View Full Version : Alpine SPS-171A vs Rainbow CFX 265
BLizGoX
2004-12-16, 01:46 AM
Butu idomu suzinot kokiai labiau muzikai skirti sie komponentai ir kokie
butu skirtumai tarp butent siu komponentu skambejimo kokybes?
Is ankto dekui uz ats :)
Artūras S
2004-12-17, 09:24 AM
Apie rainbow nežinau,bet Alpine sps 171a turi gana gilų žemą tekstilines neblogas pisčelkas yra iš pigios serijos,manau tinka labjausiai jaunumui.
BLizGoX
2004-12-17, 01:14 PM
Ir dar: ar siems komponentams butinas profesionalus montavimas kad pajaust ka jie gali? Nes kiek pasidomejau tai montavimas su duru paruosimu kainuoja mazdaug tiek pat kiek patys komponentai :shock: kazkaip anksciau to buvau neivertines :)
Svajūnčikas
2004-12-17, 01:42 PM
Ir dar: ar siems komponentams butinas profesionalus montavimas kad pajaust ka jie gali? Nes kiek pasidomėjau tai montavimas su duru paruosimu kainuoja maždaug tiek pat kiek patys komponentai :shock: kažkaip anksčiau to buvau neivertines :)
Joooo, paruošimas brangus dayks, bet to vertas ;-)
FANAT
2004-12-17, 03:14 PM
Ir dar: ar siems komponentams butinas profesionalus montavimas kad pajaust ka jie gali? Nes kiek pasidomėjau tai montavimas su duru paruosimu kainuoja maždaug tiek pat kiek patys komponentai :shock: kažkaip anksčiau to buvau neivertines :)
Manau neblogesnius podiumus ( ir ne tik podiumus ... ), nei firmoi.. ..,gali pasidaryt ir pats........ne taip ten viskas baisu kaip is pyrmo karto gali pasirodyti..... :wink: Plius gyvenam aukstu technologiju metu.......
pylnas Internetas isamios informacijos ir t.t.t..... Is pirmo karto nesigaus , antras bus sekmingesnis..... bet uztas babkes kurias sutaupysi galesi nusipirkti kanors tobulesnio savo audio sistemai........(o gal ir neiseis sutauputi :-D ziurint kaip viskas seksis..)uztat bus padaryta savo rankom ,argi nemaloniau klasysis bei skambes muzicka ? :smt020 :-D
be to praktika , dar niekam gyvenime nepamaise....
sekmes!
Svajūnčikas
2004-12-17, 03:22 PM
Manau neblogesnius podiumus ( ir ne tik podiumus ... ), nei firmoi.. ..,gali pasidaryt ir pats........ne taip ten viskas baisu kaip is pyrmo karto gali pasirodyti..... :wink: Plius gyvenam aukstu technologiju metu.......
pylnas Internetas isamios informacijos ir t.t.t..... Is pirmo karto nesigaus , antras bus sekmingesnis..... bet uztas babkes kurias sutaupysi galesi nusipirkti kanors tobulesnio savo audio sistemai........(o gal ir neiseis sutauputi :-D ziurint kaip viskas seksis..)užtat bus padaryta savo rankom ,argi nemaloniau klasysis bei skambes muzicka ? :smt020 :-D
be to praktika , dar niekam gyvenime nepamaise....
sekmes!
Teisingai, bet tam reikia bent jau kelių sąlygų:
*Darbščių rankų
*Laiko
*Šilto garažo
*Įrankių
Ne visi tokias sąlygas turi.... :wink:
FANAT
2004-12-17, 03:28 PM
*Darbščių rankų
*Laiko
*Šilto garažo
*Įrankių
Su dideliais norais , tai ne PROBLEMA!
BLizGoX
2004-12-17, 05:22 PM
*Darbščių rankų
*Laiko
*Šilto garažo
*Įrankių
Rankos yra , garazas nors ne siltas bet irgi yra, na dar irankiu siek tiek... tik va laiko labiausiai truksta :(
P.S. Gal ne vietoj apie ta montavima uzklausiau bet atrodo kad visi pamirso jog klausiau apie
Apline SPS-171A ir Rainbow CFX 265 :!: [/b]
Rycka
2004-12-17, 05:53 PM
Geriau isgirst negu isgirst 10 nuomoniu. nes tau gali patikt vienoks grojimas o kitiems kitoks
na sps stendu pilna bet su rainbow problema. na aisku gali pas mane masinoi paklausyt ;-) je ka rasyk pm :lol:
o del montavimo tai yra brangu del medziagu ir darbo trukmes
nes norint gerai padaryt dar karta kartoju gerai padaryt prieky be 5-7 d neissisuksi
todel ir gaunasi gan simpatiskos kainos
bet garantuoju kad tie isleisti pinigai statymui pilnai pasiteisina
Artūras-M
2004-12-17, 06:21 PM
P.S. Gal ne vietoj apie ta montavima uzklausiau bet atrodo kad visi pamirso jog klausiau apie
Apline SPS-171A ir Rainbow CFX 265 :!: [/b]
Kas dirba su Alpine, nedirba su Rainbow. Ir atvirkščiai. Reiškia gauti objektyvią nuomonę bus sunku. Aš sakyčiau kad tai yra apylygės sistemnos. Gal Alpine bus galingesni, tikslesnis priešbosis, žemiau kabins. Šiokia tokia specifiką turi titanas vs tekstilė. Jeigu geras titanas, tai yra labai gerai. Šiaip vienas iš gamintojų gaminančių prekes Alpine, gamina ir Rainbow ;)
Rycka
2004-12-17, 11:09 PM
na del galingumo jei neklystu alpine 50 rms o cfx 25-80 rms.
asmeniskai mano nuomone lygesne kova butu rainbow cfx VS Alpine spr
o alpine sps vs rainbow CSX 265
na sps stendu pilna bet su rainbow problema. na aišku gali pas mane masinoi paklausyt ;-) je ka rasyk pm :lol:
jei ne paslaptis kokioj masinoj jie pas tave sudeti(rainbow)?
Rycka
2004-12-18, 10:01 AM
paslaptis :wink:
Svajūnčikas
2004-12-18, 10:19 AM
Audi ? :lol:
Rycka
2004-12-18, 11:03 AM
NAGI PASLAPTIS :P
TIK NUMERIU NESAKYK
BEJE SVAJUNCIKAI KAIP TAU TA AUDI PATIKO
zinai svajuncikai ten komponentai buvo uz 330 :P
p.s dabar u ta audi kazkoks seimunas jau vazine :supz: ja
Svajūnčikas
2004-12-18, 11:08 AM
NAGI PASLAPTIS :P
TIK NUMERIU NESAKYK
BEJE SVAJUNCIKAI KAIP TAU TA AUDI PATIKO
žinai svajuncikai ten komponentai buvo uz 330 :P
p.s dabar su ta audi kazkoks seimunas jau vazine :supz: ja
Atvirai? :roll:
Svajūnčikas
2004-12-18, 11:12 AM
to Rycka
So, jei atvirai, tai labai patiko pats bagažinės subų ir stiprintuvų komponavimas. Vnz dizainas 10balų.
Dėl muzikos, tai žemo beabejo sočiai, gal šiek tiek silpnokas atrodė prieky priešbosis, bet čia tik toks įspūdis po 1minutės klausymo, taigi aš galiu ir smarkiai klysti ;-)
Anubis
2004-12-19, 05:46 PM
ir as noriu pamatyti ir isgirsti! :wink:
noriu ...
to Rycka
So, jei atvirai, tai labai patiko pats bagažinės subų ir stiprintuvų komponavimas. Vnz dizainas 10balų.
Dėl muzikos, tai žemo beabejo sočiai, gal šiek tiek silpnokas atrodė prieky priešbosis, bet čia tik toks įspūdis po 1minutės klausymo, taigi aš galiu ir smarkiai klysti ;-)
cia toj vadinamoj "AUDI" ?? :D
Rycka
2004-12-20, 12:44 PM
Na audi jau parduota. ir viskas is jos isparduota ir :drinkers: :D