PDA

View Full Version : patarkit

good_mood
2009-11-03, 05:24 PM
Kaip bagazinei subo deze tvitinama kad kaip suki posuky ji neslidinetu po visa bagazine ?

JLsystem
2009-11-03, 05:28 PM
Su bagazo tvirtinimo dirzais.

Black Scorpio
2009-11-03, 06:43 PM
šeip dar varžtai padeda :old:

good_mood
2009-11-03, 08:41 PM
o gal gali pasakyti kur tuos diržus galima nusipirkti ? nes šnd buvau nulėkęs iki senuku pažiūrėt gal ką rasiu bet kažkaip nk neradau tai gal tiesiog neužmačiau aš jų, kuriuoje vietoje jie būna ?

KaTiS
2009-11-03, 08:54 PM
O gal nežinai ko ieškojai? :) Man kažkodėl atrodo jog JLsystem turėjo omenį tokius guminius raiščius, kur abiejose pusėse po kablį būna. Ko gero supratai ką sakau o gal supratai ir ką JLsystem sakė...
Dar pagalvojau, kad būtų galima per vidurį dugno arba keturis kampuose vinis įkalti, po pusė cm arba po cm ir nužnybti su replėm, kad liktu šiek tiek išlindę, tai neleistų slidinėti dėžei ir nesimatytu papildomu "interjero dalių" :)

radical
2009-11-03, 09:00 PM
Kaip bagazinei subo deze tvitinama kad kaip suki posuky ji neslidinetu po visa bagazine ?
Gali nusipirkti senukuose metalinius kampukus juodus ir iš nugaros boso prisukti tiek prie boso tiek prie mašinos korpuso ir niekur neslidinės arba tokios lipioškės būna kaip striukėse ir t.t viena dalis grubi kita minkšta ,tai jas priklijuot prie boso dugno ir prie mašinos bagažines medžiagos tada ir neturetu slidinėti

kalimciks
2009-11-03, 09:03 PM
paprasčiausias būdas-tai vadinamosios lipūškės,kurios būna pvz. ant vaikiškų kedų užsegimui,nueini i senukus užuolaidų skyriuj jų yra...viena pusė lipni, kita - "aštrioji" taip įkimba i bagažinės "kilimą" kad tas bosas tikrai niekur nečiuožinės.

AURIS-T
2009-11-03, 09:36 PM
o pas mane prie boso dėžės dugno su skobomis prišaudytos juostelės paralono ir dežė niekur neslidinėja-manau tai pats paprasčiausias problemos sprendimo būdas

good_mood
2009-11-03, 09:44 PM
dėkui labai visiems :)

JLsystem
2009-11-03, 10:20 PM
NA daugumoj mašinu yra bagažines kampuose kilpos. prie kurių galima priristi suverziamus dirzus ir itvirtinti inkilą.