PDA

View Full Version : Radau Nakamichi cd-500. kaina 600lt

mersas32
2009-06-19, 12:45 AM
sveiki,
gal kas zinot ar cia reali kaina.
nenoriu permoketi!!
tipo kaip naujas.600lt

tolka
2009-06-19, 08:34 AM
sveiki,
gal kas zinot ar cia reali kaina.
nenoriu permoketi!!
tipo kaip naujas.600lt
niekuo neypatingas tas grotuvas,tik nakamichi'ska isvaizda patraukli ;)

mersas32
2009-06-19, 11:54 AM

siaip tai 24 bit ir MP3!!! isvaizda tai gaidys. Mano alpine 9835 tikrai grazesne!!:)
Bet tas nakamas tipo geriau groja.!!AR tai netiesa?

O kaip kaina 600lt ok ar per didele?

mersas32
2009-06-19, 11:59 AM

tolka, idomumo delei, ka esi pats isimetes kad nakamas cd-500 nieko gero??

peris
2009-06-19, 01:04 PM
o kuo tau taip neitinka 9835? net nepajunges visko zmoniskai o jau metaisi ka dar nupirkt ka pakeist

mersas32
2009-06-19, 01:56 PM
o kuo tau taip neitinka 9835? net nepajunges visko zmoniskai o jau metaisi ka dar nupirkt ka pakeist
Dekuij uz labai teisinga pastaba.

O kas yra teisingas pajungimas buciau dekingas jei pakomentuotum issamiau.

manacas
2009-06-19, 02:18 PM

Taves klausiama, ar kitos sistemos dalys yra to mago lygmenyje, kad taip noris maga keust :)

peris
2009-06-19, 03:35 PM

gal ne taip issireiskiau, turejau galvoj ar bent buvai viska sujunges, susireguliaves, ir bent kazkiek laiko pavazinejes paklauses? gal visiskai tenkins tave ta sistema, gal kuri kita dalis visiskai netenkins. pakeist maga visad spesi

mersas32
2009-06-19, 04:40 PM
gal ne taip issireiskiau, turejau galvoj ar bent buvai viska sujunges, susireguliaves, ir bent kazkiek laiko pavazinejes paklauses? gal visiskai tenkins tave ta sistema, gal kuri kita dalis visiskai netenkins. pakeist maga visad spesi

tiesos yra.
dekuij
viska sujunges ir sureguliaves.
AA komponentai, nakamchi stipras, laidai geri.

peris
2009-06-19, 04:43 PM
na ir kaip groja kas stiprioji puse kur silpna vieta kas nepatinka?

mersas32
2009-06-19, 04:49 PM
na ir kaip groja kas stiprioji puse kur silpna vieta kas nepatinka?

ai....prigavai tu cia mane:).
reikai issigilinti, bet dabar lekiu i tokia parde home audio paziureti...parasysiu grizes, sumastysiu argumentus...
iki;)

peris
2009-06-19, 05:33 PM
ai....prigavai tu cia mane:).
reikai issigilinti, bet dabar lekiu i tokia parde home audio paziureti...parasysiu grizes, sumastysiu argumentus...
iki;)

sekmes darbuose ;) tai va, pirma isigilink, trukumu neieskok, jie patys islys jei tokiu bus

egixx
2009-06-20, 03:18 AM
Trūkūmų ieškoti tikrai neverta, jie patys atsiras :) Aš jau pats gilioj depresijoj dėl to :D Atrodo viską sustatai į vietas, bet ne... vis išlenda kažkas ką reikia pataisyti :)

JoJo
2009-06-20, 09:20 AM
Visada atsiras....! Pirmas yspudis buna geras,po keliu dienu vel kaskas negerai....:eek::D Cia atrodo galas be galo:D

mersas32
2009-06-20, 12:31 PM
Nusipirkau pioneer 945R

klausiau ta nakama cd 500. nusivyliau si karta. Aisku jis grojo skirtingoj sistemoj nei mano bet netaip skambejo kaip alpine ar pioneer pas mane.
jo set'as
nakamischi 500, udimention pro auksti, momo polk audio viduriai, mcintoch stipras.
mano set'as
alpine 9835/pioneer 945, Andrian Audio komponent, nakamichi stipras.
tai tiek. nepatariu pirkti nakamichi alpine geriau.ir atrodo geriau ir groja geriau ir galimybiu turi daugiau.

Jazzas
2009-06-20, 12:41 PM
nepatariu pirkti nakamichi alpine geriau.ir atrodo geriau ir groja geriau ir galimybiu turi daugiau.

Manau laaabai drąsus teiginys. Nebūčiau toks kategoriškas :rolleyes::o

mersas32
2009-06-20, 08:58 PM
Manau laaabai drąsus teiginys. Nebūčiau toks kategoriškas :rolleyes::o

gal ir drasus:),
bet cia tik tiek kiek vakar palyginom gyvai 3 magus.
nakamichis paprastas labai ir manau silpnesnej sistemoj su juo nieko nepadarysi
alpine ir pioneer labiau rafinuoti. daugiau valdymo nustatymo galimybiu. jei yra silpnesne sistemoje dalis, ji gali buti kompensuojama kitomis dalimis. nakamas to neturi. groja ir tiek jokiu LP, HP octave ar pan....
tai tiek isvadu.
Del to kas renkasi nakamichi ar alpine manau alpine naudingesnis pirkinys.

pontifikas
2009-06-20, 09:05 PM
groja ir tiek jokiu LP, HP octave ar pan....

tai būtent niekas garso negadina be reikalo. groja ir tiek. o ko daugiau reikia? tik kad grotų...

atvortke
2009-06-20, 11:11 PM
alpine ir pioneer labiau rafinuoti. daugiau valdymo nustatymo galimybiu. jei yra silpnesne sistemoje dalis, ji gali buti kompensuojama kitomis dalimis. nakamas to neturi. groja ir tiek jokiu LP, HP octave ar pan....
tai tiek isvadu.
Tikriausia nesupranti, kad kitos dalys silnosios nepastiprins....

mersas32
2009-06-20, 11:38 PM
Tikriausia nesupranti, kad kitos dalys silnosios nepastiprins....

Gerb. Experte
Jei pas zmogu gale kiausiniai kurie turi daug zemu o priekyje piscialkos ir koks vidutinis gamyklinis., subas bagaznike etc. gaunasi visas galas baladoja zema nesveikai o priekyje nieko niera,
ka su tuo nakamichi padarysi?- nieko:D (fader only)
o su alpine gali nukirpti gala ir pastiprinti prieky, taip pat su boso korekcija atsinesti ji i prieki kazkiek...
nu tai ar dar kazko nesuprantu...:cool:pataisyk jei ne taip.
Kalbam apie eilini statistini vidurki. zmogus isideda maga, kolonkes, ir bosa ...deja jis pinigu stiprui su krosais kolkas neturi, tai manau alpine butu tikrai geresnis pasirinkimas negu nakas.
pvz as. pats isbandziau ir tikrai su alpine pasiekiu gereni rezultata negu su nakamu.
P.s pas mane komponentams stovi nakamichi be jokiu ten filtru ir t.t tik in /out ir 115db s/n :p

Gale koloneles garsesnes ir zemiau groja, gal but del ju jautrumo, instaliavimo ar pan. nzn. taigi deka alpines as jas galiu nukirpti dazniu pagalba, su nakmu to nepadarai!!!
taip kad cia elementarus pvz kaip alpine tvarkosi su silpnom vietom:)
Zinoma gali buti ir kitokiu nuomoniu...tam forumas ir yra.

pontifikas
2009-06-21, 01:12 AM
į galą kolonėlių dėt nereikia, nereikės nieko ir karpyt :p

mersas32
2009-06-21, 01:41 AM
į galą kolonėlių dėt nereikia, nereikės nieko ir karpyt :p
gan stiprokas pareiskimas...:)

mindosy
2009-06-21, 11:10 PM
stiprokas bet teisingas

Linelis
2009-06-22, 12:07 AM
Gerb. Experte
Jei pas zmogu gale kiausiniai kurie turi daug zemu o priekyje piscialkos ir koks vidutinis gamyklinis., subas bagaznike etc. gaunasi visas galas baladoja zema nesveikai o priekyje nieko niera,
ka su tuo nakamichi padarysi?- nieko:D (fader only)
o su alpine gali nukirpti gala ir pastiprinti prieky, taip pat su boso korekcija atsinesti ji i prieki kazkiek...
nu tai ar dar kazko nesuprantu...:cool:pataisyk jei ne taip.
Kalbam apie eilini statistini vidurki. zmogus isideda maga, kolonkes, ir bosa ...deja jis pinigu stiprui su krosais kolkas neturi, tai manau alpine butu tikrai geresnis pasirinkimas negu nakas.
pvz as. pats isbandziau ir tikrai su alpine pasiekiu gereni rezultata negu su nakamu.
P.s pas mane komponentams stovi nakamichi be jokiu ten filtru ir t.t tik in /out ir 115db s/n :p

Gale koloneles garsesnes ir zemiau groja, gal but del ju jautrumo, instaliavimo ar pan. nzn. taigi deka alpines as jas galiu nukirpti dazniu pagalba, su nakmu to nepadarai!!!
taip kad cia elementarus pvz kaip alpine tvarkosi su silpnom vietom:)
Zinoma gali buti ir kitokiu nuomoniu...tam forumas ir yra.

Esminė klaida tavo lyginant grotuvus yra ta, kad tus juos lygini iš principo neteisingoje sistemoje. Tada viskas tik dar labiau susipainioja ir lieka vienintelis vertinimo kriterijus - reguliavimo galimybių kiekis:) Jei sumontuota taip, kad galiniai garsiakalbiai perrėkia priekį, tai tu reguliuok nereguliavęs nu neperneši to garso į priekį ir taškas. Ir iš viso, kam ten kažką karpyt jei priekis tuščias? Prikerpi žemus iš apačios elipsėm, tai jau priekis geriau grot pradeda? Keitaliojant magus tikrai negausi teisingo rezultato, kol nebus sumontuota kaip priklauso.

mersas32
2009-06-22, 12:17 AM
Esminė klaida tavo lyginant grotuvus yra ta, kad tus juos lygini iš principo neteisingoje sistemoje. Tada viskas tik dar labiau susipainioja ir lieka vienintelis vertinimo kriterijus - reguliavimo galimybių kiekis:) Jei sumontuota taip, kad galiniai garsiakalbiai perrėkia priekį, tai tu reguliuok nereguliavęs nu neperneši to garso į priekį ir taškas. Ir iš viso, kam ten kažką karpyt jei priekis tuščias? Prikerpi žemus iš apačios elipsėm, tai jau priekis geriau grot pradeda? Keitaliojant magus tikrai negausi teisingo rezultato, kol nebus sumontuota kaip priklauso.

Visiskai teisinigai.
Afigienoj sistemoj bet koks blaupunkt, alpine, nakamichi ar vdo gros pukiai be jokiu reguliavimu.
kalba eina apie statistini vidurki. Be ypatingu komponentu, stipru ir pan.
kada sistema paprasta ir neisbaigta reguliavimas tikrai daug reiksia. for that reason alpine pradedanciajam tikrai geresnis pasirinkimas.

ZaXaS
2009-06-22, 01:36 AM
Vieniem teisingas, kitiem ne... Vieniem muzika reikaliga, kaip fonas, kitiem muzika - kur kas daugiau... Kogero visi automobiliu gamintojai deda i gala garsiakalbius... Ir manau dauguma zmoniu rinktusi garsiakalbius ir priekyje ir gale, negu vietoj to geresnius tik priekyje... Ir niekas nepaneigs, kad alpine turi daugiau navarotu ir su ja lengviau sureguliuoti visa sistema...

peris
2009-06-22, 08:24 AM
lengvesniu keliu eit lengviau, rezultata pasiekt lengviau, bet sunkiu keliu praejes daug daugiau ismoksi ir rezultata daug geresni turesi, dazniausiai

man_alaus
2009-06-22, 03:52 PM
atsiprasau uz mano durna isikisima,
bet mano nuomone dek kad ir 9887 ar 9835 ar p88rs tas pats brudas bus jei galas bus garsesnis uz prieki ir juolab kiausiai rekaus...
Klausiau as ta nakamisi cd-500 ir kaip reta jis man patiko :) Jokiu filtru shmiltru.
Koks tikslas deti maga kainuojanti 500 - 1500 lt i sistema kuriai "giliai dzin" garso shaltinis. Kitaip sakant rekia kas kaip nori, viskas viska perrekia... :/
Tai geriau blaupunkta - bent issinesht su rankenele i xata galima, m1 ir power hit radio nenusimus - mat laiko atminti :)

pontifikas
2009-06-22, 03:57 PM
Visiskai teisinigai.
Afigienoj sistemoj bet koks blaupunkt, alpine, nakamichi ar vdo gros pukiai be jokiu reguliavimu.
kalba eina apie statistini vidurki. Be ypatingu komponentu, stipru ir pan.
kada sistema paprasta ir neisbaigta reguliavimas tikrai daug reiksia. for that reason alpine pradedanciajam tikrai geresnis pasirinkimas.
tokie žmonės renkasi panasonicus už šimtą litų iš turgės su daug daug navarotų.

mersas32
2009-06-22, 04:47 PM
tokie žmonės renkasi panasonicus už šimtą litų iš turgės su daug daug navarotų.
nebutinai. visi kazkur pradeda. alpine 35,12,55, vidutine klase puiki pradzia!!!

daruku
2009-06-22, 07:25 PM
Sorry, tokia jau realybė. Su rėkiančiais kiaušiniais gale laaaabai toli iki vidutinės klasės.

pontifikas
2009-06-22, 07:56 PM
nebutinai. visi kazkur pradeda. alpine 35,12,55, vidutine klase puiki pradzia!!!
nieko panašaus.
vidutinė klasė (kaip tamsta sakai) tikrai nepasirinks būtent tavo išvardintų grotuvų, nes nėra nei delfinų, nei formulės nevažinėja. už tą pačią kainą gali net nusipirkt SU TELIKU. įsivaizduoji? - vą ką pasirinks vidutinė klasė.

mersas32
2009-06-23, 09:15 PM
nieko panašaus.
vidutinė klasė (kaip tamsta sakai) tikrai nepasirinks būtent tavo išvardintų grotuvų, nes nėra nei delfinų, nei formulės nevažinėja. už tą pačią kainą gali net nusipirkt SU TELIKU. įsivaizduoji? - vą ką pasirinks vidutinė klasė.

vis gi nemanau.
yra nemazai protingu zmoniu.delfinai 9835 ir formules p88 tai yra vidutine klase:D
save tikrai priskirciau vidutiniai klasei. Kiausiniai gale tikrai geresne opcija negu original. aisku jeigu magas reguliuoja EQ, phase ir pan (nu tikrai ne nakamas;))

Kazkada 2001 londone pamaciau focal ir rockford fosgate kiausinukus apie 129sv. patikek tai buvo mano svajone gan ilgokai, nes grojo tikrai neeiliniskai ir zemas ir siaip skambesys. Nusipirkau focal.Super -boso net nereikejo(beveik):)

Jei ne butu bmw tikrai pjauciau skyles ir kisciau tuos focal easy. su medine gerai instaliuota palange tikrai negeda butu pasirodyti!
taip, kad, apie kiausinius,- ramiai...:cool:

pontifikas
2009-06-23, 11:02 PM
o man atrodo kad tau dar kokius metelius forumą pavartyt iki vidutinio lygio.
nepyk, čia tik mano nuomonė.

mersas32
2009-06-23, 11:09 PM
o man atrodo kad tau dar kokius metelius forumą pavartyt iki vidutinio lygio.
nepyk, čia tik mano nuomonė.

nuomone primta,
bet kiekvienas teiginys buna validus tik tada jeigu jis yra argumentuotai pagristas. Tad, ar gali pagristi savo nuomone?
Dekuij

mersas32
2009-06-23, 11:12 PM
P.S. antras klasimas: ar metelius pavarcius foruma tapsiu vidutinioku?, -keistas poziuris aplamai.
Patirtis svarbiausia, o ne kas ka kiek skaito, kitas gal turi 600lt ir skaito metus foruma ka cia nusipirkus uz juos tai ar jis jau vidutiniokas????:D

mersas32
2009-06-23, 11:16 PM
ir trecias klausimas:
ka pas save susidejes esi?
siaip idomumo delei klausiu?
aciu uz issamius atsakymus.

atvortke
2009-06-23, 11:18 PM
nuomone primta,
bet kiekvienas teiginys buna validus tik tada jeigu jis yra argumentuotai pagristas. Tad, ar gali pagristi savo nuomone?
Dekuij
Pirmiausia, mūsų forume bendraujama TAISYKLINGA LIETUVIŲ KALBA. Dar visai šaunu būna, kai žmonės apmąsto prieš talpindami temą/žinutę.

Parašei nesąmonę ir dar kreivai argumentavai- kada pradėjom lygint procesorines galvas su paprastom ir sakyt kad procesorinė yra geresnė už paprastą, nes turi procesorių? Juk tai yra nesamonė.
Nakas orientuotas į pure passive, kaip ir visi seni geri grotuvai. Ir iš vis, ar esi matęs super rimtą sistemą su galine akustika?

pontifikas
2009-06-23, 11:18 PM
o tai tu neturėdamas teisingo supratimo apie audio ir turėdamas daug pinigų jau aukščiau esi?
manau ilgai pavarčius forumą (ir ne tik) už 600lt galima geriau padaryt, nei tu padarytum už 2000lt :p

pontifikas
2009-06-23, 11:23 PM
ir trecias klausimas:
ka pas save susidejes esi?
siaip idomumo delei klausiu?
aciu uz issamius atsakymus.
kol kas pas mane yra gamyklinė audio sistema, kuri laikinai tenkina, kol bus sutaupyta pilna suma instaliacijai. ne kartą buvau jau pradėjęs pirkt daiktus po vieną, kažką pradėt daryt ir visada gaudavos taip, kad mašina būdavo parduota.
p.s. prieš montuojant sistemą nusimato auto keitimas.

atvortke
2009-06-23, 11:24 PM
P.S. antras klasimas: ar metelius pavarcius foruma tapsiu vidutinioku?, -keistas poziuris aplamai.
Patirtis svarbiausia, o ne kas ka kiek skaito, kitas gal turi 600lt ir skaito metus foruma ka cia nusipirkus uz juos tai ar jis jau vidutiniokas????:D
Metus atskaitęs, manau jau sugebėsi atsirinkt ką už 600lt verta pirkt, o ko ne. Tikriausia liktum nemaloniai nustebintas, kaip mano magiukas- be grafikos, be garso valdymo ratuku ir netgi be procesoriaus pakrautų malkų tavo alpinkei, o jei dar pagavot apie kainą- tai ji kokius 2 kart mažesnė už tavo grotuvo.

mersas32
2009-06-23, 11:29 PM
Metus atskaitęs, manau jau sugebėsi atsirinkt ką už 600lt verta pirkt, o ko ne. Tikriausia liktum nemaloniai nustebintas, kaip mano magiukas- be grafikos, be garso valdymo ratuku ir netgi be procesoriaus pakrautų malkų tavo alpinkei, o jei dar pagavot apie kainą- tai ji kokius 2 kart mažesnė už tavo grotuvo.
net neabejoju...
del to ir sakau kad tai yra vidutine klase.
o koks pas tave magas?
siaip as jau pakeiciau ta alpine i pioneer945r taciau vis dar neisirenku...

peris
2009-06-25, 07:08 PM
ir vis tau nedaaina ka bando pasakyt zmones

eXtreme
2009-06-25, 09:53 PM
Taves klausiama, ar kitos sistemos dalys yra to mago lygmenyje, kad taip noris maga keust :)
O koks tas stebuklingas lygis tos 9835 alpinkes? cd500 galiu patvirtint tikrai nieko ypatingo.. kaip sakant suda ant sudo keist koks tikslas?

eXtreme
2009-06-25, 09:55 PM
net neabejoju...
del to ir sakau kad tai yra vidutine klase.
o koks pas tave magas?
siaip as jau pakeiciau ta alpine i pioneer945r taciau vis dar neisirenku...
Tai kad ir ta tavo 945 nieko idomaus, nu kaip ir sakaiu suda ant sudo iskeitei.. Pokolkas grotuva renkiesi pagal ekrana..
p.s. nieko asmenisko isvados padal postaus..

eXtreme
2009-06-25, 09:59 PM
Visada atsiras....! Pirmas yspudis buna geras,po keliu dienu vel kaskas negerai....:eek::D Cia atrodo galas be galo:D
Tai gerai kad dar buyna, kai buna geras ispudis bent keles dienas, pas mane jau nebebuna... is serijines produkcijos.. reik kazka krapstyt, kad bent i tema pradetu grot.

eXtreme
2009-06-25, 10:05 PM
tai tiek isvadu.
Tu nepyk, bet duodu b... nukirst kad tu su savo rafinuotais grotuvais su begalem galimybiu pridarai daugiau haoso nei naudos.. reik sugebet "privalumus" isnaudot kas is to kad jie yra..
Beja kas tau privalumai pvz ekranas begales nenaudingu prastatai technologiskai paremtu funkciju tai man yra visiska katastrofa... as toki sh kaip tembro blokus loud funkcija kastroju is grotuvu, kad bent kiek garsa atgaivint, pries toki grotuva kaip 9835 keliu rankas ji reiktu tiesiog visa ismest lauk.. jis visiskai beviltiskas.. kaip ir 945 ir daugelis kitu

mersas32
2009-06-26, 01:38 AM
o tai tu neturėdamas teisingo supratimo apie audio ir turėdamas daug pinigų jau aukščiau esi?
manau ilgai pavarčius forumą (ir ne tik) už 600lt galima geriau padaryt, nei tu padarytum už 2000lt :p
Gerb pilieciai
Visiska nesamone parasyta!!
pazodziui:
kas per kompetencija nustatyti mano supratimo lygi,
is kur zinios kiek pas mane pinigu, ir kur as buvau nors uzsimines apie kazkokius pinigus( 600lt tik palyginimas visiems prieinama suma normaliam magui- what a big deal???!!)
priciom cia tas ''esi auksciau''!!! karocia.... aiskus pilietis ''gatves lyga'' verchai- lochai ir t.t. Sorry bet taip gaunasi is konteksto
''manau ilgai pavarčius forumą (ir ne tik) už 600lt galima geriau padaryt, nei tu padarytum už 2000lt :p[/quote] sitas teiginys tai visai... no comments.:D

karocia parasiau ir viskas dingo tad dabar trumpai!!

pirma: buvo uzduoti 3 klausimai pontifikui o ne atvortkei!!!
kuriu aisku kaip ir tikejausi jis neatsake (1.2)

Antra:
to atvortke . priciom cia ta lietuvi kalba ir nesamones kad kazkas neargumentuota ir pan.
Procai ne procai..nejuokink. esu vidutinis paslaugu ir prekiu vartotojas tikrai nesigilinu kas slypi po tom mago skardom imu preke vienam kainu lygi ir ziuriu kaip ji dainuoja. Beja taip ir nepasakei koks ten tavo magas uz 500 lt apgrotu visus mano minetus aparatus. Butu idomu visiems suzinoti kaip tik atiktum svietejiska forumo misija!!tas pats tinka ir ''extreme''. varai varai ant mano magu o ka zmogui nusipirkt geresnio uz ~TA PACIA pinigu suma pasakyti negali. Cia niekas nelygina alpine35 nakam500 pioneer945 su F1, mcintsh, nakam 700II, ar denon.
O kad mago pagal vaizda nesirenku tai tikrai. Tiesiog remiuosi imperatyvia verslo taisykle- kuo mazesnes islaidos ir kuo didesnis rezultatas. Ziurejau ir ODR ir denon a-100, ir nakama MB 100, ir becker indianapolis ir kt. isvaizda tai man giliai p...i.
Kol kas dar neissirinkau, todel sitam forume ir skaitineju, taip pat uk, rusu ir vokieciu forumuose. Nu aisku ten zmones pakantesni, nesipy.davoja ir pataria kiekvienas pagal savo patyrima!!!

Manau butu daugiau naudos visam forumui, ypac tiems, kurie iesko ka pirkti realiose pinigu sumose, jeigu rasytu tie kurie klause temoje minima aparata ir pasisakytu argumentuotai, o ne '' tu cia nesupranti'','' tu cia su saibom vierchas tipo'','' cia nesamones lygini tas su procu kitas ne'','' pastudojuok lt kalba''.
Apmaudu. Zmones cia susirenka gauti info, o gauti py.zdavoniu!!

Siaip kas domisi paminesiu jau turbut zinomus forumus:
Klangfuzzi.de ir talkaudio.co.uk visai neblogi forumai.
Na, o dabar, issiliekit pilieciai, i kuriu darza akmeneliai nusedo...:cool:

pontifikas
2009-06-26, 02:00 AM
atsakymas į pirmą klausimą - jei tu galvoji apie kiaušius gale - tau dar reikia "daaugt" iki vidutinio lygio.
atsakymas į antrą klausimą - metus laiko paskaitęs forumą susidarysi "teisingą viziją" kaip turi groti muzika (tikrai ne iš galo rėkiantys kiaušiai). tada tuos metus pakaupęs pinigus galėsi viską bandyt įgyvendint praktiškai (gerai žmonėm kurie gali sau leist netaupę pirkinėt ODR'us ir t.t. ;))

pontifikas
2009-06-26, 02:06 AM
apie tavo "gatvės lygą" - matos kad daugiau išmanai su visais "vėrchais ir lochais"....
ten buvo atsakymas į klausimą ką veikt su 600lt. tokiu atveju aš imčiau kažką iš eXtreme siūlomos produkcijos ir manau jo siūlomi grotuvai išniekintų vidury plyno lauko tavo pionierius 945 88 ir alpinkes 35 ir t.t. kas iš to kad tu dabar pirkinėji viską kas pasitaiko po ranka, bet rezultatas gaunasi lygiai tas pats (o kartais net blogesnis). manau susilaikęs nuo pirkimų ir įdėmiai paskaitęs forumą pradėsi progresuot;)

p.s. nei vienu iš savo postų nenorėjau nieko įžeist, jei taip įvyko - stipriai nemuškit :D

mersas32
2009-06-26, 03:04 AM
atsiprasymas priimtas.:)
viskas aisku skaitysiu forumus kiekviena diena, kad po metu zinociau kaip teisingai muzika turi groti.;)
nepyk del tos ''gatves lygos'',nepazistu as taves juk pasikarsciavau, tiesiog manau kai zmones pradeda vadinti kitus pasikelusiais ir buti cheeky tai tikrai fucked up.
iki
beja kaip ten us and a laikosi?
planuojam kita vasara palekt...
Cia labai rimtai. kai buvau 2001 labai patiko. sakyciau geriausia valstybe, kuria maciau per 9 metus.

mersas32
2009-06-26, 03:14 AM
apie tavo "gatvės lygą" - matos kad daugiau išmanai su visais "vėrchais ir lochais"....
ten buvo atsakymas į klausimą ką veikt su 600lt. tokiu atveju aš imčiau kažką iš eXtreme siūlomos produkcijos ir manau jo siūlomi grotuvai išniekintų vidury plyno lauko tavo pionierius 945 88 ir alpinkes 35 ir t.t. kas iš to kad tu dabar pirkinėji viską kas pasitaiko po ranka, bet rezultatas gaunasi lygiai tas pats (o kartais net blogesnis). manau susilaikęs nuo pirkimų ir įdėmiai paskaitęs forumą pradėsi progresuot;)

p.s. nei vienu iš savo postų nenorėjau nieko įžeist, jei taip įvyko - stipriai nemuškit :D

P.S. from mersas32

nepirkineju visko kas pasitaiko o tik tai kas yra pigu,gerai groja, ir tai ko man reikia. Alpine kainavo apie 400lt pioneer apie 150lt nemanau kad didelis nuostolis. pioneer keliauja i kateri o alpine atgal i bmw ir problema ispresta. grisiu i lt bandysiu ziureti ta extreme modifikuota alpine.
Neklausykim kas ka sako ar mano isgirskim tada spreskim!!! aisku nuomone yra svarbi bet ne galutinis rodiklis.
tai tiek.

eXtreme
2009-06-26, 08:06 AM
Pirmas ir pagrindinis rodiklis yra ausys o ne forumas kur kas subjektyviai raso, visi mes rasom subjektyviai nes remiames savo asmenine nuomone. vieni turi jos daugiau kiti maziau tik kaip atsirinkt kuris raso teisybe?
Betkuriuo atveju jei kalba apie gamintojus tai gamindami savo BEST gamini jie tikrai nesiorentuoja i kosmines technologijas (ekranus funciju gausa ir pan.) tarkim Alpine F1, grotuvas pats yra plikas tam kam nereik proco, tam kam visgi reik yra ir procesorius PXA-H900. Denon Z1 lygiai tas pac procesoriaus nera, Mcintosh MX4000 velgi proceoriaus nera bet yra galimybe ji pajungt, Odr tas pats, DEX-P9 tas pats, DRZ9255 (HX-D2) viduj jau su integruotu procesorium bet yra galimybe ji atjungt..
Bet ir sie grotuvai nera ispildyti iki galo... net ir juose yra ka davedinet, del pinigeliu taupymo gamintojas pataupo ir pas juos ir kartais kas keisciausia pataupo ten kur labiausiai taupyt nereikia.

mersas32
2009-06-27, 12:34 PM
Pirmas ir pagrindinis rodiklis yra ausys o ne forumas kur kas subjektyviai raso, visi mes rasom subjektyviai nes remiames savo asmenine nuomone. vieni turi jos daugiau kiti maziau tik kaip atsirinkt kuris raso teisybe?
Betkuriuo atveju jei kalba apie gamintojus tai gamindami savo BEST gamini jie tikrai nesiorentuoja i kosmines technologijas (ekranus funciju gausa ir pan.) tarkim Alpine F1, grotuvas pats yra plikas tam kam nereik proco, tam kam visgi reik yra ir procesorius PXA-H900. Denon Z1 lygiai tas pac procesoriaus nera, Mcintosh MX4000 velgi proceoriaus nera bet yra galimybe ji pajungt, Odr tas pats, DEX-P9 tas pats, DRZ9255 (HX-D2) viduj jau su integruotu procesorium bet yra galimybe ji atjungt..
Bet ir sie grotuvai nera ispildyti iki galo... net ir juose yra ka davedinet, del pinigeliu taupymo gamintojas pataupo ir pas juos ir kartais kas keisciausia pataupo ten kur labiausiai taupyt nereikia.
visiskai teisingai nier ka pridurt.

assin
2009-07-05, 03:04 PM
kas geriau clarion dxz-578rusb ar nakamichi cd-500? ar yra kas nors geriau uz sia kaina. Nes tiek priskaiciau foruma ir visai nebezinau ka pasirinkt.