PDA

View Full Version : Reikia pagalbos (A4 priekis)

flyer
2009-07-11, 11:44 AM
Sveiki, kas galėtų paruošt priekines dureles ar rekomenduoti žmogų kuris tuom užsiima (garso,vibro izoliacija, podiumai)? Dėkui.
Miestas VILNIUS
Auto A4 96m.

mersas32
2009-07-11, 02:59 PM
Sveiki, kas galėtų paruošt priekines dureles ar rekomenduoti žmogų kuris tuom užsiima (garso,vibro izoliacija, podiumai)? Dėkui.
Miestas VILNIUS
Auto A4 96m.
sveikas
su tais meistrais vilniuj zinai...padaryt darba ir saibas pasiimt o ten visi niuansai tavo.
reikia kad meistras patartu ir pasiulytu, o ne tik PADARYTU.
Gal but tai kaip tu sugalvojes visai netiks tavo auto...
Esu dares savo BMW pas toki mindauga. Zmogelis maladiec. paprastas, sukalbamas, gudrus ir labai patyres. Super tvarkingai viska padare, sureguliavo ir labai nebrangiai prasisukau.
Jis turi daug savo darbo foto pavydziu ir t .t.
Mindaugas taip pat yra sio klubo senbuvis.
Pasuk apsilankyk paziurek jo darba tikrai rimtas meistras.
tel.861610002

Sekmes.

omsonass
2009-07-11, 03:05 PM
koks Mindaugas, gal atviortke

rebik
2009-07-11, 04:01 PM
Gali i Mindauga tikrai drasiai kreiptis;)

flyer
2009-07-11, 04:20 PM
jau susitariau , dekui;)

DANkE
2009-07-11, 04:52 PM
as taip pat buciau uz Mindauga. Jis dare mano Skoda Octavia 2004. Buvo padaryta duru garso izoliacija, podiumai, statramsciai, stiklo pluosto subo deze, stiprintuvo dangtis, isvedzioti laidai, perdaryta originali Skodos galva (isvestos linijos, sustiprintas signalas). Projektas uztruko menesi, bet darbo rezultatais iki siol esu labai patenkintas. Keisciau nebent viena dalyka - tuo metu pasirinktus nevisai tinkamus savo muzikai komponentus - Alpine SPX 177. Intsaliacijai jokiu priekaistu neturiu ir manau neturesiu :)

stalius339
2009-07-11, 04:55 PM
as taip pat buciau uz Mindauga. Jis dare mano Skoda Octavia 2004. Buvo padaryta duru garso izoliacija, podiumai, statramsciai, stiklo pluosto subo deze, stiprintuvo dangtis, isvedzioti laidai, perdaryta originali Skodos galva (isvestos linijos, sustiprintas signalas). Projektas uztruko menesi, bet darbo rezultatais iki siol esu labai patenkintas. Keisciau nebent viena dalyka - tuo metu pasirinktus nevisai tinkamus savo muzikai komponentus - Alpine SPX 177. Intsaliacijai jokiu priekaistu neturiu ir manau neturesiu :)
kuom nuvyle Alpine SPX 177?

mersas32
2009-07-11, 05:26 PM
koks Mindaugas, gal atviortke
ne atvortke o mindaugas savas vilnius

Ernestas
2009-07-12, 07:56 PM
varyk Mindaugui, va jo tel .nr: paraše
http://forumas.i-klubas.lt/member.php?u=3