View Full Version : Reklama
Tadas B
2005-02-01, 02:23 AM
Forumo dalyviams nuolat iskyla klausimai del prekiu isigijimo. Kadangi siame forume yra taip pat ir firmu vadovu bei darbuotoju reikia isspresti klausima ar jie gali reklamuotis ir kokiu budu.
Tik jusu nuomone itakos galutini sprendima.
Apklausa bus vykdoma dvi savaites
Taipogi laukiami komentarai ir po balsavimo.
Artūras-M
2005-02-01, 03:17 AM
Forumo dalyviams nuolat iskyla klausimai del prekiu isigijimo. Kadangi siame forume yra taip pat ir firmu vadovu bei darbuotoju reikia išspręsti klausima ar jie gali reklamuotis ir kokiu budu.
Aš manau, kad negali. Reklamai yra numatyta atskira sritis. Man asmeniškai visą laiką kliuvo gryni vadybininkai, komersantai ir tt. Visi dalyvaujantys žinoma gali argumentuotai įkišti vieną kitą nuorodą ar dar ką nors į savo svetaines ir tuo baigti. Tačiau tokie dalykai kaip atvažiuok pas mane ir tt, man primena turgų ir kelia pyktį. Forumo idėja buvo suburti nekomercinį bendravimą, kuris orentuotas į auto audio sportą, švietėjišką veiklą. Deja, kažkurie asmenys to suprasti nenori. Sutinku, kad ne profesionalam yra patogu čia užmegsti kontaktą, gal būt rasti konkretų sprendimą sau. Tačiau mano manymu jie tai gali padaryti parašę PM ir yra ne etiška, kai labai dažnai matai pasiūlymus atvažiuoti, pasiklausyti ir tt. Lai gerbiamieji profesionalai kviečia savo asmeninėse ar firmos svetainėse į svečius, o čia laikosi bendro etiketo.
Kiekvienas dalyvis gali turėti signature, avatarus ir tt. Ten yra koordinatės, kur susidomėjęs neprofesionalas gali kreiptis, jeigu turi asmeninio pobūdžio klausimą. Mano požiūriu, šis forumas jau baigia pavirsti į www.omnitel.net/skelbimai filialą.
Taigi man atsibodo kariauti su vėjo malūnais, todėl daug paprasčiau yra išeiti į pensiją
:shock:
Artūras S
2005-02-01, 09:58 AM
Man taip pat labai kliūva tas agresyvus klientų ieškojimas.Reiktų būti mandagesniems.
as pvz nejeskau klientu (na bent ne toj srity, kurioj jus:]
Artūras S
2005-02-01, 10:31 AM
Kad tau pretenzijų niekas ir neturi.Nepriimk visko taip asmeniškai aš rašau labai apibenrintai.
Tadas B
2005-02-01, 11:59 AM
tada reiktu paklausti kitaip. Ar gali zmogus, susijes su sia sritimi, pasiulyti varianta, ji pagristi, taciau nenurodyti kur imanoma nusipirkti. Pirkimo, kainos klausimas tegu buna derinamas per PM.
Planas toks:
1. Zmogus klausia kokio man stiprintuvo reikia.
2. Firmos darbuotojas sako, manau kad sito, nes (paaiskinimas kodel).
3. Ieskotojas gaves informacijos jau pats susiras is ko pirkti, nes ta pati produkta gali nusipirkti ne vienoje vietoje.
Manau taip bus teisingiausiai. Nes reklama produkto, tiksliai jo apibudinimas lyginant su tos pacios klases produktais manau yra teigiama informacija.
AudrunasV
2005-02-01, 12:17 PM
As skaitau kad reklamos nereikia. Bet jei zmogus paklausia ka siulyt - uz tokia ar kitokia kaina - as visada pasakysiu keleta variantu.
Jetronic
2005-02-01, 12:27 PM
reklamai juk yra skyreliai "parduodu", "perku", ten ir siulykit. na bet padet isirinkt, pareikst savo nuomone-visada prasom. juk puslapis tam ir skirtas
Robertas-G
2005-02-01, 12:30 PM
reklamai juk yra skyreliai "parduodu", "perku", ten ir siulykit. na bet padet isirinkt, pareikst savo nuomone-visada prašom. juk puslapis tam ir skirtas
linija skirianti "siulau pirkti" ir "patariu" yra labai plona... bet kas dirbantis sioj srity ir kazka bandantis patarti pastoviai balansuoja ant ribos.
Jetronic
2005-02-01, 12:41 PM
as nesakau kad ribos perzengti negalima, bet tik ne per toli :wink: juk visose taisyklese buna isimciu
as nesakau kad ribos perzengti negalima, bet tik ne per toli :wink: juk visose taisyklėse būna isimciu
Taisykles yra kuriamos tam,kad jas lauzyt :-D
Artūras-M
2005-02-01, 01:08 PM
Taisykles yra kuriamos tam,kad jas lauzyt :-D
Nieks nesako vieną kitą kartą sulaužyti, bet kai patampa taisykle, tai ja nieko gero.
Tadas B
2005-02-01, 03:55 PM
As skaitau kad reklamos nereikia. Bet jei zmogus paklausia ka siulyt - uz tokia ar kitokia kaina - as visada pasakysiu keleta variantu.
as manau, kad prie pasiulymu privalo buti ir paaiskinimas kodel siulau. Paaiskinimas ,,nes parduodu" - nepriimtinas :-D
Tadas B
2005-02-01, 04:00 PM
reklamai juk yra skyreliai "parduodu", "perku", ten ir siulykit. na bet padet isirinkt, pareikst savo nuomone-visada prašom. juk puslapis tam ir skirtas
linija skirianti "siūlau pirkti" ir "patariu" yra labai plona... bet kas dirbantis sioj srity ir kažką bandantis patarti pastoviai balansuoja ant ribos.
sakyciau nera tokia jau plona. Sakai zmogui ,,as patarciau tau pirkti galva alpine xxxx, nes ...(paaiskini kodel)". Zmogus ta galva gales nusipirkti bet kokioje parduotuveje. Tas gerai. Bet jei as turiu idealia galva alpine xxxx ir atvaziuok i parduotuve xxxx ir parduosiu uz xxxxLt.... -->> Tada prasom i reklamos, pardavimu skyreli, arba tiesio PM.
vires
2005-02-02, 12:33 AM
Jo, reklamą šalin. Reklama užkniso juodai :!: Situacija, kai tuo pačiu brendu prekiauja kelios firmos ir jų atstovai tarpusavyje forume varo vienas ant kito yra :evil: KirviZ, banink visus pardavėjus, liks vieni čainikai ir galės tarpusavy pliektis, kas geriau valina :D
Situacija dviprasmiška...
Artūras-M
2005-02-02, 12:35 AM
Jo, reklamą šalin. Reklama užkniso juodai :!:
Che che, pažiūrėk į rezultatus apklausos. kaip laidyje sakoma, [šuns balsas į dangų neina] :lol:
vires
2005-02-02, 12:43 AM
Jo, reklamą šalin. Reklama užkniso juodai :!:
Che che, pažiūrėk į rezultatus apklausos. kaip laidyje sakoma, [šuns balsas į dangų neina] :lol:
Tai jo, mes kaip maži šunyčiai- marionetės, o targašai Karabasai-barabasai mus už virvutės timpt, timpt...Alpina, šmampina... :D
Timpt, timpt...
Artūras-M
2005-02-02, 12:45 AM
Tai jo, mes kaip maži šunyčiai- marionetės, o targašai Karabasai-barabasai mus už virvutės timpt, timpt...Alpina, šmampina... :D
Timpt, timpt...
Taip taip, biznis ima viršų :smt040
vires
2005-02-02, 12:48 AM
Timpt, timpt...
Taip taip, biznis ima viršų :smt040
Teisingai, valgyt tai norisi :D
Tadas B
2005-02-02, 11:30 AM
Jo, reklamą šalin. Reklama užkniso juodai :!: Situacija, kai tuo pačiu brendu prekiauja kelios firmos ir jų atstovai tarpusavyje forume varo vienas ant kito yra :evil: KirviZ, banink visus pardavėjus, liks vieni čainikai ir galės tarpusavy pliektis, kas geriau valina :D
Situacija dviprasmiška...
banint? gerai, pradesiu nuo Arturo-M :-D
tokiu kategorisku sprendimu nebus, nebent administratoriaus valia ;)
del reklamos... matau kad visi sauke sauke jog atsibodot, bet rezultatas vistiek uz reklama, Matyt daug zmoniu is AP sedi :-D
harnas
2005-02-02, 03:55 PM
Tegul reklamuojasi, negi gaila. Tik tegul tai daro saikingai :smt023
Jetronic
2005-02-02, 05:36 PM
Tegul reklamuojasi, negi gaila. Tik tegul tai daro saikingai :smt023
va cia ir yra manau visa esme :wink:
AudrunasV
2005-02-02, 07:46 PM
O ka reishkia saikingai? As turiu 39 stiprintuvus ir visus pareklamuoju po 1 karta. Ar cia daug? Manau cia saikinga! :-D
Jetronic
2005-02-02, 08:01 PM
tai cia panasiai kaip ir saikingai isgeri 20 buteliu alucio :-D
Artūras-M
2005-02-02, 08:02 PM
O ka reishkia saikingai? As turiu 39 stiprintuvus ir visus pareklamuoju po 1 karta. Ar cia daug? Manau cia saikinga! :-D
Na taip, su saiku pas lietuvius nekas nekas :-D
harnas
2005-02-03, 09:04 PM
turiu omeny reklamuokites sau i sveikata tik nekiskit nieko per prievarta. bent jau man ta reklama tai visai netrukdo
Tadas B
2005-02-04, 04:10 PM
turiu omeny reklamuokites sau i sveikata tik nekiskit nieko per prievarta. bent jau man ta reklama tai visai netrukdo
o man trukdo, gal ne kiek trukdo, o darosi neaisku, pirk ta pirk ana, o atsakymu kodel mazoka...
AudrunasV
2005-02-04, 05:03 PM
Geram daiktuj reklamos nereikia! :-D
O kas nori - teiraujasi ir nusiperka.. :-D
Arunas
2005-02-28, 11:55 PM
koordinatės, kur susidomėjęs neprofesionalas gali kreiptis, jeigu turi asmeninio pobūdžio klausimą. Mano požiūriu, šis forumas jau baigia pavirsti į www.omnitel.net/skelbimai filialą.
Man atrodo,kad jau senokai pavirto,nes toks jau varomasis gyvenimo variklis-babkes
:twisted: :oops: :roll: :lol: :shock: :twisted:
Tadas B
2005-03-30, 07:47 PM
balsavimo rezultatai nors ir nezymiai, taciau siulo drausti betkoki reklamavimasi, ar savo produktu siulyma. Tokiu atveju, bent jau skiltyje ,,Stiprintuvai" yra pakankamai.
Kadangi esi tik paprastas moderatorius, noreciau pasiklaust visos Emmo's dievu ka jus nusprendet siuo klausimu, jei isvis nusprendet.
Istrint kai kuriu Emmo's asociacijos nariu pasisakymus su visiska reklama butu virs naglumo, kadangi as isvis ne prie ko...
taigi kas man pasakys ka daryt ar tiesiog palikt kaip yra?
Artūras-M
2005-03-31, 12:46 AM
Istrint kai kuriu Emmo's asociacijos nariu pasisakymus su visiska reklama būtų virs naglumo, kadangi as isvis ne prie ko...
Forume visi lygūs, apart moderatorių, kurie yra lygesni :-D
taigi kas man pasakys ka daryt ar tiesiog palikt kaip yra?
Jeigu reklama neįkyri - palik. Galų gale, forume lankosi daug žmonių, kurie ieško realios pagalbos. Tame tarpe nori sužinoti kur ką nusipirkti. Labiausiai reikia trinti visokius beverčius parašymus, bei pletkų lygio atsiliepimimus. Galų gale, save gerbianti firma neužsiims prekių brukimu per prievartą, atkreipti dėmesį į save yra civilizuotos priemonės, o ne turgus.
as ir sakyciau kad galima:) nebutu tiek klausimu kur pirkti:)aisq turetu but ne par viduri ir labai nelist i aki:)ir gal net pasiekiama visiem:) kad ir tiem kas is skirelio gal pirksiu,gal( ne ar kaip te) :D aisq cia prireiktu dideles kontroles,kad nepataptu autoplius.lt :-D
Artūras-M
2005-10-17, 07:14 PM
as ir sakyčiau kad galima:) nebutu tiek klausimu kur pirkti:)aisq turėtų but ne par viduri ir labai nelist i aki:)ir gal net pasiekiama visiem:) kad ir tiem kas is skirelio gal pirksiu,gal( ne ar kaip te) :D aisq cia prireiktu dideles kontroles,kad nepataptu autoplius.lt :-D
Svetainėje atsirado punktas, kur galima įdėti nuorodą į bet kurios įmonės tinklapį su trumpu paaiškinimu. Yra vartotojo meniu punktas „įkelti nuorodą“. Taip kad sąžiningai konkurencijai sąlygos yra sudaromos ;)