PDA

View Full Version : ar elipses gerai?

Jetronic
2004-12-19, 12:46 PM
sveiki. ar apsimoka i mazda 323F galine palange det elipses. velaiu bagazinej bus subas. gal geriau vietoj elipsiu komponentus det. girdejes kad kazkaip prie subo elipses netinka ar kazkaip ten. no jei det elipses tai kokius laidus jungt. o beje elipsem stipriaus reik, ar jungt nuo mago? :dauzau: na cia jau isivaizavau per daug :-) help :!:

Arunas B
2004-12-19, 01:02 PM
sveiki. ar apsimoka i mazda 323F galine palangė det elipses. velaiu bagazinej bus subas. gal geriau vietoj elipsiu komponentus det. girdejes kad kažkaip prie subo elipses netinka ar kažkaip ten. no jei det elipses tai kokius laidus jungt. o beje elipsem stipriaus reik, ar jungt nuo mago? :dauzau: na cia jau isivaizavau per daug :-) help :!:

Netingek ir pasiskaitinek si foruma tavo kalusimui tikrai atsakymus rasi ;)

DEIVISC
2004-12-19, 01:21 PM
sveiki. ar apsimoka i mazda 323F galine palangė det elipses. velaiu bagazinej bus subas. gal geriau vietoj elipsiu komponentus det. girdejes kad kažkaip prie subo elipses netinka ar kažkaip ten. no jei det elipses tai kokius laidus jungt. o beje elipsem stipriaus reik, ar jungt nuo mago? :dauzau: na cia jau isivaizavau per daug :-) help :!:
jei dėsi subą, jokių galinių garsiukų nereikia dėt, geriau dasidėk pinigus geresniems priekiniams komponentams. :wink:

Jetronic
2004-12-19, 01:33 PM
bet tai sedintys gale girdes tik bumsejima. ar ne :roll:

DEIVISC
2004-12-19, 01:55 PM
bet tai sedintys gale girdes tik bumsejima. ar ne :roll:
jei nori dėl kitų pasistengt tada dedi 13cm kooksialus kurių apačią atfiltruoji (apie 100hz),ir dedi bosą, o jei dedi elipses bosas tada nereikalingas.

Jetronic
2004-12-19, 02:10 PM
dekui uz pagalba. kaip supratau elipses su bosu nesuderinamos :-) dekingas uz mintis

Audrius
2004-12-19, 04:02 PM
O tu pabandyk pirmiausia susidet priekyje komponentus , gale bosa . Veliau nuspresi ar tau reikia kazko gale ar ne (pas mane buvo gale sonuose idetos alpine - tai as jas jau atjungaiu ir pasilikau tik prieki ) .

spydas
2004-12-20, 09:16 AM
Eilini syki islenda tas lietuviu gerumas - archisvarbiausias kriterijus - kad geriausiai girdetusi gale sedintiems :lol: o paciam, t.y. vairuotojui - px, jis laimingas jei galiniai laimingi :lol:

Tesla
2005-02-02, 10:01 PM
as tai muzika darausi tik del saves 8) o gale sedintys man maziausiai rupi...

ghetto
2005-02-02, 11:07 PM
as tai muzika darausi tik del saves 8) o gale sedintys man mažiausiai rupi...

subai tik geniam, visi mes egoistai ir muzika klausom tik del saves o ne del kitu :)

Tesla
2005-02-02, 11:09 PM
o ka, tu del kitu?

ghetto
2005-02-02, 11:11 PM
o ka, tu del kitu?nu del kitu, tik tie kiti neturi per ka klausyt nes pas mane tik priekine akustika, as gi egoistas :)
juokauju, muzika tik man ir keleiviui :)