PDA

View Full Version : 2V ar 4V

Saull
2009-11-03, 05:20 AM
perverciau foruma search pagalba, bet neradau atsakymo i dominanti klausima.

grotuvas : CDA 9886
Stiprintuvas priekiui: JL G2150

kiek skaiciau si bei uzsienio forumus, visur uzsimenama apie grotuvo ir stiprintuvo isejimo voltu suderinamuma ir kaip gerai yra 4 v. Uzsienio forumuose dauguma teigia jog 2 ar 4 voltai nera svarbu - didesne itaka daro S/N ratio.
Mano klausimas butu
kuris nustatymu variantas butu geresnis mano atveju?:
1) dabartinis : voltai stiprintuve 0.8-2, apie 70% stiprintuvo gain galios, o grotuvas 22is35 garso.
2) voltai stiprintuve 2-8v (8v didziausias jei gerai pamenu), visas gain'as stiprintuve , apie 32 is 35 grotuvo.

voltu padetys stiprintuve yra dvi: 0.8-2 ir 2-8.

Klausiu, nes paprasciausia nustacius stiprintuve tokius voltus koks yra grotuvo isejimas - 4v siuo atveju, groja labai tyliai.

aciu

Saull
2009-11-03, 10:34 PM
Bet Jūs žmonės man patinkat - kad atsakyt i klausimą tai nei vieno, bet kai ispejimą duot, dėl kurio jau pasiaiškinau ( negaliu darbe turėti LT kalbos ) tai atsiranda. Tipiški broliai Lietuviai - žino, bet niekam nesakys, arba is3.14davos.

JLsystem
2009-11-03, 10:46 PM
Tokia ta relybė :D šiaip tai padidink jauturma, ir bus ok. nesinervuok ten nieko nebus. nors pas mane ant genesio uzsukta and maziausio jautrumo (tipo tyliausiai) tai galiu atsukti pilna grotuvo garsa. (88rs 5V preout) siaip tai niekas ten nesuges jei naudosi tuos 0,4-2 . ziurek kaip tau geriau groja

Artūras S
2009-11-04, 08:15 AM
Pirmiausiai reikia atsukti grotuvo garso reguliatorių apie du trečdalius. Šiuo atveju galėtų būti apie 20-25 padalos. Tada stiprintuvo jautrumą suki iki tol kol atsiranda pakankamai daug garso. Tai būtų tavo klausymo max.. Jį nusistatai kaip tau atrodo. Žinoma tai nereiškia, kad kolonėlės turi plyšauti be proto.

PS>Bet Jūs žmonės man patinkat - kad atsakyt i klausimą tai nei vieno, bet kai ispejimą duot.........
Kad parašei tai dar nereiškia, kad visi turi laiko ir tik laukia kada galima suteikti patarimą.Pvz aš tik šiandien pirmą kartą pamačiau šitą temą.

Edmas
2009-11-05, 12:35 PM
Bet Jūs žmonės man patinkat - kad atsakyt i klausimą tai nei vieno, bet kai ispejimą duot, dėl kurio jau pasiaiškinau ( negaliu darbe turėti LT kalbos ) tai atsiranda. Tipiški broliai Lietuviai - žino, bet niekam nesakys, arba is3.14davos.
Lituanienne incapable d'écrire - d'écrire en français, mais correcte. Membres du Forum lors de la 5 et ne peut pas se souvenir de tous ce qui peut ou ne peut pas écrire correctement.

o pastabas rašyk Čia (http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?f=13)
P.S. aš ir su telefonu tau galiu rašyti ne tik lietuviškai bet ir kokia nors kitokia kalba, taisyklingai ir kompas man tam reikalui nebūtinas. ir darbovietėje esančios aplinkybės neverčia manęs nusižengti forumo taisyklėms. negali įdiegti kalbos - naudokis virtualia klaviatūra. Jei negaliu - nerašau.

Saull
2009-11-05, 02:05 PM
Tai ka tu man siūlai, vien del forumo interneto paketą telefonui užsisakyti? Esi tikras vyras jei ir su telefonu gali rašyti, ir prancūzižkai. Tu supranti kas tai tyra vartotojų teisių ribojimas ? Gal turėčiau nueit pas admin'ą ir paprašyt jog mano kabinete suinstaliuotų LT kalbą tam jog LT forume galėčiau Lietyuviškai rašyt?

Juokingi Jūs man su ta savo LT kalba. Kai paskaitau, tai kas antras net ir su LT raidėm rašo darydamas daugiau klaidų nei aš be LT raidžių. Pasakiau svarbią priežastį kodėl nerašau LT ir gana. Užsiiminėjat kažkokiom nesamonėm ir vis tą skundų skyriu kiša, o patys prisidengdami a la valdžios statusu OT darot.

P.S. Pancūziškai tai su klaidom parašei jei ką :) . Čia pasimandravot tamsta norėjot ar kaip ?

Edit: Vietoi to jog tas beletristikas čia rašinėji - geriau į klausimą ( us) atsakytum ir nebūtų tos mano neteisingos rašliavos pagal tamstas.

Edmas
2009-11-05, 10:14 PM
Tai ka tu man siūlai, vien del forumo interneto paketą telefonui užsisakyti? nenori nerašyk išvis, apsieisim manau ir be tavęs ir aš tau nieko nesiūlau

Esi tikras vyras jei ir su telefonu gali rašyti, ir prancūzižkai. Tu supranti kas tai tyra vartotojų teisių ribojimas?
registracijos metu paspaudei, kad sutinki su taisyklėmis - vadinasi privalai jų laikytis arba būsi baudžiamas ir man nepasakok apie vartotojo teises, nes tavęs per prievartą čia niekas neliepė registruotis ir tai atlikai savo noru. o jei nesutinki su taisyklėmis gali nedalyvauti diskusijose ir išsiregistruoti.
Gal turėčiau nueit pas admin'ą ir paprašyt jog mano kabinete suinstaliuotų LT kalbą tam jog LT forume galėčiau Lietyuviškai rašyt? eik kur tu nori ir pas ką nori, bet aš tikrai neprivalau kiekvienam ąsmeniškai aiškinti kaip ką daryti, kad rašyti taisyklingai

Juokingi Jūs man su ta savo LT kalba. Kai paskaitau, tai kas antras net ir su LT raidėm rašo darydamas daugiau klaidų nei aš be LT raidžių.
Gal ir juokingas, bet kitą kartą pagalvok ar verta naudoti būdvardį, nes galiu ir įsižeisti. O tu ar atskiri taisyklingą rašyseną nuo teisingos? aš ir rašydamas taisyklingai priveliu kiekviename sakinyje kartais ir po kelias klaidas, bet rašau taisyklingai.
Pasakiau svarbią priežastį kodėl nerašau LT ir gana.
svarbi priežastis gali būti tik laikina 5-10 dienų, bet ne ištisai, ir ne mano probemos dėl tavo darbdavio ir tavo santykių su juo. neškis i darbą savo PC jei nori, man jokio skirtumo.
Užsiiminėjat kažkokiom nesamonėm ir vis tą skundų skyriu kiša, o patys prisidengdami a la valdžios statusu OT darot. aš toks pats narys kaip ir tu ir valdžia su manimi nesusijusi.

P.S. Pancūziškai tai su klaidom parašei jei ką :) . Čia pasimandravot tamsta norėjot ar kaip ? aš esu lietuvis ir mokiausi anglų. bet nors ir itališkai parašyčiau teisingiau nei tu šiukšlini forumą rašydamas netaisyklingai lietuviškai. niekas už klaidas nebaudžia nei vieno, bet baudžia už netaisyklingą raštliavą. ir nepasidižiuok pasakyk kur klaidos.

Edit: Vietoi to jog tas beletristikas čia rašinėji - geriau į klausimą ( us) atsakytum ir nebūtų tos mano neteisingos rašliavos pagal tamstas. i klausimą aš ir lietuviškai galiu atsakyti, bet tu klausk angliškai nes ne aš netaisyklingai rašau - tai tavo probema.

AutoBoomsas
2009-11-05, 10:51 PM
Rakinkit ir trinkit lauk šią temą tik forumą teršiat.

Saull
2009-11-05, 10:58 PM
O kas ponuliui Edmui duos įspėjimą už rašymą ne vietoj ir ne į temą? ar čia tik paprasti mirtingieji , neturintys papildomų privilegijų už tai baudžiami ? o Tamsta , kaip ir dauguma Lietuvaičių prileistų prie lovio galite viską ?

Patarčiau nežiūrėti taip iš aukšto į kitus. Tamstai vieninteliam taip užkliuvo mano rašysena, visi kiti moderai/adminai manau suprato mano problemą. Beje savo ditirambuose praktiškai visur prieštarauji pats sau...

Saull
2009-11-05, 10:59 PM
Rakinkit ir trinkit lauk šią temą tik forumą teršiat.
O kuo bloga tema? OT tik gal per daug isivyravo ir tiek, bet manau netruks pravalyt.

atvortke
2009-11-05, 11:21 PM
O kuo bloga tema? OT tik gal per daug isivyravo ir tiek, bet manau netruks pravalyt.
O aš taipogi siūlau susitvarkyt kompą ir rašyt su lietuviškais simboliais. Matai, postu prieš sugebėjai rašyt, o dabar ??? Nudžius rankos?

Saull
2009-11-06, 03:41 AM
gal jau baigiam ?
Pastabas supratau ir pasistengsiu is darbo, kur negaliu rasyt lietuviskai, visai nerasyt. Rasysiu is namu ir visiems bus ramiau.

atvortke
2009-11-06, 08:46 AM
gal jau baigiam ?
Pastabas supratau ir pasistengsiu is darbo, kur negaliu rasyt lietuviskai, visai nerasyt. Rasysiu is namu ir visiems bus ramiau.
tai kokie dar klausimai? Artūras-S tau nepatingėjo ir parašė gerą būdą, tai ką, dabar visiem iš eilės rašyt tokį metodą, kad tamsta įsitikintų ir nueitu pasireguliuot?

Edmas
2009-11-06, 12:29 PM
O kas ponuliui Edmui duos įspėjimą už rašymą ne vietoj ir ne į temą? ar čia tik paprasti mirtingieji , neturintys papildomų privilegijų už tai baudžiami ? o Tamsta , kaip ir dauguma Lietuvaičių prileistų prie lovio galite viską ?

Patarčiau nežiūrėti taip iš aukšto į kitus. Tamstai vieninteliam taip užkliuvo mano rašysena, visi kiti moderai/adminai manau suprato mano problemą. Beje savo ditirambuose praktiškai visur prieštarauji pats sau...
pasikartosiu, kad esu niekuo neišsiskirantis iš kitų ir toks pats narys kaip ir tu. ir prie lovio neprileido manęs niekas. į tą lovį tik įdedu periodiškai. Tą padaryti gali visi be jokių išimčių. o privilegijos tokios kaip ir visų. nesu nei administratorius nei moderatorius. bet manęs kaip ir kitų narių buvo paprašyta prižiūrėti tvarką, ir to prašymo aš laikausi.

1. Forume privaloma rašyti taisyklinga pasirinkta kalba. Leistinos visos pasaulio kalbos.
Nesilaikantys taisyklių bus blokuojami be perspėjimo.
Kas nesutinka, turi teisę nedalyvauti diskusijose ir išsiregistruoti.
Nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės.

buvai įspėtas, nors to daryti neprivalėjau...

Artūras S
2009-11-06, 12:57 PM
Edmas teisus, bet siūlau daugiau nesiginčyti šia tema. Taisyklėse viskas aiškiai išdėstyta. Tikiuosi Saull artimiausiu metu susitvarkys tas savo raides ir ateityje rašys lietuviškomis raidėmis.:)

ZaXaS
2009-11-06, 03:20 PM
Artūrai, o kodėl reikia grotuvui užsukti būtent du trečdalius? :rolleyes: Kodėl ne visą garsą?

kreizas
2009-11-06, 03:33 PM
Artūrai, o kodėl reikia grotuvui užsukti būtent du trečdalius? :rolleyes: Kodėl ne visą garsą?
dėl iškraipymų

ZaXaS
2009-11-06, 03:53 PM
Tai gal tada vertėtų bandyti surasti tokį viduriuką, kad ir grotuvo ir stiprintuvo gain'ai būtų maždaug per vidurį? :rolleyes:

omsonass
2009-11-06, 03:58 PM
Tai gal tada vertėtų bandyti surasti tokį viduriuką, kad ir grotuvo ir stiprintuvo gain'ai būtų maždaug per vidurį? :rolleyes:
jei tokiu atveju tau gražiau taip skambės tai taip ir susireguliuok, čia nėra kaip taisyklė,kad reikia tik vienaip suderinti, derini kaip pačiam geriau atsižvelgiant į pačių daiktų charakteristikas

Edmas
2009-11-06, 06:09 PM
tarkim pas mane mašinoje du keturkanaliai ir dvikanalis. vienas keturkanalis gain ant minimumo antras per vidurį ir dvikanalis max. bet deje iš dvikanalio ir tūksta dar kažko, tai kažkiek kompensuoja keturkanalis kur per vidurį, bet tai neišeitis ir toks grojimas man visiškai nepatinka. sprendimo būdas yra kitur, bet nėra laiko ir pinigų.
o karso kiekio atžvilgiu man užtenka groruvo rankenėlę pasukti iki vidurio. jei po gero bokalo alaus - du trečdalius.

Artūras S
2009-11-06, 06:45 PM
Atsukus grotuvo lygį iki max švaraus garso turime max dinamikos.Viskas tik dėl to. Dėl gyvumo.

PonasX
2009-11-06, 08:04 PM
Vidinis stiprintuvas mano mago: klausyt galima iki 22-23 (garso lygio vienetų, toliau glv), o maksimumas yra 35 glv. Tai ir LineOut'e ~ nuo 23 atsiras nešvarumų? Tiesiog visą laiką galvojau, kad garso šaltinis turi būt atsuktas iki maksimumo...

JoJo
2009-11-06, 08:06 PM
Geriausia iki 30 daryk maximuma,toliau jau ir nebegarseja...

Artūras S
2009-11-06, 08:30 PM
Dažniausiai švaraus garso būna maždaug du trečdaliai garso rankenėlės eigos.

PonasX
2009-11-06, 08:50 PM
Dėkui, reiks rytoj paeksperementuot, ar mano klausa išgirs skirtumą su mano sistema :\

ZaXaS
2009-11-06, 11:50 PM
Vidinis stiprintuvas mano mago: klausyt galima iki 22-23 (garso lygio vienetų, toliau glv), o maksimumas yra 35 glv. Tai ir LineOut'e ~ nuo 23 atsiras nešvarumų? Tiesiog visą laiką galvojau, kad garso šaltinis turi būt atsuktas iki maksimumo...

Na mes kalbam ne apie mago vidinius stiprintuvus ;) Šiaip aš esu suisiregulevęs taip, kad galėčiau magą sukti iki galo (patogumo ir saugumo dėlei). Stiprintuvai atsukti maždaug iki pusės. Ir kažkodėl abejoju ar išgirsiu skirtumą kitaip suregulevęs.

Na bet jeigu jūs taip sakot, tai reikės pabandyti :beer::beer:
Gal neapgavot :D

PonasX
2009-11-07, 10:46 AM
Tai aš irgi galvodavau, kad jeigu mage yra 35 garso lygio padalos, tai LineOut'e ir prie 35 nebus didelių ausiai girdimų iškraipymų, todėl ir sureguliuota pas mane taip, kad jeigu klausaus muziką, tai būna 20-28 padalos, priklausomai vienas važiuoju ar ne, o jeigu vienas ir noriu masažo, tai visus 35 atsuku ir čia jau būna daug maž maksimaliai išnaudoti stiprintuvų galingumai (man rodos tik subo stiprintuvas pritildytas, nes antraip subas užgožia kitas juostas) :)

Na bet... Pabandyti manau verta :)

peris
2009-11-07, 11:50 AM
man asmeniškai grotuve dažniausiai pradeda aiškiai girdėtis iškraipymai maždaug nuo 20-23 padalų

Edmas
2009-11-07, 12:26 PM
Na mes kalbam ne apie mago vidinius stiprintuvus ;) Šiaip aš esu suisiregulevęs taip, kad galėčiau magą sukti iki galo (patogumo ir saugumo dėlei). Stiprintuvai atsukti maždaug iki pusės. Ir kažkodėl abejoju ar išgirsiu skirtumą kitaip suregulevęs.

Na bet jeigu jūs taip sakot, tai reikės pabandyti :beer::beer:
Gal neapgavot :Dvot būtent jei dažnai turi keleivių taip ir palik (dėl saugumo) juk pats visvien nevynioji volume rankenėlės iki max pastoviai. o normaliai klausant ir gaunasi tie 2/3...

ZaXaS
2009-11-07, 01:13 PM
Tavo teisybė :p
Bet visvien pabandysiu :rolleyes: :D