Seip pas mane du stiprintuvai. Vienas DLS: Ultimate A6 4saugiklei po 35amperus , kitas JL Audio 300.4 Amp plius dvi kapsules viena 5faradu kita 1farado . Ar man butina ysideti galingesni saugikly y pliusiny laida pries stiprintuvus nei 60 amperu?
Printable View
Seip pas mane du stiprintuvai. Vienas DLS: Ultimate A6 4saugiklei po 35amperus , kitas JL Audio 300.4 Amp plius dvi kapsules viena 5faradu kita 1farado . Ar man butina ysideti galingesni saugikly y pliusiny laida pries stiprintuvus nei 60 amperu?
tai nesvarbu kad stiprintuve didesnis saugiklis stovi negu ant laido jam pajunkti ? laido sroves atidavimas nepasikeis nuo saugiklio .
jei stiprintuvas norės daugiau srovės, jis gali tą saugiklį tiesiog nukepti ir tiek.. bet geriau saugiklis nukepa, nei automobilis sudega. reikia teisingai parinkti saugiklį pagal laido storį.
seip pas mane laidas 20 kvadratu bet ilgis apie 1.5metro o saugiklis 60amp. pakanka dls nuo jo maitinimo? plius generatoriu as pasikeiciau 120 amp:( bet vis tiek krenta pakankamai daug srove :(
oki aisku uz pagalba meginsiu ydet 100a gal pades kazkiek! o jai ka ka as galiu dar padaryt kad stiprintuvui ytampos pakaktu ?