas, galima narkotikų prasivežti per sieną važiuojant :shock:

Aiwaras
2005-02-04, 10:33 AM
ogogo;]]

pamirsk tu ta arizona nuosirdziai sakau:) arba geriau pats isitikink ir parasyk i foruma.nueik i parduotuve kas prekiauja ir paprasyk kad dangti nuimtu pažiūrėt pamatysi pats,kad didelis didelis metalo gabalas ir dvi plokstes su laideliais:) optine apgaule.
gal ponas arturas-m ar robertas galetu idet arizonos 2170 vidaus foto ?(pasidarytu turbūt neperkamiausias modelis):))))
del blaupunkto tai jau tada geriau arizona :-D
cia forumuose sedi suinteresuoti protingi dedes(tokie kaip arturas-m :oops: (vienas is arizonu atstovu)) kurie is to daro bapkes.taip kad kartais reik ir nepaklausyti salisko vertinimo.
idomu būtų geriau isgirst nuomone tu kas bande butent sitos serijos magnata, kiek teko susidurt tikrai nenusivyle.
nes lietuvoj labai paplite tokie modeliai magnato classic 360 kurie tikrai negalingi daiktai,o kai kurie žmonės pradeda lygint su naujais modeliais, šiaip pagal stiprintuvo vidu nelyginami dalykai.

arturas-m:Va, teisybė, žinau kodėl man Magnat netinka: ogi todėl, kad jų importuotojas labai jau varo ant visų kitų produktų
taip kad daryk isvadas
Man apskritai neaisku, kodel erdwumas stiprintuwo widuje yra trukumas jo kokybei ir garsui??? Sakyciau nuo to tik wesesne atmosfera widui ir darbas stabilesnis, maziau triuksmu blokai gauna wienas is kito.
Wienintelis cia minusas, kad stiprintuwas pasidaro didesniu gabaritu, nor ir cia minusas ti tam tikroj situacijoj.

united
2005-02-04, 06:16 PM
pamirsk tu ta arizona nuosirdziai sakau:)

neisižejsk bet ish tawo pasisakymu suprataw kad arizona tik tuo ir blogesne :-D galima gal konkrechew???

nu is tavo sypseneliu supratau kad arizona ir bmw 316i e30 puikus derinys bus :-D :-D :-D

o arturas-m manau pabaiges montavimo darbus galetu tapt geru fotografu,nes nufotkina kaip jam naudingiau is sono nuo trafo net tarpo beveik nesimato:)))

siaip tas tarpas gal ir nieko labai blogo bet ar matet pvz.kokiam audisone,ar emphaser firmos stirpintuve per vidury tarpa ir sujungtas dvi plokstes laideliais.man tai buvo naujiena:) tai parodo pacios firmos poziuri i daikta.

Artūras-M
2005-02-04, 07:12 PM
o arturas-m manau pabaiges montavimo darbus galetu tapt geru fotografu,nes nufotkina kaip jam naudingiau is sono nuo trafo net tarpo beveik nesimato:)))

Na aš jaunystėj juo buvau :-D

šiaip tas tarpas gal ir nieko labai blogo bet ar matet pvz.kokiam audisone,ar emphaser firmos stirpintuve per vidury tarpa ir sujungtas dvi plokstes laideliais.man tai buvo naujiena:) tai parodo pacios firmos poziuri i daikta.

Šiaip gerbiamasai, yra keli montažo variantai. Vienas variantas yra bendra kros plokštė, kas yra pas tavo paminėtą Audison ir tipiškai daugumą kitų stiprintuvų. Su tokiu montažu yra krūva nepatogumų, nes norint prieiti prir stiprintuvo, jau kartu turi atlupinėti ir keitiklio tranzus ir tt. Tuo tarpu Arizonoj panaudotas blokinis montažas. Tai yra maitinimo blokas, galinis stiprintuvas ir filtras. Tai yra ir patogumas ir parametrų gerinimas ir aptarnavimo gerinimas tik kelia gaminio kaštus :shock: Paprastas dalykas, sudeginai galinį laipsnį ir tau tereikia išimti tik galinio laipsnio plokštę, visa kita savo vietoj.
Taip kad nereikia lialia, kam nors kitam gali aiškinti kad tai prasto gaminio požymis :-D

muzotonas
2005-02-04, 07:40 PM
Jeigu ka tai yra gamintoju kurie visai padaro stipriakus,kur netaip graziai viskas atrodo, o kas del detaliu kekio tai tikrai pagal kiek neapsprendziama daikto kokybe.
Mirka.

muzotonas
2005-02-04, 07:41 PM
Kai kurie rimti gamintojai vadovaujasi principu ko nera gamynyje tas negenda.
Mirka

Artūras-M
2005-02-04, 07:48 PM
o kas del detaliu kekio tai tikrai pagal kiek neapsprendžiama daikto kokybe.

Paprieštarausiu ir gana kategoriškai: kuo mažiau detalių tuo geresnė kokybė. Pagrindinis Hi-End principas yra trumpinti signalo kelią ir gerinti elementų kokybę. Kuo daugiau aktyvinių elementų signalas praeina, tuo daugiau jis nukenčia. Iš tikrųjų tai paprasta kaip du kart du
:shock:

muzotonas
2005-02-04, 07:52 PM
Nu as gi tai suprantu ir zinau, ir tavo prietaravimai yra bereikalingi,
Galiu pasakyti, kad garso kokybe tesiogiai proparcinga detaliu kokybei ir kiekiui, o kuo daugiau tuo blogiau.
Mirka.

Artūras-M
2005-02-04, 07:57 PM
Galiu pasakyti, kad garso kokybe tesiogiai proparcinga detaliu kokybei ir kiekiui, o kuo daugiau tuo blogiau.

Tai ko prieš tai rašei neišbaigtą mintį ? ;)

muzotonas
2005-02-04, 08:46 PM
Na as gi sveteiskai issireiskiau, ir nesitikejau, kad tamsta busite toks priekabus.
Mirka.

Arunas
2005-02-04, 11:52 PM
Mirka.

Idealus stiprintuvas pagal tave automobiliui butu is pasyviniu elementu kokiu triju vnt,plius vienas triodas :-D :-D :-D :-D :-D :twisted: :twisted: :twisted:
dar geriau be keitiklio,nes jis irgi trukdziu saltinis :lol: :lol: :lol:

Anonymous
2005-02-06, 12:46 AM
Šiaip gerbiamasai, yra keli montažo variantai. Vienas variantas yra bendra kros plokštė, kas yra pas tavo paminėtą Audison ir tipiškai daugumą kitų stiprintuvų. Su tokiu montažu yra krūva nepatogumų, nes norint prieiti prir stiprintuvo, jau kartu turi atlupinėti ir keitiklio tranzus ir tt. Tuo tarpu Arizonoj panaudotas blokinis montažas. Tai yra maitinimo blokas, galinis stiprintuvas ir filtras. Tai yra ir patogumas ir parametrų gerinimas ir aptarnavimo gerinimas tik kelia gaminio kaštus :shock: Paprastas dalykas, sudeginai galinį laipsnį ir tau tereikia išimti tik galinio laipsnio plokštę, visa kita savo vietoj.
Taip kad nereikia lialia, kam nors kitam gali aiškinti kad tai prasto gaminio požymis :-D

nereikia lialia kad arizona eagle yra geras stiprintuvas,to man neirodysi as ji asmeniškai klauses ir zinau kas per daiktas.bandai apgaut save ir kitus.bet as tave suprantu tu kaip arizonos vienas is atstovu kitaip negali elgtis ,kaip tik saukt kad tai geriausias daiktas:) ka pasakytų žmonės kuriems sumontavęs sita slamsta jei blogai apie juos kalbetum.
o apie tuos montazus gali nepasakot cia pasaku :-D
tarp kitko gal žinai arizona eagle internetini saita ofiacialu GAMINTOJO,nes per google kažkaip iskart nerado būtų idomu pažiūrėt gal vis delto yra daiktu vertu dėmesio :twisted: :twisted:[/quote]

muzotonas
2005-02-06, 02:27 PM
Mirka.

Idealus stiprintuvas pagal tave automobiliui būtų is pasyviniu elementu kokiu triju vnt,plius vienas triodas :-D :-D :-D :-D :-D :twisted: :twisted: :twisted:
dar geriau be keitiklio,nes jis irgi trukdziu saltinis :lol: :lol: :lol:

Koks man idealus stipras butu tai negaliu pasakyuti ar tikrai 3 detaliu uzteks bet kokiu 60 manau, be korpuso ir maitblokio pirmai pradziai užteks. O lempinio as i savo kibira negalesiu isideti nes pasibaig lempos.
Kiekvienas turi savo kriterijus ir pagal juos sprendzia kas jam yra gerai.
Mirka.

united
2005-02-10, 12:38 AM

šiaip tas tarpas gal ir nieko labai blogo bet ar matet pvz.kokiam audisone,ar emphaser firmos stirpintuve per vidury tarpa ir sujungtas dvi plokstes laideliais.man tai buvo naujiena:) tai parodo pacios firmos poziuri i daikta.

tai vis del to to jei arizona eagle gamina tokius rimtus stiprintuvus gal nuoroda duosi i gamyklini puslapi duosit:))) idomu butu paziuret

AudrunasV
2005-02-10, 01:04 AM

tai vis del to to jei arizona eagle gamina tokius rimtus stiprintuvus gal nuoroda duosi i gamyklini puslapi duosit:))) idomu būtų pažiūrėt

Usuk - parodysiu gyva :-D

Artūras-M
2005-02-10, 10:07 AM
tai vis del to to jei arizona eagle gamina tokius rimtus stiprintuvus gal nuoroda duosi i gamyklini puslapi duosit:))) idomu būtų pažiūrėt

www.alpine.se tačiau ten neįdėtas redirektas į Kiniją. Beje, man dar keista, kad yra žioplelų, kurie tiki, kad jų mylimas super duper ober gutter mylimas brandas yra gaminamas kažkur kitur o ne Kinijoj. Eikit šaltu vandeniu apsišlakstyt, laikai baigėsi, kai vakariečiai kažką patys darė. Dabar jie tik prekiauja. O gal dar pasakysi, kad ............(blyn, pamiršau, klientas paskambino ir mintį nutraukė, paliksim kitam kartui klausimą :shock: )
Tik prašyčiau nesusipainioti, man iki lemputės kuriuo prekiniu ženklu prekiauti ir iki lemputės kaip jis padarytas viduj. Na nebent orinį montažą pamatyčiau, tada nustebčiau lengvai. Įsimetęs stiprintuvėlį į automobiliuką su ganma aukšto lygio likusia aparatūra, pasiklausei ir žinai ar jis vertas tų pinigų ar ne. Magnat jeigu ką, taip pat gaminamas Kinijoj :-D, anea gerbiamasai ? :shock:

sarūnasj
2005-02-11, 10:13 AM
tai kaip suprasti paminėto puslapio magelio dizainą? Čia švedų idėja ar tas pats gamintojas (su tom pačiom technologijom o gal ir kokybe ) kaip nekurio rimto brendo :shock:

Artūras-M
2005-02-11, 10:56 AM
tai kaip suprasti paminėto puslapio magelio dizainą? Čia švedų idėja ar tas pats gamintojas (su tom pačiom technologijom o gal ir kokybe ) kaip nekurio rimto brendo :shock:

Čia yra švedų idėja. Pigaus ir gero produkto rūksta ne tik Lietuvoj, bet ir Švedijoj. Taip kad šio gamintojo prekės ir atsirado būtent su tuo tikslu. O dabar, jos velniškai paklausios ;)

sarūnasj
2005-02-11, 12:56 PM
Švedai malačiai: dabar DLS rimta europinė (o gal pasaulinė) firma, tas pats turbūt laukia ir Lavos... 8)

Artūras-M
2005-02-11, 02:29 PM
Švedai malačiai: dabar DLS rimta europinė (o gal pasaulinė) firma, tas pats turbūt laukia ir Lavos... 8)

Jie babkių turi... Šiaip, NRG bent jau kol kas braunasi į pigaus ir kokybiško produkto segmentą. Kas bus toliau sunku pasakyti...

Arunas
2005-02-12, 12:18 AM

Jie babkių turi... Šiaip, NRG bent jau kol kas braunasi į pigaus ir kokybiško produkto segmentą. Kas bus toliau sunku pasakyti...

Idomumo delei,tai NRG yra tai kas liko antrarusio nuo zinomu gamintoju stalo(populiariai nepraejo kokybes testu).Negi jie ismes. :-D :-D :-D Parduoda huinaicaisams,kurie uzraso NRG :D :D :D

del DLS,tai apart evropos,jos niekas girdete negirdejes,iki pasaulines,kaip pesciam iki Kinijos ;-) ;-) ;-)

Arunas
2005-02-12, 12:25 AM

Čia yra švedų idėja. Pigaus ir gero produkto rūksta ne tik Lietuvoj, bet ir Švedijoj. Taip kad šio gamintojo prekės ir atsirado būtent su tuo tikslu. O dabar, jos velniškai paklausios ;)

Vel ,kalbant tiesiai,be gudriu minciu,,pigaus ir gero produkto visai netruksta nei Svedijoj nei Lietuvoj :-D :-D To gamintojo prekes atsirado tuo tikslu,kad brangius daiktus perka liaudis labai mazai(kuo toliau,tuo silpniau) :twisted: todel kad firma laikui begant neuzsilenktu su savo Hi-END -u,pavare popigiaisko kinietisko sirpotrebo su susigalvotu vardu :twisted: O paskutinis Arturo sakinys tai velniskai gudrus :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

united
2005-02-12, 02:04 AM

www.alpine.se tačiau ten neįdėtas redirektas į Kiniją. Beje, man dar keista, kad yra žioplelų, kurie tiki, kad jų mylimas super duper ober gutter mylimas brandas yra gaminamas kažkur kitur o ne Kinijoj. Eikit šaltu vandeniu apsišlakstyt, laikai baigėsi, kai vakariečiai kažką patys darė. Dabar jie tik prekiauja. O gal dar pasakysi, kad ............(blyn, pamiršau, klientas paskambino ir mintį nutraukė, paliksim kitam kartui klausimą :shock: )
Tik prašyčiau nesusipainioti, man iki lemputės kuriuo prekiniu ženklu prekiauti ir iki lemputės kaip jis padarytas viduj. Na nebent orinį montažą pamatyčiau, tada nustebčiau lengvai. Įsimetęs stiprintuvėlį į automobiliuką su ganma aukšto lygio likusia aparatūra, pasiklausei ir žinai ar jis vertas tų pinigų ar ne. Magnat jeigu ką, taip pat gaminamas Kinijoj :-D, anea gerbiamasai ? :shock:

magnat bent jau firma tokia egzistuoja ir turi nuosava puslapi www.magnat.de.:)))

Arunas
2005-02-12, 09:56 AM

magnat bent jau firma tokia egzistuoja ir turi nuosava puslapi www.magnat.de.:)))

Magnat galima vertinti uz tris dalykus:demokratiska kaina,pakankamas galingumas,labai didelis patikimumas,nes pasiziurekit,kokius senus lauzus Magnat stiprintuvus liaudis tysia is germanijos,o jie po siai dienai veikia,ir ne kar netaisyti 8) Nauju modeliu dabar ir galingumas pakankamas :!: :!: :!:

Artūras-M
2005-02-12, 01:36 PM
Magnat galima vertinti uz tris dalykus:demokratiska kaina,pakankamas galingumas,labai didelis patikimumas,nes pasižiūrėkit,kokius senus lauzus Magnat stiprintuvus liaudis tysia is germanijos,o jie po siai dienai veikia,ir ne kar netaisyti 8)

O kainos demokratiškumo tai net ir nežinau, mano akimis, tai tpinis Low-End produktas už atitinkamą kainą. Patikimumas geras, bet klausymui jie nelabai tinkami, o ir ne tam jie gaminami. Šiaip tarp pačių vokiečių, kurie jau šiek tiek ieško normalesnio garso, Magnat šeriamas tik keiksmažodžiais, kaip ir dauguma kitų supermarketų produktų. Aš asmeniškai nesu girdėjęs nei vieno Magnat stiprintuvo grojančio bent patenkinamai. Teisybė, naujų produktų taip pat negirdėjau nei vieno, gal situacija pasikeitus ;)

Arunas
2005-02-13, 09:07 PM
Magnat galima vertinti uz tris dalykus:demokratiska kaina,pakankamas galingumas,labai didelis patikimumas,nes pasižiūrėkit,kokius senus lauzus Magnat stiprintuvus liaudis tysia is germanijos,o jie po siai dienai veikia,ir ne kar netaisyti 8)

O kainos demokratiškumo tai net ir nežinau, mano akimis, tai tpinis Low-End produktas už atitinkamą kainą. Patikimumas geras, bet klausymui jie nelabai tinkami, o ir ne tam jie gaminami. Šiaip tarp pačių vokiečių, kurie jau šiek tiek ieško normalesnio garso, Magnat šeriamas tik keiksmažodžiais, kaip ir dauguma kitų supermarketų produktų. Aš asmeniškai nesu girdėjęs nei vieno Magnat stiprintuvo grojančio bent patenkinamai. Teisybė, naujų produktų taip pat negirdėjau nei vieno, gal situacija pasikeitus ;)
Smalsumo delei klausimas: kelis skirtingu modeliu girdejai???Turbut girdejai atvaziavusio busimo klijento car'e su jo instaliacija ir garsiakais,todel klausymo verdiktas skambejo mazdaug taip:cia viskas blogai,as padarysiu su savo daiktais taip kaip tu nori ir daug geriau:-D :-D :-D :-D :-D Bet tada jau bumso ne*****dins ;-)

Alpinai manau irgi tik vienas zingsnis iki(TOPO) supermarketo produkto :oops: :lol: :smt026 :smt026 :smt026

Artūras-M
2005-02-13, 11:33 PM
Smalsumo delei klausimas: kelis skirtingu modeliu girdėjai???

Nemažai. Beje esu ir sumontavęs kokį desėtką tai tikrai, kai čia visas tauta svaigo nuo Magnat ;)

Mariozas
2006-10-24, 12:13 PM
Vėl prikelsiu temą. noriu pirkti stiprintuvą iki 550Lt. Magnat the rock 1000 VS. Arizona Eagle AM-2190 reikia užmaitinti subą 400W rms 4ohm vienos ritės

Kuris geriau valdo subą ir yra patikimesnis? nes perskaitęs šią tema taip ir nesupratau, kurio gamintojo stiprintuvas geresnis...

lanys
2006-10-24, 01:16 PM
Klausęs tik Magnat The Rock 1000. Jei gerai pamenu sutiltinus gaunas 500rms.

Magnatas žymiai geriau groja uždėjus kondiką, kad ir už 200Lt. (Kai kas sako, kad pas jis be kondiko negroja) - tiesos yra O:)

Mariozas
2006-10-25, 12:41 PM
Klausęs tik Magnat The Rock 1000. Jei gerai pamenu sutiltinus gaunas 500rms.

Magnatas žymiai geriau groja uždėjus kondiką, kad ir už 200Lt. (Kai kas sako, kad pas jis be kondiko negroja) - tiesos yra O:)

Na matai, aš negaliu skirti daugiau nei 600Lt šitam reikalui. todėl kondiko negaliu paimt.

Norėčiau sulaukt nuomonių apie Arizona Eagle AM-2190 :smt100

lanys
2006-11-04, 01:55 PM
Maniau, kad magnatas neblogai groja ( kaip už tokią sumą). Bet kai paklausiau JBL CS60.4. Kuris n kartų mažiau vatų turi...

Tai galiu pasakyt, tik vieną, nedarykit klaidos, nepirkit magnato stiprekų. :smt021

fruktas
2006-11-06, 11:51 AM
o jei mac audio z2200, 600lt ir 600wrms tiltu (cia avtozvuk apie ji skaiciau tik tiek) man irgi reik stiprintuvo subiukui, galvoju gal sita paimt, arba vel kokio seno ieskosiu.

darializ
2006-11-12, 09:14 PM
o jei mac audio z2200, 600lt ir 600wrms tiltu (cia avtozvuk apie ji skaičiau tik tiek) man irgi reik stiprintuvo subiukui, galvoju gal sita paimt, arba vel kokio seno ieskosiu.

na del tu vatu tai as nesigincinu, gal tas jbl ir geriau isgroja..
as is savo patirties galiu pasakyti: paimkim magnat the rock 800 ir senuka blaupunkt gta 4100 ir pajunkim du tokius pat bosus ant kiek vieno stiprintuvo.. senukas blaupunkt tikrai galingiau ispumpuos bosus...
bet net negalvodamas apsistojau ties magnatu.. tad kartais nei vatai parasyti popiriuki, nei tikroji stiprintuvo galia negali padet apsispresti.. geriausias variantas pajungti,, paklausyti, palyginti ir nuspresti...

lanys
2006-11-13, 02:58 PM
o jei mac audio z2200, 600lt ir 600wrms tiltu (cia avtozvuk apie ji skaičiau tik tiek) man irgi reik stiprintuvo subiukui, galvoju gal sita paimt, arba vel kokio seno ieskosiu.

na del tu vatu tai as nesigincinu, gal tas jbl ir geriau isgroja..
as is savo patirties galiu pasakyti: paimkim magnat the rock 800 ir senuka blaupunkt gta 4100 ir pajunkim du tokius pat bosus ant kiek vieno stiprintuvo.. senukas blaupunkt tikrai galingiau ispumpuos bosus...
bet net negalvodamas apsistojau ties magnatu.. tad kartais nei vatai parašyti popiriuki, nei tikroji stiprintuvo galia negali padet apsispresti.. geriausias variantas pajungti,, paklausyti, palyginti ir nuspresti...

Tai kodėl apsistotum ties magnatu ? O:)

darializ
2006-11-13, 04:38 PM
Tai kodėl apsistotum ties magnatu ? O:)
[/quote]
man asmeniskai maloniau ausiai.. atrodo klausaisi tokiu paciu garsu ir su magnatu ir su blaupunktu bet blaupunktas kazkaip labiau viska barskina.. ir reguliuok nereguliaves tuos filtrus..

Mariozas
2006-11-13, 05:05 PM
Maniau, kad magnatas neblogai groja ( kaip už tokią sumą). Bet kai paklausiau JBL CS60.4. Kuris n kartų mažiau vatų turi...

Tai galiu pasakyt, tik vieną, nedarykit klaidos, nepirkit magnato stiprekų. :smt021

Gal galėtum paieškoti DF magnat the rock 1000? nes niekur neradau... būtų įdomu palyginti su kitais stiprintuvais.

lanys
2006-11-13, 06:27 PM
Kas tas "DF" ? :smt017

Mariozas
2006-11-15, 06:09 PM
Damping factor . stiprintuvo gebėjimas valdyti subą.

lanys
2006-11-15, 07:51 PM
Aš pats turiu Magnat The Rock 800.

The Rock 1000 turi mano draugas.

Internete radau jo manualą, bet ten nerašo :smt017

bronsas
2006-11-15, 08:10 PM
nu ir kaip, kuris tavo nuomone geresnis, 800 ar 1000?

lanys
2006-11-15, 09:08 PM
nu ir kaip, kuris tavo nuomone geresnis, 800 ar 1000?

1000tinis turi daugiau galios. Tad bosui manau jis geriau. O šiaip jie turbūt tokie patys.. O:)

bronsas
2006-11-15, 09:38 PM
tada pasijungi ant rock 800 du subukus, ir vargo nematai, manau uztex tada tu vatu i valias! :supz:

lanys
2006-11-16, 12:45 AM
tada pasijungi ant rock 800 du subukus, ir vargo nematai, manau uztex tada tu vatu i valias! :supz:

1000tinis geriau tampo bosą 2 ričių, nei 800tinis.

bronsas
2006-11-16, 06:06 PM
nu zinai, nebut 1000, ir nebut dvikanalis...

darializ
2006-11-16, 09:47 PM
gal kas nors noretu keisti magnat the rock 800 i magnat the rock 1000?
as turiu 800. pirktas naujas mazdaug pries metus is salono. yra dezute ir dokumentai..