PDA

View Full Version : del subo pasirinkimo help

AND
2005-01-22, 08:55 AM
tai va padejau draugeliui susidet komponentus alpine sps171a ir stipriu macrom 44.50, reikia tik subo, bet tam stipriui 4 omais bridzu 140 rms tai reik galvot koki, nes visu nepabandysi. Bandem Hertz hs 250, bet uzdaroj dezej nu, bet priekis permusa ta bosa, o prieki tai neblogai padarem su 5 lapais bitumo ir 2 lapais paralono. Reikia patarimo koki suba deti, kad pavilktu tas stiprius. Bosas butu statomas i bandpasine arba deze su faziku, muzika progresivas... as suprantu, kad jam reikia didelio jautrumo subo, bet tas hertzas tai nieko neparode, nebant ji grust i bandpasa? Vienu zodziu per gerai isejo priekis:)

RemovE
2005-01-22, 01:54 PM
bet priekis permusa ta bosa
Ka cia turejai omeni kad permusa?

O tas Hertz bandpass dezeje tikrai daug geriau pasirodytu. Ir dar vienas dalykas ten tie jautrumai ant Hertz subo tai tokie biski padidinti.

P.S. jei bandysi ta hertz bandpass dezeje tai duok zinot ar kas gavosi geriau...

atvortke
2005-01-22, 05:38 PM
bet priekis permusa ta bosa
Ka cia turejai omeni kad permusa?

O tas Hertz bandpass dėžėje tikrai daug geriau pasirodytu. Ir dar vienas dalykas ten tie jautrumai ant Hertz subo tai tokie truputį padidinti.

P.S. jei bandysi ta hertz bandpass dėžėje tai duok žinot ar kas gavosi geriau...as manau permusa tai per garsiai priekis nu tipo kontrastas :) kai liks pinigu nuo masinos tai darysiu hertza es 300 man rodos taip vadinasi darysiu bandpasa jam, ziuresim kas gausis

AND
2005-01-24, 06:04 PM
tai matote mes jo neturim tik buvom pasiskoline ir ymete pabandyt. Nu bet sakau boso negirdet( nu girdet biski), bet nusukus prieki tai jis bumsi lyg noormaliai. Sakau gal kas patart gali koki bosa ziuret, kad paveztu sitas stiprius 140rms'o ?

AND
2005-01-26, 02:52 PM
?????

Rycka
2005-01-26, 10:24 PM
tai matote mes jo neturim tik buvom pasiskoline ir ymete pabandyt. Nu bet sakau boso negirdet( nu girdet truputį), bet nusukus prieki tai jis bumsi lyg noormaliai. Sakau gal kas patart gali koki bosa žiūrėt, kad paveztu šitas stiprius 140rms'o ?

gali rainbow pabandyt. atgoja savo pinigus. jautrumas geras ir siaip nera galingas

Tesla
2005-02-02, 01:42 AM
Kaikurie DLS'ai gana jautrus, pvz W610 cia kazkas stumde. tai jo jautrumas realus virs 90dB. Stipriaus galingo nereikia..
O Hertz'as band-pass'e neparode kazko stebuklingo. Na turi greitumo, tikslumo, bet slegio buvo palyginti nedaug... ir apskritai, grojimas buvo panasesnis i vented dezes, nei i band-pass.

Artūras-M
2005-02-02, 01:48 AM
O Hertz'as band-pass'e neparode kazko stebuklingo. Na turi greitumo, tikslumo, bet slėgio buvo palyginti nedaug... ir apskritai, grojimas buvo panasesnis i vented dežes, nei i band-pass.

Esu daręs ne vieną bandpass dėžę būtent HS-250. Šitie subai tikrai groja puikiai ir jautrumas geras. Taip kad problema dėžėj ;)

Tesla
2005-02-02, 08:26 AM
as turejau galvoje ES300

Artūras-M
2005-02-02, 10:03 AM
as turėjau galvoje ES300

O žmogus pradžioj kalbėjo apie HS-250. Tai kam reikalinga tokia diskusija ? HS-300 tikiu kad dėžės geros nesugebėsit padaryt, nes reikia daug tiksliau sudėliot viską. O HS-250 JBL speakershop'as parodo viską beveik taip kaip reikia, tik portą būtina patrumpinti šiek tiek ;)

Arvydas
2005-02-02, 03:32 PM
Pabandykit Hertz ES 250. (su HS kaip ir nebandziau). Ten pagal gamintojo duomenis tai lempas raso del kameru turio.... (turejau tokia bandpass'ine dezute leva pasidares...grynai ant bandymu.... mintis ta, kad siena vidine ir priekine galima stumdyti, bet tik su faziku problemos, nes skirtingi dydziai, skirtingos ir plokstes). Tai va... uzdara kamera pas mane buvo apie 16-17 L, o "ventiliuojama" 23-24 L.
Smagiai "stuksejo". Na cia skonio reikalas... man asmeniskai labiau patinka vented, bet cia tik mano nuomone... Be to, TIKSLIAI nezinant duomenu, ziauriai sunku padaryti gera bandpasa...