View Full Version : subwooferiai 5 kl. BMW kaip geriau statiti
norejau suzinoti kur ir kaip statite deze subuj i bumeri
su faziku, be, ar geriau ban pas.
viena arba du.
sakykim kas bus geriau 1 Alpinos R klasio 1241 arba du bet kito klasio paviziui S 1242.
Ar geriau Hertz HX300
Ar dar kas?[/b]
Svajūnčikas
2004-12-13, 05:36 PM
norejau sužinoti kur ir kaip statite deže subuj i bumeri
viena arba du.
sakykim kas bus geriau 1 Alpinos R klasio 1241 arba du bet kito klasio paviziui S 1242.
Ar geriau Hertz HX300
Ar dar kas?[/b]
O apart subų dar kas nors gros? :roll:
Tadas B
2004-12-13, 05:38 PM
nuo kada 5 klases bmw ,,bumeris"?
Galva ALpine 9835
komponentai Alpine SWR 176A
stiprintuvai Komponentams 2 kanalinis Alpine
Subuj dar nezinau. Buvo 5 kanalu Audison bet pardaviau, noriu su monoblokais pazaisti.
Robertas-G
2004-12-13, 07:03 PM
tavo bmw '92 metu? tai kodel nuotraukyte e39 ideta? kvepia neistikimybe... :twisted: :twisted:
SWR trukumas - labai daug watu reikia...
SWS trukumas - deze didoka...
HX trukumas - .... kaip ir nesugalvojau...:)
siaip visi tikrai neblogi. tau reikia apsispresti ko nori - ar kad muzika gerai grotu, ar kad gerai VALINTU... o padaryti gerai galima su visais...
Galvoju kad butu garsas geras.
O del Valintu nu tai vistiek vasara ateis ir reikes ka nors ir parodyti ir kad visi girdetu.
o jeigu viena suba S klases, kaip jis isvis.
Nezinau buvau firmoj man pasake kad geriau negu Alpine SWR 1241 bus Hertz HX300 tipo jam reikia maziau galingiasnio stipriako.
Robertas-G
2004-12-13, 07:30 PM
tiesos yra... SWR labai jau reiklus watams, ir nepigiems...
Artūras-M
2004-12-13, 08:20 PM
tiesos yra... SWR labai jau reiklus watams, ir nepigiems...
Meluoja
Gerai paviziui is ALPINe stiprintuvu kuris pigiasnis tiktu SWR1241?
Taip kad mazai ne butu stiprio.
Artūras-M
2004-12-13, 09:31 PM
Gerai paviziui is ALPINe stiprintuvu kuris pigiasnis tiktu SWR1241?
Taip kad mažai ne būtų stiprio.
MRV-T420
V12 serijos 2 kanalų stiprintuvas. Galingumas prie 14,4V įtampos: 340Wx1 RMS (4 omai), 110Wx2 RMS (4 omai). Galingumas prie 12V įtampos: 240Wx1 RMS (4 omai), 75Wx2 RMS (4 omai)
Tai jo harakteristikos
O pvz as turiu sena ALPINE 3537 stiprintuva ten:
Min. RMS 4 Ohms, 1KHz at 10% THD ...130W + 130 W
Min. RMS 4 Ohms, 1KHz at 0.1% THD ...100W + 100 W
Min. RMS 4 Ohms, 20 Hz to 20 KHz at 0.01% THD ...80W + 80 W
Min. RMS 2 Ohms, 1KHz at 10% THD ...140W + 140 W
Min. RMS 2 Ohms, 1KHz at 0.1% THD ...110W + 110 W
Min. RMS 2 Ohms, 20 Hz to 20 KHz at 0.01% THD ...80W + 80 W
BRIDGET MODE
Min. RMS 4 Ohms, 1KHz at 10% THD ...300W
Min. RMS 4 Ohms, 20 Hz to 20 KHz at 0.01% THD ...200W
o kaip del sito arba geriau jo pre komponentus??
Artūras-M
2004-12-13, 09:51 PM
Padovanok savo priešui. Iš jo jau visos sultys išspaustos, liko išdžiūvę kondikai, ir šiaip daug abejotinų detalių.
Mindaugas
2004-12-14, 07:42 AM
Padovanok savo priešui. Iš jo jau visos sultys išspaustos, liko išdžiūvę kondikai, ir šiaip daug abejotinų detalių.
VA va va. Sia tau ir alpine kokybe :-D :-D :-D
Artūras-M
2004-12-14, 09:37 AM
VA va va. Sia tau ir alpine kokybe :-D :-D :-D
Nesapnuok. Ko tu tikiesi iš 95 metų stiprintuvo kuriame jau penkis kart buvo keisti galiniai tranzai ? ;)
Ten nei vienas tranzistorius nebuvo pakeistas.
Jis atrodo kaip naujas.
Detales visi originalios.
Artūras S
2004-12-14, 11:59 AM
norejau sužinoti kur ir kaip statite deže subuj i bumeri
viena arba du.
Ar geriau Hertz HX300
Ar dar kas?[/b]
Viskas priklauso nuo to kokie bus likusieji sistemos komponentai ir kas tą sistemą montuos.Visi instaliatoriai dirba su savo produktais,turi savo patirtį ir kėkvienas daro savaip.
spydas
2004-12-14, 12:04 PM
Ten nei vienas tranzistorius nebuvo pakeistas.
Jis atrodo kaip naujas.
Detales visi originalios.
Ir kondensatoriai visai kaip nauji... :-D
Kas ir kur? Tai taip pat problemele. Kiekvienas sako savo nuomone, ir paskui nezinai kak daryti.
Vienas sako darisim taip taip ir taip su sitais firmos komponentais.
O kitas sako tai yra sudas geriau taip taip ir taip su sitais.
Kiek zmioniu tiek ir nuomoniu.
Kainos mantavimu nu sakikim panasi. +/- 300 lt.
Vo ir ka pasirinkti?
vienas sake i bmw tik banpass.
Kitas galima ir banpassa ir i poglakotnika i polange.
Tai va, kur statyti????????????????????????????????
Kas ir kur? Tai taip pat problemele. Kiekvienas sako savo nuomone, ir paskui nežinai kak daryti.
O kitas sako tai yra šūdas geriau taip taip ir taip su sitais.
Vo ir ka pasirinkti?
Pas mane toks pat modelis.I sedyne groja ir bumsi lyg ir normalei,jei apsuki antraip dar labiau "bumsi" bet kokybes truksta ir veluot pradeda.Dabar noriu det i palange itariu bus geriau.
Siaip profanai bele kur gali padaryt,kad gerai butu :wink:
525i o koks pas tave subas?
pas drauga 520, du free air kenwood stovi palange jam patinka bet as ne noriu free air.
galvoju deze su faziku.
Hertz hx-300D.Free air mano nuomone geriau aplamai nedet,nebent kokius prasmatnius ir tai tik bagaznika normaliai paruosus.Cia tik mano nuomone.
525i nu ir kaip tavo nuomone del HX 300 D (300D skyriasi nuo 300 kad turi du po 4 ohms).
Turi su ko palyginti,anksciau tureji kita suba?
Svajūnčikas
2004-12-14, 01:11 PM
Kas ir kur? Tai taip pat problemele. Kiekvienas sako savo nuomone, ir paskui nežinai kak daryti.
O kitas sako tai yra šūdas geriau taip taip ir taip su sitais.
Vo ir ka pasirinkti?
..............jo, taip būna visada būna, kai bandai kažką išsiaiškint.
Iš tiesų gamintojų car&audio yra labai nemažai, o kad šitam forume yra dievinami Alpinai, tai čia esančių profų nuopelnas. Analogų jiems manau daug, bet kad kažką tikro sužinot reikia ne pardavėjo nuomonės Topo Centre, o instaliuotojo/montuotojo, kuris iš to gyvena, kuris dalyvauja su savo produkcija varžybose ir ima prizines vietas. Ir dar geriau nuvažiuoti pas kiekvieną ir paklausyti jo siūlomos prekės. Nors ir čia gali būti daug šunų pakasta :-D Sunku atsirinkti kur paprastas montuotojas, o kur neeilinis audiofilas ;-) , o net ir pastarųjų nuomonės dažnai gali skirtis...
Perskaityk daug info (rusiški žurnalai tam labai tinka), pasižiūrėk kaip dažniausiai ruošiamos mašinos profesionalų. Neskubėk pirkti, nes po kelių mėnesių pardavinėsi savo Hertz pusvelčiui ir ieškosi geresnio, kad ir brangesnio daikto.
Taigi, užbėgant klaidoms už akių.:
-Pirk iš karto JBL W12GTi ir vargo nematysi :!:
Svajuncikas
Tu sakei klausik tik zmogaus kuris instalioja bet pas mus vilniuje kiekvienas instaliotojas ir kazkiokos firmos darbotojas i firma turi savo brendus tai jie ir reklamoja savo firmos prekes.
Daug skaiciavau ir АВТОЗВУК ir CAR&MUSIC ten visur visos sistemos padaritos is labai ivairiu firmu gamintoju. Ten jau patis instaliatoriai galvoja ka geriau o masinos seimeninkas tik klausa ir sako taip arba ne.
Buvau vienoj firmoj norejau jau pirkti ALPINE swr1241 ir ten statyti, be t instaliatoriuas pasake ne geriau Hertz bus.O tu Hertz ne JBL taip.
Artūras-M
2004-12-14, 01:30 PM
O tu Hertz ne JBL taip.
Tu pažiūrėk kokį JBL jis tau pasiūlė ;) Galiu dar pasiūlyti Alpine SWX-1242. Kaip bebūtų, čia yra audiofilinis subas ;)
Tai as nieko pries o kiek sitas JBL kainoja?
arturai tu private messages kartais ziurai? :)
FANAT
2004-12-14, 01:41 PM
cia kas dabar vyksta ?rungtynes !? kas zmogui krutesni suba pasiulys?
JBL;Alpine irgi ne! o JL Audio 13w7 taip ! Arturai o sitas kaip su rupesciais? :-D ech....... balamutinat zmogu :dauzau:
Svajūnčikas
2004-12-14, 01:45 PM
Tai as nieko prieš o kiek šitas JBL kainoja?
Na........ nenoriu tavęs liūdinti. Brangus.
Pasiskaityk, jei kerti rusiškai:
http://www.avtozvuk.com/az/Az_0503/082-084.htm
Svajūnčikas
2004-12-14, 01:47 PM
cia kas dabar vyksta ?rungtynes !? kas žmogui krutesni suba pasiulys?
JBL;Alpine irgi ne! o JL Audio 13w7 taip ! Artūrai o šitas kaip su rupesciais? :-D ech....... balamutinat zmogu :dauzau:
Čia kartais ne iš tavęs aš savo JVC pirkau? :roll:
Dabar tavo mersas taip atrodo? :smt023
FANAT
2004-12-14, 01:53 PM
JVC 501 ?ar 99 ?
Nu va paziurejau geras.
Uz tokia kaina +/- 200 $ dar daug geru,pasirinkimas yra.Bet cia tokia kaina.
tai jeigu lyginti nu gal su alpine swr1241 as uz viena jbl tris alpinos paimsiu.Uz vieno jbl galiu nusipirktio ir suba ir stipriaka jam.
Cuia skirtingi kainos kategorijos tai ne zinau lyginti tikrai negalima.
Cia toks pats dalikas kad lyginti Ferrari su Mitsubishi EVO8 kiekvienas geras savo kategorijoje.
Svajūnčikas
2004-12-14, 01:55 PM
JVC 501 ?ar 99 ?
KD-SH99R :taip:
Svajūnčikas
2004-12-14, 01:59 PM
Nu va paziurejau geras.
Uz tokia kaina +/- 200 $ dar daug geru,pasirinkimas yra.Bet cia tokia kaina.
tai jeigu lyginti nu gal su alpine swr1241 as uz viena jbl tris alpinos paimsiu.Uz vieno jbl galiu nusipirktio ir suba ir stipriaka jam.
Cuia skirtingi kainos kategorijos tai ne zinau lyginti tikrai negalima.
Cia toks pats dalikas kad lyginti Ferrari su Mitsubiši EVO8 kiekvienas geras savo kategorijoje.
Ok. Brangu.
O apie Infinity Kappa Perfect domėjaisi? 12-tuko kaina kažkur 800lt , bent jau man jis patiko ir uždaroj 30ltr dėžėj.....
o sakikim POLK MOMO MM 124.kaip jis bus sakykim brangesnis.
Arba kaip del POWER ACOUSCTIC,MTX
dar galiu daug parasyti o kur galima jos pas mus vilniuja nusipirkti?
FANAT
2004-12-14, 02:10 PM
Sveikas brolau :-D
jo pas mane,dar kompakta man grazinai ;-) tai kaip dar vis su juo vazineji ?jau nemazai laiko praejo ir kaip nebuvo jokiu problem?ple as poto buvau nusipirkes JVC KD-LHX 501
http://www.21vek.ru/web/autoproduct.jsp?id=1464
ple naujas modelis ir toks sudas kad n.. , nu nebuvo man apie ji nei kur pasiskaityt, nei ka! nes Lietuvoi dar niekas neturejo, rusai irgi nieko nerase, tai teko isbandyt ant savo kailio! ( experimentas gavosi)
Po sito modelio nusivyliau JVC magais ......... 99 nepalygint uz sita su... nors ir zymiai senesnis
gerai laiku pardaviau ta LHX 501 :-D net tokio dalyko jame nera kaip tembrai , auksti ir zemi .....ka ten toliau kalbet...kainavo 1800 mokejau 1000 , tai isvada tik viena , lyginant kainos ir kokybes santyki, jau geriau pas Lietuvius pasiimt Alpine 9835 uz 1800 lt arba atsisiust uz 1200 ! :dauzau:
tai kaip siaip laikaisi seni!? senai sitam forume ? as tik siandiena nakti isradau ...... :-D
FANAT
2004-12-14, 02:12 PM
DFX
o ant kokios tu sumos ieskai ? maximum .....?
525i nu ir kaip tavo nuomone del HX 300 D (300D skyriasi nuo 300 kad turi du po 4 ohms).
Turi su ko palyginti,anksčiau tureji kita suba?
4+4Om.
Turejau kelis,hertzo "kietas" garsas kaip kazkas sake, plaktukas jis,siaip jam ir stipreko reikia ne silpno.Triuksmaut jis sugeba. p.s. pas mane uzdara deze,su faziku nezinau kaip gautusi.Siaip galiu parduot :D jei nori.
Vistiek ieskosiu kito,arba dar viena reikes dasipirkt ir kaimynus zadint rytais :-D
FANAT
as noriu iki 1000LT
Bet dabar galvoju gal i russija nuvazioti ten paziureti paklausti vistiek kainos labai skyriasi ten pigiau bus
Gal iskart subuj ir stipriako pirksiu
525i
"Vistiek ieskosiu kito,arba dar viena reikės dasipirkt ir kaimynus zadint rytais"
o kaip sita pokomentosi
vistek mazai arba ieskosi geriasnio??? .
525i
"Vistiek ieskosiu kito,arba dar viena reikės dasipirkt ir kaimynus zadint rytais"
o kaip sita pokomentosi
vistek mažai arba ieskosi geriasnio??? .
Jei teisybe tai del kokybes kito/geresnio ieskociau.O toki pati tik del triuksmo dasipirkciau :wink: Tikiuosi supratai.
Pirk ka nors kita pasakysi kaip groja :D
525i
aisku.
O norejau paklausti pas tave del priekio.
Kokius turi komponentus ir kaip darai podiumus ar "kolca"?
FANAT
o pas tave koks subvas,komponwentai stiprintuvai
Svajūnčikas
2004-12-14, 02:49 PM
Sveikas brolau :-D
jo pas mane,dar kompakta man gražinai ;-) tai kaip dar vis su juo vazineji ?jau nemažai laiko Praėjo ir kaip nebuvo jokiu problem?ple as poto buvau nusipirkes JVC KD-LHX 501
http://www.21vek.ru/web/autoproduct.jsp?id=1464
ple naujas modelis ir toks šūdas kad n.. , nu nebuvo man apie ji nei kur pasiskaityt, nei ka! nes Lietuvoi dar niekas neturėjo, rusai irgi nieko nerase, tai teko isbandyt ant savo kailio! ( experimentas gavosi)
Po sito modelio nusivyliau JVC magais ......... 99 nepalygint uz sita su... nors ir zymiai senesnis
gerai laiku pardaviau ta LHX 501 :-D net tokio dalyko jame nera kaip tembrai , auksti ir zemi .....ka ten toliau kalbet...kainavo 1800 mokejau 1000 , tai isvada tik viena , lyginant kainos ir kokybės santyki, jau geriau pas Lietuvius pasiimt Alpine 9835 uz 1800 lt arba atsisiust uz 1200 ! :dauzau:
tai kaip šiaip laikaisi seni!? senai šitam forume ? as tik siandiena nakti isradau ...... :-D
Na groja jis pas mane, šiaip priekaištas vienintales, kad pretenzingas kompaktams. Nemėgsta pabraižytų žiauriai, o ir šiaip kartais kokį gariunską spjauna... O visa kita liuks :!:
O visa kita aparatūra prašosi perdarymo :-D
Tai matau pasiketė tavo auto kapitaliai. Kas dabar pas patį sumontuota? Ar Kevlarais patenkintas likai?
Forumas čia neblogas :-D
FANAT
2004-12-14, 03:00 PM
ne Focal net nespejau pastatyt, pardavineju dabar juos , ten skelbime yra kur skiltis parduodu :D nieko pries juos neturiu, priezastis tik ta kad dabar vienam reikalui pinigu reikia labai, poto buciau vel ka nusipirkes, gal ka geresnio :!:
galvoju apie " Dynaudio Kit 360 " arba "Focal Utopia" arba "MB Quart QSD216" Series Separate
o jei neparduosiu statysiu savo Kevlarus :-D nieko nelieka , manau bus ir sitie neblogi.......... :smt111
FANAT
2004-12-14, 03:19 PM
to; DFX
pas mane komponentai nupirkti FOCAL K2 POWER "KIT 165 KP"
stipreka jiems nusipirkau Signat RAM-2 ; nebrangus bet tikrai neblogas 4x90 tai norejau tiltuot...... butu pats tas.....mano Focalams
o subu neturiu, bet zinau kad pirksiu JL_audio 12w6 arba 10w6 iskart 2 vienetus statysiu.....laukiu kaledu , parsisiusiu is USA
kitaip tariant masinoi isvis nieko nera tik magas
va kas supirkta tas supirkta ir namie guli.... cia viskam babkiu reikia nemazai..... :smt102 be to ziema as vistiek su masina nevazineju, tai iki pavasario viska susistatysiu neskubedamas...... :partyman:
zinau viena kada skubi.... xu*nia gaunas ...... :dauzau:
525i
aišku.
O norejau paklausti pas tave del priekio.
Kokius turi komponentus ir kaip darai podiumus ar "kolca"?
Dabar tai neliko nieko,bele kokiu buvau pridejes.Stipreku irgi kelis bandziau,bet jie biudzetines klases :D
Prieki galvoju 3 juostu det,kazka, dar renkuos.Buvau pradejes nuo galo komplektuot,kol neskaiciau forumo :oops:
Nuomone pasikeite: 1 priekis,po to bosas.Vat.O svajone tai tokia:http://www.avtozvuk.com/az/Az_0903/HTML/074-078.htm 8)
525i
Svajone del masinos ar del aparaturos?
Taip gera tema turiu sita zurnala.
Nu va stovi ALPINE swr1241 ne vienas o du, bet stovi kartu su fokalais.
tAI VA IR NEZINAU KOKI SUBA PARINKTI
kiek zmoniu tiek ir nuomoniu
Svajūnčikas
2004-12-14, 03:32 PM
ne Focal net nespejau pastatyt, pardavineju dabar juos , ten skelbime yra kur skiltis parduodu :D nieko prieš juos neturiu, priezastis tik ta kad dabar vienam reikalui pinigu reikia labai, poto būčiau vel ka nusipirkes, gal ka geresnio :!:
galvoju apie " Dynaudio Kit 360 " arba "Focal Utopia" arba "MB Quart QSD216" Series Separate
o jei neparduosiu statysiu savo Kevlarus :-D nieko nelieka , manau bus ir sitie neblogi.......... :smt111
Neparduok. Tu ką. Tokį auksą turi!!!
Blemba, o jei jau taikysi į Utopias, tai gal jau geriau 3-is juostas iš karto komplektuokis....
8)
FANAT
2004-12-14, 03:50 PM
to : Svajūnčikas
o ka tu mastai isimesti i savo murziuka ? :idea: :-)
525i
Svajone del masinos ar del aparatūros?
Taip gera tema turiu sita zurnala.
Nu va stovi ALPINE swr1241 ne vienas o du, bet stovi kartu su fokalais.
tAI VA IR nežinau KOKI SUBA PARINKTI
kiek žmonių tiek ir nuomoniu
Pradziai del aparaturos,modelis ir senas gerai kolkas.
Dek ta alpina,kad blogiau nebus tai tikrai.Tik stiprekui nepagailek bapkiu.Vattaip.
Svajūnčikas
2004-12-14, 03:56 PM
to : Svajūnčikas
o ka tu mastai isimesti i savo murziuka ? :idea: :-)
Na kol kas pas mane priekį Polyglass 165V2 o gale Ivolgos priešbosiai dėl fono. Plius Infinity subas uždaroj dėžėj. Du stiprintuvai Ivolga ir Clarion, kondesatorius. Dabar viena pisčialka Focal'inė padegus, tai ble kaip pikta :evil:
O planuose tai dafigą minčių viską perdaryti, tik keli niuansai yra dėl ko viskas stovi. Viena iš priežąsčių tai, kad gyvenu Miegamąjam rajone :axe:
Svajuncik ar patenkintas polyglasais,ar verta detis?
Svajūnčikas
2004-12-14, 04:49 PM
Svajuncik ar patenkintas polyglasais,ar verta dėtis?
Na, šiaip tai gražiai grojantis daiktas. Aukšti labai aiškūs (čia kažkas gasdino, jog gali būti aštrūs, bet nepajaučiau) , na reikia gal tik su jų kryptingumu pažaist. Priešbosis nėra labai jau žemai grojantis, bent jau man taip pasirodė. Aš šiaip ir neprievartavau jo (nupjovia dažnius žemiau 70Hz), nes yra subas kuris tas funkcijas atlieka. Bent jau su subu priešbosį pavyko suderinti. Kas nepavyko man tai padaryti tinkamą sceną, bet tai gal greičiau mano nepatyrimo reikalas, o ne Focalų bėda :roll:
Komponentai tikrai geri, kitas klausimas ar jie geri tiek kiek kainuoja :wink:
O čia jau gali pasakyti profai, nes aš nesu išbandęs 100-to komponentų.
Norejau paklausti o del DRAGSTER komponentus ir suba ka girdeta ka manot??????
Svajūnčikas
2004-12-14, 05:09 PM
Norejau paklausti o del DRAGSTER komponentus ir suba ka girdeta ka manot??????
Tai, kad juos tik Audiopulsas neseniai vežti pradėjo..... Nieks turbūt daugiau nieko apie juos ir napasakys. Pas mane Dragster kondensatorius ir visokios klemos, saugiklinės. Kainos normalios, gal ir kokybė pusė velnio. Beje jų demomobily Audi Coupe stovi du Dragster suba "afigienni" :-D Nuvažiuok ir paprašyk, kad leistų paklausyti.
Nu del suba as jau sau padariau isvada koki pirkti ir statiti.
Bet idomu kaip site DRAGSTer komponentai groja, pagal kainos tai pigiau negu kiti.
stebuklu nebuna,uz zema kaina kazko nerealaus tikrai negausi ,beje ash irgi tuoj statysiu suba reikia tik kaledu sulaukti :wink: koki tu ishsirinkai?
Rytoj zadu pajunkti savo velocity stipra ir ishbandyti draugo helix 600rms suba,bandysiu stipro galimybes bet nieko ypatingo nesitikiu,speju teks apsiriboti mazdaug perpus silpnesniu subu,o del komponentu shiek tiek paskubejau,shiandien maciau modernoi nuolaidos.Rockford fosgate komponentai anksciau kainave 1200 dabar 700,kaip jum antkainis? :twisted:
del subo tai isrinkau ALPINE SWR 1241 bus mazai pastatisiu du.
tai gal kas turi ar turejo SWR tai kaip reikia jo statyti BANDPASS arba DEZE su FAZU?????????????
muzotonas
2004-12-14, 11:37 PM
Kadangi mano nuomone bus kiek paveluota tai pasakysiu taip,
dek 2 Alpine s12 i bandpasa, ten 140 litru reikia mazdaug ir tikrai pusi ir bus tvarkingas bosas isbandyta tik, kad gyvena Audi A4. Jiems stipru galingu nereikia ir vistiek tauta geriau supras, nes bus i ka akis paganyti.
Mirka.
O be BANDPASSu jis negroskaip reikia?
Robertas-G
2004-12-15, 01:23 PM
neisspausi visko ka imanoma isspausti is garsiakalbio. be to, zymiai padideja reikalavimai stiprui, kad nebutu vien kalimas... o ir siaip, kaip tu sedane kitaip padarysi, kad visas slegis ypac nuo 2 garsiakalbiu papultu tiesiai i salona, o ne bagazines dangti kilnotu... taip kad - lieka viena iseitis: BP ;)
Robertas-G
2004-12-15, 01:28 PM
beje, nesenai darem viena bandpasa su dviem SWR, uzserem nuo Fosgate Punch 800a2 stipro, tiltu bendra varza 4 omai. jei tik uzsinori - slegio tiek, kad akyse darosi melyna, ir sedint salone ir ziurint i isorini veidrodi nelabai matai kas darosi...:-D :-D
o klausant normaliu garsu - gera dinamika, geras greitis ir t.t. zinoma - stipras irgi ne visai vaikiskas...;)
o jeigu su vienu SWR daryti BANDPASSa?
140 lt tai cia pusia bagazinio
Artūras-M
2004-12-15, 05:16 PM
Kiek suprantu, Mirka turėjo mintyje SWS garsiakalbius. SWR neturės ką veikti tokiame tūryje, nebent keturis kišti ;)
o kiek mazdaug litru deze reikia SWRui
Arunas B
2004-12-15, 09:32 PM
Manau pagal tavo poreikius vieno bus tikrai mazai ;) Dek du tikrai uzteks sutaupysi, nereiks perdarineti ;)
ARUNAS B
pas mane ne padarytas tai man pasake eigu bannpas tai 140 su dvieju SWR
Gal kas zino kur galima paziureti nuotoaukas padaritus dezes kaip bandpass i bmw???????????????/
Svajūnčikas
2004-12-16, 05:39 PM
Gal kas zino kur galima pažiūrėti nuotoaukas padaritus dežes kaip bandpass i bmw???????????????/
http://www.caraudio.lt/content_3.html
nezinau kodel bet neatsidaro ne viena nuotrauka
Aiwaras
2004-12-16, 09:29 PM
nežinau kodel bet neatsidaro ne viena nuotrauka
Gedimas :-D
Arunas B
2004-12-17, 12:34 AM
Gal kas zino kur galima pažiūrėti nuotoaukas padaritus dežes kaip bandpass i bmw???????????????/
pabandyk sita : http://www.audioprojektai.lt/instaliacijos.php?bmw=1
Va norejau paklausti kaip del 25 sm Alpine subus
Galima is situ maziasniu gero garso gauti?
Artūras-M
2004-12-17, 12:58 PM
Va norejau paklausti kaip del 25 sm Alpine subus
Galima is situ maziasniu gero garso gauti?
Montuojant du ir daugiau. Vieno tipiškai užtenka tik labai ramiam žmogui ;)
Kiek kainos mazdaug podiumai komponentams SPR-176A i duris jeigu salonas odinis,ir reikia kad podiumai taip pat btu su oda?????
masina BMW 525 92 metu.Elektro langai.
Šarūnas
2004-12-23, 09:14 PM
Kiek kainos maždaug podiumai komponentams SPR-176A i duris jeigu salonąs odinis,ir reikia kad podiumai taip pat btu su oda?????
masina BMW 525 92 metu.Elektro langai.
Pas kiekviena instalerį - skirtingai. Ne karve skirsis, bet skirsis. Siūlau tokius klausimus siųsti tiesiai žmonėms, kurių nori klausti...
Sarunai ziuriu pas tave cia reklama audioprojektu.
Tai gal pasakysi kiek pas jus kainos podiumai su garso izoliacija.arba pasiulisit kiturs komponentus.
anksciau stovejo pas mane jie tokiam paciam bmw pirkau nauja va ziuriu ,ir noriu padaryti nauja sistema geriasne negu buvo.
Ir toks klausimas jeigu padaryti situs alpine po du midbassu i viena duris,is vis iseis du paROS komponentu.Zianu taip su focalais daro o kaip bus su alpine?????????/
Artūras S
2004-12-24, 07:53 AM
Gali pažiūrėti Eltonos www. 5BMW priekines dureles.Toks padarymas kainavo :800lt abiejų apmušimų pilnas pertraukimas natūralia oda,plius podiumų gamyba,plius garso izoliacija.
Šarūnas
2004-12-24, 11:03 AM
Sarunai Žiūriu pas tave cia reklama audioprojektu.
Tai gal pasakysi kiek pas jus kainos podiumai su garso izoliacija.arba pasiulisit kiturs komponentus.
/
Tokius klausimus reikėtų uždavinėti ne čia... sarunas@audioprojektai.lt jei domina kažkas iš mūsų pasiūlos. :)
fingerprint
2004-12-24, 11:16 AM
taip kad - lieka viena iseitis: BP ;)
Prie ko cia BliauPiunkt :-D :-D :-D ?
fingerprint
2004-12-24, 11:38 AM
Cia papuoliau. BP=? :-D
koki stipriaka geriau komponentams SVR 176a
Robertas-G
2005-01-10, 09:59 AM
koki stipriaka geriau komponentams SVR 176a
bent po 70W RMS kanalui. jei naudoti t.p. Alpine, tada butu tokie variantai: MRV-F540, MRV-T420 (antrasis geriau). is bedos dar MRV-T320, o ramesniam zmogui galbut pakaktu ir MRP-T220 (jei biudzetas labai ribotas).
Vytautas
2005-01-16, 05:06 PM
nuo kada 5 klases bmw ,,bumeris"?
Nuo oponento zinutes parasymo datos :D
Vytautas: Nuo oponento zinutes parasymo datos
Geriau eik i vaiku darzelio foruma tau cia nera ka daryti.
Nuvaziok i rusija ir paklausyk zmoniu kaks yra bumeris
Cia rusu bmw pavadinimas, o amerikopje bimeris.
Robertas-G
2005-01-17, 03:34 PM
koks skirtumas - "bumeris", "bimeris", tuoj dar kokiu naujadaru prigalvos...
ne citroenas - vadinasi neidomu :D
muzotonas
2005-01-17, 08:33 PM
Pasiaiskinimai kitoje temoje, jei nerandant tai sukurkit kokią ragų šou ar dar kokią nesamonę.
Mirka.