PDA

View Full Version : Atenos pajungimas

djleba
2009-05-09, 04:28 PM
Tai va, pas mano perexoda ant bagazines sumontuota tokia lieva antena metaline teleskopine, kai iskleidi tai kokie 2m styro. Tai noreciau pasikeist i paprasta plastikine nedidele. Ar buna tik tu koteliu, kad tik isukti i ta pagrinda kur tvirtinasi prie masinu? Nes parduotuvese maciau isakrt su laidu kur i mage eina. Naujo laido vedziot nenoriu, nes ten per visa masina reik vilkt ji. Dar viena problema, ten kur statosi magas, nupjautas antenos laido galas, nera to junties kur i maga kisas. Tai ten galima paprastai priviniot nauja jungti, ar reik lituot?:o:o:o

Linelis
2009-05-09, 07:40 PM
Yra pirkti ir tik pačių antgaliukų įvairių ilgių. Jei jau laido tikrai nenori naujo vest, tai yra tokių kištukų uždedamų, kurių net nereikia lituoti.

djleba
2009-05-10, 02:11 AM
Tai maciau yra tik kazkokie antenos laido prailgintuvai ar kazkas tokio, bet pas mane ten laidas nupjautas, tai ezinau kaip sujungti.

djleba
2009-05-13, 12:35 AM
Tai kaip man ta kistuka sujungt su tuo laidu?:confused: kas ten per kistukas kur nerekia lituoti? gal butu galima placiau apie tai:rolleyes:

Linelis
2009-05-13, 05:50 PM
Jei pas tave laido pakankamai likę ir užteks, tai nueini į elektronikos prekių parduotuvę. Ten paprašyk automobilinės antenos kištuką uždedamą ant laido. Tada tavęs paklaus: kokį? O tu iš maišo ištrauki savo grotuvą ir atkišęs sakai: kad lystų į čia. :) O kištukai tai pakankamai paprasti, kai paimsi į rankas suprasi, kaip ten susirenka :)

djleba
2009-05-13, 11:13 PM
Nu va, dabar kur kas aiskiau;) dekui;) tik ten pas mane to laido mazai like,tai nzn kaip as ji ten sugraibysiu:o bet vis vien dekui, aisku ko ieskot:)

Linelis
2009-05-13, 11:34 PM
Tai matai, sugraibyt bus sunku vienodai ar tu kištuką dėsi ar laidą dajungt ilgesnį. Va klausimas ar tau iki mago užteks. Jei ką tai tada nusipirk perėjima ant laido vieną galą (nereikalingą) nukirpk ir prisijunk prie savo. Sujungimą tai gal geriau sulituot, bet neprieisi greičiausiai :) svarbu, kad tvarkingai sujungtum centrą su centru, išorinius "plaukelius" su "plaukeliais" ir kad centras nesiliestų su tais "plaukeliais" , izoliuok normaliai:D

djleba
2009-05-14, 12:35 AM
Jau matau, kad man ten "gerai" gausis:D ciuju vel nieko gero nepaidarysiu, tai duosiu meistriukam pasikrapstyti:D