View Full Version : Alpine 5902
kestukas
2009-07-10, 11:12 AM
Sveiki. noreciau paklausti kas cia per grotuvas:confused:. suprantu tik tiek, kad senas ir japonu gamybos
kestukas
2009-07-10, 02:27 PM
nuveziau pas ramontscikus paklaust ar apsimoka gaivint toki, tai tie susieme uz galvu sako vaje kur dar tokia seniena 80metu sugebejai rast. sako cia ne radijos nera geriau pasiimk koki jvc ar kenwood su mp3 ar usb uz 150lt ir nesuk galvos:D
Ernestas
2009-07-10, 03:19 PM
atiduok šitam dėdei http://forumas.i-klubas.lt/member.php?u=178 jis gal ką ir sugalvotų ką iš tavo alpinkės padaryt imanoma ;):)
kestukas
2009-07-10, 03:40 PM
hmm...:confused: as kaip tik ir laukiau kol tas dede perskaitys ir ka patars:rolleyes:
eXtreme
2009-07-16, 07:25 PM
Gaivint ar ne tai cia priklauso nuo taves kokius tikslus keili muzikai. kad JVC su mp3 bus geriau, tai cia jumaras.o kad nera tiunerio tai kiti prisipirke cd grotuvu su japonisku diapazonu ir turedami juo nesinaudoja tai cia is kurios puses paziuresi.
Siaip nebloga deka, jei zinai ka su ja daryt. Ir reik ziuret kas jai nutike.
kestukas
2009-07-16, 07:52 PM
Gaivint ar ne tai cia priklauso nuo taves kokius tikslus keili muzikai. kad JVC su mp3 bus geriau, tai cia jumaras.o kad nera tiunerio tai kiti prisipirke cd grotuvu su japonisku diapazonu ir turedami juo nesinaudoja tai cia is kurios puses paziuresi.
Siaip nebloga deka, jei zinai ka su ja daryt. Ir reik ziuret kas jai nutike.
as aplamai mp3 irasu neklausau, radija retkarciais, bet man ji nera reikalinga. va tas ir yra, kad nezinau ka daryt, nagu pats nekisu,nes neturiu supratimo jokio (o noreciau):) tai r veziau pas meistrus, kurie patare tuos JVC pirkt:D
Ernestas
2009-07-16, 09:19 PM
as aplamai mp3 irasu neklausau, radija retkarciais, bet man ji nera reikalinga. va tas ir yra, kad nezinau ka daryt, nagu pats nekisu,nes neturiu supratimo jokio (o noreciau):) tai r veziau pas meistrus, kurie patare tuos JVC pirkt:D
nežinai ką daryt - atiduok suprantančiam dėdei už simbolinę kainą ir neknisk sau smegenų....nesitikėk čia kažkokių milijonų užsidirbt, nes baigsis išmetimu šiukšliadėžėn......
kestukas
2009-07-16, 10:44 PM
nežinai ką daryt - atiduok suprantančiam dėdei už simbolinę kainą ir neknisk sau smegenų....nesitikėk čia kažkokių milijonų užsidirbt, nes baigsis išmetimu šiukšliadėžėn......
uzdirbt as nieko nenoriu. gal greiciau noreciau suzinot uz kokia suma tie protingi dedes man kazka sukonstruotu;)
omsonass
2009-07-17, 08:48 AM
uzdirbt as nieko nenoriu. gal greiciau noreciau suzinot uz kokia suma tie protingi dedes man kazka sukonstruotu;)
tai tiesiai į juos ir kreipkis kitaip niekas tau čia nieko nerašys, pats rodyk iniciatyvą
Tarpkitko yra Marijampoleja geru meistru ir uz protinga kaina remontuoja...Taip kad manau verta prisikelt,nes visdelto jau relikvija ir kalusyt arba lentyna pauost;)
omsonass
2009-07-17, 09:16 AM
Tarpkitko yra Marijampoleja geru meistru ir uz protinga kaina remontuoja...Taip kad manau verta prisikelt,nes visdelto jau relikvija ir kalusyt arba lentyna pauost;)
draugystes gatvėje gerai tvarko tokius dalykus
kestukas
2009-07-17, 11:15 AM
draugystes gatvėje gerai tvarko tokius dalykus
draugystes gatvej vien tik pamates sake netvarkys, nes tik senus ir originalius cd skaito toks. netoli turgaus tas meistriukas visai pievas pradejo kalbet ir netgi pasake, kad nakamichi tai tie patys medion ir roadstar:D (cia jau anti reklama)
omsonass
2009-07-17, 11:22 AM
draugystes gatvej vien tik pamates sake netvarkys, nes tik senus ir originalius cd skaito toks. netoli turgaus tas meistriukas visai pievas pradejo kalbet ir netgi pasake, kad nakamichi tai tie patys medion ir roadstar:D (cia jau anti reklama)
o kas yra tam mageliui? nebeisijungia ar cd neskaito?
kestukas
2009-07-17, 01:08 PM
o kas yra tam mageliui? nebeisijungia ar cd neskaito?
neisujungia. uzsiziebia tik dvi lemputes, o ekranelis ne. cd ir neisikisa. beje radau dar viena senesne alpine 7848j, bet apie ja niekur nerandu jokiu aprasymu lt kalba
Ernestas
2009-07-20, 11:42 AM
neisujungia. uzsiziebia tik dvi lemputes, o ekranelis ne. cd ir neisikisa. beje radau dar viena senesne alpine 7848j, bet apie ja niekur nerandu jokiu aprasymu lt kalba
ta tavo 7848j irgi su radija iškreipta :D:D:D:D matyt neskirta tau radijų klausyt :D:D:D:D:D
kestukas
2009-07-21, 01:02 AM
ta tavo 7848j irgi su radija iškreipta :D:D:D:D matyt neskirta tau radijų klausyt :D:D:D:D:D
as ta 7848j tik uzregejau, dar nepirkau, tai ir klausiu kaip ji:confused: ar padorus ar ne. na o del radijos man dideles problemos nera, nes kaip jau minejau retai kada klausau