Prisijungti

View Full Version : Golf 3 universalo izoliacija

MoNasTiC
2009-07-13, 02:21 AM
Sveiki, gal galetumete patarti, kaip sumazinti plasmasiu barskejima golf 3 univerale. Ar izoliavimas bitumu cia issprestu problema? Nes nuo muzikos gaunasi rezonansas ir plasmases labai stipriai barska :(. Koloneles yra priekineje palangeje, priekinesi durelese ir taip pat yra subas bagazineje. Is anksto dekui uz atsakymus.

omsonass
2009-07-13, 08:39 AM
Sveiki, gal galetumete patarti, kaip sumazinti plasmasiu barskejima golf 3 univerale. Ar izoliavimas bitumu cia issprestu problema? Nes nuo muzikos gaunasi rezonansas ir plasmases labai stipriai barska :(. Koloneles yra priekineje palangeje, priekinesi durelese ir taip pat yra subas bagazineje. Is anksto dekui uz atsakymus.

čia 3 golfas taip turi būti, bitumas ir kai kur pusta guma tikrai nemažai pagelbės

JoJo
2009-07-13, 09:34 AM
Jai barska plasmases,tai bitumas lb ir nepagelbes...As atkovojau 2 metus kol visus svirplius isgaudziau...O plasmase barska kai liecesi viena i kita,tai reik tarp ju pukines izolecijos arba akustines medzegeles paklijuot.Dar padeda solidolas jai vieta neisoreja ir neisimurzinsi poto...O bitumu pacia apsifke paklijuok...Yra ten kam barsket:D:D:D

man_alaus
2009-07-13, 11:22 AM
Seip padeda plastiku perrinkimas ir visu varzhtu perverzimas :):) Nustebtum kaip sumazeja barshkejimu :D:D

MoNasTiC
2009-07-13, 01:37 PM
Jai barska plasmases,tai bitumas lb ir nepagelbes...As atkovojau 2 metus kol visus svirplius isgaudziau...O plasmase barska kai liecesi viena i kita,tai reik tarp ju pukines izolecijos arba akustines medzegeles paklijuot.Dar padeda solidolas jai vieta neisoreja ir neisimurzinsi poto...O bitumu pacia apsifke paklijuok...Yra ten kam barsket:D:D:D

O kur ta solidola tept? Nes kiek ziurejau ten jis skirtas guoliams tepti...

kestukas
2009-07-13, 01:42 PM
dvisluoksne izoliacija is vidaus krastus plastmasiu galima pasiklijuot ir kaip jau kazkas minejo pabandyk varztus stipriau priverzt;)

JoJo
2009-07-13, 02:46 PM
nesvarbu kad guolem.bet padeda

MoNasTiC
2009-07-13, 04:21 PM
nesvarbu kad guolem.bet padeda

tai tikiu kad padeda, bet man esme kur ji reikia tept ? :rolleyes:

ttadaz
2009-07-13, 04:34 PM
Ten, kur priklijuot nieko negali, pvz.: spynos, traukutės ir kiti mechanizmai (kurie kaip žinia taippat kartais barška).

JoJo
2009-07-13, 09:19 PM
dar jai barska mygtukai,pvz langu pakelejo...issiardai ir prikreti solidolo,nebarska ir veikia:D

ZaXaS
2009-07-14, 12:06 AM
dar jai barska mygtukai,pvz langu pakelejo...issiardai ir prikreti solidolo,nebarska ir veikia:D

O tu tikras, kad jis nelaidus elektros srovei? ;)

man_alaus
2009-07-14, 09:30 AM
http://www.senukai.lt/p.php/automobiliu-prekes/automobiliu-prieziuros-priemones/tepalai-alyvos/tepalas-solidolas.html?alist_tab=actions
uzteks viskam sutept, dar ir granatoms bei galiniams guoliams liks :)

JoJo
2009-07-15, 07:44 PM
O tu tikras, kad jis nelaidus elektros srovei? ;)

Per ilga praktika montuojant netik sau bet ir zmonem isitikinau kad px ar laidus:D Bet ka reik ta padaro...O beto issiardyk ir rasi gamykloja patepta

atvortke
2009-07-16, 09:32 PM
Per ilga praktika montuojant netik sau bet ir zmonem isitikinau kad px ar laidus:D Bet ka reik ta padaro...O beto issiardyk ir rasi gamykloja patepta
gamykloj salidolo tikrai netepa, galbūt panašios konsistencijos tepalas, bet tikrai ne salodilas ar litolas.... :)

zaxas, jei jau nori pedantiškai, tai prieš tepdamas ikišk mikroommetro gnybtus į salidolą ir matysi kiek jis laidus :D

JoJo
2009-07-16, 09:41 PM
gamykloj salidolo tikrai netepa, galbūt panašios konsistencijos tepalas, bet tikrai ne salodilas ar litolas.... :)

zaxas, jei jau nori pedantiškai, tai prieš tepdamas ikišk mikroommetro gnybtus į salidolą ir matysi kiek jis laidus :D

Kad ir ruberojdo pritepa:D:D:D:D Svarbu atliktu savo darba;):D

Artūras-M
2009-08-14, 06:24 PM
Solidolas yr gerai :D Tačiau nuo girgždesių yra specialios priemonės, parduodamos kiekvienoj auto kosmetikos parduotuvėj, pasiklauskit. Geriau kur įmanoma klijuoti minkštas tarpines, zamšas idealu, minkštas audinys ar plonas porolonas taip pat tinka. Aš buvau sutepęs greita ranka pas save viską kažkokia specialia, metus mašina pastovėjo ir pradėjo girgždėti viskas iš eilės...

Edmas
2009-08-14, 09:56 PM
Aš buvau sutepęs greita ranka pas save viską kažkokia specialia, metus mašina pastovėjo ir pradėjo girgždėti viskas iš eilės...
dažniau išvažiuok pravėdinti. arba Dora pririšk kar prajudintų. beje aš tave vejuosiu su samanų kiekiu ant automobilio :D

MoNasTiC
2009-10-18, 05:30 PM
Tai vat, norėjau pasipasakoti kaip man sekėsi: išklijavau visas 4 durelių plastmases ir galinio dangčio plastmasę bitumu, ir efektas tikrai didelis, žymiai sumažėjo pašalinių garsų... Tik dabar viena problemėlė yra, tarška stiklo pakėlimo rankenėlės(kadandi pas mane ne el. langai). Gal kas turit kokių pasiulymų kaip spresti šią problemą? Idedu nuotrauką galinių durelių, galit įvertint... http://www.ipix.lt/images/24417860.jpg

JoJo
2009-10-18, 07:43 PM
Tepalas pagydys:D Braškejima

pontifikas
2009-10-18, 07:51 PM
O durų pačių (metalo) neklijavai? Tik "abšyfkes"?

MoNasTiC
2009-10-19, 11:19 AM
O durų pačių (metalo) neklijavai? Tik "abšyfkes"?

nea, bet ir tai padejo :)

ErnasGTD
2009-10-20, 10:27 AM
geriau jau pradžioj metalą išklijuot, o ne durų apdailą.

MoNasTiC
2009-10-20, 09:36 PM
geriau jau pradžioj metalą išklijuot, o ne durų apdailą.

Jei normalios abshyfkės tai gal jo, bet kai pamatytum, kaip golf3 pagamintos, tai kitaip šnekėtum :D

darko
2009-10-20, 10:36 PM
o kurioj čia vietoj bitumas pas tave fotkėse? bent jau aš nematau :o

MoNasTiC
2009-10-21, 01:13 AM
o kurioj čia vietoj bitumas pas tave fotkėse? bent jau aš nematau :o

nu bitumas juodas, o pati abshyfkė iš vidaus šviesi, akivaizdžiai gi matosi sudūrimai :rolleyes:

darko
2009-10-21, 09:55 AM
persiprašom miegantis žiūrėjau, pagalvojau, kad ten pusta guma :)

Flyner
2009-11-11, 10:38 PM
Na, pas mane Golf 3 bet ne universalas. Jokių pašalinių garsų po vibro garso izoliacijos. Viską dariausi pats ir super. Turiu susigėsti, nes kol kas kolonėlės groja nuo magnetolos. Bet net ir atsukus rankenėlę- dėl pašalinių garsų jokių problemų.
Veiksmai: galinės durelės ir išorinės ir vidinės skardos išklijuotos paprastu bituku, klijuota ARMAFLEX ar tai K-FLEX pūsta guma (dorai tikrai nepamenu bet pati prisiklijuojanti), galinių durelių apšifkės apklijuotos specialiu garsą izoliuojančiu porolonu. Priekinių durelių išorinės ir vidinės skardos klijuotos bitumine danga su folija. Ant viršaus K-FLEX ir tas spec porolonas. Apšyfkėm kol kas nieko nedaryta.
Tiesa visiems garsiakalbiams standžiai prisukti naudota bakalitinė (nzn kaip tiksliai vadinasi) fanera, kuri standžiai prisukta prie durelių skardos.

Laiko užėmė bendrai paėmus kokias 6 dienas darant viską itin kruopščiai, su durelių vidinių ertmių pilnu antikoroziniu paruošimu.

MoNasTiC
2009-11-15, 12:48 AM
Na, pas mane Golf 3 bet ne universalas. Jokių pašalinių garsų po vibro garso izoliacijos. Viską dariausi pats ir super. Turiu susigėsti, nes kol kas kolonėlės groja nuo magnetolos. Bet net ir atsukus rankenėlę- dėl pašalinių garsų jokių problemų.
Veiksmai: galinės durelės ir išorinės ir vidinės skardos išklijuotos paprastu bituku, klijuota ARMAFLEX ar tai K-FLEX pūsta guma (dorai tikrai nepamenu bet pati prisiklijuojanti), galinių durelių apšifkės apklijuotos specialiu garsą izoliuojančiu porolonu. Priekinių durelių išorinės ir vidinės skardos klijuotos bitumine danga su folija. Ant viršaus K-FLEX ir tas spec porolonas. Apšyfkėm kol kas nieko nedaryta.
Tiesa visiems garsiakalbiams standžiai prisukti naudota bakalitinė (nzn kaip tiksliai vadinasi) fanera, kuri standžiai prisukta prie durelių skardos.

Laiko užėmė bendrai paėmus kokias 6 dienas darant viską itin kruopščiai, su durelių vidinių ertmių pilnu antikoroziniu paruošimu.

Gal kartais nuotraukų turi kokių, kaip ten viskas atrodo padaryta? Būtų gerai pažiūrėti... Ir tarpkitko, kur to spec parolono gauti ir kokia jo maždaug kaina?