PDA

View Full Version : del komponetu

alpinas
2009-03-16, 04:22 PM
sveiki iskilo tokia,problema komponetai hertz,pajungti nuo mago,isjungiu maga,girdisi kad zyzia cikai taip tyliai,o kai uzkuriu masina zyzia dar stipriau,o koloneles pacios nezyzia,bandziau ir maga isemes uzkurt taip pat zyzia cikai nors tu ka,ka patartumet daryt:)

kreizas
2009-03-16, 04:32 PM
sveiki iskilo tokia,problema komponetai hertz,pajungti nuo mago,isjungiu maga,girdisi kad zyzia cikai taip tyliai,o kai uzkuriu masina zyzia dar stipriau,o kolonenes nezyzia,bandziau ir maga isemes uzkurt taip pat zyzia cikai nors tu ka,ka patartumet daryt:)
filtru vieta bandyk pakeist...

omsonass
2009-03-16, 04:42 PM
pabandyk kita, mageli, jei tas pats bandyk filtrus kitur statyti, jei ir tas pats magui maitinima nuo akumo prasivesk, dar yra mago maitinimui filtru visokiu, o pas tave nuo mago stiprintuvo ar per atskira stipreka pajungti komponentai? turi zysti ir midbosas tik tu negirdi nes ant austu dazniu labiau isryskeja

alpinas
2009-03-16, 04:45 PM
tai pas mane vienas filtras stovi po bardacioku,kitas kitoj pusei po vairu,o tai kurioj vietoj tada juos man deti:)

omsonass
2009-03-16, 04:48 PM
tai pas mane vienas filtras stovi po bardacioku,kitas kitoj pusei po vairu,o tai kurioj vietoj tada juos man deti:)
manau, kad ne tame ten problema, pirma psiskolink maga pabandymui, arba maitinima ziurek

alpinas
2009-03-16, 04:50 PM
pabandyk kita, mageli, jei tas pats bandyk filtrus kitur statyti, jei ir tas pats magui maitinima nuo akumo prasivesk, dar yra mago maitinimui filtru visokiu, o pas tave nuo mago stiprintuvo ar per atskira stipreka pajungti komponentai? turi zysti ir midbosas tik tu negirdi nes ant austu dazniu labiau isryskeja
pajungta nuo mago stiprintuvo,maga buwau paemes is draugo,tai tas pats vistiek zyzia,bet zyzia ir kai maga isemes visaij cia ne magas kaltas

omsonass
2009-03-16, 04:53 PM
pajungta nuo mago stiprintuvo,maga buwau paemes is draugo,tai tas pats vistiek zyzia,bet zyzia ir kai maga isemes visaij cia ne magas kaltas
o reguoja i variklio apsukas?

kreizas
2009-03-16, 04:55 PM
cia jau tau spręsti, pirmiausia įsitikink ar tai jie triukšmus renka....

alpinas
2009-03-16, 05:01 PM
o reguoja i variklio apsukas?
jo reaguoja i apsukas,kuo daugiau gazo to labiau zyzt pradeda,o magas isimtas buna visai,o kai maga idedu ant uzkurto variklio ir tik ijungiu maga iskart dingsta visi garsai ir groja svariai,tik isjungiu maga ir vel pradeda zyzt ir i apsukas reaguoti

omsonass
2009-03-16, 07:40 PM
jo reaguoja i apsukas,kuo daugiau gazo to labiau zyzt pradeda,o magas isimtas buna visai,o kai maga idedu ant uzkurto variklio ir tik ijungiu maga iskart dingsta visi garsai ir groja svariai,tik isjungiu maga ir vel pradeda zyzt ir i apsukas reaguoti
susitvarkyk visa laidyna uz mago, nes itariu ten bardakas pas tave, pajungta per europines fyskes? kokius laidus komponentam naudoji?
pasiziurek ar - tvarkingas i maga ateina, pabandyk nuo kebulo kur nors paimti ir prideti prie mago - ir korpuso ir tada paziurek ar tas pats.

alpinas
2009-03-16, 07:52 PM
susitvarkyk visa laidyna uz mago, nes itariu ten bardakas pas tave, pajungta per europines fyskes? kokius laidus komponentam naudoji?
pasiziurek ar - tvarkingas i maga ateina, pabandyk nuo kebulo kur nors paimti ir prideti prie mago - ir korpuso ir tada paziurek ar tas pats.
nus viskas lyg geraij ir pajungta junge meistras,pajungta per euro fiske,bus matyt reiks ziuret kaip ten kas gal kur lieciasi laidai i kebula