View Full Version : kokie laidai gereusi ?
Arunas-
2005-01-16, 10:35 PM
noriu nusipirkti linijinius laidus tik nelabai ka suprantu apie juos :oops: reiktu pajungti keturkanali stipreka ir dvikanali galeciau skirti apie 200lt sitam reikalui gal kas galit padet kur geriau pirkti ir kokius gereuse butu kaune dekui is anksto
Artūras-M
2005-01-16, 10:39 PM
Kokie stiprintuvėliai ir galva brūkštelk ;)
RemovE
2005-01-16, 10:40 PM
"Audison" - iniciatoriu 10 liktais (www.autogarsas.lt)
"Monitor" - net nezinau kur (net nzn kur kaune rasti)
P.S.
Kaip rinksies laidus ziurek kad butu ten nurodytos tekejimo kryptis ant ju, nes tokiose laiduose naudojama sudetinga technologija ir jie yra geresni.
Arunas-
2005-01-16, 10:41 PM
alpine cda 9835 poto 2 kanalu emphaser ea2350 ir hifoniksas zeusas 9 nepamenu tiklsaus pavadinimo suo metu jis garaze :) zodziu 4x125rms o jungsiu 3juostu radical ir polk momo dvieju juostu
TAdzhius
2005-01-16, 10:46 PM
12 lt 5metru ilgio storas wiska atrodo kajp firmowas:]]]]] che ozo 20 elektronikos daliu pardej kokioj taj wilniuj;]]]]]
Arunas-
2005-01-16, 10:48 PM
12 lt 5metru ilgio storas wiska atrodo kajp firmowas:]]]]] che ozo 20 elektronikos daliu pardej kokioj taj wilniuj;]]]]]
jauciu tokio man nelabai reike
TAdzhius
2005-01-16, 10:55 PM
jauciu tokio man nelabai reike
pajuokawaw, nejimk i shirdi :-D :-D :-D
Artūras-M
2005-01-16, 10:55 PM
alpine cda 9835 poto 2 kanalu emphaser ea2350 ir hifoniksas zeusas 9 nepamenu tiklsaus pavadinimo suo metu jis garaze :) žodžiu 4x125rms o jungsiu 3juostų radical ir polk momo dviejų juostų
Šitam komplekte labai neblogai Zealum brangiausi dirba. Imk iš karto vieną keturiem kanalam, ir vieną dviem. Gali Lavernoj pasižiūrėti, ten išdėlioti pas juos jie. Kad nepakištų kokio pigesnio š... sakyk kad tokius patariau imti ;) Jeigu gali 200 Lt išleisti (čia bus mažiau) tai kitų neverta ieškoti, nes bus arba blogiau arba brangiau ;)
Arunas-
2005-01-16, 10:58 PM
dekui as istiesu apie juos ir svarsciau 4 galu 99 o dvieju 72 patis brangeusi tik nezinojau ar verta as pasjuos jau pirkes komponentus ir kondiku
dar vienas tada klausimas ar verta pirkti pas juso koloneliu laidus pintus man rodos metras 14lt
Artūras-M
2005-01-16, 11:43 PM
dar vienas tada klausimas ar verta pirkti pas juso Kolonėlių laidus pintus man rodos metras 14lt
Ne ;)
muzotonas
2005-01-17, 01:41 AM
Del lineiku tai deja tokiu pigiu negaliu pasiulyti, p garsiakalbiniai tai geriau paprasta 2,5 kv, negu ta pinute.
Mirka.
Arunas-
2005-01-17, 10:36 AM
aiskei o tata mazdaug kokius kolonkius laidus pirkti ir kur ?
TAdzhius
2005-01-17, 03:06 PM
Kolonėlių laidas 2x3.3mm, permatoma izoliacija, OFC, ritė100m 3,30 Lt
chia kaune lavernoje. o shiaip taj manau zhiek kad but bent 2.5mm^2 ir gerai jej OFC. pirkt elektronikos daliu parduotuwese, kad ir spikarej, lemonoj, evitoj ar dar belekur
nebent kas nors sakys kad ten shudini lajdaj:P
O ar reikia ant stipriaus kur gros tik bosai brangaus laido? Manau geriau geresni viena laida kur ant komponentinio stipriaus, o kita pigesni kur ant boso taip daug pigiau
RemovE
2005-01-17, 05:36 PM
O ar reikia ant stipriaus kur gros tik bosai brangaus laido? Manau geriau geresni viena laida kur ant komponentinio stipriaus, o kita pigesni kur ant boso taip daug pigiau
Tai aisku taip pigiau bet kokybes atzvilgiu ar verta taupyti.....
P.S. nors ir pas mane lygiai taip pat..... :lol:
Artūras-M
2005-01-17, 06:08 PM
O ar reikia ant stipriaus kur gros tik bosai brangaus laido?
Reikia.
muzotonas
2005-01-17, 08:39 PM
Geras jis ir afrikoj geras, tai dėkit, geriau gerus ir stenkites vienodus, kad nebutu problemų.
Mirka.
Rence
2005-03-10, 11:25 PM
Turiu pas save isimetes sidabrinius laidus, tik ar su jais geriau skamba ar ne sunku pasakyt, gavau su didele nuolaida tai ir isimeciau.
kestukas222
2005-03-11, 12:28 PM
sweiki :) norejau paklaust ar ant stipriako minusiny laida geriau vesti nuo pat akumo ar galima tiesiog nuo korpuso jungti? pas mane shiaip nuo korpuso pajungta tai galvoju gal verta nuo akumo atvesti... jei nuo akumo tai ar galima shalia pliusinio laido ar reikia atskirti ir kurnors vesti kad tik neshalia jo, nes linijinis per viena shona o pliusinis per kita shona masinos pravesti.
dekui uz atssakymus ;)
Audrius
2005-03-11, 12:59 PM
Sveiki :) norejau paklaust ar ant stipriako minusiny laida geriau vesti nuo pat akumo ar galima tiesiog nuo korpuso jungti? pas mane šiaip nuo korpuso pajungta tai galvoju gal verta nuo akumo atvesti... jei nuo akumo tai ar galima shalia pliusinio laido ar reikia atskirti ir kurnors vesti kad tik neshalia jo, nes linijinis per viena shona o pliusinis per kita shona masinos pravesti.
dėkui uz atssakymus ;)
Paimi stora minusini laida (pas mane 50mm2) ir nuvedi nuo akumo i korpusa ir nuo stiprintuvo padarai ta pati . Aisku geriau yra atvesti tiesiai nuo akumo iki stiprintuvo.
TAdzhius
2005-03-11, 05:29 PM
kiek mano kuklios zhinios lejdzhia suprast, taj tiesiai nuo akumo westi minusa apsimoka tik kaj mashina ne pirmos jaunystes ir kebulas gerokai parudyjes. O shiaip tai, juk kebula galima isiwajzduot kajp lajda, kurio skerspjuwis plotas yra tikrai didelis, a kuo didesnis, tuo varzha mazhesne, ish to mazhesnis itampos kritimas ties stiprintuwu.
nuo akumo i kebula atwest storesny lajda nej yra standarte, tai tikrai nepakenks.
P.S. nesu nej fizikas, nej elektronshikas, nei ten kox audioinstaleris, todel jej priwelew ko nors but malonu, kad zhinantys patajsytu. tik tajp gi mokomes :wink: