View Full Version : Naudoti Ivolga komponentai
Dzaulis
2005-01-09, 10:44 PM
Turiu cia pasiulyma pirkti naudotus Ivolga VHC 6.21 komponentus uz 300Lt. Kaip manot ar verta pirkti naudotus nors ir galesiu paklausyti kaip groja, nes nezinau kaip groja nauji. Ar komponentai tik nauji ar geriau jau kokius Oris bet naujus ar moketi +150Lt uz tokius pat naujus? Zodziu susiveliau nes Lt neperdaugiausiai, o dar reikia ir laidams ir dar subui deze darausi nauja.
Nuomones welcome
įvertink nuo ko buvo pajungti ir kur sudėti. jei drėgmėj buvę arba prie galingo stipro dirbę, tai neimk. Šiaip ten nelabai yra ką sudrožt, nebent mechaniškai pažeist.
muzotonas
2005-01-10, 12:20 AM
Šeip garsiakalbiai dėvisi ir niekur nuo to nepabėgsi, didžiausia ir dažniausia bėda tai darbas blogai sumontuotoje vietoje akustiškai, tada jie mechaniškai susidrožia ir ju grojimas darniausiai suprastėja. Geriau pirk naujus tai nors žinosi ką turi.
Mirka.
atvortke
2005-01-10, 07:22 AM
Turiu cia pasiulyma pirkti naudotus Ivolga VHC 6.21 komponentus uz 300Lt. Kaip manot ar verta pirkti naudotus nors ir galesiu paklausyti kaip groja, nes nežinau kaip groja nauji. Ar komponentai tik nauji ar geriau jau kokius Oris bet naujus ar moketi +150Lt uz tokius pat naujus? žodžiu susiveliau nes Lt neperdaugiausiai, o dar reikia ir laidams ir dar subui deže darausi nauja.
Nuomones welcome jie nauji kainuoja 450 ? jei tie patys tai uz 350 galiu parduoti naujus
Robertas-G
2005-01-10, 09:54 AM
jei garsiakalbis teisingai sumontuotas, protingai naudotas ir neilgai tarnaves tai jis bus tik prasidirbes, arba kitaip tariant "apkatke" bus padaryta. toks tik geriau gros nei naujas ka tik ispakuotas is dezutes. ar cia sitas variantas tikrai nezinau... jei nori buti garantuotas - perki nauja ir gauni garantijas, o jei dar ir susimontuoji ten kur perki - jei neduok dieve kas atsitinka garsiakalbiui, tada drasiai gali grizti su pretenzijomis pas pardavejus, o ir miegasi ramiau ;)
spresti teks paciam.
muzotonas
2005-01-11, 12:09 AM
Jei parduoda žmogus kuriam virš 30 tai gali galvoti, kad jis apkatke darė, o jaunesni tai drožė.
Mirka.
Dzaulis
2005-01-11, 07:53 PM
Nupirkau nuo Atvortkes Ivolgas naujas. Tai laukiu atostogu ir reiks montuotis
muzotonas
2005-01-11, 11:51 PM
Teisingas sprendimas.
Mirka.
Nerijus R.
2005-01-18, 03:14 PM
Noriu paklausti ar cia taip priimta kainas dempinguoti forumuose ar moderatoriai paprasciausiai praleido ir demesio neatkreipe???
atvortke
2005-01-18, 03:21 PM
sioje temoje 3 modero pasisakymai . taip kad galvok pats
Nerijus R.
2005-01-18, 03:28 PM
Na supratau, vadinasi taip priimta... Idomi ta salis Lietuva, is pradziu visi rekia kad uzdirba 10procentu, kad tik simbolines nuolaideles, kad nepirkit stipriai pigiau uzsienyje, o galiausiai patys kainas nerealiai dempinguoja.
Visi tik garsiai rekauja, o realiai daro patys ta pati bizni...
Tai kaip ten su tuo infinity kappa ir atlapais Ramuno Audrunai?
Vadinasi kaikam galima kaikam ne...
;)
Artūras-M
2005-01-18, 03:47 PM
šioje temoje 3 modero pasisakymai . taip kad galvok pats
Mirka per daug tolerantiškas žmogus, kad pasisakytų. Aš mažiau tolerantiškas. Šiaip būtų malonu, kad ateityje sandoriai būtų atliekami per „Private Message“. Aš suprantu, kad Rusijoje yra pigiau, ir be mokęsčių vežant galima uždirbti. Bet atsivežk su mokęsčiais, tada kalbėsim. Be kita ko, mano kvietimu, šiame forume lankosi ir ekonominės policijos darbuotojai :shock:
atvortke
2005-01-18, 04:18 PM
Mirka per daug tolerantiškas žmogus, kad pasisakytų. Aš mažiau tolerantiškas. Šiaip būtų malonu, kad ateityje sandoriai būtų atliekami per „Private Message“. Aš suprantu, kad Rusijoje yra pigiau, ir be mokęsčių vežant galima uždirbti. Bet atsivežk su mokęsčiais, tada kalbėsim. Be kita ko, mano kvietimu, šiame forume lankosi ir ekonominės policijos darbuotojai :shock: :oops: :roll:
Svajūnčikas
2005-01-18, 04:50 PM
Hmmm....
Kas dar ką papigiaja be mokesčių stumdot? Gal kokį Audisoną VRX keturkanalį už 1000lt turit? Arba "JL" iš USA plukdot? Rašykit man į privatą :-D :D :-D (kad neužsitraukt Dievų rūstybės).
Vytautas
2005-01-18, 05:03 PM
Na supratau, vadinasi taip priimta... Idomi ta salis Lietuva, is pradziu visi rekia kad uzdirba 10procentu, kad tik simbolines nuolaideles, kad nepirkit stipriai pigiau uzsienyje, o galiausiai patys kainas nerealiai dempinguoja.
Tai kaip ten su tuo infinity kappa ir atlapais Ramuno Audrūnai?
;)
Neisizeisk, bet tu naivuolis, jei tik dabar kainu politika pradedi suprasti. Ne vien car audio, bet bile ko.
Vytautas
2005-01-18, 05:04 PM
Mirka per daug tolerantiškas žmogus, kad pasisakytų. Aš mažiau tolerantiškas. Šiaip būtų malonu, kad ateityje sandoriai būtų atliekami per „Private Message“. Aš suprantu, kad Rusijoje yra pigiau, ir be mokęsčių vežant galima uždirbti. Bet atsivežk su mokęsčiais, tada kalbėsim. Be kita ko, mano kvietimu, šiame forume lankosi ir ekonominės policijos darbuotojai :shock:
Bandymas kazka suzlugdyti :lol:
Nerijus R.
2005-01-18, 05:08 PM
Nejuokink, visi viska supranta, bet tai nereikia to taip viesai afisuoti sutinki?
Kam tada reikalingos tos oficialios mazmenines kainos pasakyk?
Budamas atstovu ir mazmenininku sutiktum su tokiais reiskiniais?
Noriu paklausti ar cia taip priimta kainas dempinguoti forumuose ar moderatoriai paprasciausiai praleido ir dėmesio neatkreipe???
idomiai skamba, kai del tavaro kainu tai kyla gincai kad pigiau siulo nes be mokesciu iveza, o kai del montavimo darbu kad garaziukuose dirbat ir be doku tai visiem px;/ nzn ar tu vienas is ju bet cia tokiu dax... ir dar biski (pats zinai, garliava ne isimtis, ir ten tokiu yra...) ;/
Artūras-M
2005-01-18, 08:22 PM
Hmmm....
Kas dar ką papigiaja be mokesčių stumdot? Gal kokį Audisoną VRX keturkanalį už 1000lt turit? Arba "JL" iš USA plukdot?
Na kam tu išsidavei ? ;)
Artūras-M
2005-01-18, 08:24 PM
o kai del montavimo darbu kad garaziukuose dirbat ir be doku tai visiem px;/ nzn ar tu vienas is ju bet cia tokiu dax...
O kam be dokų ? Yra daug patogiau, kai apmokama už paslaugą su dokais ir pavedimu ;)
Dzaulis
2005-01-18, 08:32 PM
;)
O tai paziurek kiek kitu temu kur parduoda grotuvus naujus stovejusius pigiau, naudotus stiprintuvus. Siaip tai jos stovejusios ir kiek supratau tas zmogus neuzsiima prekyba ju. Taip kad nematau nieko blogo, kad ka zmogus turi ta pasiulo ir pigiau.
Artūras-M
2005-01-18, 08:34 PM
kiek supratau tas zmogus neuzsiima prekyba ju.
Čia kuris neužsiima ? ;)
Dzaulis
2005-01-18, 09:06 PM
kiek supratau tas zmogus neuzsiima prekyba ju.
Čia kuris neužsiima ? ;)
Cia tas kur pardave Atvortke :oops:
Artūras-M
2005-01-18, 09:13 PM
Cia tas kur pardave Atvortke :oops:
Čia tau tik taip atrodo kad neužsiima ;)
Nerijus R.
2005-01-19, 11:43 AM
Noriu paklausti ar cia taip priimta kainas dempinguoti forumuose ar moderatoriai paprasciausiai praleido ir dėmesio neatkreipe???
idomiai skamba, kai del tavaro kainu tai kyla gincai kad pigiau siulo nes be mokesciu iveza, o kai del montavimo darbu kad garaziukuose dirbat ir be doku tai visiem px;/ nzn ar tu vienas is ju bet cia tokiu dax... ir dar truputį (pats žinai, garliava ne isimtis, ir ten tokiu yra...) ;/
Hmmm o mes pazystami???
Vienas dalykas asmeniskai susitarti del prekiu, kitas dalykas viesai dempinguoti. Nesutinki?
O kas del montavimo kainu, tai is viso yra atskira tema, nes nera nustatyto jokio standarto ar ikainio mazmenines didmenines kainos ar kaip tu nori tai vadink, kitaip nei su kolonelemis. Yra kas pigiau paprasciau, jei nori prasciau daro, arba tik pradedantieji, nors ir turi rankas, bet negali tiek pinigu prasyt kiek firmose profai, pro kuriu rankas ne vienas simtas masinu praejes... Tas kas gerai daro, tas ir paima. O kas turi varda, tai ir klientu turi ir mazesnes konkurentu is garaziuku kainos ju visai negasdina... na visur yra islygu, tai nera aboliutizmas, bet is esmes, tai visiskai kitas reikalas su daiktais ir su paslaugom! Kas nesutinka galim padiskutuot... Bet tai tikriausiai kita tema...
As pats tikrai neinstalinu ir garaziuke nedirbu, dirbu valdiska darba jei ka ;) O Garliavoje yra kas daro, tai ne paslaptis. Bet tokiu visur yra...
Svajūnčikas
2005-01-19, 01:01 PM
Hmmm....
Kas dar ką papigiaja be mokesčių stumdot? Gal kokį Audisoną VRX keturkanalį už 1000lt turit? Arba "JL" iš USA plukdot?
Na kam tu išsidavei ? ;)
Na, aš tik susidomėjau.... Gal kokių ekskliuzyvų papigiaja galima gauti :roll:
P.S. Nejau mano "privat mesages" gali būti stebimos? :smt096
Artūras-M
2005-01-19, 02:34 PM
Che che, apsimeti kad tu nieko bendro neturi ? ;)
Svajūnčikas
2005-01-19, 02:46 PM
Bendro su kuo? :roll:
Neturiu paslapčių :roll: Pusė mano aparatūros iš parduotuvių, pusė iš rankų (nevogti, pirkti iš forumo dalyvių, bet tada dar aš apie EMMA net nenutuokiau). Viską darau savo triperiui, o ne kažkaip tarpininkauju. Erezijų tik ponai neskleiskit 8)
AudrunasV
2005-01-19, 04:25 PM
;)
:shock:
Pirmas dalykas - ar bent zinai kas yra tas Ramunas?
Antras dalykas - as visai nesiruosiu ka nors daryt jei zmogus parduoda pigiau! Cia jau jo reikalas! Kitas dalykas - cia jei kas ir siulo tai ne ish parduotuves. Taip kad as visai nesikishu kas cia uz kiek pardavineja.. :twisted:
Nerijus R.
2005-01-19, 04:33 PM
;)
:shock:
Pirmas dalykas - ar bent žinai kas yra tas Ramunas?
Antras dalykas - as visai nesiruosiu ka nors daryt jei zmogus parduoda pigiau! Cia jau jo reikalas! Kitas dalykas - cia jei kas ir siulo tai ne ish parduotuves. Taip kad as visai nesikishu kas cia uz kiek pardavineja.. :twisted:
Is kur zinai kad ne is parduotuves, pvz ne is Siglitos...
Sorry jei ka...
Andrius Z.
2005-01-24, 08:45 AM
Klausykit baikit savo asmeninius interesus aptarinet.. as ta pazystu as ana... o tu zinai ar nezinai.. man visiskai yra neidomu cia tokias nelaimes skaityt.. Profesionalai esat o elgetes kaip vaikai smelio dezej.. slykstu..
Klausimas tai kaip jus darba atliekat ir kur jusu objiektyvumas ????????
"Man tai tik Alpina, kitas man tai tik JVC, kitas man tai tik Nakamichi... trecias visi jus durniai Mcintosh yra geriausia.." Kazkokie kliedesiai...
Blyn jei profai esat tai ir kalbekit kai profai!!!!!
Svajūnčikas
2005-01-24, 09:17 AM
Diskusijose ir ginčuose gimsta tiesa :!: Taip ir turi būti, tam šis forumas ir reikalingas, kad žmogus be baimės galėtų paklausti, o kitas be baimės išsaktų savo nuomonę.... DEMOKRATIJA. :wink:
Andrius Z.
2005-01-25, 10:05 AM
as kalbu apie asmeniskumus.. tai jei as tave pasiusiu ant 3 raidziu tai kodel turi tai skaityti kiti? as tau rasysiu i privata.. apie ka ir kalbu kai kalba krypsta apie asmeniskumus.. kelbekite asmeniskai..
Artūras-M
2005-01-25, 10:39 AM
Su saugumu blyn, ot vaizduotės trūkumas :D
Svajūnčikas
2005-01-25, 10:41 AM
Su saugumu blyn, ot vaizduotės trūkumas :D
Apie tai kalbėti man draudžiama :nebandyk:
Artūras-M
2005-01-25, 10:44 AM
Apie tai kalbėti man draudžiama :nebandyk:
Che che, prie bonkos visi išsikalba :-D Paksius ir tas išsiamsėjo :D