Prisijungti

View Full Version : Kaip geriausia butu montuot suba i Volvo 850 (sedanas)

dew
2005-01-27, 01:18 PM
Subas 30cm skersmens.

Artūras S
2005-01-28, 09:57 AM
Į dėžę bagažinėje.

Robertas-G
2005-01-28, 12:52 PM
dar reiktu pridurti kad deze turetu buti bandpass... kitaip nekazkas i salona pateks, jei sedanas. jei masina universalas - tada kita kalba.

Artūras S
2005-01-28, 02:22 PM
dar reiktų pridurti kad deže turėtų buti bandpass... kitaip nekažkas i saloną pateks, jei sedanas. jei masina universalas - tada kita kalba.

Robertai,neturi reikšmės žemam dažniui net siena o tu šneki apie sedaną.Žemam dažniui sedanas dzin ,jis eina kiaurai viską.

TAdzhius
2005-01-28, 03:35 PM
dar reiktų pridurti kad deže turėtų buti bandpass... kitaip nekažkas i saloną pateks, jei sedanas. jei masina universalas - tada kita kalba.

Robertai,neturi reikšmės žemam dažniui net siena o tu šneki apie sedaną.Žemam dažniui sedanas dzin ,jis eina kiaurai viską.

o jej sedane bagazhnikas nuo salono ackirtas metaline pertwara, kuri yra padengta garsa izoliuojanchia medzhiaga??? plius dar sedynes...

bent BMW e30 taj ishlupus galines sedynes, palange ir nupleshius tas wisas medzhiagas tikraj jauchiasi skirtumas

INXS
2005-01-28, 04:23 PM
dar reiktų pridurti kad deže turėtų buti bandpass... kitaip nekažkas i saloną pateks, jei sedanas. jei masina universalas - tada kita kalba.Robertai,neturi reikšmės žemam dažniui net siena o tu šneki apie sedaną.Žemam dažniui sedanas dzin ,jis eina kiaurai viską.
na as nesutikciau su tavo pasakymu, nes pvz MB e klases 210kebulas, tai kuro bakas stovi, ir ta pati aparatura buvo sudeta mano lagunoj(checbekas) ir perdejom i ta mersa, boso kaip ir nebesigirdi (isorej geriau girdisdi nei salone;]]). todel sedanuj tox sprendimas ner optimaliausias (cia mano kaip eilinio piliecio pastebejimai;])

Svajūnčikas
2005-01-28, 05:17 PM
Būdai sedanams:

*Bandpass, su portu į palangę
*Bandpass, portas į rankų atlošą
*Uždara dėžė, o wooferis į palangę
*Uždara dėžė, o wooferis į rankų atlošą
*Dėžė su faziku, kai wooferis į atlošą, o portas į palangę
*Dėžė su faziku, kai wooferis ir portas į palangę

Tikiuosi supratot.... :roll:

Arunas B
2005-01-28, 10:30 PM
Būdai sedanams:

As asmeniskai rinkciausi band pass bet cia dar ir skonio klausimas ;)

INXS
2005-01-29, 07:46 PM
Būdai sedanams:
As asmeniškai rinkciausi band pass bet cia dar ir skonio klausimas ;)
ne tik skonio reikalas ir pinigu kiekis kisenej;]

Robertas-G
2005-01-31, 02:17 PM
Būdai sedanams:
As asmeniškai rinkciausi band pass bet cia dar ir skonio klausimas ;)
ne tik skonio reikalas ir pinigu kiekis kisenej;]
pinigai kaip pinigai - skonis visada svarbiau! svarbu issirinkti sau tinkanti ir patinkanti dezes tipa...

Vytska
2005-05-08, 11:57 PM
Nu as va sedane padejau uzdara deze i bagazine ir kazkaip nebeskamba bliamba, todel manau kad uzdara deze po palange ir bosai i vidu tai yra pats geriausias varijantas. Na bet kaip visada - CIA JAU SKONIO REIKALAS 8)

Qrmis
2005-05-09, 09:56 AM
e...Svajuncikas, a kaip galvoji universalo tipo kebule turetu but?
kur pertvaros visiskai nera:)

Vytska
2005-05-09, 10:50 AM
Na tai man va ta pati situacija. Turejau universala ir pas mane uzdara deze su dviem bosavykais buvo ideta, tai bamsedavo labai svariai ir tixliai atkartodavo zemus daznius, bet va isigijau sedana ir ta pacia deze idejau i bagazine, ir gavosi kazkokia bezabrazija ( "issigimes bandpass") zemas nevienodai stiprus ir visa kita, todel bandysiu prie palanges lipdyti deze,kad bosai butu i salona o deze kabetu po palange. Tikiuosi, kad gausis sis tas. O jeigu perdaryciau uzdara deze i deze su portu ir porta isvesciau i palange, kaip jusu nuomone - ar gautusi kasnors teisingesnio???

kikiss
2006-04-09, 02:36 PM
Būdai sedanams:

man idomu 5 variantas. jei nera atloso?ka tada?

MidaX
2006-04-24, 12:34 AM
Būdai sedanams:

man idomu 5 variantas. jei nera atloso?ka tada?

tada sitas varijantas atkrenta ;)

Julius2
2006-04-24, 09:19 AM
dar reiktų pridurti kad deže turėtų buti bandpass... kitaip nekažkas i saloną pateks, jei sedanas. jei masina universalas - tada kita kalba.Robertai,neturi reikšmės žemam dažniui net siena o tu šneki apie sedaną.Žemam dažniui sedanas dzin ,jis eina kiaurai viską.
na as nesutikciau su tavo pasakymu, nes pvz MB e klases 210kebulas, tai kuro bakas stovi, ir ta pati aparatura buvo sudeta mano lagunoj(checbekas) ir perdejom i ta mersa, boso kaip ir nebesigirdi (isorej geriau girdisdi nei salone;]]). todel sedanuj toks sprendimas ner optimaliausias (cia mano kaip eilinio piliecio pastebejimai;])

draugas turi 300 kebulas w124 benzino bakas uz sedynes pas ji sudeti du DSL'ai 25 o gal 20 cm tai jokio zemo nesigirdi groja garsiai bet kazkaip zemas nuslopintas yra

atvortke
2006-04-24, 06:58 PM
draugas turi 300 kebulas w124 benzino bakas uz sedynes pas ji sudėti du DSL'ai 25 o gal 20 cm tai jokio žemo nesigirdi groja garsiai bet kažkaip zemas nuslopintas yra
tai kad taip paprastai ten nepadarysi , kad grotų :smt018

Julius2
2006-04-25, 09:27 AM
draugas turi 300 kebulas w124 benzino bakas uz sedynes pas ji sudėti du DSL'ai 25 o gal 20 cm tai jokio žemo nesigirdi groja garsiai bet kažkaip zemas nuslopintas yra

nepaminejau kad deze uzdaro o sedane uzdara ne kas :smt021

atvortke
2006-04-25, 11:05 AM

nepaminėjau kad deže uždaro o sedane uždara ne kas :smt021
nieko blogo uždara dėžė tiesiog reik mokėt su ja elgtis.

Julius2
2006-05-03, 09:34 AM

nepaminėjau kad deže uždaro o sedane uždara ne kas :smt021
nieko blogo uždara dėžė tiesiog reik mokėt su ja elgtis.

ta deze su dviem DLS subais isimat ir masinos kuri atrodo lapine daryta kaip parodine tad nemanau kad deze blogai padaryta

atvortke
2006-05-03, 09:10 PM
Kad firmoj daryta tai jau čia kažkas tokio? O man visai dafeni kur daryta. Skaityk tarp eilučiu ir suprasi

Julius2
2006-05-04, 03:22 PM
Kad firmoj daryta tai jau čia kažkas tokio? O man visai dafeni kur daryta. Skaityk tarp eilučiu ir suprasi

atvortke nesikelk nes kad cia tave visi giria man dzin, o lapine daug masinu daryta ir klausyti teko ne viena taip kad labai nerekauciau, lapina daug zmoniu zino...

atvortke
2006-05-04, 08:56 PM

atvortke nesikelk nes kad cia tave visi giria man dzin, o lapine daug masinu daryta ir klausyti teko ne viena taip kad labai nerekauciau, lapina daug žmonių zino...
nelabai pastebejau kad girtų kas nors. Pasižiūrėk į Mindaugą- dirba oficialiai, bet garaže o mašinytes padaro ojojoi kokias :smt023

Julius2
2006-05-05, 01:11 PM

atvortke nesikelk nes kad cia tave visi giria man dzin, o lapine daug masinu daryta ir klausyti teko ne viena taip kad labai nerekauciau, lapina daug žmonių zino...
nelabai pastebejau kad girtų kas nors. Pasižiūrėk į Mindaugą- dirba oficialiai, bet garaže o mašinytes padaro ojojoi kokias :smt023

tu gal negirdejai, bet yra kas girdejo o blogu atsiliepimu visada buna kad ir kaip firma vadinasi...

EXONN
2006-06-14, 09:10 PM
pasmane volvo 460 ir subas bagazinei. JBL gt3-12 deze su faziku o salone zemo perakis. Aisku skonio reikalas kaip wisada. Bet man tai uztenka pilnai.