Prisijungti

View Full Version : becker mexico pro cd

bukas
2005-01-10, 06:00 PM
ka galite pasakyti apie si aparata?mp3 ir delfinai nedomina,svarbu kad grotu super.sio daikto juzeriai padekit melomanui

Artūras S
2005-01-10, 06:13 PM
Groja neblogai vidutinėje sistemoje.Turi placią panoramą.Bosas toks trumpas artikuliuotas bet nėra natūralus.Rimtai sistemai reiktų kitokio aparato.

bukas
2005-01-10, 06:55 PM
Groja neblogai vidutinėje sistemoje.Turi placią panoramą.Bosas toks trumpas artikuliuotas bet nėra natūralus.Rimtai sistemai reiktų kitokio aparato.keista,cia perskaiciau www.extlab.ru/phpbb/viewtopic.php?t=15244&highlight=becker su mcintosh ligino,kaip ir labai jau geras.matyt buna kokie tai limited edition by becker

Darius12v
2005-01-10, 09:01 PM
quote]keista,cia perskaiciau www.extlab.ru/phpbb/viewtopic.php?t=15244&highlight=becker su mcintosh ligino,kaip ir labai jau geras.matyt būna kokie tai limited edition by becker[/quote]

:lol: :lol: :lol:

Gar ruseliai vodkos persigere ?????????

cia gi tas pats kas Boshman lyginti su Alpine F1
:lol: :lol: :lol:

Anubis
2005-01-10, 09:05 PM
NU Dariau biski perlenkei lazda... Esu garantuotas kad negirdejes pats nei vieno is siu aparatu, na nebent Becker. Jei pagal tave Becker taip zemai tai idomu kox pas paty aparatas stovi tada turbut "GRODNO" :twisted: Tavo palyginimas visiska nesamone... :smt044

Gincė
2005-01-10, 09:11 PM
Ka zinau,bet jei zmones pasijunge grojo ir klause ir lygino abu , tai gal ir nenusvaigsta labai.Nors vistiek nesitiki kad Becker darytu Mcintosh :-k
Beje ten dar kalba eina apie santyki kaina/kokybe(grojimas)
Ivertinus kad Becker tikrai pigesnis ,gal todel ir pasidare geresnis... :lol:

Darius12v
2005-01-10, 09:14 PM
Su palyginimu gal .......
Mc'intosha grojant girdejau Alte automobilis Jaguar (valstybinio numerio nesakysiu)

muzotonas
2005-01-10, 11:57 PM
Jei klausysi, kokią nors klubinę dešrą, tai geras aparatas, bet man jis visiškai nepatinka, nes labai šaltas ir sausas skambesys.
Mirka.

muzotonas
2005-01-11, 12:01 AM
O del grodno tai tu be reikalo nurasai, van rusai urala, pagamino kuris neprastesnis negu Pioneer P9.
Mirka.

Robertas-G
2005-01-11, 09:37 AM
becker grojimas pavadinkim "malonus ausiai", bet labai sintetinis. be to, truksta detalumo. jei klausyt tiesiai nuo magelio - tada puikus pasirinkimas. o veza jis tai tik del puikios ergonomikos...

Darius12v
2005-01-12, 01:02 AM
Jei klausysi, kokią nors klubinę dešrą, tai geras aparatas, bet man jis visiškai nepatinka, nes labai šaltas ir sausas skambesys.
Mirka.

Mirka, tu cia apie kuri grotuva?

muzotonas
2005-01-12, 07:53 PM
Apie beckeri.
Mirka.

Maruzelis
2005-01-14, 12:39 PM
O man kaip tik Mexico Pro pasirode nelabai tinkantis klubinei muzikai, per svelnus jis pagal mane, bet ramesnei muzikai pats tas. Nezinau pagal ka jus cia vertinat, gal ne apie tuos modelius kalbat. Pvz. Monza man nepatiko.

Robertas-G
2005-01-14, 01:07 PM
O man kaip tik Mexico Pro pasirodė nelabai tinkantis klubinei muzikai, per švelnus jis pagal mane, bet ramesnei muzikai pats tas. nežinau pagal ka jus cia vertinat, gal ne apie tuos modelius kalbat. Pvz. Monza man nepatiko.
ziurint koks stiprintuvas buvo. su kitu galetu buti ir per agresyvu...
ooo, jau lietuvoj ir vogtu monzu jau atsirado... :evil:

bukas
2005-01-17, 02:30 PM
Groja neblogai vidutinėje sistemoje.Turi placią panoramą.Bosas toks trumpas artikuliuotas bet nėra natūralus.Rimtai sistemai reiktų kitokio aparato.kokio?

Artūras S
2005-01-17, 03:35 PM
Geriau groja kad ir Alpina 9831.

bukas
2005-01-18, 02:40 PM
Geriau groja kad ir Alpina 9831.taip iseina kad becker blogai groja tik lietuvoje,bet kokiose forumuose tik ziurejau visur-auksciausios klases aparatas.yra kazkokie mcintosh,denon,pioneer odr,bet ju kainos palyginus :shock: del alpinu tai va:www.alcom.ru/phpBB2/viewtopic.php?t=195 ir kas svarbiausia,matosi kad tu beckeriu jis nepardavineja,kaip ir alpinu,ir tai nera kazkokia reklama.paaiskinkit man neismaneliui, gal jie visi meluoja?

klop
2005-01-18, 04:14 PM
Geriau groja kad ir Alpina 9831.taip išeina kad becker blogai groja tik lietuvoje,bet kokiose forumuose tik ziurejau visur-aukščiausios klases aparatas.yra kazkokie mcintosh,denon,pioneer odr,bet ju kainos palyginus :shock: del alpinu tai va:www.alcom.ru/phpBB2/viewtopic.php?t=195 ir kas svarbiausia,matosi kad tu beckeriu jis nepardavineja,kaip ir alpinu,ir tai nera kazkokia reklama.paaiskinkit man neismaneliui, gal jie visi meluoja?geras tas tavo pasirinktas beckeris.imk daug negalvok.pirksi ko gero second hand,tai issirink ko tvarkingesni,ir bus viskas ok.del alpine tu teisus,tai tik reklama dar ir kainos Lietuvoje :shock: nors pagal ka pirmi pasaulyje :-D sekmes :!:

Artūras-M
2005-01-18, 08:04 PM
ir kas svarbiausia,matosi kad tu beckeriu jis nepardavineja,kaip ir alpinu,ir tai nera kazkokia reklama.paaiskinkit man neismaneliui, gal jie visi meluoja?

Surask bent dar vieną tokio pobūdžio atsiliepimą bet furume kur yra bent dvidešimt atsakymų ;)

bukas
2005-01-20, 12:35 PM
Surask bent dar vieną tokio pobūdžio atsiliepimą bet furume kur yra bent dvidešimt atsakymų ;)

ka cia ieskoti,tam paciam car-music.ru forume per paieska becker tiek atsiliepimu :shock: ,kad del sito forumo atsiliepimu ta pacia tema :twisted: pvz.paziurek 2003 europos cempionato rezultatus.vienas su beckeriu profesionalu cempionas,kitas naujokas 3 vieta,geriausi balai uz garsa.naudingumo koeficientas-per visa cemionata 2 becker -2medaliai. :wink:

klop
2005-01-20, 12:39 PM

ka cia ieskoti,tam pačiam car-music.ru forume per paieska becker tiek atsiliepimu :shock: ,kad del sito forumo atsiliepimu ta pacia tema :twisted: pvz.pažiūrėk 2003 europos cempionato rezultatus.vienas su beckeriu profesionalu cempionas,kitas naujokas 3 vieta,geriausi balai uz garsa.naudingumo koeficientas-per visa cemionata 2 becker -2medaliai. :wink:

tuoj tau irodys kad alpine geriausi aparatai :-D

Artūras-M
2005-01-20, 02:51 PM
tuoj tau irodys kad alpine geriausi aparatai :-D

O koks tikslas įrodinėti ?

AND
2005-01-21, 12:40 PM
o man tai kaip tik mexico pro tai klubekui labai patiko, cia dar daug kas manau priklauso ir nuo naudojamu stipriu ir komponentu, bet visam progresivui tai as siulyciau mexico pro nei astrus jis nei ka

trophy1
2005-01-21, 07:36 PM
pats turiu becker mexico pro virs metu,tikrai esu pilnai patenkintas,nezinau ko cia ant ju taip varo?labai puikus ir garsas geras ir dizainas idomus,tikrai nevarykit ant beckerio :-D

Artūras-M
2005-01-21, 09:57 PM
pats turiu becker mexico pro virs metu,tikrai esu pilnai patenkintas,nežinau ko cia ant ju taip varo?labai puikus ir garsas geras ir dizainas idomus,tikrai nevarykit ant beckerio :-D

Galiu 100% teigti, kad pas tave akustika gamyklinė, arba gamyklinio lygmens....

Rycka
2005-01-22, 12:37 PM
pats turiu becker mexico pro virs metu,tikrai esu pilnai patenkintas,nežinau ko cia ant ju taip varo?labai puikus ir garsas geras ir dizainas idomus,tikrai nevarykit ant beckerio :-D

tikekimes kada nors priesi savo garso sistemoje toky taska kada suprasi kada beckerio jau neuztenka.

trophy1
2005-01-22, 10:33 PM
may be,may be,o dabar ismetu von savo beckeri ir varau pirkt koki first ar clatronic :twisted: ,gal kam reik,tik su salyga kad primokesiu as :axe: ,nes pasirodo jau toks shudas.... :shock:

AudrunasV
2005-01-23, 11:13 AM
Jis ne sudas - jis vogtas! :evil: :evil: :evil:
Becker yra viena is seniausiu radiju gamintoju. Radijas jie turi labai geras (nes viduje yra du radio imtuvai). Pajungus Becker stiprintuva (kurio viduj yra procesorius) - rezultatas jega.... Bet mes cia kalbam apie ka???
Ar gerai? Jei tau tinka toks aparatas valio.. pirk.... Tu klausi nuomones apie tai kas geriau - mes rekomendavom..o ishvadas daryk pats. Teko vakar pazvelgt i Lietuvos prekybos centra - Gariunus. Tai va - toks Becker kashtavo 600-700lt. O nauja Alpinka kainuoja 790Lt. Dar temos yra??? :evil:

trophy1
2005-01-23, 12:25 PM
:evil: kodel butinai vogtas?draugelis varo masinas is vokieciu tralais,tai pats savo rankom issiemiau uz 300 :evil: tai cia irgi vogtas? :evil: ir jei nusipirksi masina su nebloga aparatura tai irgi vogta?

Artūras-M
2005-01-23, 01:00 PM
:evil: kodel būtinai vogtas?draugelis varo masinas is vokieciu tralais,tai pats savo rankom issiemiau uz 300 :evil: tai cia irgi vogtas? :evil: ir jei nusipirksi masina su nebloga aparatura tai irgi vogta?

Nepeizėk. Vokietis nepaliks Beckerio, nes jis žino jo kainą. Norėčiau priminti, kad normali meksikiečio kaina yra ~2 kLt ir į viršų. O tie kurie varo mašinas, labai dažnai į jas sukiša vogtus aparatus, kad juos nereiktų slėpti.

Svajūnčikas
2005-01-23, 04:32 PM
Viskas ką perkat ne iš parduotuvės yra vogta :-D

Artūras-M
2005-01-23, 06:23 PM

Ne viskas. Tik tas kas pirko naują daiktą, po metų jo neparduos už pusę kainos....

Linelis
2005-01-23, 08:50 PM
bet ar nemanot kad yra ir tokiu vokieciu kurie visiskai padeje .... ant tu magu del to ir palieka. jei jis turi siu metu mersa o ta masina kuria lietuvis nupirko jam buvo kaip rakstis subinej o apie maga joje pvz beckeri jis vapse net negalvoja. mazai vokieciu tokiu kaip musu tautieciu kurie parduodami masina gatavi ir be ratu parduot. nemanau kad vokietis issimtu beckeri tam kad paskui i 2004 metu mersa detu(kiek zinau gamykline aparatura mersuose ir taip jau buna becker) ar tuo labiau i spinta. as nesakau kad is vokieciu pareinaciose masinose esantys magai yra nevogti tiesiog tai priklauso nuo konkrecios situacijos. :?

Vytautas
2005-01-23, 09:13 PM
:evil: kodel būtinai vogtas?draugelis varo masinas is vokieciu tralais,tai pats savo rankom issiemiau uz 300 :evil: tai cia irgi vogtas? :evil: ir jei nusipirksi masina su nebloga aparatura tai irgi vogta?

Nepeizėk. Vokietis nepaliks Beckerio, nes jis žino jo kainą. Norėčiau priminti, kad normali meksikiečio kaina yra ~2 kLt ir į viršų. O tie kurie varo mašinas, labai dažnai į jas sukiša vogtus aparatus, kad juos nereiktų slėpti.
Pats peizi. As irgi esu is parvarytos masinos becker isemes. Brolis masinas jau 10 su virs metu varo. Buna, kad palieka Vokieciai aparatura masinoje. O be to, ten ne tik pavogti galima, bet ir nusipirkti. Pilna devetu magu. Tik vietas zinoti reikia.

Vytautas
2005-01-23, 09:15 PM
bet ar nemanot kad yra ir tokiu vokieciu kurie visiskai padeje .... ant tu magu del to ir palieka. jei jis turi siu metu mersa o ta masina kuria lietuvis nupirko jam buvo kaip rakstis subinej o apie maga joje pvz beckeri jis vapse net negalvoja. mažai vokieciu tokiu kaip mūsų tautieciu kurie parduodami masina gatavi ir be ratu parduot. nemanau kad vokietis issimtu beckeri tam kad paskui i 2004 metu mersa detu(kiek zinau gamykline aparatura mersuose ir taip jau būna becker) ar tuo labiau i spinta. as nesakau kad is vokieciu pareinaciose masinose esantys magai yra nevogti tiesiog tai priklauso nuo konkrecios situacijos. :?
Pritariu 100%. Lietuviams iki Vokieciu mentaliteto, kaip rakam iki Paryziaus.

trophy1
2005-01-23, 11:58 PM
"Nepeizėk. Vokietis nepaliks Beckerio, nes jis žino jo kainą. Norėčiau priminti, kad normali meksikiečio kaina yra ~2 kLt ir į viršų. O tie kurie varo mašinas, labai dažnai į jas sukiša vogtus aparatus, kad juos nereiktų slėpti."

tam draugui 48 metai,varineja apie 8 metus ir tokiais shudais kaip vogti ir ideti kad nereiktu slepti tai tikrai neuzsiima,beje masina buvo dauzta o ratlankiai buvo borbet,po 190eu,nors tai aisku ne i tema.tik nereikia kiekviename matyti vagies :evil:
ir noreciau komentaro:
Galiu 100% teigti, kad pas tave akustika gamyklinė, arba gamyklinio lygmens....
siaip tai gale jbl,prieky mb quart coaxial,senesni,popieriniai,-bus dls r5,stipras nelabai-kenwood kac4kanalu,lineikos oehlbach

trophy1
2005-01-24, 12:03 AM
sorry,nedarasiau,tipo tik su gamykline akustika klausyti?aparato kuris kaip pats rasai kaina 2klt ir i virsu?kazko as cia nesuprantu...

INXS
2005-01-24, 08:49 AM
Ne viskas. Tik tas kas pirko naują daiktą, po metų jo neparduos už pusę kainos....
jei Lt pirktas,tai nesistebeciau kad kainuos puse kainos.. Uztenka paziuret i sio forumo skelbimus, alpine 9835r buvo tik ideta kaip minejo varzybom, o dabar jos kaina 1500lt(kiek buvo pries metus manau pamenat). Tai net metu nera jai ir kokia kaina. O jei yra pasiula is kitur pigiau atveztu(nauju), tai manyt, kad po metu jo kaina nekris pusiau, yra naivu;/

klop
2005-01-24, 11:08 AM
sorry,nedarašiau,tipo tik su gamykline akustika klausyti?aparato kuris kaip pats rasai kaina 2klt ir i virsu?kazko as cia nesuprantu... viska tu supratai.gauni alpine uz 800lt,parduodi uz 1600lt :!: gauni becker uz 2 klt,parduodi.. kas tau pirks uz tiek kai pilna is vokietijos po 400lt. :wink:uz 400lt tik su gamykline akustika,o jeigu koks alpine tai jau... :-D

Artūras-M
2005-01-24, 11:39 AM
[Uztenka pažiūrėt i sio forumo skelbimus, alpine 9835r buvo tik ideta kaip minejo varzybom, o dabar jos kaina 1500lt(kiek buvo prieš metus manau pamenat).

Šiaip, tai jį parduoda instaliatorius. Dabar šito aparato kaina yra ~2100 Lt Tai visiškai logiškas variantas. Plius kito tokio varianto nusipirkti Lietuvoj už tokią kainą 35 gali nepasitaikyti bent metus. Ir tai jau greičiausiai bus vogtas. Šitų modelių Lietuvoj parduota labai mažai ir esu vienas iš tų, kad jiems reikia mažinti kainas ir eiti ant mažesnio pelno, kad tik žmonės galėtų juos įsigyti, o ne pirktų vogtus Becker ir dar rėkautų, kokie jie geri. Esu ne su vienu tokiu rėksniu apimtu euforijos susidūręs. Tik po kurio laiko, tas rėksnys pats sako koks buvo durnas, kad pasidavė muilino garso įtakon... Becker Mexico PRO geras aparatas, bet tik tada, kai jį visą kastruoji perkastruoji. Tas pats ir su Nakamichi CD-45.

klop
2005-01-24, 12:20 PM
nu va,nusipirkau ir as becker mexico pro cd uz :D400lt.megstu simfonine muzika/betchovenas,maleris,vagneris ir visa kita/,kartais jazz.namuose klausau per transporta ir stipra technics,koloneles tannoy,laidai van ven hul.nieko ypatingo aisku,bet hi-fi.galvoju, forumuose raso kad vienas griausiu-patikrinsiu.atgros betchoveno 9 simfonija sherzo-nupirksiu i masina akustika ir stipra pagal lygi/vienas griausiu/.pajungiu,ijungiu,klasau,darau isvadas.technicsa ismest/pardduot/ :-D lyg tai ausys atsivere,becker lygiais auksciau skamba.tiesa smuiku visu nesuskaiciuosi,tyla su aidais ne koncertine,/gausiu baznitini varianta-va bus idomu palygint/,bet skambejimas tai uzburia-tikrai :shock: dekui uz gera patarimasekmes :!: :

Tadas B
2005-01-24, 12:35 PM
kas jums darosi zmones?

buvo uzduotas klausimas, radau bent penkias zmoniu, kurie dirba audio srity, nuomones. Manau jie pagrystai sneka. Viskas, klausimas atsakytas. Ir vel jus su savo vogtas nevogtas.

TO: firmu vadovai, ne vadovai ir kiti susije zmones.
Uzteks manau jums pusti pries dauguma, vogtas nevogtas visiems px. Nieko cia neirodysit ir nieko nepadarysit. Vat kai atsiraus pas jus su kruva privogto slamsto ir suzinos kad uz sumontavima reiks pamoketi 4-5Klt tada gales spjaudytis, montuotis patys, padegt viska, ir galvoti galejau viska nauja nusipirkt ir nesukti sau galvos...

klop
2005-01-24, 01:12 PM
kas jums darosi žmonės?

buvo uzduotas klausimas, radau bent penkias žmonių, kurie dirba audio srity, nuomones. Manau jie pagrystai sneka. Viskas, klausimas atsakytas. Ir vel jus su savo vogtas nevogtas.

TO: firmu vadovai, ne vadovai ir kiti susiję žmonės.
užteks manau jums pusti prieš dauguma, vogtas nevogtas visiems px. Nieko cia neirodysit ir nieko nepadarysit. Vat kai atsiraus pas jus su kruva privogto slamsto ir suzinos kad uz sumontavima reiks pamoketi 4-5Klt tada gales spjaudytis, montuotis patys, padegt viska, ir galvoti galejau viska nauja nusipirkt ir nesukti sau galvos...kur cia taip nauja aparatura nemokamai montuoja?

Tadas B
2005-01-24, 01:26 PM
mokamai ar nemokamai, ir kiek mokamai derybu klausimas. Bet jei atmauni su fyrintais daiktais, arba ne is firmos pirktais tai to pasekoje:

1. Firmos vadovas neatsako uz galutini rezultata, nes pats neparinko daiktu tavo norimui rezultatui.
2. Firmos vadovai taip gerai neismano kitu daiktu nei tu, kuriais prekiauja ir pazysta kaip nuluptus.
3. Darant dydesne pinigu apyvarta automatiskai dideja ir vadovu lankstumas, nuolaidos, islygos ir etc.
4. Susimontaves firmoje ju prekes ir negaves norimo rezultata, nors turesi kam prota papist ir paskui forumuose pavaryt :-D kaip lietuviui nors tokia uzuojaut :-D
5. Garantijos, lojalumo korteles ir etc.

apie tai jau sneketa diskutuota pyktasi tustanti kartu, vieni mano taip, kiti kitaip. Ieskom teisyngo atsakymo. Tas kuris nusiperka is kaimyno nukauta maga ir nejaucia sazines grauzaties, tai jam gerai. O as negaleciau. Delto mano nuomone isvardinta pirmuosiuose 5 punktuose ;)

ir isvis pabukim optimistais ir idealistais:
Viena grazia diena, niekas nieko is masinu nebepyzdina, signalizacija gautum nebent antikvariate, visi perka viska firmose, ten ir montuojasi, nes kainos jau nepalyginamai zemesnes. Konkursuose susirenka 500masinu ir apie 2000 mergaiciu su mini sijoneliais ir su miniakais visos :-D per varzybas isgeriama bent 2-3 tonos alaus...... echhh isisvajojau :) o ne kaip dabar, koks cia supyst...as magas??? kur delfinai? pas mano draugeli magas uz 300 (snuki prisiderino) ir tai plaukioja, o cia dabar kas??? o kur kiausai? kam tos trys kolonkes priekyje? tik vienas subas??? hahaha, sudas ne aparatura! Bet cia juk JBL wgti! Koks skirtumas, subu turi buti minimum trys, na jei nera pinigu tada du, kilowatu bent 3-4, nieko jus cia neismanot, net kiausu nezinot... Kasdienybe...

INXS
2005-01-24, 01:31 PM
Konkursuose susirenka 500masinu ir apie 2000 mergaiciu su mini sijoneliais ir su miniakais visos :-D
cia kaip medinė geležėlė panasei;]]

Tadas B
2005-01-24, 01:37 PM
INXS, tycia taip buvo parasyta, palavink savo humoro jausma. Mergaites su miniakais, o visos kitos... irgi su miniakais.

Cia kazkada per Akvariuma vienas is dalyviu turejo pareklamuoti MAGI produkcija, tai gavosi taip: ,,Magi makaronai, magi.... irgi makaronai!" nu zodziu... mano humoro stailas :-D

klop
2005-01-24, 01:39 PM
mokamai ar nemokamai, ir kiek mokamai derybu klausimas. Bet jei atmauni su fyrintais daiktais, arba ne is firmos pirktais tai to pasekoje:

1. Firmos vadovas neatsako uz galutini rezultata, nes pats neparinko daiktu tavo norimui rezultatui.
2. Firmos vadovai taip gerai neismano kitu daiktu nei tu, kuriais prekiauja ir pazysta kaip nuluptus.
3. Darant dydesne pinigu apyvarta automatiskai dideja ir vadovu lankstumas, nuolaidos, islygos ir etc.
4. Susimontaves firmoje ju prekes ir negaves norimo rezultata, nors turėsi kam prota papist ir paskui forumuose pavaryt :-D kaip lietuviui nors tokia uzuojaut :-D
5. Garantijos, lojalumo korteles ir etc.

apie tai jau sneketa diskutuota pyktasi tustanti kartu, vieni mano taip, kiti kitaip. Ieskom teisyngo atsakymo. Tas kuris nusiperka is kaimyno nukauta maga ir nejaucia sazines grauzaties, tai jam gerai. O as negaleciau. Delto mano nuomone isvardinta pirmuosiuose 5 punktuose ;)

ir isvis pabukim optimistais ir idealistais:
Viena grazia diena, niekas nieko is masinu nebepyzdina, signalizacija gautum nebent antikvariate, visi perka viska firmose, ten ir montuojasi, nes kainos jau nepalyginamai zemesnes. Konkursuose susirenka 500masinu ir apie 2000 mergaiciu su mini sijoneliais ir su miniakais visos :-D per Varžybas isgeriama bent 2-3 tonos alaus...... echhh isisvajojau :) o ne kaip dabar, koks cia supyst...as magas??? kur delfinai? pas mano draugeli magas uz 300 (snuki prisiderino) ir tai plaukioja, o cia dabar kas??? o kur kiausai? kam tos trys kolonkes priekyje? tik vienas subas??? hahaha, šūdas ne aparatura! Bet cia juk JBL wgti! Koks skirtumas, subu turi buti minimum trys, na jei nera pinigu tada du, kilowatu bent 3-4, nieko jus cia neismanot, net kiausu nežinot... Kasdienybe...is praktikos galiu pasakyt kad tie tavo 5 punktai -ekonomine reklamine propaganda. :-D

Svajūnčikas
2005-01-24, 01:41 PM
Bet kažkiek tiesos yra.... :-D

Tadas B
2005-01-24, 01:44 PM
klop as niekur nedyrbu ir pats nelabai ka raukiu :-D
taigi ne reklama, o mane pasamprotavimai ;)

bukas
2005-01-24, 02:03 PM
nupirksiu ir as becker mexico pro,nematau alternatyvos,ir taupusiu alpine f-1 :shock:

INXS
2005-01-24, 04:37 PM
INXS, tycia taip buvo parašyta, palavink savo humoro jausma. Mergaites su miniakais, o visos kitos... irgi su miniakais.

Cia kažkąda per Akvariuma vienas is dalyviu turėjo pareklamuoti MAGI produkcija, tai gavosi taip: ,,Magi makaronai, magi.... irgi makaronai!" nu žodžiu... mano humoro stailas :-D
sorry kad nemoku skaityt tarp eiluciu;]

mmmmm
2007-06-06, 01:03 PM
[Uztenka pažiūrėt i sio forumo skelbimus, alpine 9835r buvo tik ideta kaip minejo varzybom, o dabar jos kaina 1500lt(kiek buvo prieš metus manau pamenat).

Šiaip, tai jį parduoda instaliatorius. Dabar šito aparato kaina yra ~2100 Lt Tai visiškai logiškas variantas. Plius kito tokio varianto nusipirkti Lietuvoj už tokią kainą 35 gali nepasitaikyti bent metus. Ir tai jau greičiausiai bus vogtas. Šitų modelių Lietuvoj parduota labai mažai ir esu vienas iš tų, kad jiems reikia mažinti kainas ir eiti ant mažesnio pelno, kad tik žmonės galėtų juos įsigyti, o ne pirktų vogtus Becker ir dar rėkautų, kokie jie geri. Esu ne su vienu tokiu rėksniu apimtu euforijos susidūręs. Tik po kurio laiko, tas rėksnys pats sako koks buvo durnas, kad pasidavė muilino garso įtakon... Becker Mexico PRO geras aparatas, bet tik tada, kai jį visą kastruoji perkastruoji. Tas pats ir su Nakamichi CD-45.
tu man kvailam paaiskink kuom vogtas bekeris uz 400 prasciau groja negu tavo toks pats uz 2000lt? kazkoks tu paranojikas,viskas kas ne nauja ir pigiai parduodama yra vogta,nusisneki...

BigBug
2007-06-06, 01:20 PM
Vogti daiktai šiame forume netoleruojami, o diskusijos apie juos nepageidaujamos. :smt018

Lenikas
2007-06-06, 02:41 PM
Bigbug nu nebuk reklamos auka,juk akivaizdu kad siame forume rekomenduojama pirkt nauja daikta.pagalvok kodel? galbut kad tie kas siulo jais prekiauja? nu tai,kad teisingai mmmmm raso, Arturas M paranojinasi daznai, nepykit bet tai tiesa. sio forumo arkliukas kaip kuriems yra marketingas. paprasciausiai nenustembu skaitydamas tokius postus,zmoniu kurie is to gyvena. jiems reik "prakist" savo preke,o kitas malt su kakalais. tsakant konkurencija.
ir isvis jie kartais patys sau priestarauja:

Ne visi naudoti vogti.

nieko asmenisko neturiu,bet butent: NEVISI NAUDOTI YRA VOGTI

BigBug
2007-06-06, 03:06 PM
Perskaityk dar kartą mano postą. Aš kalbu apie vogtus. :!:

Taip, ištikrųjų ne kiekvienas naudotas daiktas yra vogtas. Bet jeigu tarkime būtų du magai už panašią kainą - vienas su dokumentais, kitas be, tai manau daugelis iš mūsų pirktų tą su dokumentais.

mmmmm
2007-06-06, 03:37 PM
Perskaityk dar kartą mano postą. Aš kalbu apie vogtus. :!:

Taip, ištikrųjų ne kiekvienas naudotas daiktas yra vogtas. Bet jeigu tarkime būtų du magai už panašią kainą - vienas su dokumentais, kitas be, tai manau daugelis iš mūsų pirktų tą su dokumentais.
100 procentu tau pritariu,bet cia kalbam apie du daiktus ne panasia kaina,viena uz 400 be dokumentu,o kita uz 2100 su dokumentais,tai idomu ar daug kas rinktusi ta su dokumentais 5 kartus brangesni...

AudrunasV
2007-06-06, 03:39 PM
Renkasi.. deja kuo toliau - tuo labiau..

BigBug
2007-06-06, 05:52 PM
Vokietijoje labai gerai padaryta. Policija sustabdo ir gali paprašyti ištraukti magą ir parodyti tą kodą kur yra iškaltas. Jie suveda į duomenų bazę ir pažiūri ar jis nėra vogtas.

Bet mūsiškiam labiau patinka šaudyt greitį ;)

Lenikas
2007-06-06, 06:09 PM
butu puiku jei ir pas mus butu tokia tvarka :)
as asmeniskai nekenciu vagiu ir niekad ju neremsiu. bendriadarbiavimas su vagimis skatina juos vogti. niekas nepirktu-nevogtu.