View Full Version : Neveikia stiprintuvas
Cezarijus
2009-02-03, 04:06 PM
Tai va nebeveikia mano stiprintuvas audio system, greiciausiai vakar vakare pradejo nebeveikt, po poros min veikimo(subui, klausiau tyliai nepastebejau grojime, bet pradejo ryskiaus sviesti lempute salono :)) vnz dega protect lempa raudona ir viskas. 99% kaltas saltis ir kondensatas. Kaip kovoti su tokiais dalykais kad jie nesikartotu ziema?? nes stipras visas apsarmojes.( masina stovejo savaite laiko)
omsonass
2009-02-03, 04:19 PM
Tai va nebeveikia mano stiprintuvas audio system, greiciausiai vakar vakare pradejo nebeveikt, po poros min veikimo(subui, klausiau tyliai nepastebejau grojime, bet pradejo ryskiaus sviesti lempute salono :)) vnz dega protect lempa raudona ir viskas. 99% kaltas saltis ir kondensatas. Kaip kovoti su tokiais dalykais kad jie nesikartotu ziema?? nes stipras visas apsarmojes.( masina stovejo savaite laiko)
kur jis pas tave sumontuotas? kad taip rasoja
Cezarijus
2009-02-03, 05:52 PM
bagazinej ant galines sedynes, masin a hecbekas
rebik
2009-02-03, 06:13 PM
Problema beveik visu pagyvenusiu ar po avariju masinu-dregme vyduje.Patenka lyjant ir jei masina stovi lauke, tai ir neisdziuna po kilimeliais. Kovoti beveik neimanoma.
Black Scorpio
2009-02-03, 06:19 PM
palaikyti švarų stiprintuvo vidų, nes kiek žinau vandens kondensatas pats savaime nėra laidus elektrai, laidus tik tada kai vandenyje tam tikrų priemaišų atsiranda (pvz dulkės susimaišiusios su vandenu berods laidžios elektrai pasidaro) :confused:
p.s. aišku galiu labai labai klysti
rebik
2009-02-03, 06:27 PM
Siaip greiciau kai daug vyduje dregmes, ji kondensuojasi ant saltesnio negu oras salone daiktu. kai uzkuri masina, oras staiga pasildomas, o stipras lieka saltas. Ant jo ir kondensuojasi dregme. Kai masinoje palyginant sausa, to nepakanka isvesti stiprintuva is rikiotes. galima palyginti- inesti stiprintuva is lauko namo ir i vonios kambari po prausimosi.
Cezarijus
2009-02-03, 07:29 PM
masina 2002 ir nebent smulkiai dauzta(langai orginalus visi) o kad masinoj buvo daug dregmes tai taip, kaip minejau savaite stovejo, ir jei gavo saules/salcio prisirinko kondensato. Stipras vasar pirktas naujas.
Ar nest iskart man ji taisyti ar bandyt isdziovinti namie???
rebik
2009-02-03, 07:39 PM
Tikriausia isdziovinimas nieko nepakeis, reikes nesti i taisykla. Bet pries nesant, tai butinai pora dienu namie palaikyk.
Cezarijus
2009-02-04, 08:29 PM
kaip suprantu belieka susitvarkyti, isideti ir melstis kad ateityje tai nepasikartos, cia kaip kova su vejo malunais? ar galima kazka padaryti???
Black Scorpio
2009-02-04, 09:05 PM
dėk i medinę dežutę :) šeip mediena labai gerai sugeria dregmę. reikes pameginti lauke per salciu prie lentu kruvos padeti ka nors ir žiuresiu ar apšals ar ne, nes mašina stovi šalia tujų, tai ryte buna apšalus tik viena puse :D
stalius339
2009-02-05, 12:00 AM
dėk i medinę dežutę :) šeip mediena labai gerai sugeria dregmę. reikes pameginti lauke per salciu prie lentu kruvos padeti ka nors ir žiuresiu ar
apšals ar ne, nes mašina stovi šalia tujų, tai ryte buna apšalus tik viena puse :D
nu tu ziuriu visai neblogas burtininkas :cool::D
Black Scorpio
2009-02-05, 12:14 AM
juokai juokais, ale mediena iš tikro surenka drėgmę iš aplinkinių objektų ir neleidžia ant jų kondensuotis vandeniui :rolleyes:
peris
2009-02-05, 08:26 AM
kodel garazuose kartais issipucia mdš :) kazi gal reiks sumastyt ir man kazka ant sekancios ziemos
Black Scorpio
2009-02-05, 09:25 AM
jeigu jau imam garažus, tai palyginkime kas darosi mediniuose, skardiniuose ir plytiniuose garažuose. pas mane medinis jis yra, ir kad ir kokiems šalčiams esant nei karto neteko matyti apšerkšnojusiu vidinių sienų :)
rebik
2009-02-05, 09:33 AM
jeigu jau imam garažus, tai palyginkime kas darosi mediniuose, skardiniuose ir plytiniuose garažuose. pas mane medinis jis yra, ir kad ir kokiems šalčiams esant nei karto neteko matyti apšerkšnojusiu vidinių sienų :)
Bet tai juk elementari fizika-del to kad medienos silumos laidumas yra zymiai mazesnis. Kaip manai, kodel pirties saunoj lentynos medines o ne metalines?:)
Black Scorpio
2009-02-05, 10:00 AM
tas tai joa, bet ir apsauga nuo drėgmės gera, pvz pas mane tiek iš apačios tiek iš viršaus stiprintuvu yra faniera, tai apšalimo tie stiprekai net ir per dižiuosius šalčius nėra matę :)
reikės šian vakare iki kaimyno nulekti pakalbėti, bo tas jau trečios kartos stalius tai apie medieną žino tikrai labai daug :rolleyes:
stalius339
2009-02-05, 10:06 AM
as irgi stalius :D :D :D :D :D
Black Scorpio
2009-02-05, 10:09 AM
as irgi stalius :D :D :D :D :D
nu tai skelk savo nuomone :D
Cezarijus
2009-02-05, 10:55 AM
na va, viena gera mintis yra, reiks paslepti stiprintuvus po plokste, ka nuo vasaros pradejau ir nebaigiau :)
rebik
2009-02-05, 11:06 AM
kai busi pas staliu, uzsakyk i komplekta prie medines apsaugos ir sita:
http://www.coda.ru/woodcone.aspx
:D:D:D:D:D
Black Scorpio
2009-02-05, 11:21 AM
kai busi pas staliu, uzsakyk i komplekta prie medines apsaugos ir sita:
http://www.coda.ru/woodcone.aspx
:D:D:D:D:Dcia jau i humoro skilti sitas :D