PDA

View Full Version : Idomus reiskinys...su zemais

Mariozas
2005-01-02, 12:09 PM
Tai va, trinuosi viciunuose ir girdziu kazkur tolumoje atbumbsi, is posukio islenda masina (mersai, BMW, lexus, prabrangus aparatai) tik privaziuoja arciau nei ~100m zemas ryskiai prigesta, nuvaziuojant irgi tas pats, uz 100m toliau bumbsi :? kame beda, matosi kad negaraziniai masiniukai vazineja ir tikrai ne su gamykline aparatura :) vieni sako blogai sudeta, kiti kad subas zemiau nei 20hz taip daro :roll: nu nezinau, jums spresti :wink:

atvortke
2005-01-02, 12:17 PM
Tai va, trinuosi viciunuose ir girdziu kažkur tolumoje atbumbsi, is posukio islenda masina (mersai, BMW, lexus, prabrangus aparatai) tik privaziuoja arciau nei ~100m zemas ryskiai prigesta, nuvaziuojant irgi tas pats, uz 100m toliau bumbsi :? kame beda, matosi kad negaraziniai masiniukai vazineja ir tikrai ne su gamykline aparatura :) vieni sako blogai sudeta, kiti kad subas zemiau nei 20hz taip daro :roll: nu nežinau, jums spresti :wink:jum su fizika prastai vaikuti . zmogus girdi nuo 20hz

Mariozas
2005-01-02, 12:51 PM
O tau taip nebuvo vaikstineji gatve, atlekia bumbsedamas privaziuoja tam tikra riba nuo klausytojo [tai yra manes] ir zemi nuslopsta, kai nuvaziuoja toliau vel kuo puikiausiai girdi zema :?
------------------------------------
su fizika gerai - 8 iseina :)
beto tos masinos su garsiu Lietuvos firmu vardu lipdukais ant galinio stiklo :wink:

Mariozas
2005-01-02, 12:54 PM
Tai va, trinuosi viciunuose ir girdziu kažkur tolumoje atbumbsi, is posukio islenda masina (mersai, BMW, lexus, prabrangus aparatai) tik privaziuoja arciau nei ~100m zemas ryskiai prigesta, nuvaziuojant irgi tas pats, uz 100m toliau bumbsi :? kame beda, matosi kad negaraziniai masiniukai vazineja ir tikrai ne su gamykline aparatura :) vieni sako blogai sudeta, kiti kad subas zemiau nei 20hz taip daro :roll: nu nežinau, jums spresti :wink:jum su fizika prastai vaikuti . zmogus girdi nuo 20hz

o tai leiskit pakliaust mielas kaliega :-D kokio galo gaminami ZD garsiakalbiai atkuriantys nuo 15Hz :?:

atvortke
2005-01-02, 12:55 PM
O tau taip nebuvo vaikstineji gatve, atlekia bumbsedamas privaziuoja tam tikra riba nuo klausytojo [tai yra manęs] ir zemi nuslopsta, kai nuvaziuoja toliau vel kuo puikiausiai girdi zema :?
su fizika gerai - 8 išeina :)
beto tos masinos su garsiu Lietuvos firmu vardu lipdukais ant galinio stiklo :wink:nepanasu kad 8 iseina
ne man taip neteko isgirst

atvortke
2005-01-02, 12:58 PM

o tai leiskit pakliaust mielas kaliega :-D kokio galo gaminami ZD garsiakalbiai atkuriantys nuo 15Hz :?: nu juos mes klausome ne ausimis o kunu.

Mariozas
2005-01-02, 01:01 PM
Nu tada aisku 8) bet vistiek klausimas lieka neatsakytas :?
:smt100

mariokas
2005-01-02, 01:16 PM
mano nuomone kai auto toliau mes negirdime triuksmo nuo ratu, variklio- tai ir zemas geriau girdisi :dauzau:

Mariozas
2005-01-02, 01:31 PM
sitai ir as suprantu. Bet garsas tai didelis :? tame ir klausimas yra :?

Linelis
2005-01-02, 05:08 PM
o tai tu nori pasakyt cia minusas tokios sistemos kad tam tikroj zonoj praeivis negirdi muzikos?:) man rodos tie kas vairuoja tas masinas to nejaucia ir jiems tai neaktualu :-D

Audrius
2005-01-02, 09:07 PM

Zmogus girdi nuo 16-18 hz

pauliukas
2005-01-02, 10:07 PM
zmogus girdi nuo 20-20000hz(vadoveliuose fizikos raso nou 16-20000hz) bet cia istikruju taip nera.cia kalti ne masinos ratai ar barskantis numeriai :-D.cia panasiai kaip ir kamabaryje sonuose stirus zemas o kambario viduryje siek tiek silpnesnis.tai panasiai ir cia.mano manymu nors tiksliai nezinau :) ir tik nesakyk kad negirdejai nei karto taip yra vos ne pas kiekviena masina pas kuria sudeta aparatura(turiu galvoje ne gamykline)tarkim ir priejus pire masinos prieko zemas girdise geriau duslesnis.

SerZ
2005-01-02, 10:19 PM
as kai pro zmones vaziuoju arba i savo rajona ivaziuoju irgi garsa prisuku, kad vagiai negirdetu, kad pas man subas bagaze :-D

Mariozas
2005-01-02, 10:32 PM
zmogus girdi nuo 20-20000hz(vadoveliuose fizikos rašo nou 16-20000hz) bet cia iš tikrųjų taip nera.cia kalti ne masinos ratai ar barskantis numeriai :-D.cia panašiai kaip ir kamabaryje sonuose stirus zemas o kambario viduryje siek tiek silpnesnis.tai panašiai ir cia.mano manymu nors tiksliai nežinau :) ir tik nesakyk kad negirdėjai nei karto taip yra vos ne pas kiekviena masina pas kuria sudeta aparatura(turiu galvoje ne gamykline)tarkim ir priejus pire masinos prieko zemas girdise geriau duslesnis.

pameni kai pas roka i recorda idejom mano pionieriu, zemas tolygiai tiek is galo tiek is priekio ejo vienodas :wink:
O geriausia kaip pas viena golfe buvo :smt082 subas juk unreal, is priekio eina atsakanciai, o is galo tik girdi plojancius numerius i takta :smt040
------------------------
Kas svarbiausia tas pritilimo reiskinys darosi tik sedanams (mano matytu ir girdetu masinu).
------------------------
To linelis -> gal tu su raudonu golfu vazineji?

atvortke
2005-01-03, 08:31 AM
as kai pro žmonės vaziuoju arba i savo rajona ivaziuoju irgi garsa prisuku, kad vagiai negirdetu, kad pas man subas bagaze :-D :-D

Mariozas
2005-01-03, 12:47 PM
as kai pro žmonės vaziuoju arba i savo rajona ivaziuoju irgi garsa prisuku, kad vagiai negirdetu, kad pas man subas bagaze :-D
Isivaizduoju :-D

pauliukas
2005-01-03, 12:50 PM
mano manymu taip gali butu del to kad masinoje yra ideta tuba,nes kiek mantes tai taip atsitinka tik pas ta pas kuria sudetos tubos.okiek mates su imontuotom dezem tai tokiu nesamoniu pas ja nesidare :-)

SerZ
2005-01-03, 12:52 PM
siandien sapnavau kad isvoge mano ibiza - reikes isimt viska, del sventos ramybes...

p.s. kas idomiausia, kad tipo sapne pro langa paziuriu - adaros dureles. Isbegu paziuret - pavagta viskas, ir net kudlos nuluptos ir isnestos :-D tai paskui likusia sapno dali galvojau, nx kudlas eme :-D

Mariozas
2005-01-03, 12:55 PM
siandien sapnavau kad isvoge mano ibiza - reikės isimt viska, del sventos ramybes...

p.s. kas idomiausia, kad tipo sapne pro langa paŽiūriu - adaros dureles. Isbegu pažiūrėt - pavagta viskas, ir net kudlos nuluptos ir isnestos :-D tai paskui likusia sapno dali galvojau, nx kudlas eme :-D

Tai cia tavo Kudlius :?: :-D http://www.emma.lt/Kaunas2004/foto/Oct03015.JPG

SerZ
2005-01-03, 01:14 PM
nu tai ne 8)

Anubis
2005-01-03, 01:17 PM
Blusu neatsirado dar :)

Mariozas
2005-01-04, 12:41 PM
nu tai ne 8)

Tai kaip, isardei ibiza :?: po pranasingo sapno :?: :-D

Linelis
2005-01-04, 01:36 PM
Mariozas deja ne... :-D (cia del to golfo)

Mariozas
2005-01-04, 02:46 PM
Apsipazinau :oops: :-D Nes pas mus irgi laksto toks linelis, ir grajina su evr'iais :-D

Mariozas
2005-01-04, 02:47 PM
Apsipazinau :oops: :-D Nes pas mus irgi laksto toks linelis, ir grajina su evr'iais :-D
As pries evr'ius nieko bloga neturiu jei kam uzklius mano zinute :-D

optic
2005-01-13, 01:25 AM
o del zemo garso tai tikriausiai ish arciau aukstesni geriau girdisi ir tada taip atrodo :lol: cia kaip pvz sedane ish galo zemas maziau girdisi nes numeris barshka :-D pas mane namie tai kompas maziau uzia kai sedziu prie jo ir telika ziuriu negu kai miegu toliau nuo jo (cia visai toks nekompiuterastishkas palyginimas) :smt109 o shiap tai zemas daznis sklinda didesniais atstumais, tai kai pashalinis triukshmas nebesigirdi zemas dar girdisi... ;-)

pauliukas
2005-01-13, 08:10 PM
o cia tu suklydau optic.radio stotyse stovi.mikrofonas auksto daznio generatorius,moduletorius,stiprintuvas.manau aiskinti tai nereikia kas ka atlieka :) ?mano manymu jei kiltu klausimas del moduliatoriaus.Moduliacija tai auksto daznio paveikimas zemu(sumaisymas).

boolve
2005-01-19, 11:19 PM
na o del to kad ish archiau blogiau girdisi ar ish toliau geriau tai chia dar reiktu pasiginchyti, pamatuoti su super jautriais testeriasi. ir dar reiktu kreipotis del to i kokia tai garso tyrimo laboratorija, chia daugiau susije su kazhkokio tai dzhnio rezonansasi atsispindinchiais nuo aplinkos ar bbz kaip ten, ir labai gilintis nereiketu manau..