Galvos atskyrimas nuo korpuso Pioneer'iui kilniais tikslais.
Noriu atskirti galva ir ja montuoti i skydeli nuo saules(palei nosi soferiui - kad matyciau) :lol: . Bus reikalingas kaip CD keitiklio valdymas.
Korpusas - bagazinej.Noriu suzinot:
1. Ar realu?
2. Magas - Pioneer KEH 8600 ( 98' ). Su ta gelezine dezute - itampos keitikliu.
3. Kokiu kainu tiketis uz atskyrimo operacija?
4. Kokiu kainu tiketis uz galvos implantacija i skydeli nuo saules?
Aciu begalinis uz atsakymus. :D
Labas,
nezinau ar geras sumanimas, seip tokiu dideliu atstumu manau neveiks., o jeigu noresi gerai sumuontuoti tai daryk, kad galimabutu nuiminėti snuki.
Mirka.
O,geras...Taigi jungtis pravesta,kaip neveikti gali...Matai,man nera kur to mago det i panele.
Kaip as kitaip matysiu visada savo keitiklio valdyma???Manau - kad galimybe vistik yra.Skaites esu,klauses,kalbejes.
Citata:
"Vilmantas" rašė čia:
O,geras...Taigi jungtis pravesta,kaip neveikti gali...Matai,man nera kur to mago det i panele.
Kaip as kitaip matysiu visada savo keitiklio valdyma???Manau - kad galimybe vistik yra.Skaites esu,klauses,kalbejes.
Gali neveikt ,dėl per ilgo laido ir signalo smigimo jame... Teko pavargt su pora pananieriu... daugiau nebenoriu...
pas mane dirba maximum 0,5 metro
Re: Galvos atskyrimas nuo korpuso Pioneer'iui kilniais tiksl
Citata:
"Vilmantas" rašė čia:
Noriu atskirti galva ir ja montuoti i skydeli nuo saules(palei nosi soferiui - kad matyciau) :lol: . Bus reikalingas kaip CD keitiklio valdymas.
Korpusas - bagazinej.Noriu suzinot:
1. Ar realu?
2. Magas - Pioneer KEH 8600 ( 98' ). Su ta gelezine dezute - itampos keitikliu.
3. Kokiu kainu tiketis uz atskyrimo operacija?
4. Kokiu kainu tiketis uz galvos implantacija i skydeli nuo saules?
Aciu begalinis uz atsakymus. :D
Sveikas,
niu vat matai tai jau ir cia apsireiskei :) smagu matyti! :) taigi sakiau, kad paskambyk rytoj :) t.y. ketvirtadieniui :)
Re: Galvos atskyrimas nuo korpuso Pioneer'iui kilniais tiksl
Citata:
"Vilmantas" rašė čia:
Korpusas - bagazinej.
Paprastomis priemonėmis kai kuriuos aparatus galima išspausti iki ~2 metrų atstumo. Iki bagažinės tipiškai reikia ~4 - 4.5 metro. Kaina kaip kur, 300-400 LT. O jeigu užsispirti ir pasidaryti kad tikrai galas bagažinėje, o valdymas priekyje, tai manau be 500-600 LT manau niekas nekalbės. Žinoma pakeliui dar sumuosis visi darbai, kurie susiję su ardymu surinkimu. Dar viena smulkmena - yra buvę atvejų, kai viską sumontuoji, veikia valio, tačiau dėl kažkokių aplinkybių ima ir nustoja veikti. Ir vėl daina iš naujo.....