PDA

View Full Version : Dėl Eaglemaster AS-300

vartotojas
2009-11-21, 03:50 PM
Sveiki, įsidėjau signalizaciją Eaglemaster AS-300. Ir visai neseniai pastebejau paspaudus galinio lango apšildymo mygtuka isijungia sirena. Nlb suprantu kodel taip yra. Kadangi man ji reikalinga tik dėl centrinio tai prijungiau tik centrinio valdyma(varikliukai 5 laidu) auto langu uzdaryma, ir sumirksi sviesos rakinant, ir vairuotojo duris kad veiktu funkcija kad netycia atrakinus ir neilipus i auto uzsirakintu. Prie degimo ir kitu duru nieko nejungiau. Auto Omega-B.

atvortke
2009-11-21, 08:48 PM
Sveiki, įsidėjau signalizaciją Eaglemaster AS-300. Ir visai neseniai pastebejau paspaudus galinio lango apšildymo mygtuka isijungia sirena. Nlb suprantu kodel taip yra. Kadangi man ji reikalinga tik dėl centrinio tai prijungiau tik centrinio valdyma(varikliukai 5 laidu) auto langu uzdaryma, ir sumirksi sviesos rakinant, ir vairuotojo duris kad veiktu funkcija kad netycia atrakinus ir neilipus i auto uzsirakintu. Prie degimo ir kitu duru nieko nejungiau. Auto Omega-B.
dieve, dieve... kai nemoki, geriau duok kitiem uždirbt..... nebus tokių klausimų ir pavojų mašinai....
Minuso laida prijunk prie minuso, o ne prie lango apšildymo:mad:

Artūras-M
2009-12-29, 01:26 PM
dieve, dieve... kai nemoki, geriau duok kitiem uždirbt..... nebus tokių klausimų ir pavojų mašinai....

Kategoriškai nesutinku su tokia nuomone. Žmogus nori pasidaryti p_a_t_s ir jam tikrai nėra reikalo dėl kiekvienos smulkmenos kreiptis į meistrus, užtenka kreiptis į mūsų forumą :))

Va, atsakymas ko gero 99% teisingas ;)

vartotojas
2009-12-30, 10:16 PM
Na kad jau sujudinot mano temą:) Ta proga noriu paklaust, ar yra internete auto elektros schemos, sunku gaut? Kad ir tos pačios omegos, ar taip kokio auto. Norėčiau truputį pasimokyt ir esmę pagaut kaip viskas automobilyje sujungta. Kad kitą kart lengviau būtų, ir nebūtų tokių dalykų kaip dabar:)

Artūras S
2009-12-31, 10:19 AM
Klausk Google. Manau sunkiai, bet gal ką ir rasi. Kuo senesnis automobilis tuo daugiau info gali rasti.