Prisijungti

View Full Version : Grotuvo ekrano atnaujinimas

Black Scorpio
2009-05-12, 04:37 PM
tai va nutiko tokia nelaime, kad siek tiek labai negraziai apsitryne mano grotuvo ekranas (kuris kaip zinia pagamintas is kazkokios rusies organstiklio) gal kas turit kokiu minciu kaip atnaujinti toki dalyka ir vel padaryti grazu? :o

omsonass
2009-05-12, 04:54 PM
tai va nutiko tokia nelaime, kad siek tiek labai negraziai apsitryne mano grotuvo ekranas (kuris kaip zinia pagamintas is kazkokios rusies organstiklio) gal kas turit kokiu minciu kaip atnaujinti toki dalyka ir vel padaryti grazu? :o

as bandyciau susveisti pacia smulkiausia spurge masinoms skirta ir supoliruoti (nepamenu pavadinimo) kur auksa sidabra atnaujina toks zalias daigtas :)

Black Scorpio
2009-05-12, 04:55 PM
as bandyciau susveisti pacia smulkiausia spurge masinoms skirta ir supoliruoti (nepamenu pavadinimo) kur auksa sidabra atnaujina toks zalias daigtas :)kur gaut? cia kai suprantu sveiciamas popierius? koks numeris? jauciu virs 4000 :)

omsonass
2009-05-12, 04:59 PM
kur gaut? cia kai suprantu sveiciamas popierius? koks numeris? jauciu virs 4000 :)
na as ieskociau kuo smulkesnio, 4000 manau tiktu, o va to zalio daigto tai net nezinau kur gauti,vienas draugas turejo kazkada reiks uzklausti

Black Scorpio
2009-05-12, 05:03 PM
tai jeigu toks i vaska panasus skirtas veilokui isterlioti tai turiu berods... tik toks, dalykas, kad juo gan smarkiai trinti reikia, ko pasekoja kaista labai (aplamai kaip suprantu jam silumos reik).. baisoka kad nesusigadintu is viso :/

rebik
2009-05-12, 06:03 PM
maciau kazkur, yra tokie mobiliu telefonu, LCD ir kitu panasiu daiktu poliruoklis. Pasta ir servetele.
As tai anksciau nemazai kartu esu poliraves su dantu pasta. Visai gerai gaunasi. Reikia tik sluoste labai svelnia arba vatos gabaliuka ir dregnai poliruoti.;)

Black Scorpio
2009-05-12, 06:14 PM
reik pameginti :) tai kaip suprantu ir paprasta organstikli galima tokiu butu atgaivinti? :)

rebik
2009-05-12, 06:23 PM
toki buda pats sugalvojau. geriau pradziai bandyti su kokia Whitening, jei labai subraizyta;)

Black Scorpio
2009-05-12, 06:26 PM
nu nlb, tiesiogdauge i rankinuka isidejo ir nusitryne ten i visa rankinuko turini :D reikes pabandyti su paprastu organu, :) seip buvau girdejes apie poliravima dantu pasta bet nzn kaip rezultatas.. :) o kaip paskui nublizginti? nes po pastos jis matinis turetu pasidaryti :rolleyes:

rebik
2009-05-12, 06:29 PM
nu nlb, tiesiogdauge i rankinuka isidejo ir nusitryne ten i visa rankinuko turini :D reikes pabandyti su paprastu organu, :) seip buvau girdejes apie poliravima dantu pasta bet nzn kaip rezultatas.. :) o kaip paskui nublizginti? nes po pastos jis matinis turetu pasidaryti :rolleyes:
blizga, nereikia papildomai blizginti

Black Scorpio
2009-05-12, 06:38 PM
dekui, reikes meginti ;)