PDA

View Full Version : Laukiu pasiulymu Del bmw 535 e34

bmw535
2005-01-03, 11:53 AM
Zodziu taip :)

nusipirkau bmw 535 e34 modeliuka 1992 meteliu, ir reiki padaryt jame diskoteka :)

reikia visko nuo a iki z (magas subaj stuprai zinoma ir montavimas ir t.t.) viskam galiu skirti iki 5k lt. ar uz tokia suma iseita ka padaryt ?

as esu is pajurio, gal kas arceu negu kaunas gali ka man pasiulyt ? :)
aciu labaj...

p.s. muzika klaususoma:
rap, hip-hop, dance, house, club, d&b, chillout nu ir pan...

aciu uz pasiulymus !

piniai spaudzia kisene :) kas ytikinsit busiu jusu klijentas :)

Artūras-M
2005-01-03, 12:20 PM
aciu uz pasiulymus !

piniai spaudzia kisene :) kas ytikinsit busiu Jūsų klijentas :)

Siūlau pinigus pragerti. Po to skaudės galvą ir muzikos į mašiną nereikės :-D O jei susidėsi muziką, tai skaudės galvą, kad tau jos nepavogtų poilsiautojai :shock:

SerZ
2005-01-03, 12:31 PM
as uz tiek TIEK visko prisideciau... aisku didziausia problema po to butu kaip apsaugot abu monitorius sedyniu atlosuose... vienzo butu teva - DVD magelis, du 7' monikai, du pusetini subai, trys arba du stiprintuvai, i visas duris dvijuosciai kokie nors rainbowai buterbrodiniai. savaite atostogu ir diskanas vaziuoja :)

jei darytu firmoj, neabejoju kad panasiai pinigu paimtu uz darba - ir vien del to, kad "naglai" nori pasidaryt.

bmw535
2005-01-03, 12:33 PM
ujujuj :)

labiau norisi muzikos, nesu alkohlikas :)

taj gal ka pasiulysit visdelto ?

o poilsiautoju nebijau :)

bmw535
2005-01-03, 12:36 PM
as uz tiek TIEK visko prisideciau... aišku didziausia problema po to būtų kaip apsaugot abu monitorius sedyniu atlosuose... vienzo būtų teva - DVD magelis, du 7' monikai, du pusetini subai, trys arba du stiprintuvai, i visas duris dvijuosciai kokie nors rainbowai buterbrodiniai. savaite atostogu ir diskanas vaziuoja :)

jei darytu firmoj, neabejoju kad panašiai pinigu paimtu uz darba - ir vien del to, kad "naglai" nori pasidaryt.

nu viskas okej :)
gal gali man padaryt viska ka isvardinai ? uz 5k lt? :) su montavimu aisku :)
naglumo man nereik, noreceu montuot viska y arginalias vietas bent jau priekyje o gale taj px :)

Artūras-M
2005-01-03, 12:36 PM

Klaipėdoj yra Rekija berods, kiek žinau neblogai vyrai dirba ;)

SerZ
2005-01-03, 12:37 PM
nu jei anas pasiulyms nepatiko, tai darom tada viena 17' monika, viena dvd ir keturis subus...

bmw535
2005-01-03, 12:38 PM

Klaipėdoj yra Rekija berods, kiek žinau neblogai vyrai dirba ;)

nu toj skambiju 118 tel nr klausiu :)
nes www.rekija.lt nepasiekia mano ekrano :)

aciu uz pasiulyus :goodman:

bmw535
2005-01-03, 12:39 PM
nu jei anas pasiulyms nepatiko, tai darom tada viena 17' monika, viena dvd ir keturis subus...

NE NE MAN PATIKO ANKSCEU PASIULYTAS TAVO VARIANTAS...

+ dar butu nieko Plaustation2 imest y gala...

SerZ
2005-01-03, 12:40 PM
sau galeciau. o del taves reik pasiskaiciuot kiek iseina daiktu savikaina ir kiek lieka, bet manau tilpciau su kazkokiu pelnu sau :) ziurint kokiu firmu imt prekes - ar kad pavadinimas gerai skambetu, ar kad dirbtu, ar kad i varzybas vaziuot. Kita vertus manau arturas ///Alpine lipduka galiniam langui padovanotu, ir butu pats tas :)

bmw535
2005-01-03, 12:42 PM
suba noreceu kaip nors panasei imontuot

http://img80.exs.cx/img80/5223/088pd.jpg

SerZ
2005-01-03, 12:42 PM
tada jei rimtai del pleisteisiono, deciauSI Alto CarPC, bet kaip tau tai biudzetan netelpa jis. Nors zinai, viskas imanoma :)

p.s. viena toki aparata dejo per Pimp My Ride :-D

bmw535
2005-01-03, 12:44 PM
sau galeciau. o del taves reik pasiskaiciuot kiek išeina daiktu savikaina ir kiek lieka, bet manau tilpciau su kazkokiu pelnu sau :) ziurint kokiu firmu imt prekes - ar kad pavadinimas gerai skambetu, ar kad dirbtu, ar kad i Varžybas važiuot. Kita vertus manau arturas ///Alpine lipduka galiniam langui padovanotu, ir būtų pats tas :)

man svarbu kad grotu... lipduku nemegstu... :)

na buk gerutis paskauciuok, gal iseitu kaip nors :)

ir surasyk tikslius pavadinimus ka siulai.. kainu gali nerasyt :) :) :)

na tik galutina kaina :)

SerZ
2005-01-03, 12:44 PM
as bagazine panasiai isivaizdavau, tik su DAUGIAU subu :) tiksliau du blizguciai, melynas neonas ir stiklas per visa galines sieneles plota, fazikai per galine palange aukstyn

bmw535
2005-01-03, 12:51 PM
as bagazine panašiai isivaizdavau, tik su DAUGIAU subu :) tiksliau du blizguciai, melynas neonas ir stikląs per visa galines sieneles plota, fazikąi per galine palangė aukstyn

taip ir as taip isivaizdavau :)

bmw535
2005-01-03, 12:56 PM
SerZ

laukiu paskaiciavumu :)

SerZ
2005-01-03, 01:15 PM
ziurek private message

Artūras-M
2005-01-03, 01:19 PM
suba noreceu kaip nors panasei imontuot

Biudžetas šiek tiek kuklus kad gauti tai ;)

SerZ
2005-01-03, 01:23 PM
arturai, uz kiek +- butu kaip as sakiau:

dvd head
2x7'
2x subai 30cm
1 keturkanalis
i prieki komponentai, i gala koksai? kiek sumontavimas? as primeciau uz kiek prekes gauciau, tai dar koks ATVortke zek ir sudetu per savaitele, jei aisku jam idomu ir pinigu ne kosmoso noretu 8)

Artūras-M
2005-01-03, 01:27 PM
Artūrai, uz kiek +- būtų kaip as sakiau:

dvd head
2x7'
)

SerZ'ai nepalaikyk pasididžiavimu, bet aš kažkaip ignoruoju DVD ir visą multimediją automobilyje. Jeigu žmogus neturi kur babkes kištia, lai palengvina savo kišenę kokiais 20 kLt minimum plius prie bent 15 kLt audio ;)

SerZ
2005-01-03, 01:32 PM
nu as suprantu, ir poziuris butu daug maz teisingas, ir sita tavo kaina reiketu is USD daugint, bet jei tai daryt USA. aisku uz pindata instala reik moket (vien uz tai, kad pindatai nori:] taciau zinant tarkim mano alga, ir zinant nora, zinias, bei mokejima laikyt rankoj piukla, tai imanoma viskas. ir tikrai yra kitu tokiu entuziastu, kurie manau ir man padetu, ir as padeciau, ir gal po biski pakils bendras audio lygis salyje, kai paziures i sitokius dalykus kurie turi pinigu ir meto kurvom, tai imestu i maske viena karta, ir pries verslo partnerius ar siaip banditus pasipuikuotu :) o audio verslui ir instaliatoriam tai tik i nauda 8)

Artūras-M
2005-01-03, 01:37 PM
tačiau zinant tarkim mano alga, ir zinant nora, zinias, bei mokejima laikyt rankoj piukla, tai įmanoma viskas. ir tikrai yra kitu tokiu entuziastu, kurie manau ir man padetu, ir as padeciau, ir gal po truputį pakils bendras audio lygis salyje, kai paziures i sitokius dalykus kurie turi pinigu ir meto kurvom, tai imestu i maske viena karta, ir prieš verslo partnerius ar šiaip banditus pasipuikuotu :)

Esu padaręs ne vieną gerai grojantį E34, E30 su biudžetu be galvos iki 3000 Lt. Tačiau nežinau ar to kam nors reikia. Prieita iki kuriozo: klientas prieš parduodamas mašiną nuvažiavo į kitą firmą, kad išimtų su tikslu perdėti į kitą mašiną. Tai toj firmoj išėmę garsiakalbius pareiškė, kad nesupranta kas galėjo groti.... Tai kam tas galvos skausmas ? Žmonės perka daiktus, tai jiems reikia ir parduoti juos gražiam įpakavime ;)

bmw535
2005-01-03, 02:09 PM
na man is tikruju ten dvd nelabai reikia, pagalvojus...

man svarbu geras GALINGAS garsas...

noreceu geros galvos (~ 1500-2000 lt.) poros subu sumontuotu kaip parodyta pav. (auksceu) nereikia man jokiu langu kad subas matytusi ar stiprai matytusi...

svarbu geras garsas...

SerZ
2005-01-03, 02:47 PM
galva uz 2000 jau gros dvd (bent kai kurios gali), nori tu to ar ne :)

nu tai ner cia ka galvot - imi galva, imi 3 stiprintuvus, du dvikanalius viena keturkanali, duodi kiekvienam is dvieju subu po 400W rms ir durim keturkanali po simta watu atidalini. kad butu dar galingiau, i duris trijuostes reik det su 25-ukais. bet tokiu perdarymu biudzetas jau nepatemps, manau...

bmw535
2005-01-03, 03:27 PM
Uhhh, taip optimistiskai kalbi SerZ :)

liux :)

tik ar ne per daug ? :)

uz 5k taikai labai daug padaryt :)

nzn gal tik man taip atrodo :) vien komponentai geri kainuoja 800 lt :)

SerZ
2005-01-03, 04:28 PM
tau nereikia geru komponentu uz 800. tau reikia galyngo garso. o galyngam garsui arba kad ir tiem komponentam uz 800 reikia taip paruost duris ir visa kebula, kad netilpsi i pinigus. ispudingai ir uz tiek pinigu gali pasidaryt tik kad butu daug zemo siknoj, zvanganti numeri ir multimedia. arba be multimedijos, bet vistiek ne "komponentiskai uz 800".

atvortke
2005-01-03, 06:27 PM

nzn gal tik man taip atrodo :) vien komponentai geri kainuoja 800 lt :) nori pasiulysiu sistemele?? bet vistieek nei tu darysi nei ka
galva alipine CDA-9831R 1,8 klt
priekis alpine SPX-177R 0,8klt
stipras alpineMRV-F540 1,4klt
subas alpine SWS-1242D 0,5
ir kas lieka idejimui( ne instalecija o idejimas ir pajungimas

atvortke
2005-01-03, 06:58 PM
arba pigesne "valinanti" sistema
galva lava CRM-8410 450lt
priekis alpine SPS-171A 460lt
galas alpine SPS-170A 210lt
akustikai stipras arizona eagle az-455 500lt
subui stipras arizona eagle az-2170 600lt
2 subai alpine SWS-1242D 490lt= 980lt
viso 3200lt
dar laidai 200lt

Anonymous
2005-01-03, 07:22 PM

nzn gal tik man taip atrodo :) vien komponentai geri kainuoja 800 lt :) nori pasiūlysiu sistemele?? bet vistieek nei tu darysi nei ka

viska sudejus iseina 3101,4 lt.

o galui akustikos nera ?
ir uz ~ 2000 lt. negalima padaryti bandpaso su truba y salona pro palange ?
nu nzn nzn... ko taj atfortke nesupranti...

atvortke
2005-01-03, 07:42 PM

nzn gal tik man taip atrodo :) vien komponentai geri kainuoja 800 lt :) nori pasiūlysiu sistemele?? bet vistieek nei tu darysi nei ka

viska sudejus išeina 3101,4 lt.

o galui akustikos nera ?
ir uz ~ 2000 lt. negalima padaryti bandpaso su truba y saloną pro palangė ?
nu nzn nzn... ko taj atfortke nesupranti...
bishki tau su matematika sunku. uz 2000laisvai bandpasa galima padaryt galima ir pigiau. o nx galui akustika?

SerZ
2005-01-03, 07:51 PM
tik nesipykit del nieku. tiksliau nieko.

Anonymous
2005-01-03, 08:31 PM
uj atvortke sorry nepriskaicevau ko tais matyt....
sorry
gaunas 4500...

viskas ok, man tinka..
tik prasau dar paaiskint kodel nereikia akustikos galui ? (kokiu komponentu ) ?

as galiu sau leist moket siek tiek daugeu nei 5 k lt.. nu nezeurej daugeu :)

taj kiek konkrecei kainuotu viskas su montavimu ? (su garso izoliacinem medziagom) kad plastmasiu nepurtytu :)

aciu uz issamu acakyma...

atvortke
2005-01-03, 08:39 PM
uj atvortke sorry nepriskaicevau ko tais matyt....
sorry
gaunas 4500...

viskas ok, man tinka..
tik prašau dar paaiskint kodel nereikia akustikos galui ? (kokiu komponentu ) ?

as galiu sau leist moket siek tiek daugeu nei 5 k lt.. nu nezeurej daugeu :)

taj kiek konkrecei kainuotu viskas su montavimu ? (su garso izoliacinem medziagom) kad plastmasiu nepurtytu :)

aciu uz issamu acakyma...na galui akustikos nereikia per varzybas. del saves gali nors ir orkestra ten su sodint :D
siaip prisiregistruk ir rasyk i privata del kainu

bmw535
2005-01-03, 08:46 PM
atvortke:
jau...

Robertas-G
2005-01-04, 09:31 AM
na galui akustikos nereikia per Varžybas. del saves gali nors ir orkestra ten su sodint :D

kas tau sake kad galui nereikia akustikos? kol kas dar musu tauta nedaaugo iki tokio lygio, kad jos nereiketu... ir tikrai negreit (o siaip ir niekada) nedaaugs. nepamirskit-mes ne italai...
patarciau visiems siulyti sistemas su galu - visi is to tik laimes;)
galo galesi nemontuoti tik tada, kai sistemas "kursi", o ne tiesiog parduosi kokius garsiakalbius ir juos sumontuosi. deja, norint sistema "sukurti", kurimo procese turi butinai dalyvauti ir pats uzsakovas - o tam jiems truksta arba kompetencijos, arba pinigu... :shock:

spydas
2005-01-04, 10:23 AM
Nu taip ir raso zmogus - per varzybas - nereikia. o tautai...kaip jau ji pageidauja. Kam reikia - prasom, kam nereikia - valio. O profu darbas uz paimtus pinigus issiaiskinti, suprasti ir max. igyvendinti ko is tikruju zmogus nori :-D

bmw535
2005-01-04, 10:27 AM
mano manymo, jei nori kad masinoj butu "diskoteka" butinai reikia deti akustika y gala... ot tada taj gaunas neblogas garsas :) sakau todel kad esu girdejes 730 bmw kaip lupo ... na aisku ir kokybiskai.. jokiu plastamsiu brrrraskejimo :) ir labai paprastai padaryta... aisku garso supratimas skiriasi, bet tik profams :) o mums garso vartotojams atrdo viskas paprasceu :)

Artūras-M
2005-01-04, 01:16 PM
kas tau sake kad galui nereikia akustikos?

Aš sakiau ir sakau. Koks sekantis klausimas ? ;)

SerZ
2005-01-04, 02:20 PM
as visai susiveliau tai ar reikia gerai, ar diskotekos, ar galingai? ar nx isvis nieko nereikia, jei jau nieks tau nieko nepasiule, vazinesi gordas su gamykline :lol:

spydas
2005-01-04, 02:44 PM
Jei zmogui atejusiam pirkti "galingos" muzikos CD vietoj jo megiamo DanceTranceClub`2005 vol.x pamegintu kas nieko nesakes ikisti koki Bethovena arba Rammstein gali nekaip baigtis. O cia tai babkes didesnes...teoriskai ir po velena atgult galima... :lol:

INXS
2005-01-05, 10:44 PM
tada jei rimtai del pleisteisiono, deciauSI Alto CarPC, bet kaip tau tai biudzetan netelpa jis. Nors žinai, viskas įmanoma :)

p.s. viena toki aparata dejo per Pimp My Ride :-D
turbut kalbi apie crx'a? lietuvoj dar toli iki tokiu masinu "patobulinimu", tuo labiau is tokiu lauzu, is kokiu ten daro.

SerZ
2005-01-05, 11:04 PM
ne, ne i crx, i ana dejo PS2, 2xsub ir 19' LCD, priekyje nepamenu ka :-D

na o del lauzu - siaip pvz kai as busiu rimtas dede ir turesiu normalia alga, tikrai nedarysiu kaip daguma dabartiniu "prakutusiu" jaunuoliu, perkanciu nauja masina uz ~50 000 pigiausios komplektacijos ir silpniausiu motoru, tik kad iseitu bent vidutine klase (mondeo, vectra ar korola) - tikrai mano akim geriau ciortas (e32) arba bumeris su visais navarotais, odom ir elektronikom sedynese, + garso, multimedia - ir malonumo daugiau sau, ir kitiem, ir respektas is kitu zmoniu - o kad senas grabas... nu kai kurie grabai po to virsta klasika (prisiminkim sixerius, jagus mk2 ir t.t.)

bmw535
2005-01-06, 09:17 AM
Buvau vakar klp ... kaip kas cia patare rekijoj... ten patiko man... nusipirkau jau mageli alpine 31r ... padare nuolaidike :) kita savaite cvarau savo bmw pas juos... sorry kam ce sutrugdziau savo klausimu... aciu uz patarimus... bet ten gavau tikrai geru pasiulymu...

aciu dar karteli...

Artūras-M
2005-01-06, 09:30 AM
ten patiko man...

Malionu :) Visada yra protingiau pinigus palikti tiem kas yra arčiau namų, o ne kažkur už kardono. Mažoji Lietuva kaip ir turi būti patriotiška :-D

bmw535
2005-01-06, 09:35 AM
:)
Ruslanas maladiec toks zmogelis ten :)

tik 1 dalykas dar nesuprantu :) kodel man jis sako daryti nauja palange (tas tai aisku) bet kodel y ta palange montuod suba ? (y deze )
nu gal supratot ka noriu pasakyt ? :)

gal kas paaiskintumet ? (arturai ? :) :) )

Artūras-M
2005-01-06, 09:44 AM

tik 1 dalykas dar nesuprantu :) kodel man jis sako daryti nauja palangė (tas tai aišku) bet kodel y ta palangė montuod suba ? (y deže )
nu gal supratot ka noriu pasakyt ? :)

Kiekvienas instaliuotojas turi savo braižą. Jie daro taip, manau turi pagrindo pasitikėti tokiu sprendimu. Aš taip tikrai e34 nedaryčiau, nes tai didelis mašinos darkymas ir apskritai darbas grubokas. Esu prieš automobilių pjaustymą be reikalo. Plius yra nesaugu tokio dydžio kaip palangė medžiagą kišti į automobilio saloną. Avarijos atveju sunku prognozuoti kas bus su tokio svorio luitu... Bet čia mano nuomonė.

bmw535
2005-01-06, 10:32 AM
Nu mano manymu taj reiktu vistiek daryt bandpasa... nu reiks jam pasaisakyt :)
ziuresiu kaip reakcija :)

Zodziu ar nepermokejau uz mageli alpine 31r 1630 lt. ? (kainavo ant stendo 1799 lt.)

aciu :)

INXS
2005-01-06, 10:37 AM
Nu mano manymu taj reiktų vistiek daryt bandpasa... nu reiks jam pasaisakyt :)
ziuresiu kaip reakcija :)

žodžiu ar nepermokejau uz mageli alpine 31r 1630 lt. ? (kainavo ant stendo 1799 lt.)

aciu :)
jei ir butum permokejas dabar nebepakeisi;/

bmw535
2005-01-06, 12:26 PM
Bent noriu zinot :)

Robertas-G
2005-01-06, 06:41 PM
tai jei kainavo 1799 o nupirkai uz 1630 tai argi cia permoka? kazkaip panasiau i gera nuolaida...

bmw535
2005-01-06, 07:39 PM
Turejau omeny : kiek kitur kainuoja ?
(su saskaita)

Apie subus bagaze :)

tai bandpass'as i bmw 34 geriausias dalykas ar kaip ? ar cia priklauso tik nuo montuotojo ?

aciu uz supratinguma ir uz saunius atsakymus ;)

Rycka
2005-01-06, 10:42 PM
cia priklauso ir nuo subu ir nuo stiprintuvu ir nuo energijos tavo bmw ir nuo dezes tipo ir nuo tavo klausos ir truputy nuo montuotojo :wink:

bmw535
2005-01-07, 02:52 PM
Galima konkreciau ? ...

matai vieni sako kad geriau bandpasas o tas motuotojas sako kad reik geriau darytnauja palange su deze subuj. bei koksialus y gala ikist...

suba sako deti dragster.. stipra komponentams priekiniams alpine stipra subuj taipa alpine, komponentus irgi dragster... gale koksialus junkt nuomagelio.. magelis alpina 31r ...

Artūras-M
2005-01-07, 03:49 PM
Galima konkreciau ? ...

Su tokiu biudžetu kiščiau gerą dvijuostę sistemą į duris. Gerą keturkanalį stiprą ir normalų bosą bandpass'e. Viskas, daugiau nematau ką galima dar įdėti už tuos pinigus. Kišti galinius garsiakalbius ir juos leisti nuo galvos yra nesamonė, nes kokybė smarkiai krenta. Jeigu tkrai reikia galo, tai geriau dėti normalų penkiakanalį stiprą ir imti jautresnį subą.

bmw535
2005-01-07, 04:40 PM
arturai gal kartais turi kokiu standartiniu banpasu prigamines y bmw e34 ? :lol:

nes matai butu gerai kad per kokia dienele sumestum man suba y bandpasa :)

nes as is pajurio.. ir kaune netureciau kas veikt savaitike :)

arba galetum pasigamint kokia dezute :) ir as atvarau masinele savo ir imetam per dienele :)

nu dar pagalvojus galetum ir dureles penktukui bmw is kur istraukt ir padaryt :lol:

ble nu i kodel as ne kokiam kaune ar vln gyvenu kur normaliu zmoniu kurie supranta kas yra garsas.. tfu tfu fu kai spjaudaus as...

SerZ
2005-01-07, 06:33 PM
kai pavardinai visokius dragsterius, pries akis iskart iskilo vaizdelis is F&F. kai aplink varikli spalvotom slangelem nigeriai tupciojo ir linksejo galvom - not a bad way to spend 10 000 dolars... kazinau kodel man taip susivaideno...

bmw535
2005-01-07, 06:39 PM
- not a bad way to spend 10 000 dolars...

:lol: :lol: :lol:

LAbai geras pasakymas :)

maladiec :)

SerZ, ar per pora dienelius sumestum (graziai ir gerai) prikinius omponentus y dureles ? (o gal reik deti 3 juostu ? )

sakykim koki sestadieni 8.00 masina as tave o sekmadieni 18.00 pasiimu ?

bmw535
2005-01-07, 06:42 PM
Skau gal reik neskubet.. susidet gerus daiktus...

is pradziu reik susidet tik prieki ( 3 juostu kompunentus ?) o paskui galvt ape gala ?

SerZ
2005-01-07, 06:53 PM
tavo atveju nezinau, bet rusu liaudies ismintis sako "pospesys - svet nasmesys" - galvok.

p.s. as pats aparaturos ne sau nededu, tik galiu paderint kainas pirkimui

bmw535
2005-01-07, 06:59 PM
ehh :(

as jau galvojau kad kas sudes gerai man arapatura :)

o tai gal zn kas galetu sudet per sestadieni - sekmadieni ?

SerZ
2005-01-07, 07:12 PM
bandyk i atvortke kreiptis, bet abejoju, nes normaliai sudet per tiek beveik neimanoma - kaip kad tu minejai kazkiek garso/vibro izoliacijos ir t.t. tai vien nuardyt-atgal sudet kiek uztruks...

bmw535
2005-01-07, 07:17 PM
Na jei 1 zmogiukas dirba taj suprantu kad nemazai uztruktu,... nu reik kogero atvorkei y PM rasyt :)
cia ne rytoj sestadieni :) cia kita savaite... na pasiruosti galetu is anksto :)

Artūras-M
2005-01-07, 10:20 PM
arba galetum pasigamint kokia dezute :) ir as atvarau masinele savo ir imetam per dienele :)

Per dienelę galim drąsiai viską labai gražiai sudėti į bagažinę, arba ant galinės sėdynės :rock:

bmw535
2005-01-08, 09:58 AM

Per dienelę galim drąsiai viską labai gražiai sudėti į bagažinę, arba ant galinės sėdynės :rock:

a ha ha :))))

Rycka
2005-01-08, 01:25 PM
per diena net nesvajok kad tau kas nors kokybiskai sudes.
o del dragster tai :lol: :lol: be komentaru. Ir tas sprendimas su subu.
ojojoj montuotojas tikriausia burtininkas.
visa sistema sutvarkyt tau maziausia 6 d uztruks. tad tikrai neverta skubet
nes noreciau pamatyt stebukladary kuris tau per diena ar dvi sutvarkys.

INXS
2005-01-08, 01:39 PM
visa sistema sutvarkyt tau mažiausia 6 d uztruks. tad tikrai neverta skubet
nes norėčiau pamatyt stebukladary kuris tau per diena ar dvi sutvarkys.
na tai todel ir siulo viska i palange kist kad darbo mazai butu, o naudos 0;/

Rycka
2005-01-08, 04:36 PM
visa sistema sutvarkyt tau mažiausia 6 d uztruks. tad tikrai neverta skubet
nes norėčiau pamatyt stebukladary kuris tau per diena ar dvi sutvarkys.
na tai todel ir siulo viska i palangė kist kad darbo mažai būtų, o naudos 0;/

didziausia nauda visa barskanti ir ispjaustyta masina

bmw535
2005-01-08, 04:47 PM
Niekas man nezada sudet per 1 d aparatura...klp man praso palikt masina min. savatei... ir man idomu kodel jei jau montuojama y palange (daroma deze su palange) tai jau naudos 0 ? prasom konkretizuoti savo pasisakyma... (pagrysti faktais :) )

p.s. ir apie 1 d. nekas nekalba... kalbu apie 2 dienas :))))))))) (sestadienis - sekmadienis)

INXS
2005-01-08, 05:22 PM
Niekas man nezada sudet per 1 d aparatura...klp man prašo palikt masina min. savatei... ir man idomu kodel jei jau montuojama y palangė (daroma deže su palangė) tai jau naudos 0 ? prašom konkretizuoti savo pasisakyma... (pagrysti faktais :) )

p.s. ir apie 1 d. nekas nekalba... kalbu apie 2 dienas :))))))))) (sestadienis - sekmadienis)
na tai jei klp gali palikt savaitei tai ir kns. ar vln gali, tik pora lisnu kelioniu butu, bet bent jau padarys rimtai ir nereix sukt plauciu. Beje daugiau foruma pasiskaityk, ir net siame jau Arturas-M rase, kodel gerai ir kodel ne i palange montuot. Zodziu atidziau sek viska. Beje jau minejau kad viena nuomone tai beveik jokios nuomones, jei pats nieko nenusimanai. O tu jau varai savo masina pas pirma(gal klp ir vieninteli;]) pasitaikiusi instaleri;/

Svajūnčikas
2005-01-08, 05:34 PM
Manau visuose versluose (tame tarpe car&music) yra nesuderinami trys dalykai:

Pigiai + Greitai + Gerai

Pagalvok :!:

bmw535
2005-01-08, 05:44 PM
As sito ir tikejaus kad niekas neapsiims... bet pabandziau :) be to INXS as nelabai turiu laiko tom lycnom kelionem... todel ir ieskau kuo arciau "namu" ... Ir siaip nevaziuoju kur papuola paskokius "garazinius" vaziavau y firma kura ica patare berods atruras (jei ne sorry) rekija ... as skaiciau foruma todel ir nustebau, kodel man pasiule deti suba y palange... :/ todel dabar ir abejoju ir trugdau cia jus... Blem ka ce padarius...

bmw535
2005-01-08, 05:51 PM
p.s. siandien isidejau mageli pabandyt :) labaj jau nieko atrodo :) (is isvaizdos :)))))) ) :lol:

tik ko tai neradau kur valdos : bass, treble, ir t.t. daug visokiu suduku :) + dar klausimas ar pas ta mageli eina kai uzgesini masina jis sugrysta y pradine padeti (kada mageli laikai pasvirusi kampu). aciu :)

Rycka
2005-01-08, 06:34 PM

Pigiai + Greitai + Gerai

suderinama!!!!

PIGIAI+GREITAI!!!! :lol: :lol: :lol:

bmw535
2005-01-08, 06:46 PM

Pigiai + Greitai + Gerai

suderinama!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

INXS
2005-01-08, 07:36 PM

Pigiai + Greitai + Gerai

suderinama!!!!

taip turbut ir as sugebeciau

Rycka
2005-01-08, 07:40 PM
bet dar gali but pigiai ir ilgai. jei tik vien grasto ir rankines pielos is mamos sekcijos subui deze kali :lol:

Artūras-M
2005-01-08, 10:23 PM

Jeigu greitai, būna geriausiu atveju vidutiniškai, o kaina taip kaip būtų kokybiškai + nelabai greitai ;)

Rycka
2005-01-08, 10:48 PM
viskas tuo ir pasakyta

spydas
2005-01-10, 08:29 AM

Pigiai + Greitai + Gerai

Galima suderint is triju du ivairiom kombinacijom ;)

bmw535
2005-01-10, 09:31 AM
nu jo...

derkites derkites.... :twisted:

FANAT
2005-01-10, 07:59 PM
O dar yra toks dalykas kaip Brangiai + Ilgai + Negerai !

FORMULE TOKIA turetu buti mano manymu....

Pagal viska turi daryti PROFAS gerai ismanantis savo darba ir mylintis ji, toliau jei jis toks jau yra,- automatiskai jis turi padaryti ji greitai ir kokybiskai ( kadangi jis ant to profas o ne naujokas :smt015 !) is to susidaro isvada!,- padare greitai,automatiskai laiko prarado nedaug,reiskia is zmogaus galima paimti Pigiau !

manau toks maestro tikrai uzsitarnaus sau gera varda ir klijentu pas ji netruks niekada......nu teto jei as neteisus meskit i mane akmeni :smt069 #-o

P>S as neturiu omeny 1-2 dienas :smt064

TAdzhius
2005-01-10, 08:36 PM
O dar yra toks dalykas kaip Brangiai + Ilgai + Negerai !

FORMULE TOKIA turėtų buti mano manymu....

Pagal viska turi daryti PROFAS gerai ismanantis savo darba ir mylintis ji, toliau jei jis toks jau yra,- automatiskai jis turi padaryti ji greitai ir kokybiskai ( kadangi jis ant to profas o ne naujokas :smt015 !) is to susidaro isvada!,- padare greitai,automatiskai laiko prarado nedaug,reiskia is zmogaus galima paimti Pigiau !

manau toks maestro tikrai uzsitarnaus sau gera varda ir klijentu pas ji netruks niekada......nu teto jei as neteisus meskit i mane akmeni :smt069 #-o

P>S as neturiu omeny 1-2 dienas :smt064

nebuk tox optimistas :-D
kajp sako: too good to be true

Gincė
2005-01-10, 08:44 PM
žodžiu taip :)

nusipirkau bmw 535 e34 modeliuka 1992 meteliu, ir reiki padaryt jame diskoteka :)

reikia visko nuo a iki z (magas subaj stuprai žinoma ir montavimas ir t.t.) viskam galiu skirti iki 5k lt. ar uz tokia suma iseita ka padaryt ?

as esu is pajurio, gal kas arceu negu kaunas gali ka man pasiūlyt ? :)
aciu labaj...

p.s. muzika klaususoma:
rap, hip-hop, dance, house, club, d&b, chillout nu ir pan...

aciu uz pasiulymus !

piniai spaudzia kisene :) kas ytikinsit busiu Jūsų klijentas :)

Nesuprantu ko cia per dvi dienas neimanoma padaryt??? Parasyta kad reikia diskotekos ,tai klausimai su subo velavimu ir tembru tikslumu ir visokios kitokios stereo nesamones tokiai instaliacijai negalioja... :wink:

Artūras-M
2005-01-10, 08:47 PM

Nesidaro mašinos greitai. Vidutiniška su su paruošimu, subu, šiek tiek pritaikyta automobiliui instaliacija tipiškai trunka ne mažiau 5 darbo dienas dirbant dviem žmonėm. Nepamirškit, kad darbo diena turi 8 darbo valandas. Sumesti viską ant snarglių reikia maždaug 12-16 valandų dirbant tiem patiem žmonėm. Galima darbą padaryti ir greičiau, tačiau tada darbų kaina turės augti minimum dvigubai, nes bus panaudoti labai brangūs tecnologiniai sprendimai, žmonės dirbs viršvalandžius ir tt. Taip pat nereikia pamiršti ir to fakto, kad vien diskusijoms su klientu prieš darant automobilį skiriama labai daug laiko. Esant rimtesnei instaliacijai dar daugiau laiko skiriama rasti optimumą tarp kliento norų ir jo piniginės. Taip kad norėti greitai turėti gerą instaliacija automobilyje yra neuždrausta, tačiau nelabai realu. Kita kalba, kas ką vadina gera ;)

FANAT
2005-01-10, 09:30 PM
Artūras-M

Wo Wo kada dyrba po 8 valandas (tynginiai), taip ir gaunasi, kad zmogus turi laukti po 8-9 dienas... :wink: :-D

maza to kad tik 8h dyrba,tai itariu rytine kavute 20 min, poto perikuras 5 min, ir taip kas valanda! poto pietus 1h vel pirikuras 10 min, poto i parasa ant 20 min , po pietu .....

Isvada :ziuri,kad is 8 h beliko tik 4...... :ploju:

Klijentas skambina tel :
-Kaip ten mano masina ?
Vadyb.. :
-Oj darom,darom ....geras, kokybiskas darbas reikalauja laiko !
Klijentas:
Ojjjj aciu jums virsininkas,as labai jums dekingas :smt055 :smt041 :ploju:

Artūras-M
2005-01-10, 09:59 PM
Wo Wo kada dyrba po 8 valandas (tynginiai), taip ir gaunasi, kad zmogus turi laukti po 8-9 dienas... :wink: :-D

Pilnai sutinku su pasipiktinimu, aš pats mašinos taip ilgai niekam nepatikėčiau :smt025
Tačiau reali situacija yra tokia, kad darbuotojas turi teisę į poilsį. Jeigu nori labai greitai, yra masė meistrų kurie sudės pigiai, greitai ir kokybiškai ;)

FANAT
2005-01-11, 03:01 AM
Hmzz....arba as kazko nesuprantu arba, arba .....

Tai juk firmoi meistriukai gauna pinigus ne uz valandas praleistas toj kamurkei, o uz atlikta darba!Tai ka negalima padirbet po 12-16 valandu ir greiciau uzbaigt, pasiimt savo dali ir viskas ilsetis ..... cia vardant ju paciu intereso! Kadangi tu klijentu ir taip nera pas tas firmas, atvaziuoja vienas kitas...... kiek mano pazystamu dyrbo "Auto Natoi" visi pasiliusavo del tos pricinos kad nera darbo ir nera algos! Jie net patys sako px dyrbtume ir naktimis tik duok darbo!

Cia tokius vadybininkus reikia dulkint , kurie nesugeba susikalbet ir pasitart su savo kolektyvu ir su klijentais ! Visada galima rasti kompromisa visur ir visada , tada ir kokybe isliks ir uzsakimo ivykdimo laikas dvigubai sumazes! Bus patenkintas seiminkas, KLIJENTAS ir darbuotojai tures pinigu , bei DARBO ! WO delto pas mus ir klesti bedarbyste,kadangi visi nori ilsetis nieko nedaryt ir kad klijentai pas juos plauktu jura!O kad klijentai eitu butent pas tave o ne pas ka kitka tu turi ji kazkuom sudominti, kazka pasiuliti tokio,kad jis butu suinterisuotas daryti tai pas tave o ne pas ka kitka! ( ir tik nereikia kalbeti apie darbo kokybes skyrtuma tarp firmu! visos jos panasios, cia jokio dviracio neisrasi )

ar tas pas darbuotojas tau instaliuos 8 h ar 14 h manau darbo kokybe nuo to nenukentes, per 14 h galima irgi pailset ir kavutes pagert, niekas nesako kad ten reikia arti kaip " Papa Karlo", bet as su mielu noru geriau palikciau pas jus masina 4 dienom , nei kitai firmai 8 dienom ! ir kas bandys mane itikinti , kad nuo to gali nukenteti darbo kokybe, tai nepatikesiu ! Nuo ko nukentes ? nuo to kad meistrelis buvo pervargers ?Tada jus turbut nezinot kaip kiti zmones dyrba sitam gyvenime!I tokia firma tada nera ko ir vaziuot, kurie nevertina darbo,klijentu !

Sitam Car/audio biznijia ir taip klijentu nera, o jus dar kalbat apie kazkokia 8 valandu darbo sistema!Cia galima laikytis tokio rezimo kada tu dyrbi ir gauni pinigus uz valandas, ( ir tai kas protyngas dyrbtu virsvalandzius) o cia ple visas uzdarbis priklauso nuo klijenturos , o jie sedi rankas sudeja ir laukia skambucio kada namo reiks vaziuot! nu tada sekmes tokiems Vadybininkams islaikyti jiems patiketas firmas!

P.S : kiekviena diena pravaziuoju pro "Auto Natos" langus, 1-2 meistreliai sedi ant palanges ir miega , nei vieno klijento masinos nemaciau paskutiniais menesiais ......ech...biznieriai ! :dauzau:

Sorry gal cia perlenkiau lazda, bet kaip manau taip ir sakau .....Laisves zodis kaip sakant: :wink:

Robertas-G
2005-01-11, 09:53 AM
Tai juk firmoi meistriukai gauna pinigus ne uz valandas praleistas toj kamurkei, o uz atlikta darba!Tai ka negalima padirbet po 12-16 valandu ir greiciau uzbaigt, pasiimt savo dali ir viskas ilsetis ..... cia vardant ju paciu intereso!

ar dirbai kada po 12 valandu kasdien? manau kad nelabai - jei taip darytum ir zinotum, kad baigus masina po jos laukia sekanti ir dar sekanti, prie kurios reikia lygiai taip pat dirbti - labai greit apsiribotum 5 darbo dienom per savaite, ir 8 darbo valandom per diena. sitie skaiciai ne is pirsto lauzti - tai statistine vidutine darbo laiko trukme, kuria zmogus gali pakelti ilga laika, ir taip dirbant jam uztenka jegu visada. kai kas sugeba ir daugiau, bet ne visi tokie... zinau zmoniu kurie taip dirba visada (po 12 ir daugiau val.), tai sulauke 40 metu jau atrodo kaip 55 metu. as tai nenoreciau kad ir su manimi taip atsitiktu... ;)

Artūras-M
2005-01-11, 09:59 AM

Tai juk firmoi meistriukai gauna pinigus ne uz valandas praleistas toj kamurkei, o uz atlikta darba!Tai ka negalima padirbet po 12-16 valandu ir greiciau uzbaigt, pasiimt savo dali ir viskas ilsetis ..... cia vardant ju paciu intereso! Kadangi tu klijentu ir taip nera pas tas firmas, atvaziuoja vienas kitas...... kiek mano pazystamu dyrbo "Auto Natoi" visi pasiliusavo del tos pricinos kad nera darbo ir nera algos! Jie net patys sako px dyrbtume ir naktimis tik duok darbo!

Jeigu visiškai sėdi be darbo ir ilgai, tai taip jie gali taip sakyti. Tačiau po mėnesio jie pradės klykti kad taip toliau dirbti negali. Tai viena. Antra, galiu informuoti, kad tokio tipo įmones labai mėgsta darbo inspekcija. Ir būna labai nepigu, kai randa dirbant giliai po darbo.
Trečia, darbo kokybė ir našumas dirbant po 14 valandų į parą artėja į nulį, nes toks meistras tik šliaužioja kaip šešėlis ir tuom baigiasi. Ketvirta, žmonės turi savo asmeninį gyvenimą. po 16-20 valandų į parą ir 7 paras į savaitę dirba tik įmonės savininkai.....
Žodžiu ilgametė praktika parodė, kad galima forsuojant padirbti dieną, maksimum dvi. O kad kitais atvejais trumpinti mašinos prastovą garaže yra kitos priemonės. Bet greitas ir kokybiškas pdarymas yra brangesnis už kokybišką normalų ;)

Artūras S
2005-01-11, 10:02 AM

Cia tokius vadybininkus reikia dulkint , kurie nesugeba susikalbet ir pasitart su savo kolektyvu ir su klijentais ! Visada galima rasti kompromisa visur ir visada , tada ir kokybe isliks ir uzsakimo ivykdimo laikas dvigubai sumažės! Bus patenkintas seiminkas, KLIJENTAS ir darbuotojai turės pinigu , bei DARBO ! WO delto pas mus ir klesti bedarbyste,kadangi visi nori ilsetis nieko nedaryt ir kad klijentai pas juos plauktu jura!O kad klijentai eitu butent pas tave o ne pas ka kitka tu turi ji kazkuom sudominti, kažką pasiuliti tokio,kad jis būtų suinterisuotas daryti tai pas tave o ne pas ka kitka! ( ir tik nereikia kalbeti apie darbo kokybės skyrtuma tarp firmu! visos jos panasios, cia jokio dviracio neisrasi )

ar tas pas darbuotojas tau instaliuos 8 h ar 14 h manau darbo kokybe nuo to nenukentes, per 14 h galima irgi pailset ir kavutes pagert, niekas nesako kad ten reikia arti kaip " Papa Karlo", bet as su mielu noru geriau palikciau pas jus masina 4 dienom , nei kitai firmai 8 dienom ! ir kas bandys mane itikinti , kad nuo to gali nukenteti darbo kokybe, tai nepatikesiu ! Nuo ko nukentes ? nuo to kad meistrelis buvo pervargers ?Tada jus turbūt nežinot kaip kiti žmonės dyrba šitam gyvenime!I tokia firma tada nera ko ir važiuot, kurie nevertina darbo,klijentu !

šitam Car/audio biznijia ir taip klijentu nera, o jus dar kalbat apie kazkokia 8 valandu darbo sistema!Cia galima laikytis tokio rezimo kada tu dyrbi ir gauni pinigus uz valandas, ( ir tai kas protyngas dyrbtu virsvalandzius) o cia ple visas uzdarbis priklauso nuo klijenturos , o jie sedi rankas sudeja ir laukia skambucio kada namo reiks važiuot! nu tada sekmes tokiems Vadybininkams islaikyti jiems patiketas firmas!

P.S : kiekviena diena pravaziuoju pro "Auto Natos" langus, 1-2 meistreliai sedi ant palangės ir miega , nei vieno klijento masinos nemačiau paskutiniais menesiais ......ech...biznieriai ! :dauzau:

Sorry gal cia perlenkiau lazda, bet kaip manau taip ir sakau .....Laisves žodis kaip sakant: :wink:

Nepyk bet čia šneka apie nieką.

Rycka
2005-01-11, 05:09 PM
P.S : kiekviena diena pravaziuoju pro "Auto Natos" langus, 1-2 meistreliai sedi ant palangės ir miega , nei vieno klijento masinos nemačiau paskutiniais menesiais ......ech...biznieriai ! :dauzau:

Kiek kartu buvau Auto natoje(o uzlekiu bent du kartus per savaite ) tai visa laika pas juos garaze stovi dvi masinos blogiausiu atveju viena.

Atsiprasau bet gal as klystu gal ten stovejimo aikstele pas juos atsidare? :!:
bet ne tikriausia jie isrinkineja uis masinu signalizacijas ir isimineja kolonkes :P

Svajūnčikas
2005-01-11, 05:17 PM
Taip pat nereikia pamiršti ir to fakto, kad vien diskusijoms su klientu prieš darant automobilį skiriama labai daug laiko. Esant rimtesnei instaliacijai dar daugiau laiko skiriama rasti optimumą tarp kliento norų ir jo piniginės.

Idealiam pasauly :-D

Artūras-M
2005-01-11, 05:33 PM
Idealiam pasauly :-D

Deja, realiam.

bmw535
2005-01-11, 05:59 PM
Asmeniskai man FANATO nuomone man teiskingiausiai atrodo. Tirkai esu dirbes ir po 14 val per diena ir neko ir gyvas... ir ne su kastuvu dribau (dar tebedirbu :) ) prie kompu.. filialo vadovas tatais esu :) ir nieko baisaus kai kiti darbuotojai isgirsta is manes kad reikes ilgiau siandien padirbet, tik dziugauja kad bus darbo bus ir uzdarbes... kai zmoguj yra reikalu taj jau kitas reikals, tada kitaip ir snekama yra... zmogui reikia zmogus lekia kur jam reikia... zmoniska... o tai kad zmogus, kaip cia kaskas minejo, padirbes 8 darbo valandas ir jau 9 darbo valanda sliauzioja kaip seselis.. taj grynu gryniausia neesamone... jei zmogus sotus, pavalges, silta, neturi papildomu problemu, bdeu ir t.t. taj kodel darbo kokybe turetu blogeti ? todel man FANATO nuomone atrodo teisingiausia... (reikia dirbt kad uzdirbt.)

FANAT
2005-01-11, 07:44 PM

Kiek kartu buvau Auto natoje(o uzlekiu bent du kartus per savaite ) tai visa laika pas juos garaze stovi dvi masinos blogiausiu atveju viena.

Atsiprašau bet gal as klystu gal ten stovejimo aikstele pas juos atsidare? :!:
bet ne tikriausia jie isrinkineja uis masinu signalizacijas ir isimineja kolonkes :P

Jei idemiai isiziuresi i tas masinas kur ten stovi, (po dvi po viena-kaip sakei) tai pastebesi,kad jie ten perinstaliuoja po 10 kart savo "padarytus" darbus.... nes kito paaiskinimo nerandu......kaip tai masinu spektras nesikeicia pas juos...
Nieko nesakau , seniau "Auto Nata" dare neblogus darbus,bet kad visi puikus darbininkai persimete i kitas firmas,(galeciau parasyt i kokias, bet nemanau,kad cia kam idomu), labai pukiai atsimenu ta momenta, kaip Seimininkas jiems pasake,atleiskit vyrai bet net minimumo negaliu jums sumoket, nes neturiu pinigu !!!!tai mano draugelis lauke 2,5 menesio kol gavo savo ta minimuma.... ( o seimininkas tuom momentu buta nusipirko ir dare remonta , jam tie pinigai buvo svarbiau Elektrinei viryklei kiek pamenu .... nu krc LOL ) zlugus firmele .....su puikia pradzia !

Ir ant pabaigos galiu pasakyt tik tiek,cia jusu reikalas kaip jus valdysite savo versla ( nenorit spartint darbo eiga , -nereikia! tokia ir bus jusu verslo kletojimo ateitis! ),as savo masinos palikt 8-9 dienom negaliu ! ir nesiruosiu, nes man jinai reikalynga kaip kasdienine transporto priemone, su kuria reikia vazinet i darba , kad uzdyrbt pinigus, kuriais tarp kitko su jumis ir atsiskaitinesiu !

Nebent jei duotumet per ta laika pasivazinet su savos firmos masina!,labai populiaru tai Europoi,-tarp kitko !

Prasom nesinervint cia tik diskusijos :-D

Artūras S
2005-01-11, 07:59 PM
Nebent jei duotumet per ta laika pasivazinet su savos firmos masina!,labai populiaru tai Europoi,-tarp kitko !
Rašo FANAT

Pas mus tai įmanoma.Vieną rimtą sistemą darėm tai davėm savo automobilį.

Artūras-M
2005-01-11, 08:01 PM

Prašom nesinervint cia tik diskusijos :-D

Tokie planai yra.
Šiaip, neverta daug ginčytis, apie ilgesnį kaip penkios darbo dienos laiką kalbam tada, kai kalba eina apie mašinos paruošimą su vidinio tiuningo darbais. Biudžetinėm instaliacijom tai netaikoma. Biudžetinė tai triukšmo izoliacija susiveda į durelių išklijavimą, garsiakalbių sumontavimą ir minimaliai adaptuotas subas, stiprintuvai sumontuoti ant kokios nors lentos, per daug nesiskaitant su dizainu. Jeigu kalbam apie rimtus sudėtingus darbus, tai juos daro žmonės, kurie turi dvi-tris mašinas ir jie žino ko nori.

Artūras S
2005-01-11, 08:05 PM
Jeigu kalbam apie rimtus sudėtingus darbus, tai juos daro žmonės, kurie turi dvi-tris mašinas ir jie žino ko nori.

Labai teisingai pastebėta.

bmw535
2005-01-11, 08:42 PM
Tokiu kurie zino ko nori, ko gero labai mazai yra. jei jau tikrai zino ko nori taj ir pats gali sau susimotuoi... O kas tik ~ zino tai sedi cia ir nervoja zinancius kas yra kas :) bet be tokiu ir $ niekas neuzdirbinetu tode jus turetumet visais ymanomais budais "viliotis" klientus... pvz as tikrai noriu dedi muzoniuk y masiniuk ... bet... nu klaipedoj ten rekija kaip sakot suda pasiule todel man yra pas juos abejoniu.... bet kitur detis jau man yra beda, auto negaliu ilgiau palikt nei sestadienis - sekmadienis... nes reikia vazinet y darba... taigi kol nepadarysit "europietiskai" :) tol nieko gero as nesitikiu is jusu... O GAL AS KLYSTU ???????? :!: :!:

FANAT
2005-01-11, 08:46 PM
Pas mus tai įmanoma.Vieną rimtą sistemą darėm tai davėm savo automobilį.

Artūras-M Rašo:
Jeigu kalbam apie rimtus sudėtingus darbus, tai juos daro žmonės, kurie turi dvi-tris mašinas ir jie žino ko nori.

Labai teisingai pastebėta.

matai Artūras S dare rimtą sistemą,rimtam klijentui, pas kuri 2-3 masinu neatsirado :-D

Ar labai teisyngai pastebeta ? ;-)

Artūras S
2005-01-12, 09:11 AM
Pradžioje važinėjo su mūsų po to nusipirko savo.Ta mašina kurią darėme pas mus stovėjo apie pusę metų ,o ne 2-3 dienas.

bmw535
2005-01-12, 09:27 AM
AAAAAaaaa ha ha :lol: :lol: :lol:

Puse metu :) :) ir koks debilas gali palikt masina pusej metu... nu sorry uz keiksmazodzius kurios norejau cia parasyt :) :) oj oj oj durnelis kaskoks... oj nebeturiu zodziu... matyt ten y koki kosmini laiva montavot... oj ka sujuokinai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AudrunasV
2005-01-12, 09:31 AM
Na jei jau kalbama apie demo car... tai neilgai.... Volga darem 8 men.. :shock: taip kad...

Artūras S
2005-01-12, 09:48 AM
AAAAAaaaa ha ha :lol: :lol: :lol:

Puse metu :) :) ir koks debilas gali palikt masina pusej metu... nu sorry uz keiksmažodzius kurios norejau cia parasyt :) :) oj oj oj durnelis kaskoks... oj nebeturiu žodžiu... matyt ten y koki kosmini laiva montavot... oj ka sujuokinai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tu reiški savo nuomonę (visokiais žodžiais )net nepasidomėjęs kokia tai sistema.Tu net nesapnavai kokie ten buvo atlikti darbai.Nežinau ar dar kada teks daryti tokius darbus.Ir ten buvo ne durnelis o žmogus tvirtai žinantis ko jam reikia ir ko jis nori,ir galėjo sau leisti šitą prabangą.

bmw535
2005-01-12, 09:59 AM
uoj uoj uoj... nejuokink... puse metu.. per puse metu velnej zino ka galima padaryti... nejokinkit zmoniu.. nebent sakau ten is auto buvo daromas lektuvas :) arba 5 menesiukus neprikisot nej pirsto o paskui per menesiuka susedot ir padaret...

jej jau labai nori sugedint mane ant mano kalbu tai imesk kokiu foto kad itikint jog ten kaskas nerealaus...

Artūras S
2005-01-12, 10:06 AM
Tu nuotrauką jau pats įmetęs šitos diskusijos 1 puslapyje.Tau labai dar daug reikia sužinoti apie automobilinį garsą.Esi labai pasitikintis ir visai žalias šitoje srityje.

Antras dalykas aš nerašiau kad mes visus pusę metų ištisai dirbom, buvo parašyta kad ji stovėjo o kiek buvo dirbama klientas žinojo nes tuo domėjosi ir pas mus apsilankydavo po kelis kartus per dieną.

AudrunasV
2005-01-12, 10:14 AM
Na vien tik garsiakalbiu padeties suradimas - uzima ne viena diena...
aj... nu kam cia reikia aishkint... Jei tu neskiri tiek pinigu ir laiko palikt mashina.. ner ka ir plepet..

bmw535
2005-01-12, 10:29 AM
Na vien tik garsiakalbiu padėties suradimas - uzima ne viena diena...
aj... nu kam cia reikia aishkint... Jei tu neskiri tiek pinigu ir laiko palikt mašina.. ner ka ir plepet..

bajk bajk bajk :lol: :lol: :lol: pinigu niekad neskirciau tokiam bmw kaip mano ar tam kur idejau fotke... nebent y nauja kokiu 2005 meteliu auto... vot tevukuj reiks sudet muzikyte :) jam uz 1 menesiuko parvazioja naujas pazukas :) vo tokiam tai negaileceu litu o tokiam 1992 metu auto kuris po metu - dvieju bus parduodamas (vos ne kaip metalo lauzas) taj manau tas zmogutis kuris montavo aparatyra y ta auto taj tikrai nesveikas (iskart aciprasau to zmogucio) bet man taip atrodo...

p.s. tame bmw kur sakai puse metu prastovejo, ten apsoliuceu nieko ypatingo... gal ten garsas ir labai gerai sureguliuotas. bet jau is dizaino puses apsoliuciai nieko naujo ir nieko yspudingo... nesupranto koten puse metu konstruoti... nu sorry bet tikrai nesuprantu...

Artūras-M
2005-01-12, 10:40 AM
nesupranto koten puse metu konstruoti... nu sorry bet tikrai nesuprantu...

Aš irgi nesuprantu ko žmonės į Palangą važiuoja vasarą, nes yra daug geresnių vietų kur laiką ir pinigus praleisti, bet jie važiuoja ;)

SerZ
2005-01-12, 10:55 AM
na as irgi pasisakysiu - manau lietuviai tikrai daug demesio skiria (kai nusprendziama skirti) garsui, taciau vaizdo is to nebuna, arba tiek mazai, kad kitiem atrodo "uz ka cia tiek moket". pasiziuriu "pimp my ride" - aisku cia "nelygis" ir sumeta viska betkaip, bet kiekviena auto - demokaras, kuris kur nors parodoj tikrai nedarytu gedos nei retrogarsui nei bet kam kitam.

bmw535
2005-01-12, 11:05 AM
nesupranto koten puse metu konstruoti... nu sorry bet tikrai nesuprantu...

Aš irgi nesuprantu ko žmonės į Palangą važiuoja vasarą, nes yra daug geresnių vietų kur laiką ir pinigus praleisti, bet jie važiuoja ;)

sito irgi nesuprantu :))) palangoj nieko gero :)))

Artūras-M
2005-01-12, 11:22 AM

Na tada pridėsiu, kad aš ikrų nemėgstų, ypač raudonų, nes jie man primena girtos silkės akis :smt040

P.S. Noriu pasakyti, kad vienas alpsta dėl to, kas kito visai neimponuoja. Ir tada diskusija yra beprasmė. Užtenka apsikeitimo nuomonėmis ir galima skirstytis :-D

bmw535
2005-01-12, 11:36 AM

Na tada pridėsiu, kad aš ikrų nemėgstų, ypač raudonų, nes jie man primena girtos silkės akis :smt040

P.S. Noriu pasakyti, kad vienas alpsta dėl to, kas kito visai neimponuoja. Ir tada diskusija yra beprasmė. Užtenka apsikeitimo nuomonėmis ir galima skirstytis :-D

vat su situo taj 100% sutinku :) bet dar nesiskirstykim :) pkalbekim apie bmw 535 darbus :)

Gincė
2005-01-12, 11:59 AM
Na jei jau kalbama apie demo car... tai neilgai.... Volga darem 8 men.. :shock: taip kad...
Jei kalbant apie demo car tai lietuvoj mačiau tik du normalius... Siglitos Volga ir Šiaulių Alto Mazda (atrodo Šiaulių nu ta raudona). Apskritai tai įdomu: negi žmonės taip spaudžia ant instaliacijos apdailos kad net prabangiem automobiliam nepadaroma nieko gražaus... Jei man tokiam Mersui padarytų tokia bagažinę (vidus koža-roža) o bagažinė... Aišku gal klientui to nereikėjo ,kad bagažinė atrodytų kaip salonas . Tai kam tada vargt su stiklais subo dėžėj ir ant stiprintuvų...Spalvos nesuderintos ...
http://www.audioprojektai.lt/instaliacijos.php?m=1
Tokių lietuviškų instaliacijų ne viena ir ne dvi...
P.S. Atsiprašau žmonių vargusių prie šios instaliacijos ,bet manau kad pagal automobilio lygį apdailos medžiagos per prastos,galima buvo ir prabangiau ir gražiau ir spalvas paderint...

Artūras S
2005-01-12, 12:41 PM
Norėčiau paliesti dar vieną temą.Daug labai žmonių keistai reaguoja į tai kad rimta audio sistema kainuoja beveik kiek naujas automobilis arba viršyja nenaujo kainą kartais net kelis kartus.Vadina juos "nesveikas","durnius"ir tt. kaip ką tik rašė bmw 535.
Čia eina šneka apie 20-40 tūkst litų.Kyla klausimas ką tada galima būtų pasakyti apie tuos žmones kurie savo malonumui perka oro baliona kurio kaina viršyja 100000lt,kurie užsiima auto sportu kur sezono kaina astronominė,kurie perka nardymo įrangą ,kurie kolekcionuoja automobilius kaip Stasys Brunza ???????????????????????????

Manau kėkvienas turi savo pomėgius ir ten leidžia pinigus .O sumos didelės todėl kad jie gali sau leisti tai ir vadinti juos nesveikais yra paprasčiausias nusišnekėjimas.

525i
2005-01-12, 12:44 PM
Sutinku.Kiekvienas savaip is proto kraustosi :-D

bmw535
2005-01-12, 01:12 PM
Visiskai suinku su jusu nuomone, bet ne ta norejau pasakyt... as niekaip nesuprantu kaip zmogus gali deti aparatura ( kurios kaina 40 k lt.) y sakykim bw 1992 metu.. nu sorry niekaip nesuprantu... as sneku uz save, kada turiu 1992 bmw 535 taj bet as nenoriu dei uz saykim kad ir 29 k lt aparaturos kada uz geriausiu atveju dvieju metu reiks ta masina acikratyti.. o kas tada ? juk masinos neparduosiu uz 30 k lt ? ...

o tai kad kiekvienas turi savo pomegius ir y juos kaskaip investuoja taj ce visiskai suprantamas dalykas...

Robertas-G
2005-01-12, 01:19 PM
p.s. tame bmw kur sakai puse metu prastovėjo, ten apsoliuceu nieko ypatingo... gal ten garsas ir labai gerai sureguliuotas. bet jau is dizaino pusės apsoliuciai nieko naujo ir nieko yspudingo... nesupranto koten puse metu konstruoti... nu sorry bet tikrai nesuprantu...
ar galvoji ka sneki? tu prie tos masinos net arti priejes nebuvai, be to, daroma buvo ne del isvaizdos, o kad muzika grotu visom prasmem! cia lygiai tas pats, kai vieni maukia "Gera" degtine, ir sako "vež" :D o kiti pasieme taure uosto gera konjaka ir tuo megaujasi... kam ko reikia - ar kad galva apsisuktu nuo alkoholio kieko ir nieko realiai nebesuvoktum, ar tiesiog megautis tuom, ka zmonija yra sukurus...

spydas
2005-01-12, 01:36 PM
:shock: pas mane dabartinis "bariukas" irgi gerokai pigesnis nei jame laikomi gerimai...tikras priedurnis turbut esu :roll:

Artūras S
2005-01-12, 02:01 PM
Visiskai suinku su Jūsų nuomone, bet ne ta norejau pasakyt... as niekaip nesuprantu kaip zmogus gali dėti aparatura ( kurios kaina 40 k lt.) y sakykim bw 1992 metu.. nu sorry niekaip nesuprantu... as sneku uz save, kada turiu 1992 bmw 535 taj bet as nenoriu dei uz saykim kad ir 29 k lt aparatūros kada uz geriausiu atveju dviejų metu reiks ta masina acikratyti.. o kas tada ? juk masinos neparduosiu uz 30 k lt ? .....

Dedant muzika i automobili reiktu galvoti ne koks jis senas ar naujas o kie su juo vazinesi.Jei labai trumpai tai neverta is viso nieko daryti.Na o toliau pagal poreiki.
Antras dalykas zmones tais pat auto vazineja ne tik 2m ir butent siuo atveju yra numatyta
sita sistema mest inaujesni o gal ir nauja BMW.

bmw535
2005-01-12, 02:10 PM
:shock: pas mane dabartinis "bariukas" irgi gerokai pigesnis nei jame laikomi gerimai...tikras priedurnis turbūt esu :roll:

Apie batus ar apie ratus cia ?

bmw535
2005-01-12, 02:11 PM
Nu geraj geraj sorry jus visi eisus as vienas cia klystu... :roll:

spydas
2005-01-12, 02:20 PM
:shock: pas mane dabartinis "bariukas" irgi gerokai pigesnis nei jame laikomi gerimai...tikras priedurnis turbūt esu :roll:

Apie batus ar apie ratus cia ?

Apie tai, kad kiekvienas deda savo babkes kur jam labiau atrodo tinkama. Atrodo kad jau ir pats supratai.

bmw535
2005-01-12, 02:37 PM
Nu tai tada reiks laukt europiniu laiku, kai duos auto vietoj manosios kol des arapatura.. o dabar teks remontuoti buta stoli ... :) ot isigijau dar 1 beda :)) kazi nera formumu apie butu dizainus :))) eiceu ir ten pakankinceu zmones.... :lol: :lol:

O jei rimtai tai jauciu net nesidesiu (labai graziai ir geriai) aparaturos.. susimesiu y originalias vietas garasiakalbius i px ... o suba imesiu y bagaza koki truba... i fsio ... o kai a atejs laikai kaj klientus gerbiancios firmlees duos savo automobiliu vazinet kol sudes aparatura taj tada bus kita kalba...

p.s. Buvo toks bajeris... turejau ce kita masiniuka, taj palikau remontuoti taj servisas pasiule kita auto , sakau ok ok. bet kai pamaciau taj atsisakiau :))) pz civikas sugruves, vo purvinas vidus.. tepaluota visur.. nu pzdc... nu ce tarpkitko buva :)

Artūras S
2005-01-12, 03:38 PM
Jei klijentai butu mokesni tai auto butu geresni.Tie dalykai tiesiogiai susije.

bmw535
2005-01-12, 03:44 PM
Na jei visi taip geranoriskai moketu kaip as tai butu viskas ok :) as is tokiu zmoniu kur neskunzia arbatos pinigu uz gerai atlikta darba :) ir siaip jei zmogus dirba kad padaryt gerai o ne kad kuo greiciau atsikratyt tai manu yra labai sveikintinas dalykas ir ta reikia skatint, o viena is skatinamuju priemoniu yra pinigai... taigi...
aciu uz demesy :lol:

FANAT
2005-01-12, 05:42 PM
Cia yra tokiu , kas prisidejo prie sito merco darymo ?

Tadas B
2005-01-12, 05:52 PM
kreipkis i Robertas-G ir tave apsvies

Šarūnas
2005-01-12, 08:46 PM
Cia yra tokiu , kas prisidejo prie sito merco darymo ?

Taip, yra.

Šarūnas
2005-01-12, 08:51 PM
Jei man tokiam Mersui padarytų tokia bagažinę (vidus koža-roža) o bagažinė... Aišku gal klientui to nereikėjo ,kad bagažinė atrodytų kaip salonąs . Tai kam tada vargt su stikląis subo dėžėj ir ant stiprintuvų...Spalvos nesuderintos ...
Tokių lietuviškų instaliacijų ne viena ir ne dvi...
P.S. Atsiprašau žmonių vargusių prie šios instaliacijos ,bet manau kad pagal automobilio lygį apdailos medžiagos per prastos,galima buvo ir prabangiau ir gražiau ir spalvas paderint...
Klientas nenorejo bagazines tokios, kaip salonas, jam pilnai tiko tokia spalva ir tipas, kokia yra galutiniame variante. Taip pat buvo pasakyta, kad jis nemato reikalo moketi uz tai...
Taip, del skonio - nesigincyjama. Man, asmeniskai - Ginces skorpo bagazine - negrazi ne tik dizainiskai, bet ir ispildymu (cia tik mano asmenine nuomone), o to merso klientas tris valandas nesusiciaupe is pasitenkinimo, pamates savo bagazine pabaigta.

Gincė
2005-01-14, 12:28 PM
Praktiškai paimdamas to Merso instaliacija kaip pvz. tikėjausi kad toks bus atsakymas. (tai matosi ir iš kitų AP darbų) .Nieko prieš AP ir ten dirbančius žmones neturiu. Man tik keista kaip lietuviškose instaliacijose podiomus ir stoikes padaro dar normalius (jei medžiagos leidžia tai ir panašius į salono spalvas ar k.t.) o bagažinėj matai tik skydus su skylėm stiprintuvams ir geriausiu atveju stiklą ,kad subas matytusi....Nu gerai,nereikėjo klientui ten tos gražios bagažinės... Bet ponas Šarūnai ,o kaip su tuo AP demo car'u BMW??? Taigi turėtų atspindėt visus Jūsų firmos technologinius pasiukimus? Ir parodyti kaip Jūsų maistrai įvaldę įvairių medžiagų naudojimą garso instaliacijose. Pati mašina tai o jo joi kokį tiuningą gavus :ir kapotas ir sparnai,nu viskas rodo, kad automobilis SUPER.
http://www.audioprojektai.lt/instaliacijos.php?bmw=1
.O bagažinė pilnai atspindi lietuvišką instaliatorių braižą. Jei tiek vargo įdėjot į durų perdarymus,begažinės konstrukcijų padarymą,tai man keistai atrodo apdailos medžiagų pasirinkimas(mes "švelniai" vadinam ją "Meškiuku"). Ką negalėjot dar truputį pavargt ir briaunas padaryt apvalesnes? poto gerai paruošus -nudažyt? Gal pasakysit kad būtent tokios formos ir apdailos medžiagos tinka Demomobilio bagažinei??? Pagal automobilį tikrai manau kad bagažinės apipavidalinimas pradinio lygio,aišku,o kam vargt,juk "meškiukas" puikiai tinka:1.paviršių beveik nereikia apdirbinėt ir ruošt.2.Ši medžiaga puikiai paslepia mažus (ir didelius irgi)defektus. Čia mano nuomonė apie šį demomobilį ir apskritai apie lietuvišką instaliatorių požiūrį į bagažinių apipavidalinimą....

P.s. Paimdamas kaip pvz. Jūsų firmos darbus ,visai nesitikėjau ,kad pagyrsit ir suprasit manuosius(gal aš Jūsų irgi nesupratau),būtent mano mašinos,kurios demomobiliu nevadinau,o pažiūrėkit kokio dėmesio sulaukė Kaune.... Skyrtumas tik toks ,kad už tai imat pinigus ir vadinat jas profesionaliai atlikta instaliacija,o kai kurias net demomobiliais,o mano bagažinės apdaila buvo padaryta per nepilną darbo dieną. Visai nesiruošiu veltis į žodžių karus ir puikiai suprantu kad geriausia gynyba YRA PUOLIMAS... ir kad tokiais pasireiškimais galiu užsitraukti nemalonę,bet AP darbai kaip pvz. buvo pasirinkti atsitiktinai.Sorry.

Artūras-M
2005-01-14, 01:02 PM
Čia mano nuomonė <...skeep...>apskritai apie lietuvišką instaliatorių požiūrį į bagažinių apipavidalinimą....

Esi 100% teisus, bagažinės apdailos pretendentų į demomobilius kaip minimum prastos. Mano manymu tai susiję su tuo, kad firmos realiai neturi demomobilių, o vietoj jų pakišami klientų automobiliai, kurie vienaip ar kitaip išsiskiria iš pilkos masės. Atvirai kalbant nežinau nei vienos audio instaliatorių firmos Lietuvoje, kuri būtų pajėgi padaryti ir išlaikyti rimtą demomobilį.

Gincė
2005-01-14, 01:24 PM
Tai aišku ,kad firmos darančios varžybinius ir damo car'us iš kliento automobilio sėda į minusą,jei ne pinigais tai sugaištu laiku ir įdėtom jėgom.Kas automatiškai vistiek susieina į pinigus. Bet jei jau klimpsti į minusą ,o darai demomobilį,tai kodėl nepadaryt jo nuo A ikiZ??? Va ko aš niekaip nesuprantu. Gal nuo to ir reikėjo pradėt dėstyt mintis,kad neduok dieve nesukelčiau priešiškumo ir taip mažose mūsų gretose...

Yra toks posakis (ne iš piršto laužtas) : "Mašina instaliacijai prastovėjusi garaže ilgiau nei trys dienas ,jau neša minusą". Kodėl pagalvokit patys....

FANAT
2005-01-14, 02:22 PM
Is sito pradinio topiko apie bmw 535 e34, turbut sutilpo visa "gama" ivairiausiu temu:)sis topicas jau siekia recordiniu skaiciu :-D Tuoj visi mesimes babkemis ir bmw 535 e34 instaliacija dovanosim :-D

Gincė
2005-01-15, 12:00 PM
Is sito pradinio topiko apie bmw 535 e34, turbūt sutilpo visa "gama" ivairiausiu temu:)sis topicas jau siekia recordiniu skaiciu :-D
TAip yra todėl ,kad kalbam apie labiau apčiuopemus dalykus (instaliaciją) negu muzika (ir kaip kas ją supranta).Apie realius darbus kuriuos lengviau aptarti , įvertinti ir pasiginčyti,kitaip nei aptarinėt ir spręst koks "garsas" teisingesnis ir geresnis :wink:

Šarūnas
2005-01-15, 01:13 PM
Praktiškai paimdamas to Merso instaliacija kaip pvz. tikėjausi kad toks bus atsakymas. (tai matosi ir iš kitų AP darbų) .
Bliamba, parasiau toki ilga ir grazu laiska ir siunciant uzluzo emmos servas ;/

Trumpai:
Laukiau tokio atsakymo, Gince. :) Nieko pries tave neturiu ir noriu tik pasakyti, kad tai, ka padarei su savo masina - tik pagritina ir skatintina. Vat jei tokia paslauga butum pirkes, tada jau butu moraline teise palazdavoti viesai, o ne uz akiu, kaip daugumas daro dabar.

Del demokaru - esi teisus. Yra tik keli "bet", kurie atsiranda, kai pradedi galvoti apie lietuvos rinka.

Pirma - nera lietuvoje firmos, kuri galetu sau leisti tureti tikra demokara. Tokiu atveju einama paprastesniu keliu - demokaras padaromas is kliento masinos. O tai reiskia, kad reikia kazkiek taikytis ir su kliento pagalvojimais, kas ir kaip turetu buti JO masinoje. Ir didziausia beda, kad dar daznai klientas uz kai kurias instaliacijos detales - nemoka...

Antra - kalbant apie butent si bmw - jis padarytas pries du metus, kada dar to pacio "meskucio" pasirinkimas buvo apgailetinas... Dabar galbut daug ka darytume kitaip, ypac dizaino prasme o ir klientai keltu didesnius reikalavimus.

Trecia - tuo metu AP pakraipa buvo kiek kitokia - daryti, kad skambetu, o ne kad atrodytu. Dabar mes darome, kad ir skambetu, ir atrodytu, ir siulome tai savo potencialiems klientams. Ta, ka mes galime padaryti su plasmase ar alkantara - lietuvoje sugeba tikrai vienetai. Svarbu, kad klientai pradetu matyti reikala tai tureti savo automobiliuose...

Ka cia daug kalbet - kritika teisinga ir reikia su ja sutikti :)

Svajūnčikas
2005-01-15, 07:03 PM
Gal galit pakomentuoti plačiau apie medžiagą vadinamą "alkantara" ? kokie jos esminiai pliusai? :smt108

Artūras-M
2005-01-15, 07:22 PM
Praktiškai paimdamas to Merso instaliacija kaip pvz. tikėjausi kad toks bus atsakymas. (tai matosi ir iš kitų AP darbų) .
Bliamba, parašiau toki ilga ir grazu laiska ir siunciant uzluzo emmos servas ;/

Grįžai atgal ir pakartojai siuntimą. Viskas paprasta. Beje, greičiau ne servas, o tavo interneto ryšys. Servas paskutinį kartą buvo perstartuotas prieš 30 dienų.

[root@mail root]# uptime
19:21:14 up 30 days, 1:33, 1 user, load average: 0.11, 0.12, 0.09

Artūras-M
2005-01-15, 07:31 PM
Gal galit pakomentuoti plačiau apie medžiagą vadinamą "alkantara" ? kokie jos esminiai pliusai? :smt108

Galiu. Liaudiškai kalbant, tai yra verstos odos pakaitalas. Tipo versta dermūvkė panaši į odą ir tai Moderna vadina labai krūtu reikalu. Realiai pakankamai atspari medžiaga, atrodo neblogai, gana prabangiai, tačiau tai nei žuvis nei mėsa, tik pavadinimas iš koto verčia ir priduoda solidumo pokalbyje su klientu :smt023 Natūrali oda yra geriau ;)
Ir apskritai, nelabai supratau prie ko Alkantara kai kalbam apie mašinos bagažinę ? Ji ten absoliučiai netinka IMHO :shock:
Taip pat nesupratau ką AP moka gaminti iš plastmasės. Gal jau taip prakuto, kad kompiuterines formas plastmasės liejimui turi ? Čia žinoma visi instaliatoriai sėdi suglaudę šiknas, nes praktiškai kiekvienas pradedantis instaliatorius (aš tame tarpe) tik tesugeba iš stiklo audinio bei poliefirinės dervos kompozito praktiškai visą mašinos saloną nulipdyti. O plastmases kol kas su lituokliu lituojam.... gaunasi nekas.... :toimonster:

Šarūnas
2005-01-16, 01:08 AM
Alkantara - sintetine versta oda, kurioje naturalios odos yra iki 20%. Isrado, jei neklystu - japonai, pradeta dazniau naudoti, nes neshiojasi, valosi ir prisizhiuri geriau, nei versta oda. Pvz, jei versta oda apsiuti vaira yra nesamone, nes begant laikui "nusiblizgina", tai su alkantara to neatsitinka.

P.S. Ponas Arturai, prasom nesivarginti atsakineti i mano rasliavas, butru gerai, jei patartumet, kaip siame forume padaryti "ignore user".

Artūras-M
2005-01-16, 01:16 AM
P.S. Ponas Artūrai, prašom nesivarginti atsakineti i mano rasliavas, butru gerai, jei patartumet, kaip siame forume padaryti "ignore user".

Forume bet kas gali komentuoti ir rašyti savo nuomonę. Tam ir yra forumas. O „ignore user“ funkcijos nėra, galiu patarti neskaityti ;)
Be to, man užstrigo mintis apie darbus tokius, kuriuos AP gali padaryti, tačiau tai yra neįkandama kitiems. Taigi labai norėčiau sužinoti kokie tie darbai :-D

P.S. Nežinau kas išrado alkantarą, tačiau dedukcijos metodu remiantis, tai greičiau galėtų būti italai. Kaip bebūtų, Alkantara upė yra Italijoj, o dar tiksliau Sicilijoj. Bet čia tik mano pastebėjimas malonaus pokalbio palaikymui :smt040

Gincė
2005-01-16, 12:42 PM
Trumpai:
Laukiau tokio atsakymo, Gince. :) Nieko prieš tave neturiu ir noriu tik pasakyti, kad tai, ka padarei su savo masina - tik pagritina ir skatintina. Vat jei tokia paslauga būtųm pirkes, tada jau būtų moraline teise palazdavoti viesai, o ne uz akiu, kaip daugumas daro dabar.

Jo atsiprašau. Man tikrai nemalonu ,kad taip aprašiau Jūsų firmos darbus.
Bet pasielgiau taip dėl to ,kad man jau seniai knietėjo išsiaiškint ,kodėl lietuvoj trūksta išraiškyngų instaliacijų? Vietoj to ,kad apkaltint neveiklumu praktiškai visus lietuvos instaliatorius (ir užsitraukt nemalonę visų :smt064 ) prisikabinau prie AP darbų,nes jie jau buvo aptarti forume.Gerai kad AP meistrų kvalifikacija kyla ir kad pradedat naudot naujas apdailos ir kitų konstrukcijų medžiagas =D> Blogai,kad klientai nenori už tai mokėt :( Turbūt vienintelė "Moderna" sugeba "pagydyt" klientus gražiai instaliacijai(o gal ten suplaukia tie kas neskaičiuoja $)...
Kita vertus- graži instaliacija neretai būna nelabai muzikali.... Bet juk lietuviai myli akimis (kad būtų labai gražu) ir žemų dažnių pabrėžimų (kad subai pataikytų ant pačios mašinos rezonanso) :shock: Tai va ,suprantu ,kad tos mašinos kurios išrieda į parodas ir šou ,būna tokios -kokių nori klientai ,o ne kokias norėtų padaryt instaliatoriai :(

Labai gerai ,kad ant manes nasupykot (neišvadinot durnium ir nieko nesuprantančiu darbe su klientais ir apskritai car audio srityje) ir neprasidėjo karas kaip būna forume ,kai būna paliesta kieno nors asmeniniai darbai ar nuomonė :wink: ,nes jau buvau pasiruošęs rašinėlį ,kodėl mano bagažinė išėjo būtent tokia ,kokia yra:su visais argumentais ir kūrybinėm kančiom. Be abejonės scorpas išsigydys "vaikiškas" apdailos ligas (ko vaikystėje nebuvo išbėrę spuogais? :lol: ) ir sekančiose varžybose sudalyvaus dar geresnės formos.[/b]

Artūras-M
2005-01-16, 01:17 PM
Tai va ,suprantu ,kad tos mašinos kurios išrieda į parodas ir šou ,būna tokios -kokių nori klientai ,o ne kokias norėtų padaryt instaliatoriai :(

Ne tai kad nori, bet dar tiek galima padaryti už sutartus pinigus ir nelabai smarkiai smunkant į minusą. Klientai norėtų ir daugiau, bet papildomo laiko sąnaudos bei gręsianti papildoma investicija atbaido ;)

ir neprasidėjo karas kaip būna forume ,kai būna paliesta kieno nors asmeniniai darbai ar nuomonė :wink:

Matai, ta nuomonė paprastai susijusi su pinigais, o tai jau labai individualu :-D
Aš pvz vertinu kritiką, kuri yra objektyvi, bet ne tokia kaip pvz AP darbuotojo Roberto-G kuris pažadėjo iššaudyti Retrogarso komandą už Honda instaliaciją. Bet kaip nebūtų keista, tada ponui Šarūnui tai neužkliuvo. Bet kai tik jo kailiuką kas nors pakedena, tada sujuda. Čia nieko asmeniško tik gana kandus pastebėjimas :lol:

INXS
2005-01-16, 03:46 PM
kritika yra gerai, bet labai jau atitolom nuo forumo temos. nemanau kad sitai butu idomu naujokui ieskanciam info apie bmw instaliacija;/ Gal vertetu kurt nauja tema pvz kaip: kritika, gincai, ir konkurentu blogu darbu suvestine (kitaip tariant dergimas);]]

Šarūnas
2005-01-16, 04:31 PM

Busi Vilniuj - kvieciu i svecius kavos :)

Gincė
2005-01-17, 01:11 AM

Busi Vilniuj - kvieciu i svecius kavos :)
Kvepia susidorojimu :smt064 ....
Šiaip ar taip žmonės kurie mane mokino "paniatijų" išmokino ,kad už "bazarą" reik atsakyt....
Paprastai kalbant "Žodis ne žirblis"...
Aišku bus įdomu apsilankyti ir iš arti pasižiūrėt į Jūsų "virtuvę"...

Artūras S
2005-01-17, 08:20 AM
kritika yra gerai, bet labai jau atitolom nuo forumo temos. nemanau kad sitai būtų idomu naujokui ieskanciam info apie bmw instaliacija;/ Gal vertetu kurt nauja tema pvz kaip: kritika, gincai, ir konkurentu blogu darbu suvestine (kitaip tariant dergimas);]]

Manau naujokas suprato ,kad per savaitgalį sistema nesidaro.Net ir darant pigiai.

P.S.Žmogus bandė padaryti konkursėlį ir va kas gavosi.