PDA

View Full Version : Dėl "Remote" pajungimo.

Jazzas
2009-05-06, 11:20 AM
Sveiki,

Gal galite kas nors pakonsultuoti dėl "Remote" pajungimo.
Situacija tokia: yra magnetola ir yra tris stiprintuvai.
Kažkur užmačiau vieną repliką, jog jei jungiamas daugiau nei vienas stiprintuvas, reikia jungti, atrodo, per diodą ar kažką panašaus. Gal galite patikslinti kaip ten tiksliai sujungti visą šitą kolektyvą :o ?
Ar tiesiog prie magnetolos "Remote" laido prilituoti tris laidelius ir viskas? :(

Dėkoju už atsakymus :D

Pagarbiai!

marko
2009-05-06, 12:01 PM
Na buvo man toks atvejis kai trys stiprintuvai nepasikure.teko statyt rele...Bet pirma pabandyk,jei neuzgros tada galvok

rebik
2009-05-06, 01:31 PM
Neblogai butu paziureti kokia srove gali magas duoti ir kiek reikia kiekvienam stipriakui.
Buna stiprintuvu, pvz Audison, turinciu Remote In ir Out.

Jazzas
2009-05-06, 02:59 PM
Pirmo stiprintuvo manuale parašyta: "Remote IN 3 ÷ 15 VDC"
Antro stiprintuvo manuale parašyta: "Remote IN: 7 ÷ 15 VDC – 1 mA"
Apie trečią stiprintuvą tokių domenų nėra.

Magnetola DRX9255.

Jei ką nors tai sako, prašau, pakomentuokite :o

Pagarbiai!

rebik
2009-05-06, 04:24 PM
Dazniausi buna apie kokius 100 mA srove leistina ant to laido, buna kad ir pora isejimu is mago buna. Atskirai antenai, atskirai valdymui.
Manau kol kas nera ko labai pergyventi. Junk visus trys stiprus ant vieno Remote ;)

Black Scorpio
2009-05-06, 04:26 PM
man tai yra buves toks prikolas, kad sujungus dvieju stiprintuvu remote (bet nei vieno neprijungus prie grotuvo) ji isijungdavo :D tada ir sumasciau dioda deti :) seip ne visada, bet kartais gerai, plius neprisidaro nesamoniu :)

rebik
2009-05-06, 04:45 PM
Pas mane stovi trys stiprai vienoj masinoi ir du kitoj, jokiu prblemu, jokiu diodu:)

Jazzas
2009-05-06, 04:47 PM
Esu dabar pasijungęs, tai pirma įsijungia aukštų stipriakas, po to vidurių-žemų ir galiausiai subo stipriakas. Tarp įsijungimų yra kažkur puses sekundės tarpas :rolleyes:

rebik
2009-05-06, 04:53 PM
Taip yra, nes skirtingas stiprintuvu starto laikas

Astral
2009-05-09, 12:36 PM
Neblogai butu paziureti kokia srove gali magas duoti ir kiek reikia kiekvienam stipriakui.
Buna stiprintuvu, pvz Audison, turinciu Remote In ir Out.

o tas remote out papildomai srove duoda? ta prasme is remote out einantis srove nepriklausoma nuo mago?

rebik
2009-05-09, 03:04 PM
Ten padaromas atskiras iseijimas, stipro viduje stovi savo raktas

JDM
2009-12-28, 02:09 PM
Pakeliu temą:

situacija tokia: sumontuoti 2 stiprintuvai + procesorius.
Pradžioje viskas veikė be problemų, tačiau vieną dieną ėmė ir nebeįsijungė stiprai (procas įsijungė). Taip tęsėsi kelias dienas, kol vieną dieną nepavežėjau bendradarbės namo po darbo. Jai įsėdus, uždėjau skydelį ir voila - veikia.

Tai truko apie mėnesį (bendradarbės pagalbos prireikė tik tą kartą), viskas grojo - valio.
Tačiau vieną savaitgalį vėl nusprogo. Galvojau išmėgint jau pasiteisinusį būdą (na aišku nespecialiai :D) bet šį kart deja nepadėjo... Tad pasitikrinimui pajungiau nuo +12V stiprintuvo įsijungė, pagrojo kokią minutę nepilną ir vėl užgeso... (primenu, bėda tik su stiprais, procas veikia, nu bent lemputė šviečia).

Taigi dabar pagalbos šauksmas - kaip ten su tų diodų jungimu ir kokių jų reiktų mano atveju. Gavau pasiūlymą statyt rėlę ir jungt per +12V stipro.

atvortke
2009-12-28, 08:59 PM
reikia tikrinti kodėl neįsijungia, jei įtampos mažai tai su diodais bus dar mažiau, nes ant jų po volta krenta dažniausia

Artūras S
2009-12-28, 09:01 PM
Rėlę reikia pastatyti.Gal viršija vartotojas elektros kiekį.

JDM
2009-12-28, 09:35 PM
patikrinsim po naujų, aišku jei bus sveikatos sekmadienį, ir informuosim publiką ;)

Linartas
2009-12-29, 10:03 AM
Asmeniškai aš statyčiau rėlę - būtu tikrai garantuotas reiklas ! :)