Re: VIS TIK DEL SOLIS GROJA!
Citata:
"DIY" rašė čia:
Cia dar tiems kritikams kurie peike mane:
Arturui-M:
Labai tingiu su jumis gincytis, bet jus man labiau primenate koki tai inzinieriu is fizikos instituto (toki su baltu chalatatu ir akiniais ir kuris viska gyvenime stengiasi pamatuoti oscelografu).
Malonu, kad taip esu aukštai įvertintas ;) Tačiau galiu drąsiai teigti, jog likau visiškai neteisingai suprastas. Visa mano rašliava toj temoj buvo skirta tam, kad bandyti išaiškinti, jog geriausiai įrangą pirkti ne kažkur kitur, o pas tą, kas darys tą mašiną. Ir tartis būtent su tuo žmogum, o ne su bile kuo. Tada tas meistras yra labiau atsakingas už sistemą bei parinktus komponentus, plius paprastai taip gaunasi pigiau ir rezultatas geresnis. Gaila, kad žmonės susiję su kūryba nemoka skaityti tarp eilučių ;)
Citata:
"DIY" rašė čia:
sutinku kad garsas yra labai apciuopiamas daiktas fizikos lygmenyje, bet apskritai mano kolegos kompozitoriai juokiasi is bandymo mašinoje gauti idealu skambesi.
Globaliai fizikine prasme garsas yra labai sunkiai apčiuopiamas, nes įsivelia sunkiai nusakoma žmogaus ausis. O kolegos veltui šaiposi, greičiau iš nežinojimo nei turėdami tam pagrindą. Aš pvz galiu pasišaipyti iš Lietuvoj esančių visų patalpų kuriose vyksta koncertai ;)
Citata:
"DIY" rašė čia:
o idomumo delei galesiu i diskusija ivelti pora profesionaliu garsistu kolegu (tu kurie tikrai ismano garsa skersai ir isilgai).
Būtų labai įdomu :) Beje mes esam labai suinteresuoti tokius žmones matyti ne tik šioj konferencijoj, bet ir garso varžybose teisėjaujant. Labai lauktumėm tokių savanorių entuziastų. Be abejo, būtų įdomu ir tą mašiną paklausyti ir suprasti kas yra šiuo atveju [groja] ;)
Re: VIS TIK DEL SOLIS GROJA!
Citata:
"DIY" rašė čia:
Taigi pavazinejes pora savaiciu galeciau pasakyti kad muzika skamba, ir tikrai neblogai. galbūt tai ne "aukščiausias pilotazas" bet tikrai esu patenkintas.
Labai smagu, kad esi patenkintas. Tada patenkintas ir as !