patarimas del komponentu.
--------------------------------------------------------------------------------
sveiki vyrai. esu naujokas ir norėčiau Jūsų patarimo. turiu civic 95m. 3d. norėčiau sudėti optimalia aparatura. pirmas zingsnis būtųm turbūt komponentai.
--------------------------------------------------------------------------------------
DRAGSTER
Modelis: DSE 562
Trumpas aprašymas:
13cm 2 juostų komponentiniai garsiakalbiai
Techniniai duomenys:
13cm 2 juostų komponentiniai garsiakalbiai, 50W RMS, 100W peak, 70-20kHz, jautrumas 90dB
Kaina:
296 Lt
--------------------------------------------------------------------------------------
HERTZ
Modelis: ESK 130.1
Trumpas aprašymas:
13cm 2 juostų komponentiniai garsiakalbiai
Techniniai duomenys:
13cm 2 juostų komponentiniai garsiakalbiai, 75W RMS, 150W peak, 80-23kHz, jautrumas 90dB, su grotelėmis
Kaina:
307 Lt
kokiu patartum is ju? ar gal dar yra uz panašia kaina?
suba turiu ivolga sh -10fa.
Uz tokia kaina dek bet ka ir nekelk dideliu reikalavimu.Tiks bet kurie kuriuos paminejai,tik reiktu stengtis ideti 16cm.
Klausiau abudu ir hertz'ai labai nepatiko. O dragsteriai (16cm) tiesiai nuo mago uz tokia kaina tikrai manau kad neblogas variantas.
Re: patarimas del komponentu.
as tai nesupratau kodel 13 cm? ir honda civic
galiu pasiulyt isidet vibe kevlarus 90nom 6' 92db man rodos. ir kaina apie 300lt
Citata:
"atvortke" rašė čia:
galiu pasiūlyt isidet vibe kevlarus 90nom 6' 92db man rodos. ir kaina apie 300lt
... tipo kad butu "bum" ir "cik"?...:-D :-D
Citata:
"Robertas-G" rašė čia:
Citata:
"atvortke" rašė čia:
galiu pasiūlyt isidet vibe kevlarus 90nom 6' 92db man rodos. ir kaina apie 300lt
... tipo kad būtų "bum" ir "cik"?...:-D :-D
nia:D pas mane kolkas tik vibe subelis "groja". vakar su draugu nuvarem paklausem ir man patiko :P gana svelni piscialka ir zemu gan sociai, o del viduriu tai nepasakysiu nieko.
Citata:
"atvortke" rašė čia:
Citata:
"Robertas-G" rašė čia:
Citata:
"atvortke" rašė čia:
... tipo kad būtų "bum" ir "cik"?...:-D :-D
nia:D pas mane kolkas tik vibe subelis "groja". vakar su draugu nuvarem paklausem ir man patiko :P gana svelni piscialka ir zemu gan sociai, o del viduriu tai nepasakysiu nieko.
...o tu dar paklausyk, gal ir viduriai atsiras... :D
fgal gal....
duosi kada paklausyt liuxusovos sistemeles tada skirsiu :D kur groja kur ne