View Full Version : dingo stiprintuvo galia
darializ
2009-10-20, 08:03 PM
nutiko toks nemalonus reikalas siandien. dingo stiprintuvo puse galios. beda ta, kad ir "bass remote control" pradejo visiskai nebeveikti. itarimas kyla, kad sudege BRC. klausimas butu, ar kai su BRC prisuki garsa, ir tada atjungus brc garsas nesugryzta automatiskai i maksimuma? jei taip tai kaip man dabar atsukti stiprintuvo galia? o gal kas nors turi kitu versiju kas nutiko?
atvortke
2009-10-20, 09:25 PM
nutiko toks nemalonus reikalas siandien. dingo stiprintuvo puse galios. beda ta, kad ir "bass remote control" pradejo visiskai nebeveikti. itarimas kyla, kad sudege BRC. klausimas butu, ar kai su BRC prisuki garsa, ir tada atjungus brc garsas nesugryzta automatiskai i maksimuma? jei taip tai kaip man dabar atsukti stiprintuvo galia? o gal kas nors turi kitu versiju kas nutiko?
tai gal visgi primena, kad jau laikas permainoms mašinoje :) žinai apie ką aš.
iš stipreko ištraukt pabandyk laidą BRC.:)
darializ
2009-10-20, 09:31 PM
tai gal visgi primena, kad jau laikas permainoms mašinoje :) žinai apie ką aš.
iš stipreko ištraukt pabandyk laidą BRC.:)
ramiai.. man dar komandiruotes nesibaige :) :)
ko as tik nebandziau daryti, ir laida istraukti bandziau,, ir visiskai nuo stiprintuvo itampa atjungti istraukus brc laida, ir ant stiprintuvo gaina sukineti. vistiek tas pats. toks jausmas kad su brc nusuktas gainas beveik iki minimumo ..
istraukus brc laida is stiprintuvo, brc gainas turi iki maximumo atsistatyti ? ar cia nuo stiprintuvo modelio priklauso?
atvortke
2009-10-20, 09:46 PM
kiek man tekę matyt tai brc garsą tik slopiną, t.y. jį ištraukus niekas signalo neslopina ir gaunasi tas pats kaip atsukus max ant BRC.
darializ
2009-10-20, 09:49 PM
kiek man tekę matyt tai brc garsą tik slopiną, t.y. jį ištraukus niekas signalo neslopina ir gaunasi tas pats kaip atsukus max ant BRC.
nuliudinai tu mane.. teks vezti stiprintuva tikrinti :(
tik wa jeigu stiprui kazkas, tai nesuprantu kodel brc neveikia