Klausimas apie 13w1 ir SWD-3000 subus
Sveiki,
turiu šiokį tokį klausimą apie subus. Kai pirkau savo JL 13w1v2 subą, tai buvau girdėjęs, kad jis turėtų geriau groti už Alpine SWD-3000 Active Subwoofer ar kitus Alpine SWE ir SWS subus bent jau, šiaip jau bent jau panašiai grojimo kokybės klausimais kaip SWR-12* subai. Bet va kiek teko klausyti pas draugą, kuris turi Alpine SWD-3000 Active Subwoofer, tai ta Alpine nepalyginamai tiksliau groja sakyčiau, na 13w1 gal nuo žemiau groja atrodo, bet tikslumas atrodo tikrai ne toks. Mano 13w1 pajungtas nuo Hifonics TXi4008 stiprintuvo, tai jis aišku ir galios mažai turi ir tikrai prastesnis stiprintuvas kur kas nei to prie Alpine, bet tarkim ar pajungus kokį JL 500/1 stiprintuvą prie to 13w1 jis grotų bent panašiai kaip tas Alpine aktyvus? Nes kažkaip nesitikiu, kad tiek daug pakeistų tai.
Tai taip išeina, kad Alpine subai groja tiksliau už JL subus? Ar kas nors paaiškins man ir pasidalins savo patirtim? Nes kažkaip gana keista, buvau girdėjęs, kad Alpine subai daugiau kalbasinimui, o JL subai geriau groja. :S