PDA

View Full Version : Slegine deze

Dell911
2009-06-20, 09:56 PM
Sveiki, isigijau Pioneer TS-W307D4 garsekalbi,
Noriu pasidaryti slegine deze, (o gal ka geriau pasiulysit?)
reikia kuo daugiau info apie dezes turi... ir apie slegines..

info pats bandysiu ieskot bet jusu pagalba tai pat pravestu nes jau ryt bandysiu lipdyt deze..

+ turiu splx mf1000 stprintuva, ar galiu tiketis kad nors biski jis man ji isves? nes info apie si stipriu graudu kiek mazai.............. nerandu niekur ar norm 'briginasi' i 2 kanalus.. ir kiek vienas kanalas turi w..

atvortke
2009-06-20, 10:58 PM
Sveiki, isigijau Pioneer TS-W307D4 garsekalbi,
Noriu pasidaryti slegine deze, (o gal ka geriau pasiulysit?)
reikia kuo daugiau info apie dezes turi... ir apie slegines..

info pats bandysiu ieskot bet jusu pagalba tai pat pravestu nes jau ryt bandysiu lipdyt deze..

+ turiu splx mf1000 stprintuva, ar galiu tiketis kad nors biski jis man ji isves? nes info apie si stipriu graudu kiek mazai.............. nerandu niekur ar norm 'briginasi' i 2 kanalus.. ir kiek vienas kanalas turi w..
ir kas per dežė gausis jei jau ryt ją darysi, nors nieko apie jas nesupranti?:D

omsonass
2009-06-21, 11:00 AM
ir kas per dežė gausis jei jau ryt ją darysi, nors nieko apie jas nesupranti?:D

inkilas arba suns buda, na istikro irgi reikalingi daigtai :)

driver323f
2009-06-21, 12:52 PM
Slegine?:) bandpass 6,bandpass 4 ir vented (su faziku) parasyk parametrus FS,VAS,QTS subo lape yra,tada galima bus ziuret kokia ir kiek;)

ir nieko nekalk nes kaip sako busi padares savo suniukui nauja pastoge

JLsystem
2009-06-21, 06:13 PM
Kelbasui reik Fb 30hz ir 60l inkilo ir kelbasins:D galima bus filmuot ir i youtube det kaip numeris barshka :D

Vilmantas
2009-06-21, 08:45 PM
Pirmas dalykas - suba su stipreku normalius nusipirk, tada apie slegi ir dezes galvok...

Linelis
2009-06-22, 12:16 AM
Kaip suprantu žmogus paklausė normalaus klausimo. Su tokiu garsiakalbiu, kad išgautų didžiausią įmanomą slėgį, kokią patartumėte gaminti dėžę? Nereikia gi šaipytis:)

omsonass
2009-06-22, 09:23 AM
tokiam esu daręs 60l dėžutę, klientui rezultatas patiko

Dell911
2009-06-22, 07:18 PM
No jo...
Padariau ~60L uzdara deze, (dariau siektiek daugiau kad veliau galeciau sintepono idet)
Keisiu stiprintuva, nes dabar netenkina grojimas.. (+ neina normaliai susireguliuot.. nes stipras daugiau skirtas elipsems.. - nera bast boost funckijos)

Jei pakeitus stipra vistiek bus blogai, - tai noreciau daryti su 'faziku' ar ta 'lenta' (nezinau kaip kitaip pavadyt'... maciau fazikas turi butu ~70x70 (norint isgauti 'daug' zemo,) , ~70x140 (norint isgauti kokybiska zema..)..
O jei darant su lenta, kokio aukscio tarpa palikti?
edit:

http://www.ipix.lt/images/16448911.png

JLsystem
2009-06-22, 07:39 PM
http://mobile.jlaudio.com/products_subs_enclusure.php?series_id=25 daryk tokia ir bus ledas.

Dell911
2009-06-22, 11:09 PM
Ok ... supratau, O jei mano dezes ilgis/plotis siektiek skiresi...
ir "Slot Port Internal Dimensions" siektiek (nezymiai) skirsis... nieko blogo?
tarkim SH bus platesnis, o sw trumpesnis..

Dell911
2009-07-01, 10:14 PM
Dar rimta problemele...
Buvau idejas i ivaires dezes... nuo http://mobile.jlaudio.com/products_subs_enclusure.php?series_id=25 iki uzdaros ~50litr...

Bet visose ziauriai UZE.. jokio normalaus GROJANCIO boso..
bandziau ant ivairiu stiprintuvu.. - taspats, - ne jie tada kalti.
Kas blogai?
Gal paprasciausiai nesugebu susireguliuot... ? tai kaip normaliai taip padaryt? galiu keist nustatymus tiek mage.. tiek stiprintuve.

O gal deze bloga? kolkas nedejau paralono, gal ji per didele? bet kiek ant dezes maciau yra uzrasai... MAX- ~46ltr.., recomendet ~36ltr.. ir pan...

nuo 50ltr skiresi tik 4.. ar gali del tu 4 visai negrot?
o gal bandyt dar mazyt deze iki to recomendet - 36ltr? (kalbu apie uzdara)

Man reikia panaikyt uzima.. nes neina klausyt..
Siektiek skaiciau forume.. bet apie si dalyka info mazai..
Loadnes ir bassboost isjunkti.. - bet vistiek nepadeda.

Vilmantas
2009-07-01, 10:46 PM
Ir dar sykuti prisiminsim senas tiesas...

Pirmas dalykas - suba su stipreku normalius nusipirk, tada apie slegi ir dezes galvok.

Dell911
2009-07-01, 10:53 PM
Tai sakai TS-W307D4 visiskas SHUDAS? as dabar nekalbu apie slegi.. man reikia paprasto garso... NE UZIMO-BAUBIMO...
Kaip su tais regulevimais?

ir ar tas sinteponas/paralonas(yra skirtumas?) gali siuo atveju padeti?

Rytoj bandysiu pasinaudot pioneer rekomendacijom ir mazyt deze iki ~36ltr.. (uzdara) gal nors biski pageres..

edit:::
dar skaitau kad dauk ka reiskai jei subas neatsuktas i reikema puse.. tiesa? kai sumazysiu deze.. bus galimybe siektiek pasukyti.. .. na ziuresim................ nes dabar vos telpa i bagazine.

Vilmantas
2009-07-02, 12:43 AM
Pirma - pati deze juk negros, tiesa? :)
Antra - tiek subas tiek stiprekas, na, nevadinkim sudais - jie prasti. Nebus nei slegio ten nei aplamai padoraus zemo. Kimsk kad ir i paties vyskupo sventinta deze - rezultatas netoli nulio.
Trecia - Suk suba kur tinkamas, jei negroja, tai ir negros. Geras zemas eina kiaurai ; blogas - niekur neina, purpia, kurkia bet negroja.
Tiesa sakant, yra juntami kazkokie pokyciai pasukus taip ar anaip - cia del rezonansiniu uzdaros bagazines ypatumu. Bet esmes tai neduos.

Dell911
2009-07-02, 12:13 PM
ok varau lipdyt 36ltr deze...
dar nerasiau kad stipra pakeiciau i blaupunkt... vis ne 'noname' dabar......

esu klauses muzika su zymiai prastesne garso aparatura... galima sakyt viskas 'noname'... bet tikrai TAIP prastai kaip dabar negrojo...

darko
2009-07-02, 12:32 PM
ok varau lipdyt 36ltr deze...
dar nerasiau kad stipra pakeiciau i blaupunkt... vis ne 'noname' dabar......

esu klauses muzika su zymiai prastesne garso aparatura... galima sakyt viskas 'noname'... bet tikrai TAIP prastai kaip dabar negrojo...
abejoju ar vien vardas tau geriau užgros :D