Patarimo dėl paprastos sistemikės
Sveiki.
Kadangi suplyšo beveik visi gamykliniai garsiakalbiai mano auto, nusprendžiau truputį atsinaujinti. Kad būtų aiškiau, tai muzika man automobilyje reikalinga tam, kad būtų nenuobodu ilgesnėj kelionėj, o ne atidžiam klausymui, tad sistemai nekeliu beveik jokių reikalavimų, nebent tik tia, kad būtų galima suprasti, kas groja :-D Na čia juokais.
O jei rimčiau, tai norėjau pasiteirauti, iš kokių firmų rinktis grotuvus ir garsiakalbius? Kadangi viskas ekonominiam variante, renkuosi grotuvą už standartinę ~300 Lt kainą ir žiūriu į JVC bei Pioneer modelius. Gal turit patarimų, į kuriuos (nebūtinai paminėtus) labiau dėmesį kreipt?
O pabaigai - pats tamsiausias miškas. Visai neįsivaizduoju, kokius garsiakalbius pirkti. Galios man daug nereikia, klausau normaliu garsu. Tad klausimas - iš kokių firmų garsiakalbius rinktis ir į ką atkreipti dėmesį bent bendrais bruožais (be to, kaip pačio ausiai skamba)?
Už bet kokius kelis žodžius būsiu dėkingas, mat žinau, kad čia ne apie rimtą aparatūrą kalbu... :beer: