Prisijungti

View Full Version : Infinity Kappa 120.3 SE vs. Phase linear SX 12

Prelude
2005-01-26, 02:13 PM
Tai va,nezinau ka daryti, niekaip negaliu apsispresti del kurio nors is siu subu,seip dalinai charakteristikos geresnes infinity nors dauguma sako kad geraiu ir graziau gros phase,abiejais atvejais kalbu apie uzdaro tipo dezes.Infinity 300w RMS o phase 220wRMS.

Svajūnčikas
2005-01-26, 03:00 PM
Tai va,nežinau ka daryti, niekaip negaliu apsispresti del kurio nors is siu subu,šiaip dalinai charakteristikos geresnes infinity nors dauguma sako kad geraiu ir gražiau gros phase,abiejais atvejais kalbu apie uždaro tipo dežes.Infinity 300w RMS o phase 220wRMS.

Jei Infinity, tai manau Kappa Perfect , nes paprastas Kappa tai nieko gero.... Mano asmeninė nuomonė. :?

Robertas-G
2005-01-26, 05:04 PM
Tai va,nežinau ka daryti, niekaip negaliu apsispresti del kurio nors is siu subu,šiaip dalinai charakteristikos geresnes infinity nors dauguma sako kad geraiu ir gražiau gros phase,abiejais atvejais kalbu apie uždaro tipo dežes.Infinity 300w RMS o phase 220wRMS.

Jei Infinity, tai manau Kappa Perfect , nes paprastas Kappa tai nieko gero.... Mano asmeninė nuomonė. :?
nu Svajunai, kaip cia taip savo subo nebemylite...:D
siaip Phase Thriller Pro neblogi subai, bet jie brangesni. sitas modelis - biesas zino... :roll:

Svajūnčikas
2005-01-26, 05:22 PM

nu Svajunai, kaip cia taip savo subo nebemylite...:D
šiaip Phase Thriller Pro neblogi subai, bet jie brangesni. šitas modelis - biesas zino... :roll:

Nu vot nemyliu aš jo nors tu ką, jei rasčiau pirkėjaą tai greitai atsikratyčiau.... Noriu minkšto, gilaus, greito, boso, kurio grojimas nesikeičia gerai davus watų....

Robertas-G
2005-01-26, 05:28 PM
na tai padaryk saviskiui bandpasa, ir viskas atsistos i savas vietas. sakiau jau ne karta :!:

Svajūnčikas
2005-01-26, 05:32 PM
na tai padaryk saviskiui bandpasa, ir viskas atsistos i savas vietas. sakiau jau ne karta :!:

.....taip sakei, bet rankos vis neprieina. Nes tuomet dėžė padvigubės ir reikės perdaryt visą bagažinę, o tai darbo dafigą.
....kitas dalykas, gal galėtum duoti kur paklausyti gero bandpass'o mašinoj? Nes blemba norėčiau išgirsti koks turi būti normalus bandpassinis garsas.... gal..... :roll:

Rycka
2005-01-26, 10:21 PM
siaip phase sx nieko gero. paliko silpno subo yspudi. mazesnej masinoj uztenka o su didesniu turiu tai blogiau. kappa 12.3 se zymiai geriau atgroja savo $.
asmeniskai man labiau patiko infinity negu sx.
apie Perfect geriau nekalbam (750 lt :shock: ) :lol: siai geriau pataupyk simtely dar ir nusipirk uz 500 lt phase triler pro 12 ir tikrai nesigailesi.