gal kas turit tokį arba galit pasiūlyti alternatyvą?
Printable View
gal kas turit tokį arba galit pasiūlyti alternatyvą?
APF-d100ps galiu pasiūlyt tik...
Ebay turi pigesnius varijantus alpinoms.
BMW - ALPINE kiek ieškojau tai pigiausiai 135lt radau, teko pirkt...
Autorius galėtų paminėt, koks auto ir kokia alpine, taip būtų paprasčiau kažka pasiulyt
dar nežinau kadangi galutinio sprendimo dar nebuvo. jis veikia su visais grotuvais turinčiais šį simbolį na ir tuo pačiu alpine deklaruoja jog apie 1000 automobilių tinka bet bmwe39
BMW valdymas eina per I-BUS, o alpine ir dauguma kitų magnetolų valdosi "varža" tai reikėtų žiūrėt spec skirto bmw adapterio.
Aš pirkau šitą adapterį , kai atkeliaus galėsiu pranešt ar tikrai veikia su BMW
turiu alpine PAC valdyma
Gavau siuntinį, pasirodo į komplektą neįeina laidas skirtas jungt prie magnetolos (PC99-ALP), galvojau nu nieko, pasidariau pats analogiška laidą pagal nuotraukas, per 3,5mm jungtį jokių emocijų, per adaptyvinį alpine valdymą kaip ir pavyksta suderint, kad veiktų, bet veikia tragiškai, iš kokių 3 paspaudimų vienas suveikia... žodžiu jau buvau pagalvojęs, kad gal vairas pjauna, pajungiau OEM magnetolą, ji valdosi be problemų. Paieškojau internete problemos sprendimo ir radau, kad dar ne betkaip reikia pajungt, t.y. svarbus eiliškumas, kad alpine susiderintų pati per 3,5mm jungtį, šiandien jau nėra noro eit į garažą, tai rytoj bandysiu dar
Nežinau kaip, bet kai ieškojau neradau JoJo pateikto varianto. Jau pasijungiau pagal instrukcija kurios nebuvo prie adapterio ir viskas veikia. Tiesa, galiu tik garsint/tildyt ir perjunginėt dainas, laisvų rankų mygtukai nieko nedaro. Ir yra šioks toks (gal 0,5s) uzdelsimas paspaudus garso mygtuka, nors reaguoja geriau nei i distancini pultelį, bet vistiek erzina.
Šitas adapteris yra nesamonė ir manau, kad netinka BMW.
Kalbėjau apie šitą laidą
Edmai, gi 9887 nereikia jokių adapterių, nes pačiame mage programuojasi ;)
http://imageshack.us/photo/my-images/6/9887p.jpg/
Atkreipk dėmesį, kad kalba eina apie BMW. Gali čia truputį paskaityt, gal suprasi kame kyla problema. Nuorodoj kalba eina apie pioneer, bet principas tas pats.
Aš turiu nusipirkes šitą, apmokomas ir labai gerai veikia, bei kaina nėra didelė! http://www.ebay.com/itm/Car-Universa...E:L:OC:US:3160