View Full Version : ka galvojat apie MC HAMMER 1500W stiprala?
nerkaa
2004-12-29, 09:14 AM
ka galvojat apie MC HAMMER 1500W stiprala?
labai geras! siaip pats svajoju ar Mega Kickx 2000 kilowatu jimt, ar makhameri... Siaip skamba tikrai geriau nei raveland, galingai veikia! :lol:
nerkaa
2004-12-29, 09:28 AM
labai geras! šiaip pats svajoju ar Mega Kickx 2000 kilowatu jimt, ar makhameri... šiaip skamba tikrai geriau nei raveland, galingai veikia! :lol:
o koki saugikli ir kaip jam statyti matinime?alidu storu pajingiau bet tai juk reikia dar saugiklio kazkoki ideti?
jo, be saugiklio nevisai gerai... nu dek koki 150A, turetu uztekt! :shock:
nerkaa
2004-12-29, 09:50 AM
jo, be saugiklio nevisai gerai... nu dek koki 150A, turėtų uztekt! :shock:
koki subai prie jo jungt kad veztu visu pajegumu?
fingerprint
2004-12-29, 10:10 AM
Paieskok omnitel.net skelbimuose, turetu but naujausias SUPER_SPL_MEGA_BRAIN_KICK modelis! Ten jis, man atrodo, kaip tik prie sito stipro ,,pritiunintas" yra.
nerkaa
2004-12-29, 10:38 AM
Paieskok omnitel.net skelbimuose, turėtų but naujausias SUPER_SPL_MEGA_BRAIN_KICK modelis! Ten jis, man atrodo, kaip tik prie sito stipro ,,pritiunintas" yra.
kaip ten man juos susirast nieko nerandu?
spydas
2004-12-29, 10:41 AM
zewrus...
fingerprint
2004-12-29, 11:02 AM
Turi but. Galbut senesniu datu paieskok. Per search'a. Kas iesko, tas randa. O tokie subai- patys i bagaznyka lenda. Rasyk search'e ,,SUB+BRAIN+WASH". Turetu but. Toks bachurelis stumdo- SUB:PIGU:SUB klichke lyg ir. Jis ten visko turi- nuo ,,EXCURSION_MAX" subu ir ,,LASER TWEETER" komponentu iki ,,SUPER LIKTING" neonkiu po masinos dugnu- sitos dar ir mirksi nuo muzono. Tik jeigu jas susimesi- tada JOKIU BUDU NESUGALVOK dar ir kondiko isidet.
nerkaa
2004-12-29, 11:08 AM
Turi but. galbūt senesniu datu paieskok. Per search'a. Kas iesko, tas randa. O tokie subai- patys i bagaznyka lenda. Rasyk search'e ,,SUB+BRAIN+WASH". turėtų but. Toks bachurelis stumdo- SUB:PIGU:SUB klichke lyg ir. Jis ten visko turi- nuo ,,EXCURSION_MAX" subu ir ,,LASER TWEETER" komponentu iki ,,SUPER LIKTING" neonkiu po masinos dugnu- sitos dar ir mirksi nuo muzono. Tik jeigu jas susimesi- tada JOKIU BUDU NESUGALVOK dar ir kondiko isidet.
nu aciu
fingerprint
2004-12-29, 12:22 PM
Ner uz ka. Tikrai ner.