View Full Version : Kas geriau?
xedmundasx
2009-10-21, 01:11 PM
Sveiki. Norejau pasidometi, kuri maga geriau rinktis? Blaupunkt seattle mp74 ar Memphis mp66?
kreizas
2009-10-21, 03:50 PM
Sveiki. Norejau pasidometi, kuri maga geriau rinktis? Blaupunkt seattle mp74 ar Memphis mp66?
74 sky line 66 fun line, kaip ir 74 klasė aukstesnė, bet 66 mergom labiau patiks...:confused2:
firebug
2009-10-21, 04:54 PM
nei vieną iš šitų :) blaupunktai turejo tik Bremen modelius padoresnius :)
xedmundasx
2009-10-21, 09:56 PM
nei vieną iš šitų :) blaupunktai turejo tik Bremen modelius padoresnius :)
Tu gal matei, kad aš tavęs kur būčiau klauses koks magas geriausias ar kokį magą man rinktis? :confused2: Aš nurodžiau du konkrečius modelius ir uždaviau konkretų klausimą, tad tik tuo ir apsistojam :baseballbat: ok? :beer:
Vilmantas
2009-10-21, 10:17 PM
Rodos pas BLAU - kuo skaičiukas didesnis - tuo grotuvas mandresnis.
Ir jei neklystu - LOS ANGELES 72 - vienas geriausiai grojancių Blau grotuvų. Kas turite kitą nuomonę - taisykite.
O aplamai - jei BLAU pakeisite i kitokį atkurimo šaltinį - blogiau tikrai nebus.
xedmundasx
2009-10-21, 11:09 PM
Nu vadinasi pasiliksiu prie sietlle. O del pakeitimo, tai zinau kad yra geresniu magu :boo: bet as maga istraukineju is masinos, nes nelabai drasu po langais palikt, tai siuo atveju pas blaupunkta savi pliusai.:)
kreizas
2009-10-22, 08:59 AM
Rodos pas BLAU - kuo skaičiukas didesnis - tuo grotuvas mandresnis.
Ir jei neklystu - LOS ANGELES 72 - vienas geriausiai grojancių Blau grotuvų. Kas turite kitą nuomonę - taisykite.
O aplamai - jei BLAU pakeisite i kitokį atkurimo šaltinį - blogiau tikrai nebus.
2002 LA 72 buvo topinis iš BP, po to buvo bremen 74 ir 76. Atrodo kad is Sky line dabar gamina tik bremen 78. Dėl paskutinio teiginio-tik tiek, kad blogiau tikrai gali būti ir smarkiai...
Jau geriau seattle mp74 negu LOS ANGELES 72! pastarojo atvartimo mehanizmas,niekam tikes,pastoviai stringa.
zigis
2009-10-27, 12:23 AM
Atsiprasau,bet nenoriu kurti papildomos temos.
Automobilio e46 universalo sistema sudaro pioneer avh 5950dvd, dls ur12,rf 1001bd,ms6a,audison vrx4.300. Priekines dureles esu pasiruoses,bet viska palikes originaliose vietose,jog 'skolintojai' neuzmatytu.
Beda ta,kad salone truksta muzikos uzpildymo is uz nugaros. Db turiu nupirkes dar vienus ms6a komponentus. Ar kas nors pasikeistu jei juos(mid) sumontuociau i gala,o aukstadaznius i galiniu dureliu stoikes? ar cia tik niekam tikes sumanymas ir tiesiog reikia perdaryti prieki (pagaminti ant abloskiu podiumus ir sudvigubinti (mid) ).... Mano klausomiausia muzika Enigma,Enya,Depeche mode,Phil Collins ir t.t. Atsiprasau jei ka ne taip parasiau.
ErnasGTD
2009-10-27, 02:50 PM
Atsiprasau,bet nenoriu kurti papildomos temos.
Automobilio e46 universalo sistema sudaro pioneer avh 5950dvd, dls ur12,rf 1001bd,ms6a,audison vrx4.300. Priekines dureles esu pasiruoses,bet viska palikes originaliose vietose,jog 'skolintojai' neuzmatytu.
Beda ta,kad salone truksta muzikos uzpildymo is uz nugaros. Db turiu nupirkes dar vienus ms6a komponentus. Ar kas nors pasikeistu jei juos(mid) sumontuociau i gala,o aukstadaznius i galiniu dureliu stoikes? ar cia tik niekam tikes sumanymas ir tiesiog reikia perdaryti prieki (pagaminti ant abloskiu podiumus ir sudvigubinti (mid) ).... Mano klausomiausia muzika Enigma,Enya,Depeche mode,Phil Collins ir t.t. Atsiprasau jei ka ne taip parasiau.
Pasidaryk gerus podiumus ir nereikės tau į galą nieko, būtų trijuostė sistema tai galėčiau pasiūlyt pigiai gerus podiumus į e46.
zigis
2009-10-27, 06:58 PM
Parašyk i pm