tai va pasistojo toks klausymas koki aštuntuką pasirinkt,reikia grojančio daikto,kelis patarimus gavau,butu idomu sužinot kas ka galvoja šio klausymu,kolkas tik renku info
Printable View
tai va pasistojo toks klausymas koki aštuntuką pasirinkt,reikia grojančio daikto,kelis patarimus gavau,butu idomu sužinot kas ka galvoja šio klausymu,kolkas tik renku info
o kokie gali but reikalavimai? reikia grojančio daigto,i sedana i galinę palangę su uzdaro tipo dėže,maitinami bus nuo dls a6(du subukai), reikalavimai kaip ir paprasti reik minkšto ir konkretaus žemo
Tai reikia pradėti nuo to , kad tai bus aštuntukas - subas, nes aš apie priešbosį pagalvojau.
sorry kad suklaidinau :) tai vat laukiu kokių pasisakymų pasvarstimų,butu gerai su-inot kas kokios nuomonės
Rinkoje kaip daugiau normalesnio nieko iš aštuntukų kol kas ir nėra - HELIX, DLS, JL AUDIO. Na dar HERTZ kažkokie, bet negirdėjęs jų, manau kad nieko ir nepraradau... :)
Po mėnesio dviejų bus ir JL AUDIO AŠTUONI WĖ VIENAS - bet jų kaina tikrai laukiama gerokai didesnė nei buvo.
o kaip dėl polk audio? turėjau kažkada 12tuką(sr 124 dvc) grojo tikrai labai neblogai.
Alpine SWE 843 E . 219lt. Band pass tinka. Groja gerai. Ne vieną esu padaręs.
O - teisingai, pamiršęs buvau, ir nebrangus prie to paties...