PDA

View Full Version : ka patartumėte is žemadažnių ir stiprintuvų

zirniukas
2009-09-03, 09:05 PM
turėjau swr1222 bandpso dežėje, priekyje spr17s. mano ausiai zemadažnis grojo galingai, bet netiksliai, mynkštai kažkaip, norečiau kažkokio kietesnio tikslesnio žemadažnio.
gal patarsite kokinors žemadažnį ir butu gerai kad bet preliminaru dežės tūri tam žemadažniui kurį pasiulinsite, klausoma muzika - jaunatviška, klubine, automobilis bmw e38
kaina maždauk būtu iki 600lt. stiprintuvo neturiu, tai galetumete pasiųlinti visa komplektėli plius dar stipriuką, stipriukui net nenumau kiek skirsiu, nes reikes stipriuko ir priekiniai akustikai

manacas
2009-09-03, 09:30 PM
Sveikas atvykęs į šį forumą :) Geriau kolektyvui iš karto pasakyk kaip šiuo metu apiforminęs savo subą ir nuo ko pajungęs. O taip pat, pasinaudok paieška, nes šis subas bene daugiausiai aptartas :)

Pradžiai manau su apiforminimu pažaisk :)

JoJo
2009-09-03, 09:33 PM
Sveikas atvykęs į šį forumą :) Geriau kolektyvui iš karto pasakyk kaip šiuo metu apiforminęs savo subą ir nuo ko pajungęs. O taip pat, pasinaudok paieška, nes šis subas bene daugiausiai aptartas :)

Pradžiai manau su apiforminimu pažaisk :)

Perskaityk dar kartą...:D Turejau;)

zirniukas
2009-09-03, 09:36 PM
jo turejau, kalbasino gerai sedint gale net kepure nuo galvos pūsdavo, bet paklausiau aš taip savaitę laiko ir padariau jį kad vos grotu prisukau gainą stipriuje ir iš mago vieną padalą padariau kad jam garso duotu minimaliai, tai tada jis nepompavo, vakar pabuvau koncerte tai dabar užsimaniau kažko tikslesnio ir kietesnio ne taip pompuojančio

Kleckas78
2009-09-03, 10:25 PM
jo turejau, kalbasino gerai sedint gale net kepure nuo galvos pūsdavo, bet paklausiau aš taip savaitę laiko ir padariau jį kad vos grotu prisukau gainą stipriuje ir iš mago vieną padalą padariau kad jam garso duotu minimaliai, tai tada jis nepompavo, vakar pabuvau koncerte tai dabar užsimaniau kažko tikslesnio ir kietesnio ne taip pompuojančio

manau dėžė buvo neteisinga.
nedidelioje uždaroje dėžėje swr visai gan tiksliai groja.

BMW E38 (bumeriui) reikės vatu nuo 500 wrms ir subo minimum 12" 1vnt. - teisingai sumontuoto.
už 600 lt - grynai subui pasirinkimas nemenkas tad ieškok ir rasi ka tinkamo tikrai ;)

ErnasGTD
2009-09-03, 10:29 PM
Tavo vietoje pažiūrėčiau i jl 12w3,o jeigu reikia stiprintuvo priekiui ir galui turiu gerą pasiūlymą, pažiūrėk į Pm.

zirniukas
2009-09-03, 10:34 PM
pirmai jis grojo e39 gal todėl jis man ten kas negerai buvo
rytoj garažiuke pažiurėsiu brežinuko kokia deže buvo, tai manot kad swr man tinka i bumerį?