Kokios f-jos turetu buti radijoje?
planuoju pirkt radija (Naudota). Zadu jungt stiprintuva su subu cerwin-vega12-SVC 300W (RMS), ir du det gerus dinamikus i dureles 15cm" mazdaug po 100W (RMS). (Pradziai jiem stipriako nedesiu). Taip kad radijos reiktu 4x50W. Ir dabar klausimas: Kokios funkcijos ir kokie isjimai turetu buti radijoje, kad galeciau patogiai naudotis savo dinamikais? ACIU
:) :) 15" i duris nu neblogos durys turetu but :)
sorry vyrai pasitaisiau 15CM
Citata:
"AND" rašė čia:
:) :) 15" i duris nu neblogos durys turėtų but :)
gal is isores montuos arba i koki mikrika;]]
Na tai butu tesiog zygdarbis, tokius susideti.
10 buvau susidejas, bet 15 tai jau butu krutai.
Mirka.
mage ziurek, kad turetu 2 poras lineiku ir gerai, kad turetu vidinius krosus. tada galesi nors kaskas pasiklausyti.
Mirka.
mat as pirkciau su CD/RW (pamirsaw paminet). Girdejau dar kazkox yra navarotas ant radiju kaip SUBO lygio reguliavimas. Ar tai svarbu? Gal galit placiau apsviest. Ir kas tas vidinis krosas?
Manau svarbu tas "subo reguliavimas" jeigu nebus stiprintuvo. O tie krosoveriai tai tiesiog nufiltruoja daznius iki tokių kokių reik. :wink:
O tu linijiniu isejimu ar reguliuojasi Itampa?(ir ar ant visu mazoku?), nes nesinoretu begiot kas 1min i bagazinee subo garso reguliuot;)
Citata:
"Houmer" rašė čia:
O tu linijiniu isejimu ar reguliuojasi Itampa?(ir ar ant visu mazoku?), nes nesinoretu begiot kas 1min i bagazinee subo garso reguliuot;)
normalus zmones susireguliuoja viena syk ir vsio, o tokie kaip as perki kroota stipreka su nuotoliniu valdymu;)
ne nu ta prasme, ar kai didini ant radijos galinguma tai ir tolygiai dideja subo garsas?
Citata:
"atvortke" rašė čia:
Citata:
"Houmer" rašė čia:
ne nu ta prasme, ar kai didini ant radijos galinguma tai ir tolygiai dideja subo garsas?
tai ne blet
o kur kalbos kultura? gausi bana... :!: :shock:
Citata:
"atvortke" rašė čia:
Citata:
"Houmer" rašė čia:
Aš jaunas 15 metų pacaniokas ir man reikia pasirodyti vyru, tai karts nuo karto nusikeikiu ;)
SUPER :-D reiks ir man savo skiltyje tokia tvarka ivesti :-D
Citata:
"atvortke" rašė čia:
Citata:
"Houmer" rašė čia:
Aš jaunas 15 metų pacaniokas ir man reikia pasirodyti vyru, tai karts nuo karto nusikeikiu ;)
zinau kad jaunas, ir savaime suprantama tapsi tikru vyru, bet ne garsiai keikdamasis, o tikrais darbais save irodydamas :!: Atmink tai...